Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jussi Jokinen – verokarhun painajainen?

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Goljat, 20.01.2019 klo 08.21.

 1. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  Verottaja verottaa tuloista, ei sopimuksista. Jussilla on vielä tälle kaudelle tuloja sopimuksen ulosostosta.
   
 2. Arthur Morgan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, AC Oulu, Washington Capitals
  Lainaus:
  Jokinen tienaa vielä n. 1,5milj. tällä kaudella Floridan sopimuksestaan joka ulosostettiin. Kun änärissä joukkue ulosostaa sopimuksen siitä maksetaan jäljelle jääneet palkkakulut tasaisesti muutaman vuoden aikana, riippuen palkasta joka Jussilla oli 4milj.
   
 3. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Pelaajalle ei makseta jäljellä olevaa palkkaa kokonaisena, vaan se riippuu esimerkiksi pelaajan iästä. Tässä tapauksessa Jokisen ollessa yli 26-vuotias, hän saa ulosostosta jäljellä olevasta palkasta 2/3, eli tuon n. 2,66 miljoonaa 4 miljoonasta, joka jaettiin näille kahdelle kaudelle, koska sopimusta oli jäljellä vuosi. Jos sopimusta olisi ollut jäljellä kaksi vuotta, olisi palkkakulut yli 26-vuotiaalla jaettu neljälle vuodelle. Alle 26-vuotiailla on sitten ulosostoihin vielä omat sääntönsä, joista esimerkiksi maksettavina kuluina oleva 1/3 on varmaankin se oleellisin.

  Joo, ei varsinaisesti muuta pointtiasi, mutta aattelin silti sen verran selventää tuota systeemiä, että koin tämän pilkunnussimisen aiheelliseksi.
   
 4. RetroRenttu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Haukat & Leijonat
  Heitetään nyt ihan kieliposkella "ennustus" Jokisen uran jatkosta. Loppu kausi Kärpissä ja oma peli täyteen iskuun. Tätä kautta paikka mm-kisoihin ja sieltä hyvät näytöt vielä pohjois-amerikan puolelle. NHL:ssä varmasti löytyisi jokin seura ensi kauden alussa joka haluisi varsinkin alku kaudesta testata/kehittää nuoria pelaajiaan AHL:n puolella ja tässä suhteessa Jokinen olisi loistava täyte minimi hinnalla jahtaamassa puuttuvia 49 peliä 1000 runkosarja matsin rajapyykistä. Tulisi paikkaa NHL:stä tai ei niin Jokinen voisi lähteä kasvattaja seuransa JHT:n mestis tavoite projektin kasvoiksi. Riippuen ensi kauden NHL tilanteesta Jokinen pystyisi myös olemaan joukkueen kasvot myös kentällä seuraavan tai jopa useamman kauden ajan. Jokinen jo nimenä (pelaisi tai olisi tausta porukoissa) saisi kasaan JHTlle tarvittavan määrän lisä rahaa budjettiin jotta mestis paikka olisi kaikin puolin otettavissa.
   
 5. HokiJone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Mörkö
  Pitäisin kyllä erittäin outona ratkaisuna lähteä tahkoamaan rautaliigaa, jos jalka vielä kuitenkin riittää Suomen ykköstasolle. Tähän mainitsemaasi skenaarioon voisi väliin puskea 2-4 vuotta Kärpissä, jonka jälkeen lähteä Kalajoelle höntsäilemään kohti eläkepäiviä.
   
 6. RetroRenttu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Haukat & Leijonat
  Lainaus:
  Toki tämä on vain hauskaa spekulointia ilman asiaan sen tarkempaa tutustumista, mutta mikä olisi Jokisen motiaavaatio vetää montaa kautta Kärpissä? Varsinkin jos tämä kausi päättyisi mestaruus juhliin? Tuleva kausi toki mahdollinen Kärpissä kokonaan tai osittain, koska Jokinen on sanonut jatkavansa uraansa ja ehkä siellä on se mahdollinen NHL paikka on vielä mielessä ja siihen nähden mies varmasti pistää itsensä huippu kuntoon. Siitä eteenpäin olisi ns. mahdollisuus ottaa jo hieman rennommin ja miettiä jo uran jälkeistä elämää varsinkin jos nyt sattuu tuon kannun Kärpissä voittamaan niin suurta saavutettavaa ei Liigassa enää olisi. Kaikki on tietysti miehen omista tahtotiloistaan kiinni missä haluaa pelata ja kuinka kauan.

  Pilkunviilauksena vielä rautaliigalla on yleisesti tarkoitettu II-divisioonaa ja JHT pelaa Suomi-sarjassa.
   
 7. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Ihan hypoteettisesti arveltuna Jokisen motiiveja; jos omistajana Kärpissä niin varmaan maistuu sen eteen tehdä töitä jotta menestyvät, ja jos ja kun kykenee tällä tasolla auttamaan/pelaamaan niin miksipä ei. Toisaalta palkka on varmasti aika rapsakka, raha varmasti maistuu aina. Toisaalta varmasti yksikään jääkiekkoilija ei voisi saada tarpeekseen voittamisesta, niin ollen mikä sen parempi kuin selvästi Liigan paras/oma joukkue, menestyvä Kärpät. Mielestäni paljonkin helppoja ja uskottavia motiiveja vetää Kärpissä vielä pitkään, jos ei NÄHI enää huoli.

  Ja veikkaan ettei, heittopussina oli jo siellä ja täällä, nyt tippui ulos. Miten nyt vielä ehtoo puolella voisi niin paljon parantaa, että joku näkisikin vielä siellä käyttöä jatkossa, varsinkin kun ollut jo kauden pois. Toki mahdollista, mielestäni vain todella epätodennäköistä.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 8. Eric Rooslind Jäsen

  Lainaus:
  Viime kausi oli Jussilla huono koska ei pystynyt ottamaan paikkaa ylemmissä ketjuissa ja hyökkäävässä roolissa muualla kuin Vancouverissa. Siellä 14 peliin kymmenen pistettä(0,7pst/ott) on ihan hyvä suoritus edelleen. NHL on nuorentumassa ja veteraaneilla on entistä vaikeampaa raivata paikka sieltä. Siksi en usko itsekkään että paluuta sinne tulisi välivuoden jälkeen. .
   
 9. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Onpas mahtava juttu, että viimeinkin Kärppien illan kokoonpano on julki, niin @Porvoon Kärppä ’kin voi viimeinkin olla vakuuttunut Jusan paluusta.
   
  Goljat tykkää tästä.
 10. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  No niin, tänään yhdistyvät halu ja realismi, kun Jussi Jokinen kirmaa loppuunmyydyn Raksilan jäällä. Kannattaa tulla paikanpäälle asia toteamaan.
   
  holynordic ja sinnepäinsä tykkäävät tästä.
 11. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Verokarhun lisäksi Jussi Jokinen on kaikkien vastustajajoukkueiden ja niiden fanien painajainen keväällä 2019.

  On se huikea pelimies. Mies treenaa junioreiden kanssa, tulee Liigaan ilman pelituntumaa, näkee ja voittaa. 0+3 ensimmäisessä matsissa ja erottuu pelkästään hyvässä, vaikka hitautta on havaittavissa.
   
  holynordic tykkää tästä.
 12. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Verokarhun kaveri tahi painajainen on kyllä pelimies. En näe estettä helmikuun kuukauden pelaajaksi valinnalle.
   
 13. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ja kun pääsee vauhtiin, on kyllä hirmu ukko tähän sarjaan. Tuo on aina hyvä, että haluaa tulla omaan seuraan takaisin. Aivan ylivoimainen mies sarjassa, latoo varmaan kauhiat tehot loppukauteen. (stna väärä jengi) ;)
   
 14. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Eiköhän anneta kaikki yhdessä McTorsolle isot, isot ablodit! Poika oli tällä kertaa oikeassa Jussin paluun suhteen ja jaksaa näköjään nyt vittuilla kaikille, jotka uskalsivat olla eri mieltä ja epäillä paluuta, päivästä toiseen. Siinäpähän auot päätäsi, se osoittaa vain sinun pienuutesi. Minulla ei ole mitään syytä painaa päätäni pensaaseen. Omalle mielipiteelleni mulla oli vahvat perusteet. Epäilin suuresti Jussin paluun mahdollisuutta taloudellisiin seikkoihin nojaten. Nyt Jussi on palannut, mutta lopultakaan emme tiedä mikä sen paluun todellinen hinta oli. Aho on ainakin kommentoinut julkisesti, että Kärppien pelaajabudjetti ylittyy Jussin paluun myötä. Kärppien kannalta toivon, että mihinkään "mottipäisiin" ei ole Jokisen kohdalla lähdetty.
   
 15. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:
  Samaa mieltä, pystin voisi jo jakaa. Kärppien pelaaja, liigan paras pelaaja, niin ei tuosta pysty kukaan paremmaksi edes laittamaan.

  Varmasti on verokarhun kaveri, on miten vaan niin varmasti verokarhu käärii sievoisesti Jokisen siivellä, siitä ei ole huolta. Tokihan kun paras on ja palkat kohdallaan, niin kykenee maksamaan vähän niitäkin. Maksaa varmaan yhden mestisjengin edestä veroja jo pelkästään. Siitä pitäis olla kyllä Kärpille jokin erillinen huojennuspykälä verottajalla, niin monta palkkakingiä ja veroja paljon verrattuna pelkkiin osallistujiin ja muihin rupusakkeihin.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 16. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Niin. Torsolle on kyllä saanut antaa paskaa niskaan ties missä ketjussa ja mistä tahansa asiasta, joten on välillä jopa ihan kohtuullista että hän pääsee joskus näpäyttämään takaisinkin.

  Lainaus:
  Jotenkin on aina söpöä kun fanit jaksaa kantaa huolta siitä että miten se joukkueen talous nyt kestää jonkun hankinnan. Etenkin Kärppien kohdalla kun tilanne on se että rahaa on kuin rantarosvolla ja joukkueen talous on erittäin hyvällä mallilla, maksoi Jokinen sitten mitä tahansa.

  Kärpät on hoitanut 2000-luvulla taloutensa niin hyvin että varmasti siellä tiedetään kyllä missä mennään. Siitä on jo muutama vuosi kun Urheiluruutu teki juttua liigajoukkueiden taloudesta ja Kärppien kohdalla muistaakseni Junno sanoi että Kärpillä ei ole mitään taloudellisesta selkäreppua omistajaportaan rahojen muodossa vaan omien tulojen mukaan mennään. Ihan hyvin on mennyt parikymmentä vuotta.
   
  Goner tykkää tästä.
 17. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:
  Hyi miten pahasti sanottu ja hyökätty Torsoa kohtaan. Ja miten niin tällä kertaa? Lähes aina on osunut oikeaan? Kyllä ihan aiheesta sanoo nyt ja antaa takaisin, niin pahasti tuostakin sai kuraa niskaansa, aiheetta.
   
  FASlapsi ja Roger Moore tykkäävät tästä.
 18. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Täytyy toki muistaa, että Kärppien taloudellisen hyvinvoinnin takana on herrat nimeltä Juha Junno ja Seppo Arponen. Kumpikaan ei enää tänä päivänä ole mukana operatiivisessa toiminnassa. Minulla ei ole vielä ihan sataprosenttista luottoa näihin Virkkusiin ja Ahoihin, että he kykenisivät samanlaiseen menestykseen taloudellisesti. Mutta annetaan herrojen näyttää toki.
   
 19. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Täytyy toki muistaa että Arponen on ollut eläkkeellä kymmenen vuotta ja Virkkusen ensimmäisellä toimarikaudella seura teki helvetin hyvän taloudellisen tuloksen. Olen ymmärtänyt että Virkkusella on varsin hyvä liike-elämän tietämys ja ainakin ensimmäinen toimarikausi vahvisti tätä näkemystä.

  Mutta ikävää jos et luota.
   
 20. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  En tiedä kuka hänelle on kaatanut kuraa niskaan, en minä ainakaan. Olin vain eri mieltä, perustellen kantani. Ylipäätään en ymmärrä tällaista virtuaalista pippelin mittausta, jossa pääasia tuntuu olevan siinä, kumpi on oikeassa ja kumpi väärässä. Löytyisi minunkin muististani heti parikin asiaa, mistä voisin Torsolle kuitata hänen olleen väärässä, mutta en koe siihen olevan tarvetta. Mitä sillä voittaisin? Keskustelu on mulle tämän palstan pointti, eikä mua haittaa jos joku on eri mieltä kanssani.
   
 21. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:
  Sinä oletkin normaali-ihminen, et jatkoajan ammattilainen, ethän sinä voikkaan ymmärtää.
  Mutta Torso on kuitenkin laajasti arvostettu asiantunteva ja harvinaisen oikeassa lähes joka kerta - ja saanut poikkeuksetta kuraa niskaansa oikealta ja vasemmalta syyttä suotta niin senkin takia se on voitava sanoa kuka oli oikeassa.

  Sillä voittaa arvostusta ja kunniaa, ja sitä -if you will- virtuaalipippeliä. Ja kun Kärppien kannattajasta vielä kaiken päälle kyse, niin joku raja. Paras seura - parhaat kannattajat. Kulkee käsi kädessä hyvin pitkälti, retalejengit sitten erikseen.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 22. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kyllä se vittuilukulttuuri tuntuu olevan enemmän suosiossa sielläpäin. Sinä et ole oikein muuta tämän asian suhteen tehnytkään. Vai mikä oli esimerkiksi tämän viestisi tarkoitus? Pojittelu, uhrautuminen, ylimielisyys, valehtelu, kaikki noin lyhyesssä tekstissä. Eipä sinä mitään. Se vittuilee, jota vituttaa. Minua ei vituta.


  Lainaus:
  Ei tietenkään ole syytä painaa päätä pensaaseen. Miksi olisi? Kaikki teemme virheitä ja virhearvioita. Minä etunenässä. Asian ollessa vieläpä näin vähäpätöinen, ei todellakaan ole syytä erityiseen harmitukseen. Tunnut kuitenkin ottavan tämän asian turhan vakavasti. Olit Jussin paluun suhteen ihan kujalla ja todella voimakkaasti toit esille oman mielipiteesi ja vieläpä niin, että nimitit erimieltä olevia milloin milläkin nimellä, ainakin haaveilija ja haihattelija tulevat mieleen. Tuohon kastiin eivät päässeet pelkästään Jatkoajan nimimerkit, vaan myös Kärppien luotettava yhteistyökumppani Kaleva. Voisi kuvitella, että tuollaisten voimakkaiden kannanottojen jälkeen ja varsinkin, kun ne omat vahvat perusteesi olivat lopulta aika pahastikin kallellaan, olisi pikkaisen nöyryyttä, mutta ei. Vittuila pitää edelleen. Kehotan ottamaan rennommin.

  Oletko ajatellut, että Jokinen ja Kärpät ovat hoitaneet asian niin, ettei tässä mitään ääliömäistä taloudellista riskiä oteta? Väitän, että homma on hyvin hallussa ja pelkosi mottipäisestä on turha. Väitän myös, että Jokinen pelaa Kärpissä tulevillakin kausilla. Usko tai ole uskomatta. Tällaisia asioita tapahtuu, kun molemmilla osapuolilla on yhteinen halu. Näin realismi ja halu nivoutuvat yhteen.
   
  Liikenteenlaskija, retiisi, kananlento ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 23. Gurkha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Hyvät Herrat! Jussi tuli ja näytti tasonsa, joka on kovaksi havaittu. Eiköhän nautita tilanteesta ja arvioida toteutuvia otteita loppukauden ajan. Pahaa pelkään, että tämän kohtainen liittyminen jengiin tarkoittaa vielä muutaman kauden ulkomaan keikkaa. Eli itse keskityn nauttimaan Jussin otteista kun vielä voi!
   
 24. Moderaattorit Jäsen

 25. pappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tuli katsottua eilinen Kärppien peli ja täytyy kyllä sanoa, että on Jussi Jokinen kova pelimies vielä. 0+3 ekaan peliin puhukoon puolestaan. Hyvä hankinta Kärpille.