Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jussi Jokinen – verokarhun painajainen?

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Goljat, 20.01.2019 klo 08.21.

 1. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Ennen vanhaan oltiin pelaajan varustekassi nähty linja-autoasemalla. Muutama vuosi sitten tiedettiin pelaajan rakentavan taloa paikkakunnalle. Nykyään tehdään kyselyjä verottajalle. Enää kaikki ei edes mene Tapparaan. Kyllä ollaan huhurintamallakin menty taakse päin.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2019 klo 11.02
  vilho, Kelloparho, Frostbite ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 2. sinnepäinsä Jäsen

  Tuossa Jokisen keississä taisi olla jotain sellaista taustalla, että viimeiset ulosostorahat hälle maksetaan tammi- tai helmikuussa. Sitä en tiedä, miten tuo vaikuttaa mihinkään eikä oikeastaan kiinnosta. Sen vain tiedän, ettei Kärpät mitään 300 kiloa Jokiselle loppukaudesta maksele.
   
 3. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Lainaus:
  Paljon on veroasiantuntijoita liikkeellä ja jonkinlainen (lue: puutteellinen) käsitys minullakin on asiasta. Mutta kun kukaan ei tunne niitä reunaehtoja (raha, maassaolopäivät, jne.), joilla Jokinen tänne olisi tulossa niin ihan spekulaatiotasolla pyöritään. Kaleva uutisoi aika isolla tuota, joten sinänsä luottavainen lopputulokseen olen tällä hetkellä. Jos Jokinen ei sitten päädykään tänne tälle kaudelle niin jonkinlaista karhunpalvelusta Kaleva on Jussille tekemässä imagotappion vuoksi.
   
 4. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Juu, kyllä itsekin uskon Jokisen liittyvän Kärppiin lähiaikoina. Siitä olen kuitenkin ihan varma, ettei Kärpät maksa mitään poskettomia määriä. Eikä toisaalta Jokinen tule itse maksamaan pelaamisestaan. Jos jompi kumpi näistä ei toteudu, niin Jusan ei ole järkeä liittyä vielä tälle kautta Kärppiin.
   
 5. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Toki mikäänhän ei estä Jokista olemasta helmi-kesäkuun Suomessa ja sitten vaikka kotiin Pohjois-Amerikkaan kärkkymään paikkaa Sveitsistä tai Ruotsista. Tällöin ei olisi verovelvollinen Suomeen, jos ei 183 päivää vuodesta maassa ole.
   
 6. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Ainoa, että ensi kaudeksi Jokinen taitaa olla suht. varma Kärppien mies. Jos valita pitäisi, niin silmiä räpäyttämättä mielummin ensi kaudeksi kuin nyt loppukaudeksi. Nyt kuitenkin vaikuttaa, että jokin kaikkia miellyttävä ratkaisu on löytynyt. Katsellaan rauhassa.
   
 7. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Sivuseikka tässä keississä mutta Liiga pelaajat eivät maksa työttömyysvakuutus maksua ja tyel on 2% luokkaa koko potista (myös rahasto rahat)
   
 8. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  On kyllä hupaisaa seurata tätä ketjua, miten palstalaiset jaksavat olla huollissaan Jokisen Jussin taloustilanteesta.
  Paljon Jokinen menettää tuloja jenkkeihin, paljon maksaa veroja Suomeen jne jne.

  Jos tekee Kärppiin sopimuksen, kuten huhuttu on, niin Jokinen tekee silloin Kärppiin sopimuksen ja maksaa asiaan
  kuuluvat verot. Ei siinäs se kummempia.
   
  Taffel tykkää tästä.
 9. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Lainaus:
  Tuohan kuulostaa aika loogiselta. JJokinen liittyy helmikuun alusta ja pelailee kauden loppuun n. kolme kuukautta. Sit poistuu maasta muutamaksi kuukaudeksi ja palaa ensi kauden joukkueeseen joskus lokakuulla, kun verotuksen kannalta riittävä määrä poissaolopäiviä täyttyy. Voisko tällainen järjestely olla mahdollinen?
   
 10. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Verotus on kuitenkin tässä tapauksessa melko suuressa roolissa huhun toteutumisen kannalta. En minä ainakaan usko, että Jokinen on valmis maksamaan siitä, että saa pelata vielä tällä kaudella Kärpissä. Vai onko tämän ketjun idea ainoastaan listata huhuja ja sitten katsoa, että toteutuvatko ne?
   
  sakkr ja sinnepäinsä tykkäävät tästä.
 11. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Paitsi, että Jokisen lapsista ainakin toinen taisi olla tulossa kouluikään joten tämä vaihtoehto tuskin toteutuu.

  Vaihtoehdot ovat oikeasti se, että Jokinen tulee nyt ja silloin Kärppien pitää kaivaa jostain selvästi enemmän rahaa jotta tuo verotus saataisiin kompensoitua Jokiselle ja tässä on usean sadan tuhannen euron ero verrattuna tuohon syksyllä paluuseen.
  Tai sitten Jokinen palaa vasta ensi kaudeksi jolloin verotuksesta ei tarvitse huolehtia kun maassa olopäivät eivät häiritse juttua.
   
 12. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Nii en tiä... voi ol.
   
 13. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tehkää nyt joku oma verotusketju näille. Sitä odottaa oikeasti siirtohuhuja ja sitten täällä on sivutolkulla Jussin verot -sarjaa, perkele!!!
   
  kalapappa, Dank Sinatra, Incorrect ja 34 muuta tykkäävät tästä.
 14. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Minä uskon kyllä, että Jokinen haluaa viettää nimenomaan kesän Suomessa. Jusalla on useitakin itse järkkäämiään hyväntekeväisyystapahtumia Oulun seudulla kesäisin, mm. golf-kisa Virpiniemessä Rinteen Peksin kanssa ja Kalajoella Jussi Jokinen Allstars-matsi. Myös kesäreeni Kärppien kanssa maistunee, kuten aina ennenkin.

  Loogisesti jos tätä miettii, oikeastaan mikään järkisyy nimenomaan EI tue siirtoa tälle kaudelle. Sen sijaan uskon, että ensi syksynä kauden 19-20 startatessa Jokinen on lähes pomminvarmasti Kärppien kokoonpanossa.

  Katsotaan nyt kuitenkin sinnen helmikuun puoleen väliin saakka. En pane vastaan jos Jokinen Kärppiin saapuu, mutta en löisi kovin montaa lanttia likoon sen puolesta.
   
  Vaara tykkää tästä.
 15. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
 16. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  Ymmärrän molempia osapuolia. Verotusasioistahan tässä spekuloidaan sen takia, kun arvioidaan, että voiko huhu pitää paikkaansa. Mutta kuten @manemies sanoo, kun verotusta spekuloidaan nyt jo kahdessa ketjussa (tässä ja Kärppä-osaston huhuketjussa), niin ehkä verotustekniset spekulaatiot voisi sijoittaa johonkin toiseenkin ketjuun?

  Lainaus:
  Jussi on voittanut Kärpissä kaksikin mestaruutta, joten tuon en usko olevan kovin suuri motivaattori tässä tapauksessa.

  Lainaus:
  Olen ihan samaa mieltä. Vaikka Jussi kuuluu suosikkipelaajiini ja toivoisin kovasti näkeväni vielä Kärpissä, niin kaikki järjelliset syyt vaikuttavat tällä hetkellä olevan siirtohuhua vastaan. Katsotaan nyt rauhassa tuonne helmikuun puolelle?
   
 17. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Lainaus:

  Eikös Se Uramakin aikanaan kirkkain silmin sanonu et ei ole mitään taloa rakentamassa vaikka olikin ?
   
 18. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Nyt siis myös Harri Aho on liittynyt haaveilijoiden joukkoon ihan julkisestikin. Jokisen liittyminen Oulun Kärppiin jo tälle kaudelle on aivan mahdollista, toisin kuin sinä ja monet muut nimimerkit olette koettaneet opastaa.
   
 19. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Ne verotusteknilliset syyt ovat kuitenkin ilmeisesti ainoa asia, joka tällä hetkellä estää tämän siirron. Ainakin minun käsittääkseni Jokinen haluaisi palata Ouluun ja Kärpät haluaisi Jokisen riveihinsä. Ainoa ongelma tässä on vain verotus, sillä Jokinen tuskin on valmis maksamaan siitä, että saa pelata tällä kaudella Kärpissä.

  Se, että aihe ei sinua tai jotain muuta kirjoittajaa kiinnosta ei tarkoita etteikö siitä saisi tässä ketjussa keskustella. Vai pitäisikö tällä palstalla olla erikseen "Liigan siirtohuhut kaudelle 2018-2019" sekä "Spekuloinnit liigan siirtohuhuista kaudelle 2018-2019" -ketjut? Tämän hetken käytännöllä käsittääkseni tarkoitus on kuitenkin hoitaa sekä siirtohuhut että niiden spekuloinnit tässä yhdessä ketjussa. Tuo verotus liittyy olennaisesti siirtohuhujen spekulointiin, mutta sille ei varmaan kuitenkaan ole järkeä perustaa omaa ketjua. @Moderaattorit voivat toki ilmoittaa oman kantansa tähän asiaan, mutta tämä on ainakin oma käsitykseni tällä hetkellä.
   
 20. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Harri Ahon kommenttien perusteella olen sitä mieltä, että talouspuoli Jokisen siirtoon liittyen on saatu sovittua, siis myös verotusasia. Harri Ahohan sanoi suoraan, että rahallisesti Jokisen hankkiminen on mahdollista. Minä olen niin rohkea, että luulen tällä hetkellä ainoan esteen Jokisen siirrolle Kärppiin olevan yllättävä NHL-sopimus. Toki Aho puhui monen asian paikalleen loksahtamista tarvittavan. Moni asia taitaa olla jo loksahtanut paikalleen.
   
 21. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Anteeksi kuinka? Habahan lateli taas ihan ympäripyöreitä itsestään selvyyksiä tuossa maikkarin jutussa. Noiden kommenttien perusteella ei ole vielä syytä muuttaa kantaa yhtään mihinkään. Kukaan ei ole missään vaiheessa edes epäillyt, etteikö Jokisen hankinta olisi Kärpille taloudellisesti mahdollista. Kokoajan on kyse ollut siitä, onko se järkevää. Eikä Haba noissa kommenteissaan valottanut sitä puolta ollenkaan.
   
 22. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Sanoi, että Jokinen on kiinnostava pelaaja, oma kasvatti ja huippuammattilainen. Eiköhän tuon voi haaveiluksi tulkita. Sanoi myös, että rahallisesti Jokisen hankkiminen on mahdollista. Kyllä tuosta on helppo ymmärtää, että rahapuolesta on jo päästy yhteisymmärrykseen. Aho sanoi, että myös muiden asioiden on loksahdettava kohdilleen. Moni asia vaikuttaa jo loksahtaneen, koska tieto erittäin lähellä olevasta sopimuksesta vuodettiin Kalevalle ja nyt Aho kommentoi asiaa positiiviseen sävyyn valtakunnan mediallekin. Taitaa olla NHL-uhkaa vaille sovittu juttu.
   
 23. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Mitä muuta Aho voi sanoa seuran osaomistajasta ja NHL-pelaajasta kun toimittaja kysyy? Haukkua paskaksi ja väittää pokkana ettei kiinnosta tippaakaan? Tottakai hän kehuu Jussia ja sanoo hänen olevan Kärpille kiinnostava pelaaja. Aivan kuten asia onkin.
   
  Mettis, HOOLIGAN_, Myrsky74 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 24. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tuskin Jokisella on mitään sitä vastaan, että Kärpät maksaa Jokiselle koituvat ylimääräiset mätkyt Kärpissä pellaamisesta. Tuskin tarvitsee paljon muuta maksaa kuin lounaspastat pelimatkoilla?
   
  Euro71 tykkää tästä.
 25. Eric Rooslind Jäsen

  Jokisella on kaksi vaihtoehtoa. NHL ja Kärpät, miettikää vapaasti veroja ja kuka maksaa. En usko että lähes pelaamattomalle Jokiselle tarjotaan NHL sopimusta joten kyllä Jussi on Kärppien mies. Odotellaan vielä hetki.
   
  McTorso tykkää tästä.