Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Jukka Jalosen seuraaja?

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Durden, 22.08.2012 klo 16.47.

 1. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Koska tällaista ketjua en löytänyt ja asia on taas "ajankohtainen", niin laitetaan oma ketju pystyyn.

  Vahvin ehdokas pestiin lienee Kai Suikkanen, mutta ketjua tuskin tarvitsee vielä lukita vahvistuksen merkiksi. Spekulaatiot valmennusryhmästä tänne.

  Oma veikkaus:

  Päävalmetaja: Kai Suikkanen
  Maalivahtivalmentaja: Ari Moisanen
  Muut: ???
   
 2. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Oma veikkaus päävalmentajaksi Jukka Jalosen jälkeen on Ari-Pekka Selin, yhden kauden sopimuksella.
   
 3. Wäinö#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
  Olipa perseestä. Mielestäni liiton päätavoite pitäisi olla olympialaiset, eikä kevään MM-höntsät. Nyt lähdetään sitten jo toisiin olympialaisiin peräkkäin harjoittelemaan. Nyt Jalosella olisi ollut jo sopivasti kokemusta valmentamisesta ja tilanne olisi ollut ihan eri kuin viime kerralla.
   
 4. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Narrit, Spurs
  Ei pitäisi olla muita vaihtoehtoja kuin Suikkanen.
   
 5. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Se kenet Kalervo valitsee. Kalen mielipide on ainoa mikä ratkaisee ei mikään valmennusosaamien tai muukaan substanssiosaaminen.
   
 6. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Mitkä ovat Selinin näytöt tähän hommaan? Ei SaiPa hänen alaisuudessaan mitenkään poikkeuksellisen hyvin suorittanut, ja mielestäni maajoukkueen päävalmentajan tulee olla paras tuohon hommaan, ei Kalen saunakaveri...

  Itse olin kaavaillut Jalosen seuraajaksi jotain kolmikosta Suikkanen, Matikainen tai Kari Jalonen. Kari Jalonen tienaa eläkerahoja Venäjällä, Matikaisen sädekehä himmentyi edellisen HIFK vuoden sekä Venäjän loikkauksen takia. Jäljelle jää Pelicansin uskottavuuden palauttanut Suikkanen. Vain täydellinen pannukakku kausi voisi pilata Suikkasen mahdollisuuden, mutta siihen en usko. Minulla on paha epäilys että kolmikosta Esposito, O'Marra ja Goren tulee jopa kaksi floppamaan (tästä ei pidä Pelican kannattajien ottaa itseensä, ihan puhtaasti subjektiivinen näkemys), mutta silti Suikkanen rahaa Pelicansin sääleihin, ja siellä voi tapahtua mitä vain.

  Summasesta ei tarvitse varmaan edes äänen puhua, mutta veikkaan että hän saa siltin kannatusta seuraavaksi koutsiksi. Kun tässä on sopivia ja realistisesti mahdollisia vaihtoehtoja saatu tarpeeksi, niin voitaisiin laittaa vaikka aiheesta äänestys?
   
 7. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  1. Kai Suikkanen
  2. Kari Jalonen

  Muita ehdokkaita aika vaikea edes kuvitella.
   
 8. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Lainaus:
  Ei Selin ole suosikkini maajoukkueen päävalmentajaksi, Jukka Jalosen seuraajana, mutta kun Kale päättää, niin kuka tietää "mikä kaniini nousee hatusta", kun uusi päävalmentaja esitellään toimittajille, Harri Rindell, Selin vai Suikkanen?? Kaikki on vain arvailua ja Kale päättää, kun on sillä tuulella.
   
 9. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Lainaus:
  Todella vahva sama, itse mietein myös että todella vaikea saada hyvää peliä luotua vuodessa ja olla vahvoilla olympialaisissa. Joukkuepeli kun on oltava todella hyvää, koska kaikki tietää ettei me mitaleista taistella yksilöillä. Kaikki on aina mahdollista, mutta olin asennoitunut että Jalosen projekti loppuu vasta olympialaisien jälkeen. Seuraaja on PS.
   
 10. Plair Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBK, JYP, Wild
  Lainaus:
  Risto Dufva? :D

  Noh, oma suosikkini olisi myös Kai Suikkanen. Kari Heikkilä olisi toinen hyvä vaihtoehto, mutta taitaa Valko-Venäjän maajoukkuepesti jatkua vielä kaksi kautta (?).
   
 11. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Varmaan Jalonen saanut jo alustavia tarjouksia Venäjältä sillä ois voinut kuvietella että Olympialaiset ois kiinnostanut. Veikkaan että joku KHL:n suurseuoista on J.Jalosen seuraava työnantaja, ja jos joku Matikainen tienaa 800 kaudessa niin mitäköhän Jalonen joka oikeasti osaa valmentaa ja kantaa vielä maajoukkueen ykkösvalmentajan statusta tulee saamaan.

  Lainaus:
  No eikös se maajoukkueen uusi valmennustiimi sitten tule olemaan Helminen-Numminen-Tammi-Juti? ;)

  Mutta kai se Suikkanen ois juuri nyt se ykkösvaihtoehto ja vaikea kuvitella ketään muuta siihen pestiin. Tosin en pistäis pahakseni jos Doug Shedden tekis comebäkin penkin taakse tai sinne saataisin joku muu ulkomaalainen valkku.
   
 12. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Kannattanee katsella viime vuosien junnujengien vetäjiä, kuis Marjamäki?
   
 13. nixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  No kun Kale on mukana kuvioissa niin kaikki on mahdollista. Eli veikataan Raipe Helmistä. Kalelle varmasti riittää yksi kausi liigajoukkeen pääluotsina näytöksi..
   
 14. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Näin on. Suikkasen vuoro.
   
 15. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Pääkoutsina aloittaa Kaitsu Suikkanen. Suikkanen tuo "omat pojunsa" mukanaan ja tällähän tarkoitan tietysti aisaparia Rikupetteriä (Lehtonen), sekä legendaarista kopparikoutsia turuust elikkä Urpo "upi" Ylöstä.

  = torilla tavataan jälkeen sootsin.
   
 16. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Juuri näin. Kaksi koutsia joiden kilpi on käytännössä puhdas ja jotka ovat menestyneet jokaisessa pestissään. Ratkaisuun vaikuttaa sitten se, mitkä työskentelyn ehdot ovat, saako apuvalmentajat valita itse ja niin edelleen. Pahin skenario tietysti on, ettei kumpikaan näistä kelpaa, sitten ollaankin kusessa. Kuka edes voisi olla kolmas vaihtoehto? Heitetään nyt jokerikorttina Pekka Rautakallio jota Kummola aikanaan kysyi Pikkuleijoniin.
   
 17. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  Päävalmentaja: Raimo Helminen
  Apukoutsit: Ari-Pekka Selin, Jere Lehtinen ja Janne Ojanen
  Joukkueenjohtaja: Timo Jutila
  GM: Jari Kurri
   
 18. Trottier of Life Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Pallo & Jeppis Hockey
  Oma ehdokkaani on Juhani "Tami" Tamminen. Tuntee pelaajat ja pelikirjan. Aisapariksi kokenut ja aina luotettava Seppo "Pappa" Lindström. Ovat hyviä ystäviäkin ja kemiat näissä hommissa on tärkeämmän puoleinen asia.

  Joukkueenjohtajan tontilta Timo Jutilan olisi aika siirtyä sivuun ja korvata hänet jollain piinkovalla ammattimiehellä. Kalevi Malmström nyt tulee ensimmäisenä mieleen.
   
 19. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Kai Suikkanen tuntuu nyt erittäin vahvalta nimeltä, noin kiekkoilullisesti. Suikkasen miinuspuoli, johon valitettavasti liitossakin tullaan tuijottamaan, on niin sanottu ulkojääkiekkoilullinen eli tietty salonkikelpoisuus puuttuu. Suikkaselta kun tulee tarvittaessa ihan julkisestikin vittua, saatanaa ja sen sellaista suoraa puhetta, joten hieman pelkään, että liitossa ollaan Kaitsun kanssa hieman varpaillaan.

  Lauri Marjamäki on lupaava nimi. Ammattitaitoa riittää ja varmasti olisi liitonkin mieleen eli tarpeeksi joustava tyyppi kumartelemaan liiton suuntaan.

  Jukka Rautakorpi saattaa tehdä paluun Kummolan suosikkilistalle, jos alkava kausi Tapparassa menee Rautakorvella putkeen. Kummolahan hermostui Rautakorpeen totaalisesti keväällä 2006, kun Rautakorpi lähti kesken Tappara-sopimuksen Ruotsiin. Kalehan otti tähän julkisestikin kantaa paljastaen samalla sen, että Kalella oli Rautakorvelle jokin räätälöity tehtävä liitossa niihin aikoihin.
   
 20. Ritola#24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Risto Dufva. Kokemusta maajoukkueesta olympialaisia myöten.

  Alkaisi se kitinä muista maista miten vaikea Suomea vastaan on tehdä maalia.
   
 21. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Suomen maajoukkueen päävalmentajan pesti EI SAA olla mikään harjoittelupaikka. Pitää löytää tarpeeksi kokemusta omaava koutsi, joka on myös saavuttanut jo jotain (lue esim. SM-liigan mestaruus päävalmentajana jne.)

  Koska Kalella on nyt hyvää aikaa löytää koutsi Leijonille, oma arvioni on:

  Kaksikosta Suikkanen / Jalonen löytyy seuraava päävalmentaja.
   
 22. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kai Suikkanen nyt ensimmäisenä mieleen tulee, jos asiaa oikein järjen kanssa ajattelee.

  Jos taas ajattelee tällä periaatteella että Kummola voi valita jonkun selänpesijänsä, niin sitten se voi yllättäen olla vaikkapa Rauli Urama.
   
 23. Japi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh, Jokerit, Saipa, Jokipojat, Titaanit
  Lainaus:
  Mikäli Kummola lukee Urheilulehteä niin tuskin. Sihvonenhan halusi keväällä Marjamäen päävalmentajaksi, kun Suikkasen pelikirja suli Sihvosen mukaan finaaleissa erityisesti ja playoffeissa yleensä, hyvästä sijoituksesta huolimatta.

  Eihän Kummola voi tehdä asiaa, joka olisi Sihvoselle mieleen? Eihän?
   
 24. Lexaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Juventus
 25. Dvozak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Jukka Jalosen seuraaja? - Jatkoajan keskustelupalsta

  Tuolta löytyy muuten Jatkiksen kirjoittajien näkemys Jalosen seuraajasta toissa kevään tunnelmissa.

  Itse en näe syytä miksi Kummolan pitäisi valita sinne joku junnuissa maajoukkueita valmentanut äijä. Toisaalta Kummola on ennenkin tehnyt erikoisia ratkaisuja. Jos sen pitää olla liitolla jo töissä ollut, niin valinta kohdistunee Dufvaan, Rautakorpeen tai Matikaiseen.