Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Juuso Puustinen HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Dale Cooper, 22.05.2013 klo 16.23.

 1. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Juuso on kevään pelaajia. Häntä kiinnostaa playoffs. Valmentajan tehtävä on saada kaikista enemmän irti jo syksyllä, jos katsomoihin halutaan väkeä.
   
 2. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kiitos Puustinen. Ei mitään käyttöä.
   
 3. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  On kyllä helvetin lepsu, poistuu kyllä tämän kauden jälkeen Helsingistä.
   
 4. Lindfors Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, YNWA
  Älä nyt vaan Nybari tee enää ensi kaudeksi sopimusta, vaikka vähän halvemmalla taas saisikin.
   
 5. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kiitos ja näkemiin Puustinen. Kuin varjo muutaman vuoden takaisesta.

  IFK:n pelaajiston yksi suurimmista ongelmista on juuri näissä umpipaskoissa laitureissa, jotka kuitenkin maksavat paljon.

  Petrell, Puustinen, Partanen ja Ikonen pois. Luttinen siinä ja tässä, jatkakoot jos saadaan ylivoima ensi kaudella toimimaan niin tekee maalin edestä hyvät pinnat.
   
 6. Lehmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Olisi mielenkiintoista nähdä Petrell, Puustinen, Partanen ja Ikonen Tapparassa Tapolan alaisuudessa. En yhtään ihmettelisi, jos jokainen löytyisi pistepörssin 20 parhaan joukosta.
   
 7. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ainakin Petrell on ollut jo vuosikausia nelosketjun pelaaja eikä hän muuksi muuttuisi edes Tapolan Tapparassa.
   
 8. Lehmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tuossa olikin hieman sarkastista värikynää mukana. Mutta jos Lennun tilalle laittaisi Hintzin niin aika lähellä totuutta voitaisiin olla.
   
 9. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juu, allekirjoitan toki, että eivät ne hyökkääjät sentään niin kädettömiä ole kuin mitä pisteet antavat ymmärtää. Toisaalta moni kykeni hyviin pisteisiin viime kaudella Stögön alaisuudessa, joten pelkästään "pelikirjattomuuden" piikkiin asiaa ei voi laittaa.
   
 10. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Annetaan kehuja kun on aihetta. Puustinen on osoittanut vahvan nousujohteista pelaamista, oli tänäänkin työteliäs ja luistin liikkui. Kun tulee onnistumisia, pelifiilis parantuu kuin itsestään.
   
 11. Lindfors Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, YNWA
  On kyllä Pudi parantanut loppukaudesta kuin potsi juoksua. Alkukausi olikin luokatonta munien kaivelua. Toisaalta näytti, kuin olisi pelannut käsijarru päällä tai 20 kilon säkki harteilla. Annetaan kehuja nyt kun on aihetta.
   
 12. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jaahas, tosipelit kun alkoivat lähestymään, niin Puustinen rupesi taas pelaamaan. Olettaen että hintalapussa näkyy paska alkukausi, niin ehdottomasti jatkot. Siinähän meillä on ensi kaudeksi valmis ykkösketju Puustinen, Rask, Hintz. Ja jos Hintz lähtee, niin Ramstedt siihen tilalle.
   
 13. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pitäisikö sille Pudille kuitenkin tarjota jatkoa, kun kerrankin on oikea ketju löytynyt?

  3+2 ja reilu pari minuuttia vielä jäljellä.
   
 14. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Puustinen on siitä ongelmatapaus, että ihan selvästi on sellainen elämästä nautiskelija, kuin urheilija. Kiistatta keväällä aina parhaimmillaan, mutta urheilijana taantunut siitä mitä oli IFK:hon tullessaan. Sen ekan kauden Puustisen ottaisin silmää räpäyttämättä. HIFK.ssa ei vain kauhean montaa tämän tyyppistä pelaajaa voi olla, koska muuten lähtee lumipalloefekti liikkeelle ja siitä oli tällä kaudella merkkejä jo, että liikaa oli tätä ilmassa.
   
 15. henkke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Ei ole järkeä maksaa kiekkoilijalle palkkaa siitä että pelaa täysillä 10 peliä keväällä ja muuten luo löysän edarin mentaliteettia joukkueeseen. Nyt on oikea aika päästää irti koko helvetin löysäilevästä paskasakista. Ja tällä tarkoitan siis muitakin kuin Puustista.
   
 16. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  En ole tilastoja katsonut aikoihin mutta olikos niin että Pudi teki pleijareissa yhtä monta maalia kuin runksarjassa? Todellinen kevvään pellaaja.
   
 17. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kaikki tuo oli siis mahdollista? Outoa.
   
 18. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  MTV3-kanavan pronssimatsia koskeneessa uutispätkässä Törmänen heitti kuittia Puustisen suuntaan - "maaleja odotettiin jo runkosarjan aikana mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan". Jotenkin sellainen fiilis että miehen potentiaalista jäi tällä kaudella todella paljon hyödyntämättä.
   
 19. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Yleltä:
  – Olisimme runkosarjassa kaivaneet hänen maalejansa, Törmänen kommentoi.

  Oho, Anttihan laittoi pientä löylyä Puustisen suuntaan. Ei syyttä, mutta jotenkin kuulostaa siltä etteivät ainakaan molemmat jatka seuran palveluksessa.
   
 20. Viivapelote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Todella vituttava pelaaja. Koko kauden surffailee ja pleijareihin herää sitten pelaamaan. Fanina sitä ajattelee, että ensi kaudella pleijareiden sama tahti jatkuu. Mutta ei vaan jatku vaan taas runkosarja samaa hiihtelyä. Laukaus on sitä tasoa, että paremmalla asenteella pelaisi toista sarjaa.
   
 21. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Kiitos Juuso näistä vuosista ja hyvää jatkoa. Jatkoa jossain muualla.
  Ei missään nimessä jatkosopimusta edarisurffailijan perikuvalle. Lahjoja ja taitoa on, mutta jääkiekko, tai urheilu ylipäätään, ei taida olla Puustisen arvojärjestyksessä kovin korkealla. Jääkiekko on joukkuelaji ja liigakausi kestää syyskuun alusta huhtikuun loppuun. Jos pelaaminen ja harjoittelu ei kiinnosta kuin osan kaudesta, niin IFK on väärä paikka toteuttaa kyseistä harrastusta.
  Toki tosipelit pelataan vasta keväällä, mutta koko kauden ajan pelataan tärkeitä pisteitä tosipelien alkuasetelmia varten ja koko kauden ajan joukkue kasvaa yhteen. Valitettavasti se vain on niin, että mitä enemmän tulee ikää niin sitä huonommin niistä ryyppäjäisistä palautuu. Kysykää vaikka Erkinjuntilta, joka on siistinyt elämäntapojaan jekkujuntti-ajoistaan aika huomattavasti.

  Toivon mukaan Puustinen löytää kipinän urheiluun vielä jossain muualla eikä vedä uraansa kokonaan viemäristä.
   
 22. Orava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mä olen aina tykännyt Puustisesta. Toisin kuin moni muu, on Puustinen ollut aina iskussa pleijareissa. Tämä kausi meni penkin alle, mutta aiemmat oli kyllä ihan mukiinmeneviä. Tietysti jos kehitystä ajatellaan, niin sitä ei ole juurikaan tapahtunut.

  Kiitos Puustinen näistä vuosista.
   
 23. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Eikös Pudilla ollut syksyllä jotain henk.koht. ropleemia kanssa joka heijastui sitä kautta myös pelaamiseen ja varmaan myös treeniin? Ongelman poistuessa ehti kuntoutua kevääksi... Jatkoon vielä vuodeksi kiitos, varsinkin jos Hintz jatkaa vielä vuoden Stadissa
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2017 klo 13.27
 24. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kevään esitykset erinomaiset, näillä otteilla jatkoon.
   
 25. MJ64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Pudihan voitaisiin sainata pelaamaan pelkästään pleijareihin :). Vähän samalla lailla kun me fanit joudutaan ostamaan erikseen playoff kausari niin Pudille sit liksaa niistä peleistä.

  Vakavasti ottaen on kyllä ollut mysteeri tämä pelaaja. On kuitenkin ilmeisen pidetty pelaaja joukkueessa, ja on niin kieron savolaisen tuntuinen myös että ehkä pientä jekkua mielessä kanssa usein? Aina kun näkee Pudin haastattelun tulee mieleen lause "ostaisitko tältä mieheltä auton". Vastaus: en todellakaan.