Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurien yleisömäärät

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 12.03.2016 klo 22.43.

 1. Maalin takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, UuKoo
  Lainaus:
  Vesalaisen viestinnällä on lopulta totuutta suurempi tarkoitus. Viestien määrällä korvataan laatua ja oma brändäys paistaa paikoin pahasti läpi. Välillä mennään hyvän maun rajoissa, mutta niin kuin todettu, ei tämä mikään maailmanlopun asia ole. Huomenna on täysi tupa ja historiallinen hetki mikkeliläisessä kiekkokulttuurissa. Se on HIFK kylässä.
   
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Tulihan se arki-#4200, kyllä HIFK kiinnostaa. Harmi kyllä että näytti ainakin osa ihan paikallisilta ketkä innoissaan punanutuissaan kannatti, mutta kai se etäfanituskin on ymmärrettävä ilmiö vaikka itse en tuota niin käsitäkään.

  edit.
  Pitipä käydä tutkailemassa taas yleisötilastoja. Mikkelissä kokonaisyleisömäärä 12 ottelussa 46937. Budjetoitu tavoite kaudelle 81000 (yleisö-ka 2700), joten ollaan tuosta jo reilusti yli (tavoitteeseen jäljellä 34063). Kotiotteluiden yleisökeskiarvo tämän illan ottelun jälkeen 3911 ja jotta konaisyleisötavoite saavutetaan niin kauden viimeiseen 18 otteluun pitäisi saada keskimäärin 1892 katsojaa paikalle. Eiköhän tuo hätäseen onnistune, eli ei tarvitse ainakaan lipputulobudjettia stressata toimistolla tai kannattajienkaan toimesta.
   
  Viimeksi muokattu: 24.11.2016 klo 21.24
 3. paraspelaaja Jäsen

  Yleisöbudjettia on kuulemma hallien investointien tms. vuoksi nostettu noin 100-200 päätä peliä kohden eli jos tällä hetkellä budjetoitu on 2800, kuten ainakin vielä muutama viikko sitten julkisesti kerrottiin, niin 2059 päätä pitäisi loppuihin peleihin keskimäärin haalia.

  Vesalainen myös vakuutteli Länsi-Savon videohaastiksessa, että lipputulot ovat ainakin käytännössä samassa suhteessa kuin yleisömäärät, eli niitä ilmaisia katsojia ei pitäisi juuri olla.
   
 4. paraspelaaja Jäsen

  Elikkäs tuota noinniin tarina jatkuu huomenna Kalevankankaalla. Ehdotuksia yleisömääräksi? Mitä paikkakarttaa katsoin, niin ei taideta päästä #4200, mutta tähän syynä on varmasti heti maanantaina pelattava Kärpät-kotimatsi, johon on myyty laittoman paljon lippuja maanantaipeliksi.

  Täten, vallitsevasta tilanteesta johtuen, aion viettää vapaailtani sos. mediassa hakaten sohvalla F5-painonappia ja odottaen kämmenet nihkeinä Vesalaisen liioiteltua, mutta silti viiltävän analyyttistä lipunmyyntireportaasia. Täten.
   
 5. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Uskoisin n. 40xx ilmoitettuun myyntilukemaan. Perjantaipeliin herää kuitenkin ehkä viikkopeliä enemmän mattimyöhäisiä. Toki pikkujoulukausi verottaa vapaa-aikaa.
   
 6. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tänään muuten oli ensimmäinen viikonloppupeli, joka ei ollut loppuunmyyty.

  Tv-sarjaa siteeraten. Pitääkö olla huolissaan?
   
 7. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  En minä laske perjantaita viikonloppupeliksi. Arkipäivähän perjantai on. Ja edelleen, yli 3500 katsojaa on hyvin hyvä määrä.
   
 8. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Viides perättäinen kotitappio ja pari viimeistä peliä maalisuhde 2-10!? Hyvin jaksoi "heimo" vetää tänäänkin. Osat ovat näemmä vaihtuneet Mestisajoista! Ryhtiliikettä odotellessa.
   
 9. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kyllä täytyy olla ylpeä kotiyleisöstä. Mahtavaa meininkiä ja jaksetaan vetää, vaikka viime aikojen kotipelit eivät ole menneet aivan pulkkaan.
  Kaikkihan sen tiesivät, ettei tämä (eka kausi) helppoa tule olemaan, mutta silti on väkeä hallissa riittänyt. Jatkakaa!!
   
 10. Maalin takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, UuKoo
  Kaverin kanssa katseltiin tänään Vesalaisen Facebook-päivitystä. On pitänyt jonkinlaista arvaa oikea yleisömäärä skabaa siellä. Nyt lupaa lohdutuspalkintona kaikille alennusta Vesalainen Oy:n loma-asunnoista Espanjassa. Onkohan Jukuripipot jo loppu vai oman yrityksen loma-asuntojen varauskirjoissa väljyyttä.
   
 11. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Taitaa olla niin, että Ikioman täyttöaste on suurempi kuin etelänlentojen. Kun on kyseessä kauppamies, niin samalla vaivalla myy epsanjan lomakohteetkin täyteen.
   
 12. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Olisikohan pitkästä aikaan #soldout-peli tapaninpäivänä KalPaa vastaan, aika vähän näytti olevan istumapaikkoja jäljellä
   
 13. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Istumapaikat on käytännössä loppu (muutama oli äsken). Eiköhän #4200 ole taas huomenna kasassa..

  Edit. Nyt istumapaikat loppu. (ma 13.30)
   
  Viimeksi muokattu: 26.12.2016 klo 13.42
 14. paraspelaaja Jäsen

  Tiistaina on Ikioma Areenan yleisömäärä kakkosella alkava jos ei Vesalainen keksi jotain.

  Kotijoukkueen palaaminen potentiaalinsa rajoille voisi myös olla yksi pikkuruinen tekijä. Vaikka miten ummistaisi silmänsä ja hekottelisi jotain hienosta syksystä, talvesta ja keväästä, niin fakta on se, että se alkukauden saakelin yhtenäinen ja joka sekunti kaikkensa(100,00%) antava Jukurilauma on lipsahtanut asenteessa kuin minkä tahansa liigajoukkueen tasolle. Ja kuten jo ennen kautta todettiin, ei siihen ole tuolla materiaalilla varaa.

  RD on tietoisen päätöksen tehnyt myös joukkueen laajuudessa. Kohta loppuu pelaajilta fyysinenkin jaksaminen, joka edelleen käy psyyken päälle. Kai Risto nyt tämän kokeneena valmentajana ymmärtää.
   
 15. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Odotetusti kauden tähän asti heikoin yleisömäärä tänään, tosin meni sentään yli kolmen tuhannen (3151). Toisaalta kotijoukkueen peli näytti taas vaihteeksi ihan hyvältä (ei sillä etteikö vastapuoli tehnyt parhaansa tuossa hakiessaan rotsi auki oletettuja ilmaisia pisteitä) mutta eihän sitä tietenkään pelkän tuloksen perusteella otteluunmenopäätöksen tekevä tiedä, kun aivan varmasti on myös katsojia ketkä harkitsevat nyt tarkemmin matsiin menemistä tuloksellisesti (ja harmillisen usein myös pelillisesti) heikon loppuvuoden takia. Onneksi seuraava kotimatsi on vasta ensi viikolla, ottelusumat syövät joukkueen ainoiden pelaajien kunnon lisäksi myös kävijöiden mielenkiintoa ja marraskuun lopulla oli sellainen lätkä-ähky ainakin itselläni ettei kiekkopeleissä käyminen enää miltään suurelta nautinnolta tuntunut...
   
 16. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Hoh Hoijaa! rapiat 3300 lippua myyty illan peliin?! Näin ilmoitti Joni vesalainen instassa. Onkohan mun koneessa joku vika, kun Nettilipun mukaan ei näytä siltä, että olisi myyty lähellekään tuota määrää? Myyntimies on aina myyntimies.
   
 17. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Joko yrityspuolelle on myyty iso nippu (+500) seisomapaikkoja tai sitten Vesalainen joko valehtelee määriä tahi on itse jaellut salaa lippuja. Istumapaikathan ovat aivan tyhjät, eikä mikään viittaa siihen, että seisomapaikkoja olisi normaalikansalaisten taholta ostettu ainakaan normaalia torstai-Sporttia enempää.

  Laskin karkeasti Nettilipusta vapaina olevien istumapaikkojen määrän. Noin 1000. Istumapaikkoja on siis myyty 2600-1000=1600. Jos lippuja on yhteensä myyty (lähde: myyntimies) 3300, on tällöin seisomapaikkoja myyty 1700. Matemaattinen epäloogisuus syntyy siitä, että Kalevankankaalla on seisomapaikkoja yhteensä 1600. Tämä tosin hyvin karkea ja parissa minuutissa tehty laskelma enkä ota siitä vastuuta, mutta eipä ota Vesalainenkaan omista twiiteistään.

  Kerrotaanpa samalla myös hauska sattuma muutaman päivän takaa. Mukavaa vauhtia työnsi Vesalainen(?) Jukuri-autolla Jyväskyläntietä. En ole yleensä autoilussa mikään arvostelija (on itsellänikin joskus kiire) enkä halua mustamaalata, mutta kyllähän se hieman hörähdyttää, kun yrittää yhdistää "yhteiskuntavastuuta" ja ~40km/h ylinopeutta toisiinsa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2017 klo 16.46
 18. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tämän illan jälkeen katsoja ka. 3807! Sijoitus 7. tässä kilpailussa. Kukaan ei olisi uskonut ennen kauden alkua jos tällaisia lukuja olisi heitetty julki. Ihan hemmetin hienoa Mikkeliläinen yleisö.
  ps. Tule Karate Maurikin katsomaan lutuuria Mikkeliin ;)
   
 19. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tänään ilmoitettiin vain 3449, mutta moni paikalla ollut oli sitä mieltä että lähellä 4000 oli todellinen. Mitenkähän tuo laskenta taas mennyt..
  Noh, tämä voitto varmasti lisää varmasti innostusta jatkossa.
   
 20. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Eikös tänään osa jengistä päässyt ilmaiseksi peliin jonkun "kävele kaupungista peliin" tapahtumassa. Näitä tuskin on laskettu katsojamäärään.
   
 21. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Näitä Mikke ry: n kävelyyn osallistujia oli 208.
   
 22. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Olisin veikannut että enemmän kun vierasfanipäädyssäkin oli melko hyvin porukkaa vaikka Kärppien kannattajia siellä ei tainnut paria enempää olla. Omastakin mielestäni halli oli reilusti ilmoitettua täydempi.
   
 23. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Pitipä käydä vilkuilemassa Liigan sivuilta statistiikkaa ja yleisömääränkin siinä sivussa tarkastin. Kokonaisyleisömäärä tähän mennessä 83399 ja budjetoitu oli ilmeisesti 2800*30=84000. Viimeiseen kahdeksaan kotipeliin kun saisi 699 henkeä paikalle yhteensä, niin yleisötavoite olisi saavutettu. Tiukkaa tekee mutta ehkä tuo on saavutettavissa.

  Eli hieno homma että yleisöä on käynyt huomattavasti budjetoitua enemmän (budjetti tosin tehtykin ilmeisen tarkoituksellisesti hyvin varovaiseksi, vaikkakin pelkästään tuo budjetoitu yleisömäärä tarkoitti nousua viimeisestä mestiskaudesta lähes tuplaten). Vaikka varmasti osa myydyistä lipuista on mennyt hyvinkin edullisesti, pitäisi tuon silti tarkoittaa että yleisömyynti toisi kirstuun odotettua enemmän ja näin ollen tässä melkein toivoisi nollatulosta (jossa siis voitosta vähennetään liigaosakkeen lyhennykset) parempaa viivanalusmerkintää kauden päätteeksi. Ensi kaudelle on joka tapauksessa pistettävä jonkun verran lisää pelimerkkejä myös joukkueeseen, ensinnäkin jatkosopimukset ovat varmasti olleet ensimmäisen kauden sopimuksia hinnakkaampia (ainakin suurimmalla osalla pelaajista kehityskäyrä oikeuttaa kovemman palkkapyynnön) ja lisäksi ensi kaudelle on mielestäni oikeutettua odottaa edes niitä rotaatiopelaajia, vaikka varsinaisia tähtiä ei Mikkeliin ostetakaan (kun ne tehdään täällä).
   
 24. paraspelaaja Jäsen

  Rehellisesti sanoen ei taida tuo Jukurien seisomapaikkalipun todellinen arvo olla kovin korkea, ja tuntuu, että ilmaisia/puoli-ilmaisia lippuja on koko ajan enemmän liikkeellä.

  Itsellenikin kulkeutui puolivahingossa kolme seisomapaikkaa torstain peliin - wtf? Tuikkaan tänään takkaan, periaatteellisista syistä.
   
 25. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Olisko nuo niistä Veikkauksen faniryhmille lahjoittamista 200 lipusta? Veikkaus antaa jokaiselle liigafaniryhmälle tuon saman satsin yhteen helmikuun kotipeliin. Täällä tuo peli on torstaina. Elä tuikkaa takkaan, vaan anna eteenpäin jollekin sellaiselle, joka ei muuten peliin tulisi tai ei ehkä ennen ole käynyt. Se voi poikia uuden/uusia katsojia tuleviin peleihin.