Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Juuso Walli – 2010-luvun ”pasipeltonen”

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pratu, 06.02.2016 klo 19.24.

 1. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Walli on ainoa Ässäpelaaja joka voi vielä tällä kaudella lähteä lainakeikalle Mestikseen SapKoon.
   
 2. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Miksi Wallin pitäisi SapKoon läheteä? Eik me sit tarvit sitä?
   
 3. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ei tarvitse istua katsomossa vaan voi siirtyä Mestiksen ja liigan välillä vielä siirtorajan umpeuduttua. Kun kaikki pakit ovat pelikunnossa niin Walli ei välttämättä mahdu kokoonpanon.

  Tässä sulle rautalankaa. Olet kohta SJS:n ja Pukspröötin kanssa ignoressa.
   
 4. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tässä sulle sama rautalanka väännettynä oikeaan muotoon. :)

  Juusolla on pari ominaisuutta joista olen viime aikoina alkanut pitää: Kovuus maalilla ja se, että vihellyksen jälkeen ei oteta taka-askelia. Se on Marttisen kanssa ainoa, joka ei anna töniä itseään ja hieroo takaisin hanskaa naamaan. Juuso ei aloita tappeluita. Se on fiksua, että pysyy ulkona boxista. Poffeissa Marttinen ja Walli olisivat Ässä-pakeista ainoat, jotka pystyvät hiukan kokonsa puolesta merkaamaan reviiriä.

  Vähän hitaan, mutta kankean puoleinen Juuso tietty on, tosi kautta on varmaan vielä yli 15 peliä jäljellä ja kohta on taas joku lasijalka telakalla, tai pelikiellossa, tai nuhassa, etc. Eli ei nyt hyvänen aika Juusoa SapKoon lähetetä.
   
 5. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ei sinne Wallia kukaan ole lähettämässäkään vaan sinne on mahdollisuus laittaa. Se tuossa minun viestissä se pointti oli jos rautalangasta väännetään
   
 6. Olkku Jäsen

  Mä tykkään tästä kaverista. Nyt kun tämäniltaista peliä katselen, niin tulee mieleen. Olisiko Wallin onni, että Aho on päävalmentajana. Hieno kaveri.
   
 7. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Täs on jäbä joka haluaa olla ilkee ja oikeestaan jo on sitä ja se on 20v pojalta aika hyvä suoritus. Mittaa äijällä on lähemmäs pari metriä ja kilojakin yli satkun verran, silti liike on mielestäni ihan ok.

  Fysiikka kaverilla on vissiin huipussaan, mutta jotain perus pelillisiä asioita joutuu vielä opettelemaan. Eikös se ollut niin, että Juuso on siirtynyt yleisurheilusta lätkään vasta varsin myöhäisellä iällä?
   
 8. papa durdin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Millai tästä kaverista saatais liigatasoinen pakki? Karmea peli tänään.
   
 9. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Lisää pelejä, lisää minuutteja.
   
 10. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Juuri näin, kyseessä on nuori poika, joka vasta opettelee liigajääkiekkoa. Tänään tuli muutama junnuvirhe, kunhan nämä jää pois, Ässillä on hyvä peruspakki käytössä.
   
 11. papa durdin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Toivotaan näin.
   
 12. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠
  Onko Walli ollut junnuissa/mestiksessä kiekollisessa roolissa? Mielestäni yrittää usein pelata liikaa kiekollisena, eikä taito liigassa siihen vielä riitä. Toivon enemmän helppoja perusratkaisuja.
   
 13. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Toivottavasti Walli nyt ei ota liikaa itseensä illan pelistä, pakistossa tarvitaan kaikki tervepäisenä mukana nyt kun pahat loukkaantumiset koettelee. Jos tästä keväästä ei tartu mitään oppia puseroon niin olen huolissani, aika näyttää. Ilkeilystä aiheutuneen jäähyn annan anteeksi, vähän hötkyilyä ja kädet korkealla, epäonnistunut taklaus tyhmässä kohtaa peliä. Tykkään silti Wallin "ilmeestä", sitä tietynlaista kovuutta kyllä löytyy. Ei ole helppoa kaivaa sellaista luontoa esiin, toissayön WPG-MIN nosti hymyn korviin kun Joppe nahisteli alivoimalla Mikko Koivun kanssa ja antoi vähän komposiittia. Mutta joo, ei nyt vedetä kokemattominta pakkia kölin ali tässä kohtaa kautta.
   
 14. Dustwallow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
  Mitä tuo otsikko oikein meinaa? Oliko Peltonen joskus koko Liigan surkein pakki jokaisella pelin osa-alueella fyysisyys mukaanlukien?
   
 15. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä kyllä hyvällä ilmeellähän Walli yleensä ottaen noit ilkeilyt hoitaa, mut tuo oli tosiaan hölmö jäähy. Sattuuhan näitä. Mun mielestä Wallin kannattais ny vähän opiskella lisää opiskella tuota rottailutaidetta ja nykyistä tuomarilinjaa. Wallilla on useasti laidan lähellä kädet aika korkealla, vaikka mielestäni sitä poikkaria pitäis hakata enemmänkin alaselkään. Ja sitten maalinedustilanteissa ei pitäis ihan niin paljoa keskittyä kiekon metsästämiseen. Silloin kun kiekko toimitetaan maalille, niin tuomarit näkee pakit about vapaaottelijoina ja ne saa tehä mun mielestä melkein mitä vaan. Sillon pitää olla hiton ilkee ja hakata OIKEASTI kovaa sillä poikkarilla. Tai vaikka heittää porukkaa niskalenkillä selälleen. Eihän noista tuu ikinä jäähyjä?

  Tarjoot kato Walli sille Jyssylle parit lounaat patasydämmessä ja lypsät siltä korvat tarkkana tietoa.
   
 16. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Tässä taas porilaista järjenjuoksua kauneimmillaan.
   
 17. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Tavallaan vähän nurinkurista, että Walli on alkanut vakituisesti pelamaan liigaa nyt kevätkaudella loukkaantumistilanteesta johtuen. Eli heitetty junnu käytännössä suoraan syvään päähän painepeleihin. Virheet sinänsä ovat osa kasvuprosessia, mutta ymmärrän silti fanien reagointia tuolla otteluseurantaketjussa, sillä tässä vaiheessa kautta se fanien toleranssi jonkun junnun kasvuprosessiin ja siihen liittyviin virheisiin on paljon pienempi kuin joskus syyskaudella. Hyvin täällä on kuitenkin tuotu isompaa kuvaa esille.
   
 18. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Yksinkertaisempaa vaan. 2-0 maalissa ihmeellistä pelleilyä ja kaveri saa mahallaan laittaa kiekon maaliin. Walli tekee oman maalin edessä välillä todella erikoisia valintoja ja nukahtelee ajoittain miehen pitämisessä.

  Kiekollisesti joka matsiin tulee useita harhasyöttöjä.

  Tänään vielä todella typerä höntyilyjäähy keskialueella. Ottelu täysin padan hallinnassa ja momentum Ässille, Wallin aivopieru käänsi pelin suunnan.

  Toivottavasti käy pelin läpi ja oppii virheistään.
   
 19. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Eiköhän Wallikin tuosta vielä kehity ja peliään samalla järkevöitä. Kovaotteiseksi oman pään isännäksi olisi tilausta ja Juusolla siihen kaikki mahdollisuudet on. Nuori mies vielä, odotellaan ihan rauhassa, eiköhän se siitä.
   
 20. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Piti käydä muutamaan kertaan veivaamassa toi toinen maali läpi ja täytyy sanoa, että oli kyllä kiusallisen paskamainen vaihto Wallilta. Ensin kiekko kimpoaa päätylaidasta ja juuri kun Walli on ottamassa kiekkoa, vastustaja ylettyykin siihen mailallaan ja saa huitaistua kiekon omille. Toki tuossa Wallin olisi pitänyt paremmin lukea tilanne ja kamppailla kiekosta paremmin ensin pelaamalla vastustajan maila pois ja sitten vasta kiekkoa. Sitten heti tuon jatkotilanteessa kiekko maalin vieressä melkein päätyviivalla ja juuri hetkeä ennen kuin Walli on kiekossa, Wastustaja huitoo kiekon maaliin. Tuossakin kokeneempi kaveri olisi varmasti huitonut kiekon yhdellä kädellä kulmaan eikä olisi yrittänyt pelata sitä.

  Tuossa ei siis tapahtunut mitään karmaisevia virheitä, mutta pelinopeus oli samassa vaihdossa kahteen kertaan piirun verran liian hidasta. Ja riskien nollaaminen ei tullut selkärangasta. En sitten tiedä opettaako vuosi mestiksessä näiden varalle? Mielestäni Wallin täyytyy päästä pelaamaan näitä Liiga matseja ja totuttelemaan tähän rytmiin.
   
 21. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Ennen viime kauden alkua Walli näytti aivan toivottomalta tapaukselta, mutta kauden mittaan ja Rockyn ohjauksessa pelissään alkoi näkymään selvästi kehittymisen merkkejä. Tällä kaudella on taas palattu takaisin lähtötilanteeseen. Osasyynä varmasti se, että Aholta ei heru luottoa kuin pakon edessä ja pelikirjan vaatimukset on erilaiset. Kaikki pelaajat ei vain sovellu kaikkien koutsien sapluunaan.
   
 22. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Ennen viime kautta et ollut nähnyt Wallin pelaavan vaihtoakaan, siitä voin olla jokseenkin varma.
   
 23. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  No kaikesta varmuudestasi huolimatta näin Wallin pelaavan jo 2015 keväällä A:n po-otteluissa mutta tarkoitin lähinnä syksyn 2015 harkkamatseja joissa ei tosiaankaan vakuuttanut.
   
 24. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Walli on kuitenkin vasta nuori urheilija. Ei nyt kannata tuomita yhden pelin perusteella. Aikaa kehittyä on ja onhan hän lähes ainoa mies tässä porukassa jolla on fyysiseen peliin valmiuksia.
   
 25. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Pikkuisen kyllä vituttaa tämä henkilö tällä hetkellä. Rontti 1500 ekee jäi lunastamatta, kun Ässiin karahti kunnon camaboomrekka ja monni ui katiskasta karkuun, ym...

  Jäätävää perseilyä tuo lopun jäähy varsinkin ja muutenkin. No, hyvä poika se on silti ja hyvää oppia oli nyt tarjolla pleijareita ajatellen. Opissa se on variksenpoika vastatuulessakin. #doersdo