Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Juuso Puustinen HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Dale Cooper, 22.05.2013 klo 16.23.

 1. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Veikkaan ulkomaita. Mikäli yhtään ymmärrän Puustisen kieltä, ei ole meillä jatkamassa.
   
 2. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Itsekin pitäisi Pudin, mutta tosiasia on, että kun niin moni pelaaja on parantanut otteitaan, niin palkkapyynnit ovat kasvaneet. Jos Pudille maksetaan vaikka 230000 ja Parru pyytää ensi kaudeksi vaikka 50 000 euronkin korotusta, niin jostain ne rahat on otettava.

  Samoin lienee keissit Grillin ja monen muun kohdalla. Pudi on hyvä ja voisi olla ensi kaudella 40+ pisteen mies, mutta sillä hintalapulla pitää olla varmuutta. Nyt kaksi kautta mennyt aika ailahtelevaisesti. Zabon on esimerkiksi kallis, mutta joka vuosi se vaan pyörii siellä pistepörssin top-10ssä. Ja muutenkin monipuolinen. Varmuudesta voi maksaa.

  Pudille itselle toivon mahtavia pleijareita, parin vuoden onnistunut visiitti ulkomaille ja sitten ehkä jopa paluu IFKhon runkopelaajaksi.
   
 3. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Puustinenhan tuli HIFK:hon sillä asenteella, että täältä otetaan ponnahduslauta ulkomaille. Ensimmäisen kauden jälkeen näyttikin siltä, että kaveri lähtee saletisti KHL:ään ja saadaanko edes pidettyä. Nyt tilanne on kuitenkin se, että Puustisen kohdalla KHL-sopimusta ainakaan mistään menestyvästä KHL-jengistä tulee. Sveitsin pääsarjaan ei ole asiaa. Jäljelle jää Elitserien tai muut Euroopan sarjat. Ei ihan sitä isoa nostetta uralleen Puustinen saanut, vaikka alku hyvältä näytti.

  Sekin on hassua, että vaikka HIFK maksaisi Puustiselle nyt sen kuvitteellisen 230k ja haluaisi jatkaa sopimusta, mutta pienemmällä palkalla, niin pelaaja ei suostu, mutta sitten HPK:ssa voidaan pelata 100K:lla.
   
 4. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Joo tuskin Pude mitään älyttömän hyvää sopparia saa ulkomailta, varmaan joku keskiverto KHL-seura maksaisi ihan hyvin, mutta silloinkaan rooli tuskin paljoa tästä kasvaisi. Puustiselle parasta voisi olla soppari johonkin alemman kastin joukkueeseen eli esim. Sporttiin tai Jukureihin. Noissa Pude saisi olla joukkueen ykkösmaalitykki ja peliaikaa tulisi hyvin. HIFK:n kaltaisessa joukkueessa Puustiset ei helpolla erotu, kun löytyy Zaborskeja ja Partasia, joista viimeksi mainittu läpimurrollaan söi myös Puustisen roolia jonkin verran. Pude ikäänkuin jämähti paikalleen ja lopulta otteet heikkenivät jatkuvasti. Viimeisillä kierroksilla alkoi onneksi näkymään pieniä merkkejä vanhasta Pudesta.

  Lisäksi Puustinen vaikuttaa pelaajalta joka tarvitsee todella kovan vaatimustason ja tasaisesti potkua eteenpäin. Raimo Summasen aikaan Pude oli meidän ykköshyökkääjiä ja takoi todella hyvin maaleja. Jossain Dufvan tai Valtosen alaisuudessa vaatimistaso olisi varmasti kova, ja rooli niin iso että pystyisi maalien lisäksi kehittämään heikkoja ominaisuuksiaan eli kiekotonta peliä. Se haluaako Pude lähteä pienempien kaupunkien seuroihin, on toki asia erikseen. Joku uutta nousua tekevä Ilves tai Ässät voisivat olla enemmän realismia. Toivon ettei Pudella ole vielä sopimusta allekirjoitettu, siten voisi playoff panoksellaan nostaa vielä osakkeitaan.
   
 5. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Kun Puustinen saapui IFK:hon niin mieshän oli ensimmäisellä kaudella erinomainen tuommoinen kahden suunnan hyökkääjä, ihan Liigan kärkeä sillä osalla. Pelasi alivoimaa myös tuolla kaudella muistaakseni erittäin hyvin Elkinsin kanssa. Harmi, että tuon kauden jälkeen Puustinen on ollut enemmän ja vähemmän hukassa, toki viime kierrokset ovat taas sujuneet hyvin ja toivottavasti mies vetää hyvät Playoffit nyt.
   
 6. Kawasa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hyvin onkin tullut Puustisesta tietoa, kiitos siitä! Kyselin hänestä juuri sen takia, kun kuulin huhua, että olisi ensi kaudeksi saapumassa tänne Saimaan rannoille. Laittaisin tämän huhun kuitenkin vielä osastolle, uskon kun näen.
   
 7. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Ehkä tästä voisi järkeillä että jos ulkomaille ei nyt kahden vaisummat kauden jälkeen ole asiaa niin paras paikka on Liigassa jos saa joltain joukkueelta pestin missä luvataan vastuuta ja potentiaalista ygöskentän paikkaa. IFK:ssa mahdollisuus siihen oli viime ja tällä kaudella syystä tai toisesta ei yltänyt enää sille muutaman vuoden takaiselle tasolle joten kaikille osapuolille paras vaihtoehto hakea nostetta toisaalta. HPK taikka SaiPa kuulostaa ihan loogisilta vaihtoehdoilta ja uskon että maisemavaihdos ja mahdollinen vastuun lisääntyminen piristää Kuopivon Ganstaa.

  _
   
 8. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Kuopioon käy tie. Kelpaisi ehdottomasti mutta en jaksa uskoa, että Puustinen tänne saapuisi. Toki vanha pelikaveri Jokisen Tommi on tuloillaan niin siihenpä vaan samaan nippuun. Samassa voitas heidän keskelle ottaa Jasse Ikonen takaisin. Saatte vaihdossa Joonas Lyytisen ja Saku Kinnusen. Deadl?

  Nojoo. Tuskin on Puustinen "kotiin" tulossa ihan vielä jos ollenkaan kun ei ole KalPaa miehissä koskaan edustanut. Toisaalta paluu kotikonnuille ja tutut maastot voisivat tuoda miehen takaisin estraadille. Varma paikka ykkösen laidalla ja ylivoimalla olisi kyllä tiedossa. Mikäli mies ei siellä jatka veikkaan paluuta Hämeenlinnaan. Siellä kovaa jälkeä ja ovat vissiin ihan ok nippua Viitaluoman johdolla kasaamassa.
   
 9. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Mahtava homma, että ripittämäni Puustinen on "palannut". Varsinkin ylivoimalla ratkaisut ovat sellaisia, joista näkee itseluottamuksen taas olevan kohdillaan... ja pinnoja tulee!
   
 10. PuukäsiPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Pieni pelko puserossa että taantuu jälleen kun peleissä aletaan vaatimaan vielä enemmän, nythän on helppo näyttää hyvältä. Toivottavasti olen väärässä.
   
 11. Viivapelote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Itsellä on jotenkin todella hyvä fiilis Puustisesta tällä hetkellä, tulee mieleen Haataja vm. -11. Puustinen kuitenkin pääsee Ramstedtin ja Zaborskyn takaa tulemaan vähän niin kuin varkain. Vaikuttaisi kyllä, että on ollut jonkinlaista vammaa, kun ei mielestäni tällä kaudella ole hakenut vedolle niin aktiivisesti. Toivotaan, että alkaisi nyt maalejakin tehtailemaan. One timer kuitenkin tähän sarjaan todella hyvä ja ranteellakin ampuu kovaa ja kohtuu tarkastikin.
   
 12. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Annetaan Pudillekin vähän krediittiä, kun sen aika on. Talvella ei oikein mikään tuntunut onnistuvan, mutta runkosarjan lopussa alkoi heräillä ja nyt pleijareissa on ollut mies paikallaan. 8 matsia, tehot 2+4, peliaikaa suunilleen vartti ottelua kohti. Jos Kuopion gangsta vaihtaa maisemaa kauden jälkeen, niin hyvät muistot on jäämässä näiden pleijarien ansiosta. Ja jos finaaleihin löytyy vielä isompaa pykälää, niin aina parempi.
   
 13. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  Onko se jo varmaa, että "Pudi" vaihtaa maisemaa kauden jälkeen? Mun puolesta voisi kyllä jatkaa täälläkin.
   
 14. Doforos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
  Hyvä haastattelu Pudilta hävityn kuudennen finaalin jälkeen. Reippaasti omaan tyyliinsä vastaili, pettymys luonnollisesti oli aistittavissa.

  Yritin samalla tulkita sanoja, antaisiko vihjeitä ensi kaudesta. Kiitteli aika vahvasti seuraa ja pelaajia, kiitteli kunniasta kun sai olla varakapteeni. Tämä viittaa että olisi lähtemässä. Toisaalta heitti loppuun jotain tyyliin "ensi vuonna tullaan vahvempina" mistä voisi päätellä että jatkaisikin. No, annettaan pelaajien nauttia viimeisistä hetkistään yhdessä. Mahtava jengi oli kasassa, rentoudutaan itsekin ja palaillaan asiaan sen mukaan miten tiedotetaan jatkoista.
   
 15. redzel777 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pude jatkaa seuraavankin sesongin punaisissa!
   
 16. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Puustinen korvaa Puustisen mainiosti! Tervetuloa, tai siis tervejatkamista, tai jotain. Ei kuitenkaan ole ykköskentän laituri.

  Aloituskenttä näyttää edelleen tältä:

  A - B - Rask
  C - Taimi

  D
   
 17. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Hienoa, että Puustinen jatkaa, oli loppukaudesta hyvässä iskussa, vaikka muuten kausi ei ollut välttämättä kovin onnistunut. Nyt näitä 2-3 ketjujen laitureita rupeaa olemaankin jo tarpeeksi, varsinkin jos vielä Keränenkin tänne tulee. Nyt sitten tarvitseekin enää niitä 1. ketjun pelaajia.
   
 18. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Hienoa! Yksi ruutu vähemmän täytettävänä. Jee, Pudi!
   
 19. peruna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK
  Hieno juttu. Kuuluu kategoriaan VL eli turha lähteä tekemään itseään hankalaksi ja olla pitämättä. Aina tykännyt Pudin tuuletuksista.
   
 20. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Todella hyvä juttu! Osoitti olevansa kevään pelaajia ja niitä tarvitaan!
   
 21. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jesh! Jatkuvuutta ja potentiaalia! Ensi kausi on Pudin ja Raskin näytöstä sanon minä!
   
 22. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Nimenomaan. Jatkuvuus on tässä vaiheessa niin iso asia että olisi saanut olla naksua paria tiukempi jätkä että olisi kylmiltään korvannut Pudin joka tietää ja tuntee kuviot, pelisysteemit jne. Ehjä kausi niin +30p on hyvin kiikarissa.

  Hieno homma, eli tervetuloa Pudi.

  _
   
 23. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Hyvä homma. Osoittaa myös, että jatkajoa voi tulla vaikka ei heti julkaistukkaan.

  Toivomme vielä Ramua ja Järvistä.
   
 24. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Kuka Keränen häh? Jos Michael Kerästä tarkoitat niin meni jo narreihin.
   
 25. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Lainaus:
  Tällä kertaa tarkoitetaan kuitenkin Janne Kerästä. Jotain huhuja on liikkeellä, että sukset olisivat menneet ristiin KalPan kanssa ja hänellä olisi haluja purkaa voimassa oleva sopimus ja palata HIFK:hon.