Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Tämä on suurelta osin täyttä höpöhöpöä. Vanhemmissa kouvolalaisissa on Tappara- ja IFK-kannattajia, mutta ei Kouvolassa mitään SaiPaa tai Pelicansia kannateta. Kannattaa käydä siellä hallilla toteamassa tilanne. Kyllä siellä eniten KooKoota kannatetaan ihan ikään katsomatta. En oikein ymmärrä, mistä lähtevät nämä fantasiat, että Kouvolassa kannatettaisiin paljon muita joukkueita, muttei kaupungin omaa. Yksittäisiä muiden seurojen kannattajia on joka paikassa.
Tunnen kouvolalaisen urheiluelämän aika lailla läpikotaisin siellä asuvan tätini ansiosta. Kouvolassa on ollut pitkään ihmeellinen tilanne, kun paikalliset ikäänkuin tuntevat häpeää omistaan, ja katsomoon mennään lähinnä haukkumaan omia, jos ei vieraita satuta kannattamaan. Tässä suhteessa ero esimerkiksi sinne Mikkeliin on huomattava. Minä kävin hallilla "toteamassa tilanteen" viimeksi viime kaudella, jolloin Sumulaaksossa iskivät yhteen Kookoo ja HIFK. Se ottelu oli kyllä kuin olisi HIFK:n kotipeliin tullut. Ottelun päätyttyä ulkona huomasin, että HIFK-fanipaitoihin sonnustautuneiden katsojien lähikauppa ei välttämättä ollutkaan Stockmann, vaan siellä juteltiin kasuaalisti punaiset releet päällä, että "Oliks se sin auto kaukaan?" ja "Pitäiskö lähtä jonnee parille?". Erityisesti mieleeni on jäänyt vieraspäädyssä kannustusta johtanut naisihminen, joka nyrkkiä ilmaan pumpaten huusi "Yläkerta huutakaa meille" täyteläisten rintojen pomppiessa petopaidan alla. Jossain vaiheessa tämä naishenkilö ajautui katsomossa jonkin näköiseen konfliktitilanteeseen jonkun vanhemman mieshenkilön kanssa, ja lopulta vahtimestarin avustuksella kiekkoilta keskeytyi hänen osaltaan kolmannen erän alussa meikkien valuessa naamalle kyynelten saattelemana. Seuraavana iltana olin Eskolanmäen melankolisessa sunnuntai-illassa kaupassa ja kassalla ollessani mietin, mistä tämä kassaneiti olikaan tuttu, kunnes parkkipaikalla langat yhdistyivät päässäni ja tajusin, että paikallinen stadin kingihän se oli.
Näitä havaintoja olen tehnyt paljon matkan varrella ja olen tätä ihmetellyt. Kyllä esimerkiksi Joensuussa mennään JoMan peliin kannattamaan JoMaa, eikä Sotkamon Jymyä. Kouvolassa on toisin. En tiedä miksi. Valitettavasti tältä osin analyysini on vielä kesken, mutta tulen näitä pohdintoja täällä jatkamaan vanhempien kouvolalaisfanien (esim. Old Tom) kanssa.

Vesa Rantasen viesti Toivakalle:

Tämä on kovan kiekkomiehen rehtiä ja asiallista puhetta. Nyt kannattaa muistaa, että Vesa Rantanen on aiemmissa ulostuloissaan ollut varsin Mikkeli-myönteinenkin, mutta nyt ilmeisesti vati tuli täyteen silläkin suunnalla. Näitä näkemyksiä lukisi mielellään lisääkin. Toivottavasti tulee esim. jatko-osa.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Where were you while we were getting high?
Kouvolassa on ollut pitkään ihmeellinen tilanne, kun paikalliset ikäänkuin tuntevat häpeää omistaan, ja katsomoon mennään lähinnä haukkumaan omia, jos ei vieraita satuta kannattamaan. Tässä suhteessa ero esimerkiksi sinne Mikkeliin on huomattava. Minä kävin hallilla "toteamassa tilanteen" viimeksi viime kaudella, jolloin Sumulaaksossa iskivät yhteen Kookoo ja HIFK. Se ottelu oli kyllä kuin olisi HIFK:n kotipeliin tullut.
Käy Mauri niissä peleissä useammin, niin pääset vähän paremmin kärryille asioista. Sinne menee paljon eri-ikäistä jengiä KooKoo-asuissa ja sieltä myös siinä samassa asussa poistuu, kävi miten kävi. IFK-paitaiset ovat olleet ihan oikeita vieraskannattajia Stadista.

Mitä sieniä pitää syödä, että näkee maailman noin? En ole enää kiinnostunut fantasioistasi, vaan olen kiinnostunut siitä, mitä tavaraa vedät. Millä saa tuollaiset harhat?

Ja että tämä liittyisi Jukureihin eikä olisi off-topic, niin sanotaan, että Jukka Toivakalla on kyllä hieno Audi. Murisee varmaan aika kovaa.
 
KooKoo - Meister Der Herzen 2019-20.

Tori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Toivakka laittoi nyt seuran vähän hankalaan tilanteeseen, kun päätti valittaa hoviin.
Ehkäpä Toivakallakin on oikeus hakea päätöstä korkeammasta asteesta ja katsoa josko paikallinen käräjäoikeus luki tilanteen oikein. Jukureiden kannalta tilanne vain päällä eikä kannattane hätiköidä kun huomio Liiga-kauden tj -historian - Toivakka saattaa olla mies paikallaan mikäli päätös korkeammalla tasolla muuttuu.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Where were you while we were getting high?
Ehkäpä Toivakallakin on oikeus hakea päätöstä korkeammasta asteesta ja katsoa josko paikallinen käräjäoikeus luki tilanteen oikein. Jukureiden kannalta tilanne vain päällä eikä kannattane hätiköidä kun huomio Liiga-kauden tj -historian - Toivakka saattaa olla mies paikallaan mikäli päätös korkeammalla tasolla muuttuu.
Tottakai Toivakalla on tähän oikeus. Puhuin vain siitä, mistä veli @Saleva kehiin puhui myös, eli maine menee ihan omia menojaan oikeuslaitoksen tuomioihin verrattuna. Toivakan syyllisyyteen tai syyttömyyteen en ota kantaa.
 
KooKoo - Meister Der Herzen 2019-20.
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Viikinkiveljet on kyllä ihan olemassa. Tekevät myös vierasreissuja, olivat juuri vieraspelissä Kouvolassakin. Yleensä se auttaa, jos käy peleissä. Voi havaita asioita omin silmin, ei tarvitse vetää mutulla.
Täytyy ymmärtää palstaveli @karate Mauri :a. Ne pelit, mitkä itse olen tällä kaudella käynyt katsomassa, niin Viikinkiveljet ovat olleet päädyssä se porukka mikä katsomotoimintaa johtaa. Karate on viettänyt palstalta lähes täydellistä hiljaiseloa vuoden ajan, mutta kun sattui nyt niin kiihottava aihe, niin Mauri on kirjoitellut Jukurien palstalle parin vuoden viestit kuukauteen, eli vanhoilla mutuilla mennään.
 
Est Sularus oth Mithas

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Ehkäpä Toivakallakin on oikeus hakea päätöstä korkeammasta asteesta ja katsoa josko paikallinen käräjäoikeus luki tilanteen oikein. Jukureiden kannalta tilanne vain päällä eikä kannattane hätiköidä kun huomio Liiga-kauden tj -historian - Toivakka saattaa olla mies paikallaan mikäli päätös korkeammalla tasolla muuttuu.
Nohh, jos tässä nyt pikkuisen speluloidaan käräjä- ja hovioikeuden tuomioilla niin skenaario voi olla näin:
Hovioikeuden en usko koventavan tuomiota, vaikkei se ehkä väärin olisikaan. Tuskin kuitenkaan muuttaa ehdollista ehdottomaksi. Suuntaus lienee se, että tuomio pysyy samana, tai sitten se lievenee sakkorangaistukseksi, joka kyllä tuntuisi kovin oudolta ja isolta muutokselta. Kakkupalanen saattaa muuttua myös yhdyskuntapalvelukseksi, jolloin Herr Toivakka voitaisiin nähdä esim. Moision sairaalassa sovittamassa rangaistustaan, joidenkin palstaveljien mukaan myös Frau Pysäköinninvalvoja kuuluisi samaan kohteeseen. Syyttäjä ei ole valittanut tuomiosta, eikä hakenut mielentilatutkimusta, eikä näin ole tehnyt puolustuskaan. Odotellaan siis Hovioikeuden käsittelyä ja sen tuomaa rangaistusta. Onko tietoa milloin tämä tapahtuu?

Tosiasia on siis se, tai ainakin väitän niin, että Toivakka saa joka tapauksessa rangaistuksen, eikä hovioikeus tule mitenkään kumoamaan kaikkia syytekohtia joten tässä valossa Toivakka ei voi olla "mies paikallaan".
 
..SILLE!

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Täytyy ymmärtää palstaveli @karate Mauri :a. Ne pelit, mitkä itse olen tällä kaudella käynyt katsomassa, niin Viikinkiveljet ovat olleet päädyssä se porukka mikä katsomotoimintaa johtaa.
Voinkin kirjoittaa aiheesta Viikinveljet Mikkeli vähän pidemmän historiikin, jotta tämän tapahtumaketjun monet käänteet valottuisivat heillekin, joilla ei ole tarttumapintaa kyseiseen "organisaatioon". Eli Suomessa tuli valloilleen joskus 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen loppupuolella tällainen ajatus, että jääkiekkokatsomossa tulisi laulaa. Tämä "homma" rantautui Etelä-Savoon hieman jälkijunassa, ja pari vuotta sitten Joni Vesaisen toimiessa Jukureiden markkinointipäällikkönä Mikkeliinkin perustettiin faniryhmä, jonka tavoitteena oli laulaa katsomossa. Joku on sanonut, että itseasiassa koko Viikinveljet syntyi Joni Vesalaisen toimesta siten, että Vesalainen värväsi paikallisesta ammattioppilaitoksesta muutaman kaverin, joille tarjoiltiin ennen ottelua alkoholijuomia ja savukkeita, ja tämän jälkeen kaverit laitettiin katsomoon ja käskettiin laulaa. Itse en tämän asian todenperäisyydestä tiedä, mutta Vesalainen ylisti Viininkiveljiä mediassa laajalti, ja perinteikkään Sarvis Clubin työtä väheksyttiin, koska Sarvis Club ei laulanut katsomossa. Sarvis Club on sittemmin jatkanut hyvää fanitoimintaansa siinä missä Viikinkiveljien toiminta on hiipunut ja keskittyy yhäkin alkoholin ja laulun ympärille. Don't get me wrong, minulla ei ole mitään laulua vastaan, päin vastoin. Olen kotoisin Karjalan laulumailta, missä on laulettu eri yhteyksissä vuosisadat. On laulettu häissä, on laulettu hautajaisissa. On laulettu sotiessa ja jopa rakastellessa. Minusta jääkiekkokatsomossa saa halutessaan laulaa kuten kaikkialla muuallakin, ja vaikka 80-luvulla katsomossa laulamisesta olisikin saanut Peratsin-piikin perskannikkaan, on hyvä että nykyisin ihmisten itseilmaisun monille muodoille annetaan tilaa. Kuitenkin tämän laulamisen kritiikitön ihannointi on ihmeellistä, ja se että pari ympäripäissään hoilottavaa kundia = laadukas fanityö ja pitkäjänteinen rytmikäs kannustus, järjestetyt tapahtumat ja yhteiskuntavastuu = huono fanityö, on yhtälö, mitä minä en ole tähän päivään mennessä oppinut ymmärtämään. Jäähallissa on usein kovaääniset ja ainakin itse kuuntelen jäähallimusana mieluummin Twisted Sisteriä kuin Viking Brotheria. Mutta kuten sanottua, jokainen tyylillään. Kuitenkin näkisin, että tulisi välttää tämän lainaamani lausunnon kaltaisia ylilyöntejä ja vastakkainasettelua. Jos joku haluaa laulaa katsomossa, laulakoon, mutta siitä on turha mitään sankarin sädekehää hakea. Ei ne pelaajat siellä sitä laulua kuule, vaan keskittyvät pelaamiseen ja piste
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Uskomatonta mutta totta, olen tällä kertaa täysin samaa mieltä karate Maurin kanssa. Piti se tämäkin päivä nähdä...
 
Ei paskin mutta heikoimmasta päästä.
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Voinkin kirjoittaa aiheesta Viikinveljet Mikkeli vähän pidemmän historiikin..
Ilmeisesti tämä historiikin kirjoittaminen kuitenkin vaatisi tutustumista tämän päivän toimintaan, koska kuten aiemmin kävi ilmi, et tiennyt koko kannatusryhmän olevan enää olemassa. Epäilemättä sinulla saattaa kyllä olla hyvä lähde, joka näin sähköisesti päivittää kuvaasi nykyisestä toiminnasta, mutta itse peleissä käyminen luonnollisesti auttaisi sinua oikeasti ymmärtämään missä mennään.

Siitä huolimatta että katsomotoiminnasta jotain tiedän, en halua purkaa millään tavalla Jukurien kannattajaryhmien tämän hetkisiä tekemisiä. Mitä pitäisi tehdä, vai tarvitseeko ylipäätänsä mitään tehdä. Näin saattaa olla ihan hyvä.

Mistä keksit tämän laulamisen kritiikittömän ihannoinnin? Sanoinko itse noin, vai mistä tämän kuulit? Taisit nyt vaan tuoda omia ennakkoluulojasi esille, millä tavalla sinun mielestä kannatustoimintaa tulee johtaa. Laulaa voi myös ottelussa sattuvilla tauoilla ja väite siitä, ettei pelaajat sitä kuule, ei pidä paikkaansa. "Oikeanlaista" kannatusta voi olla monenlaista. Yleensä kannatus muotoutuu sellaiseksi, mihin henkilöresurssit ja henkilökemiat, tai jopa yksittäinen yksilö sitä johtaa. Kuten yleensä näissä hommissa, vastuuta on tarjolla, mutta sen kantajia huonosti. Ympäripäissään hoilottavat kunditkin on paljon parempi vaihtoehto, jos toinen vaihtoehto on, että halli on hiljainen. Oma mielipiteen onkin, että kannatuskatsomoon kuuluu todellinen tunne mukaan ilman että täytyy vilkuilla liidereitä, että pahoittiko joku nyt mielensä huutamastani vitusta.

Tule peliin ja kirjoita se historiikki. Ilman pistettä
 
Est Sularus oth Mithas
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Kyllä tässä nyt on kysymys karaten kohdalla syvemmästä sielullisesta asiasta. Maukalla on kolme asiaa, jotka miehen viestihistorian perusteella näppäimistön taakse sytyttää. Muut eivät enää juurikaan innosta, kuten Jokipojat.

Sarvis club. Jos joku parjaa, Maukka yleensä vääntäytyy paikalle.

Jukurien Dj. Maukka erittäin todennäköisesti vääntäytyy paikalle haukkumaan.

Toivakka. No nyt kipinöi. Löytyneekö sellaista kahletta, mikä erottaisi karaten näppäimistöltä?

Täytteeksi kirjoituksiin toki heitellään provoja ja yleistä laveaa soopaa. Joku joskus toki imaisee tärpit koukkuineen.
 
Est Sularus oth Mithas
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Tämä on kovan kiekkomiehen rehtiä ja asiallista puhetta. Nyt kannattaa muistaa, että Vesa Rantanen on aiemmissa ulostuloissaan ollut varsin Mikkeli-myönteinenkin, mutta nyt ilmeisesti vati tuli täyteen silläkin suunnalla. Näitä näkemyksiä lukisi mielellään lisääkin. Toivottavasti tulee esim. jatko-osa.
Kun aloin, niin pitää vielä tämäkin karaten juttu oikaista. En muista Rantasta mitenkään Jukurit myönteisenä, vaan päinvastoin, samaa sarjaa Hiitelän kanssa. Miesten jutut ovat pakottaneet ihmettelemään ammattitoimittajien omaa etiikkaa.

Taannoisen värillisen prostitoidun valitettavan pukukoppimokan jälkeen Rantanen kirjoitti koko joukkueen olevan ääliölauma ja jatkoi ulinaansa twitterissä. Rantasen vaahtoaminen oli käsittämätöntä.
 
Est Sularus oth Mithas

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
meiänpeli
Toivakka on todettu sopivaksi Jukurien toimitusjohtajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi Jukurien hallituksen toimesta.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Väkisin tulee mieleen että tähän asti maaniteltiin Viitikkoa ottamaan edes jompikumpi pesti itselle ja/tai osoittamaan niihin soveltuva henkilö, mutta kun näin ei tapahtunut niin jatkettava sitten Toivakalla vaikkei ihan parasta PR:ää ole. Nyt sitten jännityksellä odottamaan ratkaisua hovista että saako ylipäätään valittaa ja jos, niin minkälaiseen tuomioon siellä päätyvät.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Eihän tässä ole enää mitään tietoa Jukurit Mediassa vaan lähes yksinomaan Toivakka Mediassa. Vain unohdinko ehkä sen että Toivakka on käytännössä Jukurit eiku Jukurit on Toivakka. Vai miten hemmetissä näistä nyt pitäisi jatella!
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Huutelen vieraisiin pöytiin, mutta uteliaisuuttani kysyisin ymmärsinkö nyt tiedotteen oikein, että mikäli nykyinen tuomio saa lainvoiman, on työpöydän siivoaminen edessä? Tiedotteen lukeminen töksähti vain vapausrangaistus-sanaan, kun siihen harvemmin enää törmää. No.. meni ehkä vähän hiusten halkomiseksi.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Huutelen vieraisiin pöytiin, mutta uteliaisuuttani kysyisin ymmärsinkö nyt tiedotteen oikein, että mikäli nykyinen tuomio saa lainvoiman, on työpöydän siivoaminen edessä?
Näinhän he ovat hallituksessa sopineet ja Toivakka tainnut olla myös itse sopimassa, vähintäänkin kuultavana. Olisi pitänyt jäävätä itsensä ulos koko keskustelusta ja ehkä näin on ollutkin. Nyt sitten odotellaan seuraavaa steppiä, joka pitäisi olla Hovioikeuden lausunto (olettaen, että lupa valitukselle on). Jukureiden osalta siis näin ja joka tapauksessa singnaali on se, että vihkoon saa vetää eikä mitään tehdä ennen lopullista tuomiota. Toisin on toimittu Pikkaraisen kohdalla, eli linja on muuttunut. En toivo, että Toivakka vielä sortuu toistamiseen tuomionalaisiin rikkeisiin mutta jos näin käy niin sitten homma saa varmasti uudet mittasuhteet.

Sinällään ei kuulu tähän ketjuun, mutta kuinkahan asia on käsitelty jääkiekkoliitossa, onko siitä mitään julkituontia?
 
..SILLE!

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Sinällään ei kuulu tähän ketjuun, mutta kuinkahan asia on käsitelty jääkiekkoliitossa, onko siitä mitään julkituontia?
Näkyyvät käsitelleen ja suuntaus on sama: jatkaa varapuheenjohtajana ainakin oikeusprosessin ajan. Katsellaan asiaa siis uudelleen hovioikeuden käsittelyn jälkeen. Sen jälkeen määritellään linjat molemmissa leireissä. Tuossa vaiheessa lienee jo aika mullannut puistot.
 
..SILLE!

MHbreik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat

Tässä jutussa on mielenkiintoinen kommentti: "Holtari vaatii liigan kurinpitäjältä ”ehdottoman kovaa” rangaistusta Mieholle. "
Eli tässä on näköjään Jukurien urheilutoimenjohtaja ottanut kurinpitäjän paikan, ja vaatii täysin puhtaasta ja lajin luonteeseen kuuluvasta taklauksessta "ehdottoman kovaa" rangaistusta. On aikoihin eletty.

Samassa jutussa käsitellään myös Haukilahden vesitornin rakentamiset hankkijan lippikset päässä 70 metrin korkeudessa ilman turvaköysiä. Lisäksi kommentti "On olemassa pelaajien vastuu, mutta myös organisaatioiden vastuu " on myös Jukurien organisaatioon kuuluvan henkilön viimeaikaisten toimien valossa erittäinkin mielenkiintoinen.
 
Kolmen metrin paitsiot ja KooKoon huoltajan poika tuomarina. Niistä on pienet Jukurien tappiot tehty.
Tuomas Manninen: "Lähti kuin kuppa Töölöstä, on stadilainen sanonta. Mikkeli: Lähti kuin Toivakka Mikonkadulta. "

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit

Tässä jutussa on mielenkiintoinen kommentti: "Holtari vaatii liigan kurinpitäjältä ”ehdottoman kovaa” rangaistusta Mieholle. "
Eli tässä on näköjään Jukurien urheilutoimenjohtaja ottanut kurinpitäjän paikan, ja vaatii täysin puhtaasta ja lajin luonteeseen kuuluvasta taklauksessta "ehdottoman kovaa" rangaistusta. On aikoihin eletty.

Samassa jutussa käsitellään myös Haukilahden vesitornin rakentamiset hankkijan lippikset päässä 70 metrin korkeudessa ilman turvaköysiä. Lisäksi kommentti "On olemassa pelaajien vastuu, mutta myös organisaatioiden vastuu " on myös Jukurien organisaatioon kuuluvan henkilön viimeaikaisten toimien valossa erittäinkin mielenkiintoinen.
Edellimen viestisi foorumilla lähes kuukausi sitten ja tähän samaan topicciin. Kyllä on kovat inhot Mikkeliin ja/tai Jukureihin. Voimia sulle.
 
"Tilanne on se, että nyt on niin kiire ettei saa juosta." Risto Dufva palatessaan ammattilaissarjaan 23.11.2019

MHbreik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
Olin tulossa linkittämään ketjuun kuuluvaa uutista, ja jälleen kerran sai lukea täysin ketjuun kuulumattoman ja henkilöä kohti hyökkäävän kirjoituksen.

Missään päin keskustelupalstan säännöissä ei lie lue, että viestien kirjoittaminen ei olisi rajattu vain johonkin tiettyyn topicciin, tai että kirjoittamisessa ei saisi pitää lähes kuukauden taukoa? Minulla ei ole mitään inhoa Mikkeliä tai Jukureita kohtaan. Itse asiassa Jukurit on yksi suosikkijoukkueistani, aivan kuten tuossa profiilissa lukee "Suosikkijoukkue:" kohdalla. Joten sinänsä en ymmärrä hyökkäystäsi. Joka tapauksessa hyvää joulun odotusta kaikille Jatkoajan ihmisille, myös sinne Mikkeliin.

Mutta varsinaiseen aiheeseen:


Sieltä löytyy erittäin hyvä lausunto entiseltä kurinpitoryhmän puheenjohtajalta:

"itsesuojelun pitäisi tulla takaraivosta. Pelin evoluutio on mennyt siihen, että taklaaminen vastaanotto eivät ole vahvuuksia”

Eli peli on tosiaan nopeutunut, mutta pelaajien taklausten vastaanottokyky on ainakin omien havaintojeni perusteella huonontunut. Toivottavasti nyt ei tuomita Miehoa siitä, että taklattavalle kävi huonosti. Taklaushan oli täysin puhdas ja laillinen.

Jukurit mainittu linkitetyssä jutussa, joten kuuluu tähän ketjuun.
 
Kolmen metrin paitsiot ja KooKoon huoltajan poika tuomarina. Niistä on pienet Jukurien tappiot tehty.
Tuomas Manninen: "Lähti kuin kuppa Töölöstä, on stadilainen sanonta. Mikkeli: Lähti kuin Toivakka Mikonkadulta. "

Otavan poika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Paikalla olleena.
Taklaus kohdistui kiistatta Puistolaa päähän, vaikka ehkä hipaisi olkapäähänkin. Videoklipeistä näkyy asia selvästi. Sääntö kai puhuu "päähän kohdistuneesta taklauksesta" ei päähän kohdistetusta. Korjatkas, jos olen väärässä. Mieholta varmastikin vahinko. Nämä pitäisi saada pois riittävän asteisilla rangaistuksilla.
Hyvä tässä on, että julkisuudessa olleiden tietojen mukaan Puistola on tänään ollut jalkeilla. Huonomminkin olisi voinut käydä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy