Jukurit mediassa

  • 538 857
  • 2 338

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ehkäpä Toivakallakin on oikeus hakea päätöstä korkeammasta asteesta ja katsoa josko paikallinen käräjäoikeus luki tilanteen oikein. Jukureiden kannalta tilanne vain päällä eikä kannattane hätiköidä kun huomio Liiga-kauden tj -historian - Toivakka saattaa olla mies paikallaan mikäli päätös korkeammalla tasolla muuttuu.

Tottakai Toivakalla on tähän oikeus. Puhuin vain siitä, mistä veli @Saleva kehiin puhui myös, eli maine menee ihan omia menojaan oikeuslaitoksen tuomioihin verrattuna. Toivakan syyllisyyteen tai syyttömyyteen en ota kantaa.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Viikinkiveljet on kyllä ihan olemassa. Tekevät myös vierasreissuja, olivat juuri vieraspelissä Kouvolassakin. Yleensä se auttaa, jos käy peleissä. Voi havaita asioita omin silmin, ei tarvitse vetää mutulla.

Täytyy ymmärtää palstaveli @karate Mauri :a. Ne pelit, mitkä itse olen tällä kaudella käynyt katsomassa, niin Viikinkiveljet ovat olleet päädyssä se porukka mikä katsomotoimintaa johtaa. Karate on viettänyt palstalta lähes täydellistä hiljaiseloa vuoden ajan, mutta kun sattui nyt niin kiihottava aihe, niin Mauri on kirjoitellut Jukurien palstalle parin vuoden viestit kuukauteen, eli vanhoilla mutuilla mennään.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Ehkäpä Toivakallakin on oikeus hakea päätöstä korkeammasta asteesta ja katsoa josko paikallinen käräjäoikeus luki tilanteen oikein. Jukureiden kannalta tilanne vain päällä eikä kannattane hätiköidä kun huomio Liiga-kauden tj -historian - Toivakka saattaa olla mies paikallaan mikäli päätös korkeammalla tasolla muuttuu.

Nohh, jos tässä nyt pikkuisen speluloidaan käräjä- ja hovioikeuden tuomioilla niin skenaario voi olla näin:
Hovioikeuden en usko koventavan tuomiota, vaikkei se ehkä väärin olisikaan. Tuskin kuitenkaan muuttaa ehdollista ehdottomaksi. Suuntaus lienee se, että tuomio pysyy samana, tai sitten se lievenee sakkorangaistukseksi, joka kyllä tuntuisi kovin oudolta ja isolta muutokselta. Kakkupalanen saattaa muuttua myös yhdyskuntapalvelukseksi, jolloin Herr Toivakka voitaisiin nähdä esim. Moision sairaalassa sovittamassa rangaistustaan, joidenkin palstaveljien mukaan myös Frau Pysäköinninvalvoja kuuluisi samaan kohteeseen. Syyttäjä ei ole valittanut tuomiosta, eikä hakenut mielentilatutkimusta, eikä näin ole tehnyt puolustuskaan. Odotellaan siis Hovioikeuden käsittelyä ja sen tuomaa rangaistusta. Onko tietoa milloin tämä tapahtuu?

Tosiasia on siis se, tai ainakin väitän niin, että Toivakka saa joka tapauksessa rangaistuksen, eikä hovioikeus tule mitenkään kumoamaan kaikkia syytekohtia joten tässä valossa Toivakka ei voi olla "mies paikallaan".
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Täytyy ymmärtää palstaveli @karate Mauri :a. Ne pelit, mitkä itse olen tällä kaudella käynyt katsomassa, niin Viikinkiveljet ovat olleet päädyssä se porukka mikä katsomotoimintaa johtaa.

Voinkin kirjoittaa aiheesta Viikinveljet Mikkeli vähän pidemmän historiikin, jotta tämän tapahtumaketjun monet käänteet valottuisivat heillekin, joilla ei ole tarttumapintaa kyseiseen "organisaatioon". Eli Suomessa tuli valloilleen joskus 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen loppupuolella tällainen ajatus, että jääkiekkokatsomossa tulisi laulaa. Tämä "homma" rantautui Etelä-Savoon hieman jälkijunassa, ja pari vuotta sitten Joni Vesaisen toimiessa Jukureiden markkinointipäällikkönä Mikkeliinkin perustettiin faniryhmä, jonka tavoitteena oli laulaa katsomossa. Joku on sanonut, että itseasiassa koko Viikinveljet syntyi Joni Vesalaisen toimesta siten, että Vesalainen värväsi paikallisesta ammattioppilaitoksesta muutaman kaverin, joille tarjoiltiin ennen ottelua alkoholijuomia ja savukkeita, ja tämän jälkeen kaverit laitettiin katsomoon ja käskettiin laulaa. Itse en tämän asian todenperäisyydestä tiedä, mutta Vesalainen ylisti Viininkiveljiä mediassa laajalti, ja perinteikkään Sarvis Clubin työtä väheksyttiin, koska Sarvis Club ei laulanut katsomossa. Sarvis Club on sittemmin jatkanut hyvää fanitoimintaansa siinä missä Viikinkiveljien toiminta on hiipunut ja keskittyy yhäkin alkoholin ja laulun ympärille. Don't get me wrong, minulla ei ole mitään laulua vastaan, päin vastoin. Olen kotoisin Karjalan laulumailta, missä on laulettu eri yhteyksissä vuosisadat. On laulettu häissä, on laulettu hautajaisissa. On laulettu sotiessa ja jopa rakastellessa. Minusta jääkiekkokatsomossa saa halutessaan laulaa kuten kaikkialla muuallakin, ja vaikka 80-luvulla katsomossa laulamisesta olisikin saanut Peratsin-piikin perskannikkaan, on hyvä että nykyisin ihmisten itseilmaisun monille muodoille annetaan tilaa. Kuitenkin tämän laulamisen kritiikitön ihannointi on ihmeellistä, ja se että pari ympäripäissään hoilottavaa kundia = laadukas fanityö ja pitkäjänteinen rytmikäs kannustus, järjestetyt tapahtumat ja yhteiskuntavastuu = huono fanityö, on yhtälö, mitä minä en ole tähän päivään mennessä oppinut ymmärtämään. Jäähallissa on usein kovaääniset ja ainakin itse kuuntelen jäähallimusana mieluummin Twisted Sisteriä kuin Viking Brotheria. Mutta kuten sanottua, jokainen tyylillään. Kuitenkin näkisin, että tulisi välttää tämän lainaamani lausunnon kaltaisia ylilyöntejä ja vastakkainasettelua. Jos joku haluaa laulaa katsomossa, laulakoon, mutta siitä on turha mitään sankarin sädekehää hakea. Ei ne pelaajat siellä sitä laulua kuule, vaan keskittyvät pelaamiseen ja piste
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Uskomatonta mutta totta, olen tällä kertaa täysin samaa mieltä karate Maurin kanssa. Piti se tämäkin päivä nähdä...
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Voinkin kirjoittaa aiheesta Viikinveljet Mikkeli vähän pidemmän historiikin..

Ilmeisesti tämä historiikin kirjoittaminen kuitenkin vaatisi tutustumista tämän päivän toimintaan, koska kuten aiemmin kävi ilmi, et tiennyt koko kannatusryhmän olevan enää olemassa. Epäilemättä sinulla saattaa kyllä olla hyvä lähde, joka näin sähköisesti päivittää kuvaasi nykyisestä toiminnasta, mutta itse peleissä käyminen luonnollisesti auttaisi sinua oikeasti ymmärtämään missä mennään.

Siitä huolimatta että katsomotoiminnasta jotain tiedän, en halua purkaa millään tavalla Jukurien kannattajaryhmien tämän hetkisiä tekemisiä. Mitä pitäisi tehdä, vai tarvitseeko ylipäätänsä mitään tehdä. Näin saattaa olla ihan hyvä.

Mistä keksit tämän laulamisen kritiikittömän ihannoinnin? Sanoinko itse noin, vai mistä tämän kuulit? Taisit nyt vaan tuoda omia ennakkoluulojasi esille, millä tavalla sinun mielestä kannatustoimintaa tulee johtaa. Laulaa voi myös ottelussa sattuvilla tauoilla ja väite siitä, ettei pelaajat sitä kuule, ei pidä paikkaansa. "Oikeanlaista" kannatusta voi olla monenlaista. Yleensä kannatus muotoutuu sellaiseksi, mihin henkilöresurssit ja henkilökemiat, tai jopa yksittäinen yksilö sitä johtaa. Kuten yleensä näissä hommissa, vastuuta on tarjolla, mutta sen kantajia huonosti. Ympäripäissään hoilottavat kunditkin on paljon parempi vaihtoehto, jos toinen vaihtoehto on, että halli on hiljainen. Oma mielipiteen onkin, että kannatuskatsomoon kuuluu todellinen tunne mukaan ilman että täytyy vilkuilla liidereitä, että pahoittiko joku nyt mielensä huutamastani vitusta.

Tule peliin ja kirjoita se historiikki. Ilman pistettä
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Kyllä tässä nyt on kysymys karaten kohdalla syvemmästä sielullisesta asiasta. Maukalla on kolme asiaa, jotka miehen viestihistorian perusteella näppäimistön taakse sytyttää. Muut eivät enää juurikaan innosta, kuten Jokipojat.

Sarvis club. Jos joku parjaa, Maukka yleensä vääntäytyy paikalle.

Jukurien Dj. Maukka erittäin todennäköisesti vääntäytyy paikalle haukkumaan.

Toivakka. No nyt kipinöi. Löytyneekö sellaista kahletta, mikä erottaisi karaten näppäimistöltä?

Täytteeksi kirjoituksiin toki heitellään provoja ja yleistä laveaa soopaa. Joku joskus toki imaisee tärpit koukkuineen.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Tämä on kovan kiekkomiehen rehtiä ja asiallista puhetta. Nyt kannattaa muistaa, että Vesa Rantanen on aiemmissa ulostuloissaan ollut varsin Mikkeli-myönteinenkin, mutta nyt ilmeisesti vati tuli täyteen silläkin suunnalla. Näitä näkemyksiä lukisi mielellään lisääkin. Toivottavasti tulee esim. jatko-osa.

Kun aloin, niin pitää vielä tämäkin karaten juttu oikaista. En muista Rantasta mitenkään Jukurit myönteisenä, vaan päinvastoin, samaa sarjaa Hiitelän kanssa. Miesten jutut ovat pakottaneet ihmettelemään ammattitoimittajien omaa etiikkaa.

Taannoisen värillisen prostitoidun valitettavan pukukoppimokan jälkeen Rantanen kirjoitti koko joukkueen olevan ääliölauma ja jatkoi ulinaansa twitterissä. Rantasen vaahtoaminen oli käsittämätöntä.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Toivakka on todettu sopivaksi Jukurien toimitusjohtajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi Jukurien hallituksen toimesta.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Väkisin tulee mieleen että tähän asti maaniteltiin Viitikkoa ottamaan edes jompikumpi pesti itselle ja/tai osoittamaan niihin soveltuva henkilö, mutta kun näin ei tapahtunut niin jatkettava sitten Toivakalla vaikkei ihan parasta PR:ää ole. Nyt sitten jännityksellä odottamaan ratkaisua hovista että saako ylipäätään valittaa ja jos, niin minkälaiseen tuomioon siellä päätyvät.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Eihän tässä ole enää mitään tietoa Jukurit Mediassa vaan lähes yksinomaan Toivakka Mediassa. Vain unohdinko ehkä sen että Toivakka on käytännössä Jukurit eiku Jukurit on Toivakka. Vai miten hemmetissä näistä nyt pitäisi jatella!
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Huutelen vieraisiin pöytiin, mutta uteliaisuuttani kysyisin ymmärsinkö nyt tiedotteen oikein, että mikäli nykyinen tuomio saa lainvoiman, on työpöydän siivoaminen edessä? Tiedotteen lukeminen töksähti vain vapausrangaistus-sanaan, kun siihen harvemmin enää törmää. No.. meni ehkä vähän hiusten halkomiseksi.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Huutelen vieraisiin pöytiin, mutta uteliaisuuttani kysyisin ymmärsinkö nyt tiedotteen oikein, että mikäli nykyinen tuomio saa lainvoiman, on työpöydän siivoaminen edessä?

Näinhän he ovat hallituksessa sopineet ja Toivakka tainnut olla myös itse sopimassa, vähintäänkin kuultavana. Olisi pitänyt jäävätä itsensä ulos koko keskustelusta ja ehkä näin on ollutkin. Nyt sitten odotellaan seuraavaa steppiä, joka pitäisi olla Hovioikeuden lausunto (olettaen, että lupa valitukselle on). Jukureiden osalta siis näin ja joka tapauksessa singnaali on se, että vihkoon saa vetää eikä mitään tehdä ennen lopullista tuomiota. Toisin on toimittu Pikkaraisen kohdalla, eli linja on muuttunut. En toivo, että Toivakka vielä sortuu toistamiseen tuomionalaisiin rikkeisiin mutta jos näin käy niin sitten homma saa varmasti uudet mittasuhteet.

Sinällään ei kuulu tähän ketjuun, mutta kuinkahan asia on käsitelty jääkiekkoliitossa, onko siitä mitään julkituontia?
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Sinällään ei kuulu tähän ketjuun, mutta kuinkahan asia on käsitelty jääkiekkoliitossa, onko siitä mitään julkituontia?

Näkyyvät käsitelleen ja suuntaus on sama: jatkaa varapuheenjohtajana ainakin oikeusprosessin ajan. Katsellaan asiaa siis uudelleen hovioikeuden käsittelyn jälkeen. Sen jälkeen määritellään linjat molemmissa leireissä. Tuossa vaiheessa lienee jo aika mullannut puistot.
 

MHbreik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat

Tässä jutussa on mielenkiintoinen kommentti: "Holtari vaatii liigan kurinpitäjältä ”ehdottoman kovaa” rangaistusta Mieholle. "
Eli tässä on näköjään Jukurien urheilutoimenjohtaja ottanut kurinpitäjän paikan, ja vaatii täysin puhtaasta ja lajin luonteeseen kuuluvasta taklauksessta "ehdottoman kovaa" rangaistusta. On aikoihin eletty.

Samassa jutussa käsitellään myös Haukilahden vesitornin rakentamiset hankkijan lippikset päässä 70 metrin korkeudessa ilman turvaköysiä. Lisäksi kommentti "On olemassa pelaajien vastuu, mutta myös organisaatioiden vastuu " on myös Jukurien organisaatioon kuuluvan henkilön viimeaikaisten toimien valossa erittäinkin mielenkiintoinen.
 

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit

Tässä jutussa on mielenkiintoinen kommentti: "Holtari vaatii liigan kurinpitäjältä ”ehdottoman kovaa” rangaistusta Mieholle. "
Eli tässä on näköjään Jukurien urheilutoimenjohtaja ottanut kurinpitäjän paikan, ja vaatii täysin puhtaasta ja lajin luonteeseen kuuluvasta taklauksessta "ehdottoman kovaa" rangaistusta. On aikoihin eletty.

Samassa jutussa käsitellään myös Haukilahden vesitornin rakentamiset hankkijan lippikset päässä 70 metrin korkeudessa ilman turvaköysiä. Lisäksi kommentti "On olemassa pelaajien vastuu, mutta myös organisaatioiden vastuu " on myös Jukurien organisaatioon kuuluvan henkilön viimeaikaisten toimien valossa erittäinkin mielenkiintoinen.

Edellimen viestisi foorumilla lähes kuukausi sitten ja tähän samaan topicciin. Kyllä on kovat inhot Mikkeliin ja/tai Jukureihin. Voimia sulle.
 

MHbreik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
Olin tulossa linkittämään ketjuun kuuluvaa uutista, ja jälleen kerran sai lukea täysin ketjuun kuulumattoman ja henkilöä kohti hyökkäävän kirjoituksen.

Missään päin keskustelupalstan säännöissä ei lie lue, että viestien kirjoittaminen ei olisi rajattu vain johonkin tiettyyn topicciin, tai että kirjoittamisessa ei saisi pitää lähes kuukauden taukoa? Minulla ei ole mitään inhoa Mikkeliä tai Jukureita kohtaan. Itse asiassa Jukurit on yksi suosikkijoukkueistani, aivan kuten tuossa profiilissa lukee "Suosikkijoukkue:" kohdalla. Joten sinänsä en ymmärrä hyökkäystäsi. Joka tapauksessa hyvää joulun odotusta kaikille Jatkoajan ihmisille, myös sinne Mikkeliin.

Mutta varsinaiseen aiheeseen:


Sieltä löytyy erittäin hyvä lausunto entiseltä kurinpitoryhmän puheenjohtajalta:

"itsesuojelun pitäisi tulla takaraivosta. Pelin evoluutio on mennyt siihen, että taklaaminen vastaanotto eivät ole vahvuuksia”

Eli peli on tosiaan nopeutunut, mutta pelaajien taklausten vastaanottokyky on ainakin omien havaintojeni perusteella huonontunut. Toivottavasti nyt ei tuomita Miehoa siitä, että taklattavalle kävi huonosti. Taklaushan oli täysin puhdas ja laillinen.

Jukurit mainittu linkitetyssä jutussa, joten kuuluu tähän ketjuun.
 

Otavan poika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Paikalla olleena.
Taklaus kohdistui kiistatta Puistolaa päähän, vaikka ehkä hipaisi olkapäähänkin. Videoklipeistä näkyy asia selvästi. Sääntö kai puhuu "päähän kohdistuneesta taklauksesta" ei päähän kohdistetusta. Korjatkas, jos olen väärässä. Mieholta varmastikin vahinko. Nämä pitäisi saada pois riittävän asteisilla rangaistuksilla.
Hyvä tässä on, että julkisuudessa olleiden tietojen mukaan Puistola on tänään ollut jalkeilla. Huonomminkin olisi voinut käydä.
 

Tori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Paikalla olleena ei kenties parasta tilannekuvaa saa ellei pysty isolta ruudulta näkemään useasta kuvakulmasta tilannetta kuten TV lähetyksistä. Tosin paikalla olleena aistii sen hiljaisuuden, järkytyksen mitä tämänkaltainen tilanne tuo mukanaan tappaen koko hallin tunnelman.

Äärettömän ikävä lopputulos mikä onneksi nostaa kovastikin keskustelua pelaajien ymmärryksestä mitä kohtuu suorat vastapallot voivat aiheuttaa. Lajin voimapohjat ovat menneen niin lujaa eteenpäin ettei enään vaarustepohjat pysty turvaamaan ketään, niinpä kasvava vastuu on yhä enemmän pelaajilla.

Jukureille ja Puistolalle tsemppiä, Ilves-fanina voi vain pahoittella mitä tapahtui.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Summaselta ihan osuva pointti Elmossa:

"Samaan ketjuun voi liittää myös Jääkiekkoliiton liittovaltuuston päätöksen, jonka mukaan liittovaltuuston varapuheenjohtaja Jukka Toivakka voi jatkaa tehtävässään, vaikka käräjäoikeus tuomitsi hänet kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen virkamiehen – tässä tapauksessa pysäköinninvalvojan – väkivaltaisesta vastustamisesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Virallisen perustelun mukaan Toivakan oikeusprosessi on vielä kesken, mutta todellisuudessa kysymys oli moraalisesta valinnasta – tai oikeammin kaksinaismoralisesta valinnasta. Jos valmentaja tai pelaaja tekee kaukalossa tai kaukalon ulkopuolella pienenkin rikkeen, silloin kyllä ollaan eettisiä – Suomen urheilun eettistä keskusta SUEKia myöten – mutta kun sen tekee jääkiekon vallankäytön ytimeen kuuluva henkilö, silloin ei puhutakaan enää eettisyydestä, vaan saivarrellaan pykälillä.

Myös Toivakan oma toiminta on kaksinaismoralistista. Hän puhui suureen ääneen Jukureiden arvoista päävalmentaja Jarno Pikkaraisen kapakkanujakan jälkeen. Pikkarainen oli Toivakan mukaan pakko erottaa, mutta hänen oman ehdollisen vankeusrangaistuksen kohdalla kenenkään ei tarvinnut erota tai ketään ei tarvinnut erottaa."


 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Ja kuten arveltiin, Jukan ja pysäköinninvalvojan neuvottelut jatkuvat Hovissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös