Juuso Walli – 2010-luvun ”pasipeltonen”

  • 80 966
  • 440

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Eihän Walli ole junnuissakaan mikään maalitykki ollut. Eikä hänestä sellaista varmasti tule.
.

Ei ole maalitykki eikä tarvitse ollakaan. Jos Pele Peltoseen verrataan niin muutama maali pitäisi kaudessa pystyä tekemään. Odotetaan nyt milloin se ensimmäinen napsahtaa, Vainonen sai vihdoin kuparisen rikki ja seuraavaksi saattaa olla Wallin vuoro tehdä sama temppu.
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Eihän Walli ole junnuissakaan mikään maalitykki ollut. Eikä hänestä sellaista varmasti tule.

Näkisin että mahdollisuus on olla Arturs Kuldan tyylinen puolustaja: Iso koko, pärjää kohtuullisesti luistelussa, antaa helppoja avaussyöttöjä ja pitää vastustajan olon epämukavana omalla alueella. Eli Juusosta voi tulla nimenomaan joukkueen tärkein pelaaja, silloin kun ei katsota pisteitä vaan ihan kaikkea muuta tekemistä.

Todella mielenkiintoinen seurattava.

Artturin tyylistä en tiedä, kuka ikinä lieneekään, mutta jos jotain name droppingia harrastetaan niin Ässiltä on pitkään puuttunut pätevä Sylvain Lefebvre, jollaiseksi Wallilla voisi Liiga tasolla olla edellytyksiä. Loistavasti on ottanut paikkansa pelaavassa kuusikossa.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Walli on kyllä yllättänyt ja erityisesti olen tykännyt siitä, ettei ota taka-askelia maalinedustalla, kuittia tulee heti ja näyttää vastustajille, ettei meidän maalille tungeta. Peltsi tulee kyllä mieleen, kieltämättä.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Meikäläisen tämän hetken suosikki. Ei tee mitään näyttävää, mutta ei anna kenenkään kukkoilla ja hoitaa nimenomaan työnsä niinkuin pitää. Ihan porilainen siis!

Jos, siis mikäli JOS, kehitys jatkuu tähän suuntaan, niin saattaa olla ihan liigan kirkkaimpia stay-at-home puolustajia ensi kaudella. Mikäli näin on, niin se on myös viimeinen liigakausi.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Meikäläisen tämän hetken suosikki. Ei tee mitään näyttävää, mutta ei anna kenenkään kukkoilla ja hoitaa nimenomaan työnsä niinkuin pitää. Ihan porilainen siis!...

Myös minun suosikkipelaajani tällä hetkellä, varsin ylivoimaisesti vielä.

Perinteisessä, klassisessa mielessä "Ässien näköinen" peruspakki, toki 2010-luvulle tuotuna versiona.
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
En voi vieläkään uskoa, että tämä on se sama Walli joka pelkäsi ja jännitti Sportia vastaan merikarvialla ennen kauden alkua. Pelaa kuin olisi pelannut jo 5 vuotta Liigaa! Hienoa on katsella Juuson pelaamista. On jämäkkä äijä!
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Mielenkiintoista nähdä millaisen roolin Aho tulee kaverilla kauden aikana antamaan. Potentiaalia on hyväksi jämeräksi peruspakiksi Liigassa
Eipä taida Aho nähdä sitä potentiaalia, vaan omat kaverit menee edelle. Wallille ei kauheasti ole hyötyä A:ssakaan pelaamisesta, joten toivottavasti pääsisi vaikka vuodenvaihteeseen saakka lainalle Mestikseen. Motivaatiokin kärsii jos joutuu vaan olemaan A:ssa tai katsomossa.
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Tämä oli jo tiedossa viime viikolla, kun kirjoitin ettei Walli ole tällä hetkellä vaihtoehto kilpailemaan pelipaikoista. Ulostulo kuuluu kuitenkin Ässille.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
No kai tuollaisen tiedon olisi voinut tänne palstallekin jakaa vai oliko vannotettu pitämään salaisuus?
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Lähti hieman liian aikaisin tuo edellinen viesti. Muokkasin sitä hieman. Paljon asioita tiedetään, mutta ulostulot kuuluu muille.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Aha, monihan täällä jatkoajassa varsinkin jälkeenpäin tietää hyvinkin paljon *hymiö* En siis epäile tietojasi, huvittaa vain aina nämä "tiesin kyllä mutten voinut kertoa" jutut...

Wallin puolesta varmaan parempi juttu lähteä Mestikseen painimaan isompien ja vahvempien vastustajien kanssa kuin mitä A-junnuissa on tarjolla.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Wallin kohdalla ihan odotettu ja järkevä ratkaisu lähettää Mestikseen lainalle hankkimaan kokemusta miesten peleistä. Edustukseen kuitenkin nykytilanteessa on vaikea mahtua pelaavaan kokoonpanoon kun Mäkelä, Vainonen, Vuorisalo tappelevat noista viimeisistä paikoista liiga-kokoonpanossa.

Juuso on nuori & jykevä peruspakki ja lahjakaskin, mutta ei vielä mitenkään niin poikkeuksellinen, että joukkuetta pitäisi ehdoin tahdoin tahallaan heikentää sen vuoksi, että nuoriso vaan saa peliaikaa kun voitoista ja tuloksesta kuitenkin pelataan. Sama pätee Arttu Ruotsalaisen kohdalla, hänelläkin on vielä aikaa kehittyä eteenpäin ja mielestäni A-juniorit on vielä täysin oikea paikka Artulle, liigatasolla ei ainakaan ole kulkenut pelaamissaan otteluissa ja tekee väliin "junnumaisia" virheitä vielä.

Määräänsä enempää olisi silkaa hulluutta nostaa ja ajaa kerrallaan nuorisoa liigatasolle ellei ole aivan pakko esim. loukkaantumisten vuoksi. Aho on antanut nuorista nyt peliaikaa ja vastuuta Juhola-Saha-Varttinen kombinaatiolle ja hienosti pojat ovatkin pelanneet antaen samalla hengähdysaikaa muille kentällisille ja tasaten kentälllisten peliaikoja & viime ottelussa pystyivät värkkäämään sen maalinkin, joka on ollut vain ajan kysymys mm. Varttisen kohdalla, sen verran hyvin on tuosssakin kentällisessä kyenneet luomaan tekopaikkoja.

Padalla on nuorissa sopimuspelaajissaan hyvää ainesta kasvamassa tulevaisuuteen taustalla korkoa: Nuto, Embrich, Ruotsalainen, Walli etc. Sitten kun kutsu ylhäälle käy, niin pelipaikka pitää olla valmis otteillaan lunastamaan.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Wallin SapKo-lainaa on pidennetty joulutaukoon asti. Olisi mukava nähdä tämän pätkän jälkeen kaveri takaisin Patapaidassa.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Onko kukaan seurannut Wallin edesottamuksia Sapkossa?
Toivottavasti Walli saadaan takaisin rinkiin ja peliaikaa myös.
Ei oo saanut mitään aikaiseksi SaPKossa. 5 ottelussa yksi kälynen syöttöpiste ja +/- tilastossa pakkasella kaksi pykälää. Esitykset samaa tasoa kuin Markus Kojolla.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Kyllähän sitä nyt uudella Peltosella pitäisi heti olla vähintään 5+20 muissakin kuin jäähytilastossa. Siellä sitten tuo kolme kertaa jo. Vai mitä @San Jose Shark #50
 

Bullet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Wallin on tulossa takaisin ja luultavasti mukana jo alkuviikosta. Korvaa kyllä mennen tullen Vainosen/Mäkelän. Hänelle on varmasti tehnyt hyvää kun on saanut peliaikaa mestiksessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös