Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurien yleisömäärät

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 12.03.2016 klo 22.43.

 1. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Täytyy antaa Mikkeliin respectiä, kun nyt siihen on selvästi aihetta.

  Jos joku olisi kauden alla sanonut, että Jukurit on helmikuun alussa kotiotteluiden yleisökeskiarvossa liigan seitsemäntenä, niin joku toinen olisi soittanut valkotakkiset paikalle alta aikayksikön.

  Jukureiden tämänhetkinen yleisökeskiarvo 3769 katsojaa saattaa tippua loppukaudesta, jos säälipleijaripaikka karkaa ulottumattomiin. Siitä huolimatta keskiarvo jää luultavasti yli 3500 katsojan, mikä on todella hyvin hallin koko ja kauden ennakkoarviot huomioiden.
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2017 klo 11.28
 2. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tänään ainakin on helkkarin hyvin tulossa porukkaa. Istumapaikkoja ei enää kovin mahdottomasti ole jäljellä.

  Tähän sopii hyvin Jukurien äsken facebookissa julkaisema video: Illalla mennään! Seisomapaikat viedään... - Mikkelin Jukurit | Facebook
   
 3. paraspelaaja Jäsen

  Huomenna kaksi yhden hinnalla..? Onkohan tuossa mitään järkeä, jos tuo itse kustannetaan. Saa kyllä tuhannella kasvaa yleisömäärä (3000->4000) jos omilleen halutaan, mutta vaikutus lienee korkeintaan 500 henkilöä.

  Pienenä välitilinpäätöksenä voisi kyllä sanoa, ettei edes Vesalainen ole enää pystynyt alkuhuumaa tekohengittämään. Urheilullinen taantumus ja muutama negatiivinen julkisuus on hiljentänyt miehen räksytyksen. Joka pelissä piti olla teema, mutta ne loppuivat kuitenkin kesken, tai ainakaan niitä ei samalla tahdilla ole pystytty hehkuttamaan.

  Säälipleijaripaikka olisi tietysti erittäin tärkeä. Yhden säälikotiottelun tuotto (+40 000) on pientä siihen verrattuna, mikä markkinoinnilllinen potentiaali kevään buumissa - oli se sitten lyhytaikainen tai ei - olisi ensi kesää ja syksyä ajatellen.
   
 4. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Joo, jos kohta on muutenkin vähän hiljentynyt mediamyllytys Jukurien liepeillä (osittain varmasti alkukautta heikompien peliesitystenkin vuoksi), niin tätä jokaisen matsin teemoittamista pidin aika kovana tavoitteena kauden alussa. Silti mielenkiinnolla odotin mitä tuleman pitää - mutta niinhän siinä vain kävi, että jouluun mennessä oli markkinointiosaston brainstorm-eväät syöty. No, budjetoitu yleisömäärä on saavutettu ja ohitettu, joten siltä osin mission accomplished. Mutta ensi kaudella ei enää liikoja lupailemalla varmaan samaan tulokseen päästä.
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Voisi veikata että monella joka tuommoisen lipputarjouksen ostaa niin lähtee mukaan se kauniimpi puolisko mukaan tai houkuttelee jonkun kaverin joka ei kovin usein käy matseissa. Aika useinhan se vaimoke jää kotia, mutta jos sen saa houkuteltua tämmöisellä tarjouksella niin helpommin voi jatkossakin innostua otteluissa käymään. Siinä on myös jatkossa potentiaalisia kausikortin ostajia. Todennäköisesti varsinkin se joka tulee sillä lipulla "ilmaiseksi" niin tuskin olisi lippua ostanut muutenkaan. Näkisin ainakin näin ulkopuolisesti että parempi tyyli tuokin kun esimerkiksi jos lähtisi jakamaan "ilmaislippuja" firmojen tai muiden tahojen kanssa. Ei niistäkään jättituloja tule.
   
 6. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Ystävänpäivänä kaksi yhden hinnalla on ihan hyvä tempaus, paremmalle puoliskolle tarjolla vielä kaupunginorkesterin musisointia bonuksena. Vaikka onkin sijan 10 kannalta elintärkeä ottelu, niin peli on kuitenkin tiistaipeli ja oletusarvo katsojissa ilman kampanjaa olisi varmaan luokkaa 3200-3400. Sitä paitsi eiväthän laivayhtiötkään tee tulostaan halpojen hyttien myynnillä, raha tulee ihan muualta. Ja kun laiva kuitenkin seilaa aikataulun mukaan joka tapauksessa ja kulut ovat samat, niin ei sitä puolityhjänä kannata merelle päästää.
   
 7. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Ehdottomasti samaa mieltä. Kun ensi lauantain peli taitaa mennä #soldout, niin luulen, että tänään olisi voinut olla tuo mainitsemasi 3200-3400:kin tiukassa ilman kampanjaa. Kampanjahan ei muuten koske kuin normaalihintaisia lippuja. Hyvä veto Jukureilta.
   
 8. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Täytyy sanoa @paraspelaaja vaikka olet pelillisten asioiden ytimessä, niin olet aika kujalla noissa talouspuolen jutuissa. Ei millään pahalla.
   
 9. Maalin takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, UuKoo
  Lainaus:
  Kun Juurihoito noin ystävällisesti ilmaisee @parhaan pelaajan olevan aika kujalla talouspuolen jutuissa, niin varmaan yhtä ystävällisesti voi avata, että mihinkä tuo väite perustuu?
   
 10. Camembert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Täytyy kyllä taas ihmetellä Jukurien katsojamääriä. Viimeisen 16:n kotipelin voittosaldo on kuitenkin vain 1 kolmen pisteen voitto ja 3 kahden pisteen voittoa. Keskiarvo on pudonnut tänä aikana n. 3950:stä 3750:een, joka on ihan ymmärrettävää. Mutta silti 3750! Ja lauantaina taitaa olla taas #SoldOut. Ei olisi kyllä uskonut vuosien mestis-yleisömäärien perusteella.
   
 11. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Ero Mestis-Jukureissa ja nykyisessä on valtava. Mestiksessä mentiin katsomaan Jukureiden peliä ja nyt ME olemme Jukurit. Eli organisaatio on saanut luotua yhteisöllisyyttä ja Jukurit ei ole pelkkä joukkue, se on myös katsojat. Kukapa ei haluaisi olla osa tätä tarinaa.

  Tätä Mikkelissä on odotettu pitkään, enää ei tarvitse työpaikalla supatella hiljaa joukkueen pärjäämisestä, vaan nyt yritetään vaihtaa työvuoroja jotta pääsisi peliin. Tänäänkin aamulla oli ensimäinen keskustelunaihe eilinen peli ja sen avasi rouva joka syksyllä ensimmäistä kertaa kävi Kalevankankaalla. Samalla minulta kysyttiin "Milloin ensikauden kausikortit tulee myyntiin?"

  On tämä vaan hienoa! Me hävitään, me taistellaan, me voitetaan. Tällaista Me-henkeä Mikkeli on tarvinnut ja tarvitsee tulevaisuudessa.
   
 12. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Näyttäisi olevan 80 istumapaikkaa+näkörajoitteiset jäljellä. Suattaa olla #4200 peli viikonloppuna tiedossa.
   
 13. paraspelaaja Jäsen

  Lauantain SaiPa-peli on #soldout.

  E: Ei olekaan. Oliko taas sellainen Nettilippu-tyylinen bugi vai onko järjestelmään vaan "lisätty" seisomapaikkoja loppuneiden tilalle (näinhän oli syksyisessä JYP-pelissä tehty..). Äsken kun katsoin niin näytti "Loppuunmyytyä" mutta nyt seisomapaikkoja on saatavilla.
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2017 klo 19.19
 14. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Olisiko Saipan kannattajille varattuja vapautettu myyntiin?
   
 15. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Hyvähän tuo määrä on ja varmaan ylittänyt kaikkien odotukset. Tosin varsinkin pitkällä tähtäimellä se eniten merkitsee miten tuo yleisömäärä on saatu tai saadaan muutettua tarpeeksi isoon määrään rahaa. Esimerkiksi Sportilla taisi olla myös hyvä hulina alkuun, mutta sitten on esimerkiksi lipun hintoja nosteltu ja huuma kun mennyt ohi niin yleisömäärä on nyt pyörinyt tuossa 3000 katsojassa. Tosin vaikka yleisömäärä on vain tuo niin eiköhän 40e istumapaikoista ja melkein parinkympin seisomalipuista ihan ok rahamäärä jää vaikka varmasti sielläkin on erilaisia tarjouksia ja ilmaislippuja jaettu. Aika näyttää miten huumaa pääsee kunnolla hyödyntämään. Yksi mitä varmaan Jukureillakin jatkossa voisi harkita on dynaaminen hinnoittelu. Myytäisiin iso määrä ennakkoon lippuja halvemmalla ja mattimyöhäisiltä otetaan sitten viimeisistä lipuista hieman enemmän.
   
 16. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ymmärtääkseni lippuhinnoittelu on tarkoitus pitää suunnilleen samalla tasolla myös ensi kaudella.
   
 17. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Niin tais Toivakka tammikuisessa länkkärin haastattelussa kertoa. Toki hesarissa kertoi ihan suoraan että tulot tulevat ihan muualta kuin pääsylipuista. Itsekin kyllä toivoisin pari euroa korkeampia lipunhintoja jos se tarkoittaisi edes yhtä pätevää jääkiekonpelaajaa. (Esim. M. Koivistoa ei nykytuloilla korvata mitenkään.)
   
 18. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  On se vain huikeaa 10x#4200!

  Jotkut pahamieliset eivät uskoneet edes tavoiteltuun keskiarvoon (2800). Nyt kauden keskiarvo ylittynee lähes tuhannella. Seuraavaksi joku irvailee, että saahan niitä katsojia, kun halvalla myy. Yksi suurin syy hyviin katsojamääriin on hieno tunnelma, kukapa ei haluaisi olla tuollaisessa menossa mukana.

  Niin ja siitä halvalla myynnistä... Ainankin oma organisaationi on niistä "ilmaislipuista" osan maksanut ja ihan euroilla. Muut tekee tyhjennysmyyntejä ja Mikkelissä myydään täyteen katsomopaikkoja.
   
 19. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 20. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Hienoja nämä Jukurien tempaukset. Nyt pääsee hiihtoloman alkamisen kunniaksi kaikki hiihtämällä peliin tulevat ilmaiseksi seisomakatsomoon. Linkki Jukurit faceen: Aikajanakuvat
   
 21. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Helpoittaa paikoitusta, kun tarvitsee järjestää vain suksiparkki.
   
 22. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Ei puutu enää ku lauantaisaunan päälle monotanssit! Hauska nähdä moniko tarttuu tarjoukseen.
   
 23. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ja samalla menetään parkkimaksutkin vai jätetäänkö sekin Mikkelissä ottamatta? Onhan se hienoa että tempauksia kuitenkin riittää loppuun asti, toki kai tässäkohti maksaviakin asiakkaita riittäisi lauantaiotteluun melko hyvin, luulisi ainakin.
   
 24. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Parkkeeraus on ainakin tällä kaudella vielä (onneksi) ilmaista hallilla. Veikkaisin että persnettoa tulisi jos paikoituksesta joutuisi maksamaan, siinä vituttaisi parkkeeraajia ja kuluisi turhaa aikaa rahastamiseen. Eiköhän huomennakin käytännössä jokaisesta lipusta ole taho x maksanut, tuskin on montaa suksilla tulossa hallille. En myöskään usko että näitä matseja joissa merkittävämmässä määrin lippuja ilmaiseksi (tai edes "ilmaiseksi") jaettu, olisi vietetty sellaisina päivinä joina hallille löytänee väki muutenkin.

  Lippujen hintoihin toivon ensi kaudelle hillittyä korotusta, mutta parkkeerauksen (samoin kuin hallille tulon muutenkin) pitää olla helppoa ja maksutonta. Ilmaiset (tai jälleen "ilmaiset") bussikuljetukset lipullisille ja maksuton paikoitus ovat mielestäni asioita jotka tuottavat varmasti seuralle enemmän tuloja, kuin jos noista yritettäisiin joku euro rahastaa.
   
 25. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Mikkelissä ajetaan vaikka taksilla 10 km, kunhan ei tarvitse paikoituksesta maksaa. Parkkimaksu jäähallille.... Sitten olisi tilaa peleissä, eikä tarvitsisi ostaa lippuja paria viikkoa etukäteen.