Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Jukka Jalosen seuraaja?

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Durden, 22.08.2012 klo 16.47.

 1. Huapala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Joo, aika lapsellinen vanha pieru toi Kummola.
   
 2. Bbird80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Eihän tuon Jabban ulosannille voi olla hymyilemättä. "Tämmöisiä kysyvät, hohhohhoo."

  Sanoisin, että huonomminkin olisi voinut valita, jos kuvio on nyt se, että Erkan siipien suojassa Marjamäestä kasvatetaan seuraavaa päävalmentajaa. On toki mahdollista, että näin ei käy, mutta tämä kuvio tuntuu tällä hetkellä melko todennäköiseltä. Onhan siellä toki KJ:ta ja muita heppuja myös jonossa.

  Erkalle nyt joko MM- tai Olympiakisoista se kirkkain mitali, jota voi kiikkustuolissa hypistellä. Jännä nähä.
   
 3. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Ihan perus-tiedotustilaisuus. Ei kai näiden olekaan tarkoitus olla mitään sirkuksia, jollaisen P.Sihvonen laittoi pystyyn Sheddenin valinnan yhteydessä?

  Westerlund-Marjamäki-Virta kuulostaa hyvältä kolmikolta, ainoastaan sopimuksen pituus (1v.) oli lievä pettymys.
   
 4. Mosku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan hurtat
  Lainaus:
  Älkääpäs nyt, silloin kun Kum...siis boss nass JYRÄHTÄÄ niin siinä on parempi vain totella.
   
 5. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kal€, miksi pitää aina valehdella?

  Sanoi tiedotustilaisuudessa, että Erkka oli alunperinkin ensimmäinen vaihtoehto. Äsken Erkka haastattelussa kertoi, että hän oli viimeisiä valmentajia kenen kanssa tästä keskusteltiin... Mm. Marjamäen kanssa oli keskusteltu aiemmin.

  Eihän kukaan usko, että Erkka olisi kaikista valmentajista ollut ykkösvaihtoehto. Ei sitäkään tietysti olisi hyvä sanoa, että Erkka oli hätävara koska muilla on nyt sopimukset seurajoukkuessa esteenä, mutta ei tarvitse silkkaa paskaakaan jauhaa. Taattua Kummolaa taas.
   
 6. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Lainaus:
  Juu, ei. Laimea sikäli, ettei juuri kysymyksiä tullut ja Kummola oli totutun ylimielinen. Tappaa kai se jo innon kysyäkin, kun papparainen naureskelee kaikille ja kaikelle. Show oli huono sanavalinta, mutta tulipahan käytettyä.
   
 7. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Lainaus:
  No joo. Eiköhän noi kaverit ole valmentaneet muuallakin kuin Jokereissa.
   
 8. choose_life Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Ja homman kruunaa, ettei Westerlund erittäin todennäköisesti hommaan mitenkään hinkunut - enkä ihmettelisi, vaikka ainakin rivien välistä myöntäisi senkin. Taattua tavaraa tosiaan, jumalauta:).
  Mutta jos nyt ajatellaan hetki itse asiaa eli sitä maajoukkuetta ja etenkin Sotshin pelaajistoa, tuo oli nimenomaan tähän hätään paras ratkaisu. Mikäli valmennusryhmän liiallista samankaltaisuutta ei lasketa - mutta eiköhän sen koostumuksen valinta ollut yksi Kuiviksen ehto koko diilille. Mikä on sinänsä ihan luonnollista.
   
 9. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Narrit, Spurs
  Vuoden sopimuksella Westerlund,Virta ja Marjamäki? Hei come on. Väsynyttä paskaa nuo Erkan ja Hantan sopimukset. Vaikka kuinka asiaa kääntelee, niin ovathan Erkan näytöt viime vuosilta ohuet.

  Marjamäen apuvalmentajaksi hyväksyn kyllä helposti.
   
 10. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Lainaus:
  Lainaus:
  Eri. Luulisi että Jyväskylässä muistetaan mitä hyötyjä siitä tulee kun oma valmentaja on maajoukkueen mukana. Nyt Kärpät saa kovia pelaajia riveihinsä kun Marjamäki lupailee EHT-näyttöpaikkoja. Hymiö?
   
 11. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Lainaus:
  Äläs nyt, Kummolan ja Hjalliksen masinoima Jokerimafia toimii. Jukka Jalonenkin toimi aikoinaan Newcastle Jestersin koutsina, joten kai hänetkin voi listata Jokeritaustaiseksi?

  Kykloopin lähteminen uudelleen leikkiin oli itselleni suuri yllätys, sen verran painokkaasti Erkka kertoi jättäneensä maajoukkuekoutsin hommat jo edellisen visiittinsä jälkeen. Ilmeisesti Kummola käytti motivaattorina revanssia vuodelta -06.
   
 12. Wristlock Jäsen

  Hannu Virta. Nyt veti kyllä feissin Hantta-irvistykseen. Felix ketsuppipullot vain lentää pukkarissa, kun karisman täyteinen suuri auktoriteetti Hannu Virta tsemppaa joukkueen huippusuoritukseen. No onneksi Hantta taitaa poistua Erkan mukana vuoden päästä vai onko Hantta Kojonkin suosikki löylymestari?
   
 13. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Ei tossa välttämättä valehdeltu. Eihän haastattelujärjestys kerro mitään kuka on ollut ykkösvaihtoehto. Ihan hyvin on voitu käydä muuta ensin läpi, jotta tiedetään ennen kärkivaihtoehtoja mikä on muidenkin tilanne. Kuten Kale sanoi, haastatteluissa kartoitettiin myös tulevaisuutta.

  Eli eiköhän tässä ollut kaksi kärkivaihtoehtoa: Erkka Westerlund ja Kari Jalonen. Jalosen on sidottu Venäjälle ja se oli tiedossa, joten lähdettiin sillä olettamuksella, että Erkka tulee olemaan ykkösvaihtoehto. Miksi? Koska nyt ei ole aikaa keltanokan sisäänajoon. Oli saatava kokenut koutsi eikä oikein muita kokeneita ole tarjolla, koska Summanen ei tule kysymykseen. Kari Jalosen kanssa on varmasti keskusteltu tulevaisuudesta eli kiinnostuksesta Leijoniin kun sopimus Venäjällä loppuu. Oletko käytettävissä vuodesta 2014 (tai 2015) eteenpäin Leijonissa. Jalonen on näyttänyt vihreää valoa ja näin oli helppoa lähteä Westerlundilla mm. olympialaisiin.
   
 14. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Kai huomasitte tärkeimmän: Timo Jutila jatkaa joukkueenjohtajana.
   
 15. tuuski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pallo-Kärpät
  Lainaus:
  Tein muutaman lisäyksen, ettei vaan totuus pääse unohtumaan.

  Erkan valinnalle tyttömäistä kiherrystä.
   
 16. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Lainaus:
  Timo ja Juti loisti kuitenkin poissaolollaan. Meni ilmeisesti eteenpäin.

  Lainaus:
  Jyrki Aho? Tuokkolaa et voi tarkoittaa. No, tämä on ennenaikaista spekulaatiota. Westerlund on ihan kelpo välimallin valinta. Jos ja kun Sotshissa ovat huiput mukana, voidaan seitinohuet näytöt ihan viime vuosilta unohtaa.

  En jaksanut katsella show'ta kovin kauan, mutta toivon, että Marjamäki on todella pidempi projekti, siinä on mahdollisuutta kehittyä todella hyväksi maajoukkueen päävalmentajaksi.
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2012 klo 14.24
 17. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Puhuttiinko lehdistötilaisuudessa jotakin tällaisesta, vai onko tämä pelkästään omaa spekulaatiotasi? Entä oliko pressissä mitään puhetta Marjamäen jatkosta (vrt. Shedden-pelleily ja Jalosen "sisäänajorooli" kakkosena)? Itse nimittäin uskon, että Westerlundin seuraajaksi tulee vuonna 2014 eräs hänen suosittelemansa ja hyvin tuntemansa nuori SM-liigavalmentaja, joka ei ole Marjamäki.

  Lainaus:
  Loistavat lisäykset, kiitoksia!
   
 18. Melko Huono Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Erkkahan sieltä yllättäen pamahti. Helposti voi väittää, että siksi koska muita ei ollut saatavilla! Ihan sama mitä väsynyt Kummola selittää, sama ylimielinen paska mikä tähänkin asti.

  No jospa sitten ensi kerralla joku semmonen ketä oikeasti kiinnostaa.
   
 19. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Kummola joutui ikävään tilanteeseen kauden 13-14 osalta, kun Jukka Jalonen lähtee silloin, kun hänelle itselleen asia sopii parhaiten, ei Leijonille. Turha haukkua uusia valmentajia ja Kummolaa, kun Jukka Jalonen olisi varmasti saanut jatkaa myös kauden 13-14 halutessaan siten, asia ei sitten kiinnostanut Jukkaa.
   
 20. Mänizeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, New York Rangers
  Jahas, eiköhän Jukka Hentunen palaa maajoukkueeseen myös...
   
 21. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Esa Pirnestä ja Tommi Santalaa odotellaan myös.
   
 22. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Mitä ihmettä nyt taas, Westerlundin työ Jokereissa jäi ehkä kesken eikä niitä työn parhaimpia hedelmiä päästy korjaamaan(ne korjaa Lämsä), mutta kaikenkaikkiaan outoa itkua tämä valinta herätti. J.Jalonen lähti vain yksinkertaisesti sellaiseen aikaan pois että toinen K.Jalonen ei ollut irrotettavissa sopparistaan oikeaan aikaan, joten nyt oli otettava plan B käyttöön. Ja ainakin Erkka W:n viime näytöt maajoukkueessa ovat ihan riittäviä ettei nyt voi puhua mistään taaksepäinmenosta Jalosen ja Westerlundin välillä. Tietyllä tapaa voidaan puhua jopa eteenpäinmenosta, Erkalla on kuitenkin tuon kokeneemmankin pelaajamateriaalin keskuudessa sellaista auktoriteettia jota Jukka Jalosella ei ollut(mikä konkretisoitui Vancouverissa).

  Kal€:lle tietenkin edelleenkin huutonaurua, toistan taas sen että joku parempi PR-alan ihminen voisi hoitaa nämä tiedotusasiat kun Kal€ ei näelmä ymmärrä että tuollainen Neuvostoliitto-tyylin tiedottaminen ei anna kovin hyvää kuvaa asioiden hoidosta
   
 23. Alkiolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue ja Jokerit
  Toisin kuin monet muut täällä olen sitä mieltä, että Erkka on paras vaihtoehto luotsaamaan Leijonia ennen kaikkea Sotshiin. Kuten Tamikin studiosta sanoi: Westerlundin valinnan myötä kaikki pelaajamme ovat valmiita tulemaan maajoukkueeseen - mainiten esimerkkinä Joni Pitkäsen - jos terveystilanne sen vain sallii. Pienen väkimäärän omaavalle jääkiekkomaalle tuo on vain positiivinen asia, kun puhutaan menestymismahdollisuuksista. Enpä ihmettelisi yhtään, vaikka Olli Jokinen pyötäisi lopettamispuheensa Leijonapaidassa.
   
 24. Jasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Viime kaudella pronssi Jokereista, ensimmäinen mitali viiteen vuoteen ja sitä ennen toissakeväänä eväät oli myöskin mitaliin, pelaajilla oli jo ratkaisun avaimet käsissään. Ei se tarkoita automaattisesti että valmentaja on huono jos ei mestaruutta kyseisessä sakissa voita.

  Erkalla on vakuuttava rekordi maajoukkueen peräsimessä. Neljät arvokisat, kolme mitalia, ja yksi niistä on Torinon menestystarina. Suomi ei ole ikinä pelannut niin hyvää lätkää kuin niissä kisoissa.

  Hyvä valinta.
   
 25. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kyseessä on tietenkin Tomi Lämsä. Sopiva kakkonen hänelle on Tomek Valtonen. Tähän komboon voidaan kolmoseksi laittaa vaikka Hantta Virta.
  GM:ksi Jarmo Kekäläinen ja Kaleksi Hjallis ''Harry'' Harkimo.