Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jussi Jokinen – verokarhun painajainen?

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Goljat, 20.01.2019 klo 08.21.

 1. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  En minäkään. Ja jos oikein muistelen, niin Jokinen oli jo syksyllä itse sitä mieltä, että aika epätodennäköistä olisi, että NHL-ura jatkuisi.

  Lainaus:
  Minä uskon, että siinä on kyllä vielä muitakin vaihtoehtoja. Yksi vaihtoehto on jättää koko kausi pelaamatta, jos ei löydä miellyttävää ratkaisua keväälle.

  Lainaus:
  En pitäisi pahana. Jokinen kuitenkin on yksi suosikkipelaajistani, samaa sarjaa mm. Palsolan, Pitkäsen ja Ahon kanssa.
   
 2. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Eikö kehumisen tai paskaksi haukkumisen lisäksi ole muita vaihtoehtoja? Tarkastellaampa pikkaisen julkisuudessa olleita asioita Jokisen tilanteesta:

  - Takerrut Jokisen syksyllä antamaan lausuntoon Suomessa pelaamisen epätodennäköisyydestä, vaikka tilanne on selvästikin muuttunut. Oletko ajatellut, miksi Jokinen ei ota asiaan julkisuudessa kantaa tässä vaiheessa? Jos tilanne olisi ennallaan, niin kuin sinä luulet, voisi Jokinen helposti sen toimittajille todeta. Nyt hän on hiljaa.

  - Kaleva ja Kärpät ovat toisilleen tärkeitä yhteistyökumppaneita monellakin tasolla. Jos todella luulet, että Kalevan toimittaja on kirjoittanut faktana omia haaveitaan Kärppien sopimusneuvotteluista, olet todella pahasti harhassa. Se, että Kaleva kirjoittaa noinkin vahvasti, on selvä signaali tilanteesta, siis Kärppien ja Jokisen sopimusneuvottelusta, ei toimittajan haaveista.

  - Oletko joskus kuullut, että Aho tai ylipäätään kukaan urheilutoimenjohtaja kertoo etukäteen julkistamattomista pelaajasopimuksista tai yhtään tarkemmin edes neuvotteluista julkisuudessa? Mitä faktaa siis kaipaat Aholta? Ei Aho paljon suoremmin voi tilannetta julkisesti kuvata kuin hän nyt teki. Ahon olisi ollut helppo todeta, ettei tilanne ole muuttunut ja Jokisen tuleminen Kärppiin on epätodennäköistä. No, eipä vain sanonut.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2019 klo 21.18
 3. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Ei kyllä kiinnosta ollenkaan mikään Jokisesta jauhaminen. Hieno homma jos Liigaan ja Kärppiin palaa ja asia sillä selvä. Mielestäni ei enempää tarvi täällä yleisessä ketjussa hänestä, ellei tule jotain uutta huhua häneen liittyen. Menkää sinne Kärppien osioon tätä asiaa pyörittelemään.
   
  Runkosarja tykkää tästä.
 4. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  En ole @Porvoon Kärppä , mutta eihän tuossa nyt sitä sanottu. Sanottiin vain se, että eihän Aho olisi oikein muuta voinut vastata. Kuten sanoin tuolla Kärppä-osion puolella, Aho vain totesi muutaman sellaisen faktan, jotka mekin tiedämme.

  Lainaus:
  Miten tämä liittyy asiaan? Ei me siihen takerruta. Se, ettei Jokinen ole vielä ottanut mitään kantaa, voi johtua monesta syystä. Ehkä vaikkapa siitä, että tilanne ei todellakaan ole syksystä mihinkään muuttunut. Mutta tuollaiset asiat ovat spekulaatiota, aivan kuten oma spekulaatiosi siitä, että tilanne on olennaisesti muuttunut: jos sinulla on jotain faktaa, niin jaa se toki meidän kanssamme. HUOM! En sano, eikä Provoon Kärppä sano, etteikö olisi mahdollista, että Jokinen pelaisi loppukauden Kärpissä: meistä vain nämä nyt esille tuodut uutisoinnit eivät vielä tue mitään muuta kuin sitä, minkä me olemme tienneet jo sanotaan viime keväästä saakka.

  Lainaus:
  Miten tämä liittyy asiaan? Kuka tässä nyt on puhunut mistään toimittajan haaveista? Tai Ahon haaveista? Ehkä sinua itseäsi lukuunottamatta. Kaleva kirjoittaa aiheista, joiden uskoo lukijakuntaansa kiinnostavan, ja Kärppiä seuraavia kiinnostaa aika paljon se, että mitä Jokinen aikoo tehdä loppukevään.

  Lainaus:
  Miten tämä liittyy asiaan? Koska Aho ei ole sanonut, että Kärpät ja Jokinen on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen, ainoa, mitä noista lausunnoista voidaan päätellä, ettei sopimusta ole tehty.

  Yhtä kaikki: En minä sano, etteikö Jokinen voisi tulla pelaamaan Kärpissä kevätkautta. Mutta niin kauan kun homma on tällaisella huhu- ja tulkinta-asteella, niin en minä voi pitää sitä minään muuna kuin huhuna ja epätodennäköisenä. Monet järkiseikat puoltavat sitä, että Jokisen kannattaa rantautua Suomeen vasta syksyllä, ensi kaudeksi. Toisaalta muutamat syyt saattaisivat puoltaa sitä, ettei Jokinen halua jättää koko kautta pelaamatta. Minä sanon, että matkassa on mutkia ja asiaa seurataan.
   
 5. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Pelaajat yleensä ottaen kommentoi melko harvoin itseään koskevia huhuja.

  Lainaus:
  Ei se olisi ensimmäinen kerta kun Kaleva on väärässä, vaikka toki yleisesti ottaen ovatkin melko hyvin kartalla Kärppien asioista. Tuoreessa muistissa on eräskin Kärppien etukäteen mainostama "2000-luvun merkittävin tiedotustilaisuus", josta Kaleva tiesi ensin että Kärpät rakentaa uuden hallin ja sen jälkeen että Kärpät liittyy KHL:ään, mutta lopulta kumpikaan ei ollut lähelläkään totuutta.

  Lainaus:
  En minä kaipaa oikeastaan mitään faktoja, paitsi ehkä sitä julkaistua sopimusta. Minun puolestani Jussi saa tulla tai olla tulematta. Pitäydyn silti edelleen kannassani, että uskon vasta kun näen Jussin Kärppien rosterissa. Tähän asti oikein mikään seikka ei anna syytä muuttaa mielipidettä. Ei sinun haaveilut, Ei Kalevan kirjoitukset, Ei Ahon lausunnot.
   
 6. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  @Euro71 Tuossa sinun minulle osoittamassa kirjoituksessasi oli niin paljon asiavirheitä, etten jaksa lähteä niitä oikomaan. Jäädään jännittämään, mitä tuleman pitää.
   
 7. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Voitteko perustaa Kärppien tai Liigan osioon oman ketjun Jussi Jokisen veroasioista? Saatais täällä jutella ihan vaan niistä siirtohuhuista.
   
  kalapappa, Runkosarja, Pekka Kaukalo ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 8. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ymmärrettävä kanta.

  Minusta on mukavaa, että Jokisen ja Kärppien ympärillä riittää pöhinää. Monet olivat jo kuopanneet ajatuksen siitä, että Jokinen voisi tällä kaudella Kärpissä pelata. Tämä on iso huhu joka suhteessa ja siksi keskustelun arvoinen.
   
 9. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  Siellä on jo, ja toivoisin, että keskustelu Jokisesta siirtyisi sinne. Jos tässä nyt olisi kyse sellaisesta "normaalista" huhusta, että jonkun pelaajahuhun ympärillä pyörisi monta seuraa, niin sitten ehkä. Mutta älä kuitenkaan pidä tätä pelkästään meidän Kärppäfanien syynä, koko keskusteluhan alkoi siitä, kun muiden(kin) joukkueiden fanit kiinnostuivat spekuloimaan huhun todennäköisyyttä.
   
  Runkosarja tykkää tästä.
 10. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tätä yritin jo eilen ehdottaa, mutta pari sivua on tänäänkin saatu lukea tätä saagaa.
  Menkää ny omaan osioonne pohtimaan jussianne.
   
  kalapappa, Runkosarja, Pipolätkä ja 14 muuta tykkäävät tästä.
 11. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Nyt @Moderaattorit hereillä. Kyllä te pariin otteluviestiin puututte jonkin joukkueen osiossa alle minuutin mutta tämä JokisJussin veroasiat ei kyllä kuulu huhu-ketjuun.
   
  #16, Taffel, Manazeri ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 12. Eric Rooslind Jäsen

  Lainaus:
  Mihin ketjuun tämä kuuluu? Jokista huhutaan Kärppiin, huhuketju. Hiljaista on huhuilu muuten.
   
 13. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Juu eiköhän se huhu tullut selväksi yhdellä viestillä.

  Jussi Jokisen '2019-2020 verospektaakkelimutuilu' voisi olla oma ketjunsa...
   
  Kynämestari, Taffel & Frostbite tykkäävät tästä.
 14. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Paljon on ollut porua Jatkoajassa viime aikoina Jussi Jokisen sopimuksesta Kärppiin jo täksi kaudeksi. Jussi Jokinen lienee liian hyvä tähän Liigaan, toisin kuin Kamil Kreps, mutta vielä enemmän on kohistu siitä, että viitsiikö JJ turhaan maksaa yli 100k€ veroja valtiolle vain saadakseen pelata Kärpissä? Onhan siellä kuitenkin Pyörälä, Kukkonen ja Ohtamaa. Vai maksetaanko mätkyt kenties loppujen lopuksi Kärppien pussista? Neuvotteleeko Jokinen verottajan kanssa diilejä kuin Trump konsanaan?

  Jos jääkiekosta tehtäisiin saippuaooppera-sarja, niin tämä saaga olisi oivallista maaperää. Kaikki nämä juonenkäänteet, mutta vielä vähän vastauksia. Spekulointi jatkukoon!
   
  Runkosarja ja Frostbite tykkäävät tästä.
 15. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Eiköhän Jusa ole pikemminkin verokarhun märkä päiväuni.
   
  1stApril, mayra & Goljat tykkäävät tästä.
 16. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  Tarkennus: ...saadakseen pelata Kärpissä tämä loppukausi 2018-2019.

  Lainaus:
  Jotenkin hullua olisi, että Kärpät nyt maksaisi itsensä kipeäksi, kun mitään akuuttia vahvistustarvetta ei ole. Mutta sitten tietysti, kun toisessa vaakakupissa painaa Jokinen, niin kyllä minusta Kärppien olisi todella vaikea sanoa ei, jos Jokisella olisi halua tulla pitämään pelituntumaa yllä loppukaudelle.
   
 17. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Lainaus:
  Päässäni ajattelin, että verokarhua ei nappaa neuvotella niitä Jussi Jokisen diilejä, joita hän tulee tänne neuvottelemaan.
   
 18. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Jussi Jokinen Kärppiin on huhu, huhuista tykätään keskustella ja verotusasiat liittyvät varsin oleellisesti tähän huhuun. Siksi emme ole aiemmin tähän reagoineet.

  Mutta koska tälle on näköjään luotu oma ketjunsakin, laitamme tämän koko saagan kyseiseen ketjuun.

  Modet
   
  1971, JPL, Epätietoinen ja yksi muu tykkäävät tästä.
 19. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Minkä luultavasti maksaa jenkkeihin.
   
 20. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Laitetaan tännekin, en vain tiedä, pitäiskö laittaa huhuketjuun vai Jussi Jokinen -huhuketjuun:

  Kärpiltä tiedotustilaisuus – pitkän linjan NHL-hyökkääjää yhdistetty seuraan

  (1) todella erikoinen ajoitus Kärppien tiedotustilaisuudelle, (2) Kärppäosiossa muisteltiin, ettei Kärpät ole liiemmin pelaajista erillistä tiedotustilaisuutta järjestänyt vuosiin/vuosikymmeniin, edellinen vastaava järjestettiin Junnon siirtyessä syrjään. Katsotaan nyt, mitä sieltä tulee...
   
 21. Hoitsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Eikö Pirneksen tulosta Kärppiin järjestetty tiedotustilaisuus ihan tässä 3-4 vuotta sitten?
   
  Euro71 tykkää tästä.
 22. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Paljon on tälläkin palstalla ollu spekulaatioita Jussin paluusta ja sen mahdottomuudesta verotuksen takia. Olettamukset perustuivat pitkälti siihen, että Jusa jatkaa Oulussa koko vuoden. No, fiksusti allekirjoittikin vain loppukauden sopparin. Fiksu veto seuralta ja pelaajalta. Verokarhu jäänee tässä casessa nuolemaan tahmeita näppejään.
   
 23. ndal88a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee, Tampere
  Lainaus:
  Toinen verottaja on vielä mukana eli USAn, sinnehän JJ joutuu ilmoittamaan nämä Suomen tulotkin.

  JOL
   
 24. JPL Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä ainakin minä mainitsin, että Jusa voi mennä myös artistiverotuksen piiriin monen ulkomailla asutun vuoden jälkeen. Ja itse epäilen, että nimenomaan tästä on pyydetty verottajalta etukäteen päätös.

  Ja maiden välisestä verosopparista johtuen verokohtelu on aika kohtuullinen.
   
 25. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Tämä on varmaan melkoisen tyhmä kysymys, mutta mistä tuloista Jokisen pitäisi ylipäätään maksaa mitään veroja jos hänellä ei ole ollut sopimusta minnekään?