Parahin Maglor ja TosiFani,
...
Yksinkertaistetaan.
Kansanedustaja/ministeri/presidentti saa kritisoida oikeusistuinten tuomioita:
a) kyllä
b) ei
En ole Maglor tai TosiFani, mutta vastaus tähän kysymykseen on tietenkin kyllä. Keskustelua pitää olla ja pitää saada kritisoida. Tämä ei kuitenkaan ole relevantti kysymys koskien case Halla-ahoa.
Halla-aho ei ole kritoisonnut oikeusjärjestelmää vaan
hän halveraasi sitä. Voi olla, että Halla-aholla on ollut tarkoitus kritisoida - tätä emme tiedä, (itse en usko tähän), mutta tosi asiassa Halla-aho on kirjoittanut jotain ihan muuta.
Niillä sanoilla mitä valitsemme on merkitys ja siitä muodostuu viesti mitä ilmaisemme => jos Halla-aho olisi halunnut kritisoida päätöstä, olisi hän käyttänyt muita sanoja. En tiedä, miten Halla-ahon teksti voidaan tulkita kritiikiksi. Se, että ihmisellä on vastakkainen mielipide ei tarkoita sitä, että hän automaattisesti kritisoi.
Asian tekee erityisen vakavaksi se, että Halla-aho sattui olemaan hallintovaliokunnan puheenjohtaja. Mikäli Halla-aho olisi esittänyt kriitikin rakentavassa muodossa käyttäen faktoja, koko tätä farssia ei olisi tapahtunut.
Halla-aho halveraasi nykyistä oikeusjärjestelmää ja oppia vallan kolmi-jakoa ja sen takia sai lähteä.
Lisäksi, hän vaaransi oman ryhmänsä edun kun lähti viestimään näin epäselvästi. Olisi pitänyt ajatella, että oma viesti aiheuttaa kohua ja jos häntä oikeasti kiinnostaa esim. Espanja kysymys, niin miksi lähteä pelaamaan tällaisella asialla - kun koko muu ryhmä keskittyy paljon isompaa kysymykseen.