Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Juuso Puustinen HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Dale Cooper, 22.05.2013 klo 16.23.

 1. mästare Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, SJS / MIN / NYR, Real Madrid
  Puustisen jatko oli erittäin mieluisa uutinen myös allekirjoittaneelle, kun niin vahvasti huhuttiin hänen joukkueesta kauden päätteeksi lähtevän. Erittäin hyvä pelaaja liigaan ja varmasti jo tärkeä osa joukkuetta/pukukoppia kolme kautta täällä vietettyään. Yksi parin viime kauden lempipelaajista. Tekee kaiken ollessa kondiksessa kovasti töitä, on sopivan kookas ja nopea hyökkääjä ja sitten se skode... Liigatasolla erittäin hyvä kuti ranteella sekä suoraan syötöstä. On lähes orgastista katsoa kun kaveri osuu ylivoimalla siitä b-pisteeltä tai kiskaisee jostain ranteella yläpeltiin.

  Ensimmäinen kausi Kauneimmassa oli varsin hyvä, ja silloin hätyyteltiin jopa 25 maalin rajapyykkiä. Toinen ja kolmas kausi olivat sitten hieman vaisumpia ja etenkin viimeisintä kautta häiritsi monet ongelmat ja "Pudi" katosi välillä kuvasta täysin. Toivottavasti pääsee nyt treenaamaan kunnolla ja ehjänä kesän, jotta pysyisi hyvin kasassa sitten kauden aikana ja nähtäisiin taas sitä tehokasta ja työteliästä Pudia. Loppuun on vielä mainittava tämä tietty veijarimaisuus (haastattelut yms.), "Kuopion gangsta" -status, sekä fleda takana -look hänen edukseen. Huikea hahmo ja pelaaja!
   
 2. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Parasta oli taas Pudinkin kohdalla, että useampi palstaveli oli varma hänen diilistään "johonkin toiseen SM-liigaseuraan".

  Todella hyvä juttu, että jää. Nyt vain 20+ börsää tauluun.
   
 3. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:
  Fysiikalle on tehtävä karmeasti hommia, jotta edes 15 mmalia on realistinen. Rajallinen fysiikka ja vääntövoima tässä luistelusarjassa, huono yhdistelmä. Rask tekee enemmän maaleja 2016-2017, vaikka sen ei pitäisi olla mahdollista. Hyvin epäilevästi odotan Puustisen otteita ensimmäisissä peleissä kesän jälkeen.
   
 4. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:
  Täysin luokaton, joskin odotettu pre-season ja nyt sellaista pelaamista kolmessa sarjapelissä, että mikäli lukisi selässä Saarelainen, Jääskä, Mieho tai Tamminen niin mies ei tänään Kouvolassa luistelisi. Kannattaisi Puustisen käyttää sauma nyt, koska Raskit ja kumppanit ottaa heittämällä Puustisen pelipaikan.

  Veikkaus: tammikuussa Juuso Puustinen HPK:ssa.
   
 5. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Tai Lappeenrannassa.
   
 6. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  En usko, että Puustinen lähtee minnekään ennen kauden loppua. Mutta jotenkin jäänyt sellainen muistikuva, että Puustinen on näitä, jotka ei tahdo Helsingistä muuttaa pois. Jos muistan oikein, niin ei Lappeenranta silloin varmaankaan ole vaihtoehto. Vaasa ei ainakaan ollut.

  Hämeenlinna olisi siinä mielessä, että valmiiksi tuttu joukkue, voi asua edelleen Helsingissä ja neuvotteli Kerhon kanssa keväällä. Mutta tosiaan, eiköhän Puustinen pelaa HIFK:ssä kauden loppuun asti.
   
 7. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Tehoja pitäisi alkaa tulemaan kyllä tälle herralle myös pikku hiljaa. Olin erittäin luottavainen hyvien viime kauden poffien jälkeen, että tällä kaudella tapahtuu myös runkosarjassa. Pudilla on kuitenkin joka kauden jälkeen tullut kommenttia, että nyt vedetään kova kesä että saadaan vedettyä tasainen ja hyvä kausi ensi kaudella. Pudin paras kausi taisi olla Ramin aikana. Mitä se sitten kertoo. Varmasti on myös toivottavasti palkka tullut alaspäin ja roimasti niistä ajoista. Uskotaan, että jotain alkaa tapahtumaan myös tehollisesti.
   
 8. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Kovin on ollut hitaan näköistä Puustisen pelaaminen. Jalka ei liiku yhtään ja silloin on vaikea pelata peliä edistävästi. Nyt Juuso on ollut lähinnä jaloissa.
   
 9. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Joo ei ole Puustinen ollut IFK:ssa sillä tasolla millä pitäisi olla kuin silloin ensimmäisellä kaudella Ramin alaisuudessa. Toki viime kauden alku oli hyvä kun pelasi Partasen ja Elkinsin kanssa samassa ketjussa, mutta nyt Elkins sentteröi Aaltosta niin ei tuon ketjun kasaaminen onnistu.
   
 10. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Kannattaa muistaa, että Juuso kukkii keväällä!
  Viime kaudella oli pitkälti sama juttu, mutta poffseissa hän oli rautaa.
   
 11. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Partasta haukutaan kovalla kädellä (paljolti aiheestakin), mutta tämä Kuopion väsynyt gangsta ei ole kovin paljoa kritiikkiä saanut, vaikka on kentällä vielä Partastakin näkymättömämpi. Puustinen on pelistä aivan ulkona eikä ole hyökkäyksessä oikein minkäänlainen uhka, Partanen pörrää kiekon kanssa, Puustinen ei edes saa kiekkoa tai sitä pörräystä aikaan, yritys on aika nollissa. Puustinen pelasi viime keväällä sen verran hyvin että sai jatkosopimuksen, joka lienee arvoltaan noin 200k, sen alle en usko että Pudi tekee sopimusta mihinkään. Jälkikäteenhän on aina helppo viisastella, Pudi varmasti parantaa tästä, mutta olisiko tuo 200k kuitenkin kannattanut sijoittaa vaikka sentteristöön?
   
  Viimeksi muokattu: 26.09.2016 klo 00.27
 12. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Pudi on kuitenkin isossa kuvassa hyviäkin pistemääriä punaisissa tehnyt pelaaja, Parru ei. Herännyt keväällä ihan ok vireeseen, Parru ei.
  Silti alan kallistua juuri hintalapun vuoksi siihen että tämänkin saa lähettää sinne böndelle kuten Parrunkin, aikansa kutakin ja uutta matoa koukkuun, ei ole IFK:lla varaa pitää näitä jätkiä neljää kautta jos on joskus väläytellyt. Jatkuvuutta pitää löytyä.

  Pudi ei ole edes Raskin tyylinen raastaja ja karvaaja josta olisi hyötyä silloin kun ei saa mustaa sisään.

  _
   
 13. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Viime kaudella Pudi teki vähemmän pisteitä ja maaleja kuin Parru, sitä edeltävillä kausilla Pudi oli toki tehokkaampi, mutta tässä vaiheessa niillä parin kauden takaisilla pisteillä ei kyllä tee mitään. Lisäksi viime kevään playoffeissa Parru teki ainoastaan pisteen vähemmän kuin Pudi, maaleja Pudi teki kaksi enemmän. Niin tai näin, Puustinen on kiekottomana juurikin niin surkea että ilman maaleja hänelle ei ole oikeastaan mitään käyttöä. Partasta kritisoidaan kun hän ei osaa syöttää, mutta kyllä mää pidän Puustisen nykyistä peliä vielä heikompana kun Pudi ei kykene edes siihen kiekon kuljettamiseen, josta Partanen saa edes harvoin jotain aikaankin. Lisäksi kiekottomana näen että Partanen on ollut edes pykälän yritteliäämpi kuin Puustinen.

  Oli miten oli, Puustinen ja Partanen on joukkueessa jo eikä niistä varmaan helpolla eroon päästä, joten toivotaan että nämä isot pyssyt edes toinen kerrallaan heräisi tekemään pisteitä ja varsinkin niitä maaleja. Ekoja pelejä voitettiin JMA:n maaleilla, mutta ihan maali per/peli hänkään ei tule tekemään joten nyt olisi aika näiden kahden ottaa sitä viittaa vähän harteille.
   
 14. doppelgänger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Pudin ketjua pitää kyllä nostaa ylös! Mun silmään ainakin tänään hyvä peli ja muutenkin koko ketju erinomainen. Nyt on se apinakin heitetty selästä niin toivottavasti saadan parin kauden takanen pudi takas!
   
 15. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Joku jo sätti aiemmin että Puustisen laukaisutaidosta ei voi sanoa mitään kun ei pääse edes paikoille, no jotain on tapahtunut asenteessa tai muuten, tänään pääsi paikoille, laukoi, ja tekikin yhden. Parhaita tänään.
   
 16. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Joo Puustinen oli todella löysän oloinen viimeviikon kotipeleissä, mutta ehkäpä se tästä. Tärkeää että teki maalin, ja toivottavasti ne alkukauden identiteettikriisit ja piruetit on nyt nähty, ja Puustinen on iskussa koko loppukauden. Siihen on toki matkaa vielä paljon.
   
 17. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Juuso Puustinen oli Porissa tänään tavallistakin vaisumpi, etten sanoisi jopa surkea. Näillä peliotteilla, jos ei vammoja ole, täytyy ihmetellä miten kaveri on joskus maaleja Liigassa tykittänyt. Ei päässyt edes paikoille ja on pehmeä.
   
 18. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Pääosin viime kausi oli huono. Aloitti hyvin kun pelasi yhdessä Elkinsin ja Partasen kanssa ja muodostivat alkukaudesta todella hyvän ketjun, kunnes alkoi tahti hieman hiipua ja ketju hajotettiin. Tämän jälkeen katosi Pude kuvasta täysin, kunnes keväällä löysi taas hieman itseään (joskin ei mielestäni päässyt parhaimmalle tasolleen tällöinkään). 2013-14 kaudella nähtiin parasta Puustista, tuolloin mies oli täydellinen kahdensuunnan laituri joka teki sen noin 20 maalia ja 40 pistettä siinä sivussa, mies oli tuona kautena helppo heittää jäälle oltiin sitten maalin johdossa tai maalin tappiolla. Tuota Puustista ei ole näkynyt sitten reiluun kahteen kauteen. Tällä hetkellä Puustinen kärsii eniten siitä, että IFK:ssa ketjut elävät pelistä toiseen valtavasti, sitä omaa ketjua ei ole löytynyt. Kunhan joskus ukkoja saadaan sairastuvalta takaisin niin haluisin nähdä ketjun Partanen-Elkins-Puustinen taas kasassa. Se on nyt ainakin huomattu, että Aaltosen kanssa nämä eivät samaan ketjuun istu sitten millään!
   
 19. ElmerMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK #9
  Juuso Puustinen on ollut kyllä ylivoimaisesti paskin ja turhin pelaaja IFK:ssa viimeiset kaksi vuotta. Kaikki muut sählärit ja alisuoriutujat ovat tehneet edes välillä jotain oikein ja heidät edes huomaa kentällä, mutta Juuson olemassaolokin tuntuu välillä olevan vain myytti.

  Onkohan Juusolla kuitenkin oikeasti tapahtunut omassa elämässään jotain traagista tuon ekan kauden jälkeen? En oikein muuta syytä keksi noin huikeaan tasonpudotukseen.
   
 20. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Lainaus:
  Onhan se paska ollut. Sen voi myöntää. Viime kauden poffeissa se oli oikeesti hyvä. Sen takia uskoinkin, että taso olisi hyvä tällä kaudella. Eipä ole. Vituttaa, kun kaveri luulee olevansa joku Kuopion Gansta tuolla jäällä, mutta täysin turha kokonaisuudessaan.
   
 21. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Heikosti on Pude pelaillu ja tipahti vielä toisessa erässä kokonaan pois, jotain vammaa kai kun ei penkilläkään näkynyt. Sikäli harmi jos loukkaantui, koska ei sieltä ainakaan parempaa ukkoa ole enää tulossa tilalle.
   
 22. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Lainaus:
  Ei jumalauta, jos sekin loukkaantui. Ei tiedä mitä sanoisi.
   
 23. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Veikkaan kyllä, että Törmänen on sanonut, ettei tolla asenteella ole kentälle asiaa. Puustinen on yksi niistä pelaajista, joiden pitäisi kantaa tota jengiä silloin, kun on vaikeeta. Tilanne on kuitenkin, ikävä kyllä se, että Puustinen on kadonnut kuvasta jo ajat sitten. Viime kevät näytti jo ajoittain paremmalta, mutta nyt Puustinen on taas hiihdellyt varjojen mailla koko alkukauden. Itse veikkaan, että kesällä on treenaaminen jäänyt vähemmälle ja paska kunto estää jengille uhrautuvasti pelaamisen. Se nyt on vähintä, mitä ton palkkatason kaverin pitäisi joka ikinen ilta esittää. Ei siinä, jos ei aina osu maaliin, mutta kun se ei pääse edes paikoille. Skarppauksen paikka.
   
 24. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:
  Lainaan itseäni, vahvaakin vahvempi veikkaus on että Puustinen on vielä vuoden 2016 puolella KalPassa, HPK:ssa tai Ilveksessä. Täysin turha jätkä, taas on kovat (jatkodiilinkin mahdollistaneet) lupaukset kovasta kesästä, miehen kuntoon laittamisesta ja uudesta tulemista täysin paskapuhetta. Liike, voima, nopeus ja tahto ovat sillä tasolla, että laukausta ei edes pääse käyttämään.
   
 25. Luckycharm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crystal Palace ,
  Vaikka tänään pelattiin hyvin ja joukkue alkaa olemaan terve, niin Pude jaksaa ihmetyttää. Ei ehdi juuri mihinkään, toimii ihan eri rytmissä muun ketjun kanssa ja ainakin mun silmään näytti, että selkäkin olisi suoristunut muutamaan kertaan.

  Missähän lienee vika, vai onko sittenkin vain yhden kauden ihme. Odotin tälle(kin) kaudelle paljon.