Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurien yleisömäärät

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 12.03.2016 klo 22.43.

 1. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Keskiviikon HPK peliin on myyty nyt n. 2600 pilettiä. Ei taida sauna ehtiä viilentyä.
   
 2. paraspelaaja Jäsen

  Taitaa olla hieman sellainen välipeli tämä huominen. Ensi viikolla kaksi arkipeliä peräkkäin teemalla "mökki täyteen". Ehkä toimistollakin jo satsaillaan siihen, kun tuntuisi olevan pientä uneliaisuutta (nykyjohdolle epätyypillisesti) havaittavissa. Veikkaus-kortilla pääsisi 2in1, mutta eipä tuosta olla mitään huudeltu. Lisäksi Jukurien sivulla olevassa tiedotteessa mainitaan sivuhuomautuksena, että huomenna on peli KooKoota vastaan..
   
 3. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Illan HPK-peliin myyty vasta reilu 3200 lippua, nyt jää lippuja myös ovelle myyntiin. On nämä arkipelit vaikeita. Millähän saisi porukan näistä innostumaan. Ensi viikolla on vielä se kuuluisa marraskuun tiistaipeli, joka ei kuulema kiinnosta ketään. Onneksi ensi torjantaina HIFK saapuu Mikkeliin, se voisi kiinnostaa yleisöä.
   
 4. paraspelaaja Jäsen

  3400 myyty eli 3500-3800 mennään. Kyseisille lukemille alkaa näköjään vakiintua perus arkihöntsien katsojamäärät. Eihän se oo kun ~800 budjetoidun paremmalla puolella.

  #synkkämarraskuu
   
 5. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Nyt olen huolissani. Huomaa, että alkuinnostus on kadonnut. Vieläkään ei saada täyttä tupaa arkipeliin.
   
 6. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Yleisöä oli tänään karvan yli 3500 ja keskiarvo on nyt kymmenen kotipelin jälkeen 3945. Ensi viikon peleistä tähän ei laskua taida olla ainakaan odotettavissa. Tiistain KooKoo-pelissä on Jukurilegendojen Antti Laakson ja Petri Lehtosen paitojen kattoonnosto, ja torstain HIFK-peli on myynyt nyt jo helvetin hyvin. Se ennustettu synkkä ja pimeä marraskuu on siis menossa.
   
 7. hil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Bromwich Albion, Liga NOS & LigaPro
  Googlaillessani ihan muuta asiaa pisti tämmöinen silmään
  Lainaus:
  tuolla Mitä odotat Jukureiden ensimmäiseltä liigakaudelta? -ketjussa. Oli nimimerkki oikeilla jäljillä tiistaihoopeekoossaan; eilinen keskiviikkohoopeekoo veti 3518, että ykkönen löytyy yleisömäärästä. Joskaan ei ensimmäisenä numerona. Nimimerkin yleisökeskiarvoennustus toteutuu jos jäljellä olevien 20 kotipelin yleisökeskiarvo on korkeintaan 1777. Mikä on tietysti ihan mahdollista. Joskaan ei kovin todennäköistä.

  Muutenkin mainittua ketjua lukiessa tuli mieleen vanha juttu apinasta, joka valitsi tikkaa heittämällä yksittäisiä osakkeita pörssisivulta. Ja apinan osakkeet tuottivat paremmin kuin ns. asiantuntijoiden valitsemat osakkeet. Toki, kaudesta on takana vasta kolmasosa, mutta kovin vahvalta ei kaikkien jatkoaikalaisten jääkiekkotietämys näytä.
   
 8. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Juu, väärässähän tuo arvio on ollut. Urheilullinen onnistuminen ja kilpailukyky on sekin yllättänyt, mutta sitäkin enemmän nämä yleisömäärät. En vaan pitänyt mitenkään realistisena, että sillä Mestis-aikojen yleisöpohjalla olisi mahdollista saavuttaa pitkäksi aikaa noin täysiä katsomoita. Tietysti tuon ennustuksen pohjana oli ensinnäkin se oletus, että Jukurit taistelee miehekkäästi korkeintaan jumbosijan välttämisestä, ja toiseksi se, että käytin verrokkeina edellisten nousijoiden ensimmäisiä kausia, ja mielestäni Jukureilla oli Sportia ja KooKoota jopa huonommat lähtöasetelmat. Mikään ei minusta viitannut tällaiseen yleisömenestykseen silloin kun tuota viestiä kirjoitin, enkä häpeä tuota ennustusta yhtään.

  Ei se minusta kerro kenenkään jääkiekkotietämyksen puutteesta, että arvioi heikoimmista lähtökohdista operoivan ylivoimaisesti pienimmän pelaajabudjetin (nousija)joukkueen päätyvän viimeiseksi, eikä siksi usko mihinkään yleisöryntäyksiin. Sekään ei taas kerro mikkeliläisten jääkiekkotietämyksestä mitään, että omiin uskotaan ja veikataan värilasit silmillä yläkanttiin oman joukkueen menestystä kentällä ja yleisömagneettina.

  Ei voi muuta kuin olla kateellinen Jukureille tuosta buumin luomisesta ja joukkueen rummuttamisesta ihmisten mieliin. Meillä päin tämän merkitystä ei oikein ymmärretty tälle kaudelle.
   
 9. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Voiko muuten olla, että eilistä yleisömäärää rokotti Elastisen keikka Mikaelissa? Kai sielläkin jokunen potentiaalinen katsoja ollut... Niin katastrofaalinen kun tuo väkimäärä nyt oli ;)
   
 10. paraspelaaja Jäsen

  Vesalaisen tilannepäivitys ensi viikon koitoksien lipunmyynnistä: KooKoota vastaan mennyt 2750 ja HIFKiä 2950.

  Kai nuo pelit nyt saadaan täyteen..?? Kansa vaatii #4200
   
 11. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Lainaus:
  Alkaa yleisömäärät huolestuttavasti tippumaan. Alamme valmistautumaan kakkosella alkaviin
   
 12. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Huomiselle on myyty nyt vähän alle 3200 ja torstaille n. 3250.. ei nyt tuo kovin huonosti ole tässä pimeässä ja synkässä marraskuussa. Yli kolmen ja puolen menee kumpainenkin komeasti.
   
 13. paraspelaaja Jäsen

  Etkö @Tuusa oikeasti odottanut täyttä hallia huomiselle? Itse odotin ja odotan edelleen, mutta tällä hetkellä näyttää ettei siihen päästä; itse asiassa yllättävän vähän myyty lippuja. Alkuperäiset tavoitteet tietysti paukkuu, mutta jos huomenna jäädään alle 4200 niin se on järjellisesti ajateltuna huono lukema kun suhteutetaan koko kauteen.
   
 14. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  En. Kaksi kotipeliä suht peräkkäin arkipäivinä. Ehkä kuitenkin kannattaa vähän pitää realismia mukana. Yli 7000 katsojaa kahteen yhteensä lienee tulossa, ja se on minusta helvetin hyvin.
   
 15. Gameson Jäsen

  Lainaus:
  Yllättävän vähän on Jukurit ylipäätään mielestäni huomista rummuttanut sillä, että paidat nostetaan kattoon. Vasta tänään taisi olla ensimmäiset mainokset sivuilla, että kyseessä on se joskus kauan aikaa sitten uutisoitu paidannostatuspeli. Ei jokainen peruspertti muista tarkalleen, että mitä milloinkin on, vaikka toimistolla itse oltaisiin asiasta kartalla.

  Toisaalta itsekin ihmettelen, että miksei halli ole jo loppuunmyyty, mutta samalla hämmentää, kuinka vähän tuosta oikeasti on puhuttu, jos vertaa esimerkiksi KalPan #44-iltaan. Toivottavasti ihmisiltä ei vaan nyt menisi vähäisen rummutuksen vuoksi tämä ensin perus tiistaipelinä mainostettu ottelu hukkaan.
   
 16. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kyllä se huomenna pitäisi olla vähintään 3555 myytyä lippua (koska 9.11.).
   
 17. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Onhan tuossa kyllä rehellisesti eroa #44 ja Laakso/Lehtonen välillä. 15 vuotta sitten ja kauemminkin hallilla peliä seuranneille miehet ovat tietenkin tuttua tutumpia, mutta kuinka moni nykykatsoja tunnistaisi edes nimet tai jos äijät kävelevät hallilla vastaan? Hieno kunnianosoitus ja tärkeä osa seuran historiaa, mutta ei hallia täyteen vetävä tekijä. Nopeasti tilanteet muuttuvat. Jos kolme kuukautta sitten joku olisi ollut huolissaan, kun marraskuun tiistaipeli ei ole loppuunmyyty vaan katsojia tulee vain 3500+, niin valkotakkisia olisi soiteltu paikalle.
   
 18. paraspelaaja Jäsen

  No onhan tuo 3280 surkea lukema kun KooKoo on kylässä ja paitoja nostetaan kattoon. Ja edelleen, suhteutettuna koko alkukauteen.

  Kyllähän seurakin alunperin aivan varmasti odotti hallin tulevan täyteen, eiköhän paitojen nosto olisi muuten ajoitettu muualle kuin tiistaihin.

  Vesalainen twiittasi vuorokausi ennen peliä että 3173 lippua myyty. Oliko taas pientä värjäystä vai ostettiinko viimeisten 24 tunnin aikana vain 100 lippua.. No jos Vesalaisen twiitit pitävät paikkaansa niin HIFK peliin pitäisi olla nyt myyty "liki" 3700 paikkaa.
   
 19. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  En ota tuohon muuten kiinni kuin siihen, että KooKoo ei enää sytytä eikä herätä sitä tunnetta, mitä oli joskus. Se on eräällä tavalla jo nähty, vaikka ensimmäisiä liigataistoja vastakkain vedetäänkin. Katsojissa on hyvin paljon uusia, ja heillä ei välttämättä ole mitään "sidoksia" menneisiin taistoihin. Perinteisemmät liigaseurat sytyttävät enemmän.
   
 20. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Moni tekee valintoja menemisissään. Tällä viikolla valintana on kookoo vai HIFK?

  Ei paljon tarvitse miettiä, jos itse joutuisin valitsemaan.

  Tuo 3200+ oli mielestäni onnistunut yleisömäärä marraskuun tiistaipeliin, ilman paitojen nostoa.
   
 21. Steus Jäsen

  Lainaus:
  KooKoon kanssa huomattiin sama, kun Sport veti viime kaudella molempiin peleihin alle 3000 katsojaa, vaikka ainakin minut ne sytyttivät paremmin kuin tiistailukot. Sarjanousun myötä tulleet uudet katsojat eivät syty hegemoniataistoihin.
   
 22. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Paluu arkeen. 55 istumapaikkaa jäljellä huomiselle.
   
 23. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:

  Ei taida loppua liput vielä tänään. On nämä marraskuun arkipelit hankalia
   
 24. paraspelaaja Jäsen

  Olen tässä alkukauden seurannut noita Vesalaisen yleisömääräilmoituksia ja laskelmien jälkeen tullut siihen johtopäätökseen, että oikeastaan joka kerta voi noin 20-50% ottaa jonkinlaista myyntimiehen lisää pois.. Jos Vesalaisen pari päivää sitten twiittaama kommentti piti paikkaansa, ei KooKoo-peliin myyty viimeisenä päivänä kuin 100 lippua. Sittemmin kaveri twiittasi, että KooKoo- ja HIFK-peleihin on myyty "liki 7000" lippua. Kun laskin myöhempien tietojen pohjalta, oli em. twiitin aikaan myyty todellisuudessa n. 6500-6600 lippua (no onhan se tietysti periaatteessa "liki"). Nyt äijä twiittaa että tasan 55 istumapaikkaa jäljellä, mutta onhan noita netissä 104 myynnissä ;)

  Ei mikään maailmanloppu mutta ihan vaan huomiona. Joka tapauksessa taitaa #4200 olla huomenna tai ainakin lähelle. Tässähän alkaa eilisen yleisökatastrofi vallan unohtua :)
   
 25. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  100 lippua on istumaan vapaana tuolla nettilpussa. Noin puolet on niitä näkörajoitteisia.