Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurien yleisömäärät

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 12.03.2016 klo 22.43.

 1. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Ihan huikea tempaus ja näitä toivoisi Jyväskyläänkin (Nega @-pasi-'sta huolimatta) toki nykyisellä kääpiöhallilla mahdottomuus, kun halli "täyttyy" muutenkin.

  Hippos2020 toteutuessa eiköhän kampanjoita nähdä JYPinkin toimesta enemmän. Nykyään ei vaan tarvitse, mutta peukut Mikkeliin.
   
 2. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Näillä tempauksilla ja tietty Liigaan nousulla on Mikkelissä saatu tällä kaudella täyttöasteeksi 90%. Uskoisin se olevan ihan vertailukelpoinen muihinkin Liigapaikkakuntiin verrattuna.

  Tietenkin laskua tulee ensi kaudella, mutta toivottavasti into säilyy. Hieno meininki meillä on, vaikka joidenkin mielestä tuokin on varmaan väärin.
   
 3. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eikös noita Vesalaisen johdolla olla nähty jo ihan tarpeeksi Jyväskylässä?
   
 4. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Jos JJKhon viittaat, niin tuo markkinointi oli lähes ainoa joka toimi silloisessa yhtälössä. Isoin virhe oli se, että EuroJoni hoiti muutakin rahaliikennettä. Mies on valtakunnan parhait a markkinoijia, mutta varmasti yksi huonoimpia toimitusjohtajia.

  Vesalainen on ollut JYPissäkin, mutta vielä silloin mies ei ollut niin marioitunut tai kehittynyt pestissään. Nykyisellään olisi huikea uppgrade nykyiseen JYPin markkinointiin.
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toki hyvä nostattamaan buumia mutta isoimmat keinot siinä näyttäisi olevan jakamalla/myymällä lippuja yhteistyökumppaneille ja eri tahoille ja minähän olen täälä enemmän juuri kehunut jukureiden katsojamääriä en negannut. Ei se silti ole hyvä asia jos melko edullisia lippuja myydään jo normihinnoilla ja niistä vielä tingitään erilaisia tarjouksilla ja kampanijoilla ja niistä vielä helvempaa pakettia sitten yhteistyökumppaneille. jyväskylässäkin kuitenkin suurin osa katteesta tulee hintavista istumapaikoista ja sitten muu on enemmän nappikauppaa ja tehdään tääläkin erilaisia tarjouksia ja kampanijoita mutta pienemmässä mittakaavassa niistä huonoimmista paikoista jotka ei kenellekään kelpaa.
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Sinällään varmaan tuosta parkkijutusta totta ja aika hallikohtaista tuo kun osalla paikkakunnissa pääsee helpommin julkisilla tai hallin lähettyvillä muitakin paikkoja mihin mennä ,toki en tiedä onko montaa hallia missä ei ihan hallin lähimmät parkkipaikat maksaisi mitään. Sinällään vain on melko riski että jos hintoja lähtee jälkikäteen nostattamaan niin ihmisille tulee enemmän mielikuva että liput on kalliita ja yritetään rahastaa vaikka silloin ne on lähempänä normaalia mitä lätkämatsi maksaa. Siitähän tuo vähän huono että liput o nyt halpoja kun aina on helpompi lähteä tiputtamaan ja pistämään lippuja tarjouksiin kun nostamaan ylöspäin. Varmaan ainakin osa istumalipuista silti kannattaa nostaa sillä ne yleensä on seurojen isoimmat tulonlähteet ja menee jokatapauksessa yleensä kaupaksi. Noihin myös yleensä kausikortit menee kaupaksi ja samalla saa niistä hieman isompaa summaa.

  Lähinnä yrittänyt juuri kehua tässä tuota yleisömäärää, mutta näköjään negalla otetaan mun viestit. Lähinnä pointti tässä oli että olihan Bluesillakin yksi liigan parhaimmat yleisömäärät, mutta mitä sitten jos ei tuu rahaa yhtä paljon kuin muilta jengeiltä? Toki siellä vuoti nyt koko laiva, mutta aika paljon vaatii jatkossa yhteistyökumppaneiltakin saada jos sillä aletaan kattamaan yleisötuloja.
   
 7. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Meillä pääsee huomenna suksilla ilmaiseksi seisomapaikalle ja perhepaketin ostajat saavat popparit kaupan päälle. Eli ei tuo nyt varmaan kauheaa lovea kassaan tee.

  Vielä jos hiihtäjille tarjottaisiin mustikkasoppaa, niin minäkin heimokortin omaavana hiihtäisin Ikioma Areenalle.
   
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  @-pasi- Ei nyt ollut tarkoitus sinänsä hyökätä vastaankaan, mutta mielestäni olet liikaa painottanut noiden ilmaislippujen ja -parkin merkitystä. Mikkelissä halli sijaitsee kuitenkin ns. mörönperssiissä (tai siis kaukana keskustasta ja melko keskellä metsää, joskin useamman urheilupaikan kera) missä on paljon parkkitilaa lähistöllä. Tuolla jos alkaisi parkkeeraamisesta ottamaan maksua niin ihmiset ottaisivat sen aivan varmasti pahalla.

  Lippujen hinnat ovat sarjan halvimmat ja uskoisin kaikkien kannattajien sen tiedostavan. Toivomani korotus olisi suunnilleen kahden euron luokkaa jokaisessa lippuryhmässä, minkä uskoisin menevän vielä läpi kannattajille, etenkin jos nuo pari lisäeuroa luvattaisiin pistää suoraan joukkueen kasaamiseen. Tuosta nykyisestä tunnelmasta maksaa mielellään vähän lisääkin. Ja mielestäni jos ei uskalleta suoraan pistää vaan hintaa lisää lipulle, niin voidaan luvata vaikka jokaiselle hallillakävijälle sumpit ilmaiseksi. Sitä Kulta-Katriinaa ei kuitenkaan kukaan niin montaa kuppia juo että tuosta vaihtokaupasta voisi mitenkään jäädä tappiolle.

  Ensimmäisellä kaudella lyödään kyllä sellaiset yleisömäärät tiskiin että seuraavilla on tekeminen niiden tavoittamisessa. Uutuudenviehätyksen lisäksi joukkueen odottamattoman hyvät esitykset ovat varmasti auttaneet saamaan väkeä hallille ja kauden alussa luvattuja "joka matsiin teema" -hässäköitä ei (ehkä onneksi) tarvinnutkaan. Kauden matalimmaksi yleisömääräksi taitaa olla jäämässä sen jonkun syksyisen kerhomatsin hieman vajaa 3200? Jos näin, niin aika hiton hyvin kun kuitenkin tuokin useita satoja yli budjetoidun yleisökeskiarvon (joka muuten on ylittymässä tonnilla). Toisella kaudella luvassa lähinnä jatkuvuutta (pitää toivoa että Budish jäisi vielä Mikkeliin, toki kultakypärälle piisaisi varmasti ottajia vaikka mistä muualtakin mutta on ainakin haastatteluissa väittänyt kovasti tykkäävänsä paikasta ja haluavansa jatkaa tarinaa), mikä toki tällä startilla on hiton hyvä asia kausarimyynnin kannalta. Pitääkin varmaan käydä uusimassa oma paikka kun tulivat viikolla myyntiin.
   
 9. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Voisiko joku värittömän kaupungin asukkaista käydä kirjoittamassa nettiin surulllisia faktoja siitä kuinka alamäki on nyt alkanut.
  Tänäänhän oli ensimmäinen kotipeli, mikä ei ollut loppuunmyyty. Yleisöä oli vain 3823.
  Pitäisikö nyt perustaa tänne vaikka Jonille kenkää -ketju :D
   
 10. p_3ksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Jukurit
  Lainaus:
  Liekkö hiihtoloman alkaminen ja Lahden mömmöm- kisat verottaneet juuri sen verran, että tällä kertaa ei nähty #soldout. Hyvä lukema kuitenkin tältä illalta. Veikkaisin kuitenkin että ensi lauantaina nähdään täpötäysi halli kun vastassa on KooKoo, lippuja ainakin mennyt jo ihan mukavasti ja varmasti vierasjoukkueen kannattajiakin saapunee runsaasti.
   
 11. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Nyt on vielä 3 kotiottelua jäljellä. Toivottavasti näissä kolmessa keskiarvo olisi yli 3123. Näin päästäisiin tulokaskaudella ohi yhden toisen joukkueen tulokaskauden keskiarvosta. Tavoite se on tuokin.
   
 12. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tämän illan peliin on enää seisomapaikkoja vapaana. Uhkaavasti näyttää siltä, että kauden katsojamäärämme ylittää edellisen nousijan katsojamäärän heidän nousukaudella.

  Illan peli on siis Jukurit-KooKoo, johon on myös KooKoon kannattajat ovat tervetulleita! Mikkelissä arvostetaan myös vastustajan kannattajien tapahtumaan tuomaa tunnelmaa.
   
 13. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Tupa täynnä, 11. Kerta.
   
 14. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Hyvältä näyttää tiistai-iltakin.. 3500 lippua jo myyty.
   
 15. Camembert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Huomasinko oikein? Jukureilla eilisen "kierroksen" suurin yleisömäärä. Saas nähdä paljon on maanantaina vimosessa Pelsuja vastaan...
   
 16. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Kyllä näin oli. Yleisökeskiarvo on nyt 3801 (täsmälleen sama kuin Lukolla). Onhan tuo ihan huima lukema ennakkokaavailuihin verrattuna. Maanantaina on Mako Kauppisen viimeinen runkosarjapeli ja toivottavasti heimo löytää hallille silloinkin. Ja miksi ei löytäisi, tuo joukkue on sytyttänyt yleisön.
   
 17. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hieno oli Jukureiden yleisökeskiarvo, mutta toisaalta keinot ovat vähän sitten kyseenalaisemmat: (linkistä selviää, että Jukurit tekee nollatuloksen tämän kauden hurmoksesta riippumatta)

  Jukurit murskasi tavoitteensa, silti nollatulos – Kärpille ja SaiPalle jättitappiot yleisökadosta - SM-liiga - Jääkiekko - Sport - MTV.fi

  Toki tässä voidaan spekuloida olisiko Jukurit pienemmällä yleisömäärällä pelannut näinkin hyvin, mutta toisaalta olisiko siellä ilman vapaalippushowta saatu vähän voita leivän päälle?
   
 18. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Tuosta ilmenee muutakin mielenkiintoista, esim. että ainakin KooKoo ja HPK on budjetoinut myyntinsä halvemmilla keskimääräisillä lipunhinnoilla kuin Jukurit, vaikka käsittääkseni Mikkelissä oli (ja on ensikin kaudella) sarjan edukkaimmat pääsyliput.

  Ilmeisesti aiemmin arvioitu 300k€ liikevoitto tulee onnistuneesta yritysmyynnistä. Hienoa toki jos näin on, kertoo siitä että pikkuhiljaa täkäläisilläkin putiikeilla alkaa olla irtorahaa sponsorointiin laitettavaksi.

  Niin ja pitää toki toivoa että tuo arvioitu voitto pitäisi paikkaansa ja etenkin että siitä on jo liigaosakkeen lyhennys vähennetty.
   
 19. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Asenteesi - joka paljastuu sanavalinnasta "kyseenalaiset keinot" - on typerä. Mitä kyseenalaista tässä on ollut? Jukureille ehdottomasti tärkeintä oli buumin, brändin ja tunnettuuden lisääminen. Tuote on nyt kunnossa, jonka suuri osa mikkeliläistä kävi kokemassa. Lisäksi "nollatulos" tarkoittanee tässä pääsylipputuloja.

  Sen sijaan siitä olemme varmasti aivan yhtä mieltä, että avoin tiedottaminen ja totuudessa pysyminen on kaikkien etu. Vesalainen on mahti myyntimies, mutta samalla hänessä näkyy synnynäisen myyntineuvottelijan huono puoli: pää pistetään tarvittaessa vaikka peräsuoleen negatiivisten asioiden tullessa puheisiin. Samaa käytöstä on joskus havaittavissa tietynluontoisten fanaatikkojen keskuudessa. Uusi tj Muotka tuntuisi olevan rehellisen ja realistisen linjan mies, joka on ehdottomasti hyvä asia.

  Mitä seuraavaan kauteen tulee, niin kannattaisin lipunhintojen ja kausarien hintojen nostamista, joka ei tosin ilmeisesti ole toteutumassa. No, istumapaikoilla hinnat on ihan ok eikä sinne ole mitään vapareita jaettukaan. Erityisesti tarkoitankin seisomapaikkalippuja, joiden arvo oli menneellä kaudella käytännössä nolla. Halvimmillaan seisomakausarin olisi saanut 150 eurolla ja yksittäisen seisomapaikkalipun ilmaiseksi jos jaksoi käydä jostain hakemassa. On totta, ettei seisomapaikoilla tiliä tulla koskaan tekemään, mutta pääsylipun keskimääräinen arvo on silti liian pieni. Itse heitin kauden puolessa välissä syliini tungettuja seisomalippuja takkatuleen vitutuksen seurauksena - ja tämä tarina on tosi.
   
 20. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Ei ole vähennetty, näin olen aikaisemmista lehtitiedoista ymmärtänyt.

  Kerropa nyt sitten Timppa, kun tänne asti itsesi klikkasit, tämän hetken näkemyksesi siitä, maksaako KooKoo tuota lisenssiä jotenkin suoraan päivittäisen toiminnan tuloista vähennettynä?

  Lainaus:
  Näin olet nimittäin sanonut viime kesänä, mutta pitäisikö tätä sitten uskoa, sitä pohdin puheenvuorosi jälkeen.
   
 21. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Joo, siellä tosiaan kouvolaisfani @Tim Callahan toikin jo keskustelun alle tämän linkin mitä itsekin ajattelin tuoda, kiitos siitä. Nythän kausi tosiaan meni tuloksen puolesta yläkanttiin ja varmasti kaikkien ennakko-odotukset ylittyivät jopa moninkertaisesti, niin minunkin. Kuitenkin olen tänne monta kertaa kirjoittanut siitä että eihän kaikki ole kultaa mikä kiiltää. Kova yleisörynnistys kun on tosiaan saatu aikaan a) jakamalla valtavia määriä ilmaislippuja eri yritysten kautta ja b) jakamalla vielä "kaupanpäälle" tonnisotalla makkaraa Kalevankankaalla paikalle vääntäytyneille. Ei tässä ole mitään väärää saati huonoa. Nyt vaan pitää muistaa se, että jossain vaiheessa ne ilmaistikettejä sisältävät pajukorit joudutaan ottamaan kauppaliikkeistä pois ja myymään lippuja kovalla rahalla - vieläpä siten, että makkara ei välttämättä sisälly hintaan. Ja tämä on nyt se jännä paikka, missä Jukureiden houkuttelevuus mitataan. Ensi kausi muutenkin näyttää suuntaa näissä asioissa. Jatkuuko buumi ja saadaanko sitä millään tavalla rahastettua. Ne ne kysymykset on. No, tsemppiä Mikkeliin näiden haasteiden kanssa. Positiivisessa hengessä hommaa seurataan jatkossakin ja keskustellaan aina kun keskusteltavaa on. T. Mauri
   
 22. paraspelaaja Jäsen

  Lisätään nyt tähän samaan putkeen vielä vahvistus noista ensi kauden hinnoista, kausikorttien osalta ne on päivitetty: https://jukurit.fi/fi-fi/ottelut/liput/heimokortit/96/

  Istumapaikkakausarin hinta ei ole muuttunut. Alariville myydään kausaria hintaan 199€, joka on hyvä, koska irtolippulaisetkin menivät mieluummin seisomaan kuin alariville. Sen sijaan seisomapaikkapolitiikka on juuri sen vastaista, jota esitin: seisomapaikkakausarin hinta on laskenut satasella ollen nyt 6,3€/peli. Ihmetyttää myös se, ettei Viikinki Club-paikkojen hintaa ole nostettu, vaikka ne myytiin loppuun ennen kauden alkua. Ei "sold out" saa olla mikään mainostemppu. Jos kysyntä ylittää jatkuvasti tarjonnan, kuten oli viime kaudella niin irtolippujen, aitioiden, VIP-tilojen kuin kaiken muunkin suhteen, kertoo se lähinnä liian alhaisesta hinnasta.
   
 23. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Mikä tää Maurin ilmaismakkara-juttu on? Missä sä niitä kävit syömässä? Yhdessä pelissä alkukaudesta oli se 4200 makkaraa kiitoksena avausviikonlopun loppuunmyydyistä peleistä. Jäinkö koko kauden ilman ilmaisia makkaroita, kun en niitä osannu ettiä? Varmaa opeteltava lisää hallia mistä löytyy mitäkin.
   
 24. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Lainaus:
  En valitettavasti päässyt tällä kaudella Mikkelin halliin - ensi kaudella tulen. Tämä tieto ilmaismakkarasta perustuu ihan mediaseurantaan, eli mikkeliläisfanit täällä ja Länsi Savon palstoilla ovat puhuneet että ilmaista makkaraa (vieläpä Kivikylän) olisi ollut tarjolla? Toki voi olla että sitä ei ole ollut sitten ihan aina, en väitä vastaan. Ilmaislippujen isojakoa sen sijaan olen todistanut omin silmin (pajukori Citymarketin infotiskillä).
   
 25. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Helkkarin tehokkaita makkaroita, jos yhdessä pelissä (tais olla kolmas kotipeli) niitä tarjoamalla saadaan sen jälkeen niiden voimalla 9 loppuunmyytyä peliä lisää ja pari kertaa melkein loppuunmyyty. Niitä kannattaisi joka joukkueen tarjota alkukaudesta. Citymarket saa ostamansa liput jakaa minun käsityksen mukaan miten haluaa. Vaikka sit Maurille pärekorissa..