HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
1923 (1897), TML & VGK + suomalaiset
Voin hyvin ymmärtää, että maalaispoika voi tuntea olonsa orvoksi Suomen ainoassa sivistyneessä länsieurooppalaisessa kaupungissa.
Suomen kaikki kaupungit Helsinkiä lukuunottamatta sellaisia puturoita, etten ymmärrä miksi kukaan näissä turistina haluaisi yöpyä, silti näin monet tekee. Hieno lisätoiminnan laajennus Jukureilta!
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

hil

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Bromwich Albion, Liga NOS
Voin hyvin ymmärtää, että maalaispoika voi tuntea olonsa orvoksi Suomen ainoassa sivistyneessä länsieurooppalaisessa kaupungissa.
En ole täysin vakuuttunut tuosta tulkinnastasi Turusta Suomen ainoana sivistyneenä länsieurooppalaisena kaupunkina. Tai sitten me määrittelemme sivistyksen kovin eri tavalla. Turun lajinsa kakkosseuroiksi profiloituneiden seurojen fanien käytöksen perusteella Suomen ainoa sivistymätön eteläafrikkalainen kaupunki -kuvaus on paljon sattuvampi.

Edellisen kerran kun kävin katsomassa TUTOn peliä Turussa, osa alkuasukkaista näki hyväksi heittää oluensa vierasjoukkueen pelaajien päälle sekä pyllistellä ja perseillä – oikein kirjaimellisesti - ja loput puhaltelivat vuvuzeloihinsa luoden näin pikantin kakofonisen eteläafrikkalaisen tunnelman. Viime syksynä kävin katsomassa, kun eräs Perä-Savolainen jalkapallojoukkue kävi Turussa kuittaamassa jalkapallon Suomen mestaruuden. Ja kuinka ollakaan, jälleen oli osalla urospuolisista alkuasukkaista haasteita pukeutumisensa kanssa, eikä käytös ottelun loppuhetkillä muutenkaan täyttänyt minkäänlaisia sivistyksen kriteereitä.
 
Ylläoleva keskustelu ei ainakaan ole kovin sivistynyttä, eikä kuulu muutoinkaan tämän ketjun aiheeseen, joten päätetään se tähän.

Ketjun aiheen mukaista keskustelua toki sopii käydä jatkossakin, mutta jos viimeisten viestien kaltainen turhanpäiväinen provosointi jatkuu, niin alamme jakaa sanktioita.

kesäterveisin,

Modet
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy