Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Jussi Jokinen – verokarhun painajainen?

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Goljat, 20.01.2019 klo 08.21.

 1. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
 2. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Eiköhän Jokinen Liigassa vielä aika sateentekijä ole, vaikkei mistään raketista puhuttaisikaan. Alle ppg olisi pettymys, sillä lähtökohtaisesti voidaan olettaa olevan Liigan paras hyökkääjä. Kyllä se viime kaudellakin vissiin ajoittain NHL:ssäkin paikkansa täytti ihan mallikkaasti.
   
 3. Jarna90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Jozef Stümpel taisi tulla vähintään Jussin tasoisilla meriiteillä Kärppiin. Muistelen tuota kautta, ettei tainut kauheasti dominoida ja Kärppiä pitkälle viedä. Voi toki Jussin kohdalla olla toisinkin, mutta automaattisesti nämä NHL kehäraakit ole sitä mitä heiltä odotetaan.
   
 4. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  @Jarna90 Jokinen kuitenkin taisi jossain vaiheessa saada ihan hyvin peliäkin aikaiseksi viime kaudella eli väläytteli. Moni kehäraakki näyttää myös kyrvähtäneen asenteeseen, mutta Jussi Jokisen asenneongelmista en lähtisi huolehtimaan, kun paluun Kärppiin tekee.
   
 5. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Eihän se Jokinen kai koskaan ole mikään varsinainen dominoija ole ollut, äijää ei näy 58 minuuttiin ja pelin jälkeen todetaan, että teki se hatullisen.
   
 6. mv1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  En ole lainkaan huolissani Jokisen tasosta. NHL-vatuloinnin jälkeen varmasti intoa täynnä, jos soppari jo täksi kaudeksi tulee.

  Ei varmasti mikään dominaattori, mutta tuo sarjaan mielenkiintoa ja Kärpille laajutta, jonka myötä saisi helposti neljä puhdasta hyökkäysketjua. Tulis jo!
   
 7. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Juu ei sillä Jokisen luisteluvauhdilla todellakaan dominoida nykyliigassa. Sen sijaan pään toimivuuden vauhdilla pääsee hänkin jo todella pitkälle. Ja olisi melko huikea palanen Kärppien playoffkevättä. Ylivoimaa, alivoimaa jne pystyy pyörittämään ja järkkäämään ukoille tonttia. Osaapa myös itse laittaa limppua sisään paikan tullen ja ei pidä unohtaa sitä rankkari-taitoa. Joskin niistä ei poffeissa niin paljon apua ole, mutta kuitenkin. Varmasti vetäisi lähemmäksi ppg tahtia.
   
 8. Numero13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Sellainen rikkaan miehen Mika Pyörälähän sieltä tulee jos tulee. Kaikessa hyvä, ja liimaa kentän kuin kentän yhteen. Liigatasolla toki pystynee vieläkin lähes dominoimaan myös kiekollisella puolella.
   
 9. JPL Jäsen

  Lainaus:
  No on kuitenkin aika iso ero näissä. Stumpelilla oli edellisestä NHL ottelusta jo 5v aikaa ja ikääkin oli jo 40v. Jusa pelasi NHL:ssä viime kaudella ja on 35v.
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 10. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Turha spekuloida, J.Jokinen on tähän sarjaan turhan hyvä pelaaja.
   
  Eetska tykkää tästä.
 11. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Hyvä että menee Kärppiin, niin ei sotke voimasuhteita. Vahvistaa vähiten Kärppiä.
   
  Merovingi, Larionov #8, Surmanajaja ja 11 muuta tykkäävät tästä.
 12. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Vielä syksyllähän Jokinen sanoi ettei verotussyistä pelaa Suomessa tällä kaudella 99% varmuudella. Onkohan tuo Kaleva kuinka luotettava tässä asiassa vai onko Jokinen käyttänyt yhden prosentin mahdollisuuden että pelaakin?

  Linkki IS:n sivuille
   
 13. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Eikö Kärppien kannattaisi jättää Jokinen hankkimatta? Mestaruus on jo käytännössä varma ja ilman Jokista saisi vielä paremman taloudellisen tuloksen. Ensi kaudeksi sitten Jokinen korvaamaan vaikkapa Jyri Junnila, niin eivät saa muut joukkueet Kärppien etumatkaa kiinni.
   
 14. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Jos Jussi Jokinen haluaa pelata Kärpissä, niin ei ole mitään syytä miksi häntä ei hankittaisi. Miksi tyytyä olemaan vain ylivoimainen, jos voi olla vielä isosti enemmän ylivoimainen? :)
   
 15. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Samahan se on ottaa Jussi jäähdyttelemään, jos haluja pelaajalla on.

  "Vielä isosti enemmän ylivoimainen" huh huh, mitä tämä nykykieli on :)

  Paljon parempi olisi varmaan samassa muodossa "isosti enemmän parempi".
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2019 klo 16.07
  Virveliä kainaloon, Ice71 & JKyykka tykkäävät tästä.
 16. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Niin, itse tuota vähän jutun julkaisun aikaan mietin, että onko kyseessä tosiaan niin iso raha, että Kärppissä pelaamista ei voisi harkita. Jokinen saa vielä tämän kauden n. miljoona euroa NHLstä ulosostopalkkaa. En tiedä miten tuo maksetaan, mutta sanotaan nyt vaikka että puolet, eli 500 000 € maksetaan tämän vuoden puolella. Suomessa tuosta joutuu maksamaan veroa 55% eli 275 000€. Sveitsissä veroissa säästäisi todennäköisesti noin puolet eli 140 000 €. Onhan tuo tietenkin meille pulliaisille valtava summa, mutta onko se merkittävä kaverille, joka on tienannut urallaan joku 25- 30 000 000 €?

  Jos Jussilla on tosissaan tollasista summista kiinni, pelaako Kärpissä vai ei, niin taitaa ura päättyä jossain muualla. Jokinen saisi loppu-uransa jossain KHLssä tai Sveitsissä takuulla useamman 100k€ enemmän palkkaa, kuin mitä Kärpät hänelle on valmis maksamaan.

  En olisi yllättynyt jos Jussi pukisi tällä kaudella Kärppänutun päälleen.

  PS. ei takuita siitä, että tämän kirjoituksen "faktoilla" ois mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Luvut on heitetty pikaisen googlauksen ja päissäänlaskemisen pohjalta.
   
  Goljat tykkää tästä.
 17. JPL Jäsen

  Lainaus:
  No tuolla matikalla ei kukaan tulisi pelaamaan. Jos Jusa tulee Kärppiin, niin verottajan kanssa on saatu järkevä diili tehtyä.

  Kärppien puolella asiasta on käyty paljon keskustelua.
   
 18. Hamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Haluaisin tietää, miten verottajan kanssa tehdään diilejä. Käsittääkseni minkäänlainen neuvotteleminen ei ole mahdollista, vaan verotus menee lakien mukaan.
   
  Soi Nana tykkää tästä.
 19. Jyväsjemmari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Junno lahjonu verottajankin
   
  San Jose Shark #50, Kapellimestari, McK ja 17 muuta tykkäävät tästä.
 20. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kyseessä lienee neuvottelu lain tulkinnasta. Tulkintoja Jokisen kaltaisessa tapauksessa voi olla useita. On tärkeää, että asia on verottajan kanssa sovittu selväksi ennen kuin Jokinen Suomeen ja Kärppiin rantautuu.
   
 21. Hamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Edelleenkin kaipaisin konkretiaa. Mitä neuvottelemista veroissa on? Jos tienaa jonkin vuoden aikana verotettavaa tuloa x euroa, siitä menee y euroa veroa.
   
 22. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Se, mitä olen lukenut artistiverotuksesta, maassaolopäivistä, kalenterivuodesta, yhtäjaksoisesta oleskelusta, takautuvasta verotuksesta ja kaikesta, mikä liittyy hyvätuloisen paluumuuttajan verotukseen Suomessa, on perin hämmentävää. Mitään yhtä ja ainoaa selvää tulkintaa ei tunnu olevan olemassakaan, vaan asiat sovitaan verottajan kanssa tapauskohtaisesti.
   
 23. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Meikäläiselle ei tämä logiikka avaudu koskaan, että rikkaat pistäisivät tuosta vain rahaa haisemaan. Vaikkapa esimerkkisi 140 k€ on hemmetin iso raha, eikä sitä kukaan taloudellisesti järkevä ihminen anna noin vain ilmaiseksi pois. Päinvastoin minun näppituntumani kertoo, että rikkaat ihmiset ovat normaalia tarkempia rahankäytöstään. Siksi kai ne on rikastuneetkin, kun osaavat pitää rahoistaan kiinni.

  En näe myöskään Kärppien kannalta järkevänä maksaa Jokisen satojen tuhansien veroja saadakseen Jusa jo tämän kauden joukkueeseen. Niin täysi ei Kärppien jengi ole koskaan, etteikö Jokinen mahtuisi, mutta on siirrossa kuitenkin se reunaehto, että sen pitää olla jossain määrin taloudellisesti järkevä.

  Minä en usko Jokisen tuloon vielä täksi kaudeksi, ennen kuin kaveri on merkitty pelaavaan kokoonpanoon.
   
  Myrsky74, Professori & Virveliä kainaloon tykkäävät tästä.
 24. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  No itse taas uskallan melkein väittää, että useita kymmeniä miljoonia tienanneet... varsinkin jotkut NHL miehet(tai muut harrastuksellaan ökyrikastuneet) antavat hyväntekeväisyyteen euromääräisesti keskimäärin aika paljon isompia summia kun tavalliset tallaajat. Ei tuollainen 140k€ hyväntekeväisyys Suomen valtiolle luulisi paljon Jussin kenkää puristavan... Varsinkaan jos samalla pääsisi omasta mielestään tekemään hyvää kasvattajaseuralleen.

  Kai sää ymmärrät, että Jokinen "luopuu" joka tapauksessa sadoista tuhansista joka vuosi jos ja kun hän Kärpissä pelaa. Ei kuluva kausi ole tässä mielessä mitenkään järisyttävän poikkeuksellinen.
   
 25. Fancy Jasper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IceHearts
  Lainaus:
  Kuka tahansa verovelvollinen voi hakea ennakkoratkaisun tulevasta verotuksesta. Ratkaisu on sitova eli verovelvollinen saa päätöksestä luottamuksen suojaa.