Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Jukka Jalosen seuraaja?

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Durden, 22.08.2012 klo 16.47.

 1. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Jukka Jalosella on vyöllään maailmanmestaruus, joten onhan siinä seuraajalla aikamoinen haaste, että pääsee samaan. Tämä voi olla yksi syy, että halukkaita ei pilvin pimein ole. Jos nyt asia oikeasti on edes näin, että päävalmentajuus ei kiinnostakaan enää niin laajalti.

  Meidän peli ei ole Kalen lanseeraama, vaan kyllä se on tullut lähinnä Jukka Jaloselta. Ja tiedä sitten, pitäisikö tähän pelitapaan sitoutua niin voimallisesti jatkossa? Osaavatko kaikki valmentajat edes valmentaa tätä Meidän peliä? Epäilen, että se ei ole kaikille ominta aluetta. Ja tätä taustaa vasten olisi riski, jos joku vamentaja lähtisi harjoittelemaan Meidän pelin valmennusta maajoukkueeseen.

  Kummolalla tulisi olla yksi asia selvä: jos Meidän peliä halutaan, ehdokkaita ei silloin voi olla kovin monta. Aravirta ja Marjamäki olisivat kärkinimet Meidän pelin sapluunaan. Muita nimiä ei tule edes mieleen. Westerlundkin on rajatapaus, vaikka hän osaava valmentaja onkin.

  Kari Jalonen, Kai Suikkanen, Jukka Rautakorpi ja muutama muu edustavat toisenlaista pelitapaa. Vaikka Rautakorpi oli hetken liiton leivissä levittämässä Meidän pelin "ilosanomaa", pieni epäilys sille, että hän osaisi Meidän peliä valmentaa. Kari Jalonen ja Suikkanen pysyisivät varmaan uskollisena omille pelitavoilleen maajoukkueessakin.
   
 2. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Esko Seppänen twiittasi juuri että huomenna julkistetaan Westerlundin pahvi.
   
 3. choose_life Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  No on on ja totta kai paineita, esilläoloa, edustamista jne. tuleekin kestää - kuuluu työn kuvaan. Mutta ei tämä(kään:) prosessi nyt kovin jouhevasti tunnu sujuvan.
  Huomenna on ip btw joku tiedotustilaisuus "valmentajatilanteesta", eli se nimi voi tulla jo piankin. Tai sitten ei. Lässyn lässyn lässyn, sanois Kurt Vonnegut -vainaa:).
  Mutta valittiin kuka tahansa, on ihan selvää, että käytäntö tulee tässäkin ennen teoriaa. Ts. raamit voi esittää "ylhäältä", mutta kyllä se on päävalmentaja tiimeineen ja pelaajat, jotka sen lopullisen jään tason toiminnan määrittävät. Not to mention ettei kukaan voi johtaa uskottavasti muuten kuin omilla periaatteillaan ja vahvuuksillaan, ei ketään toista apinoimalla.
   
 4. DreamHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 5. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Jos Westerlund julkistetaan huomenna, niin edelleenkin ihmettelen eikö jääkiekkoliitolle voitaisi hommata oikeasti jotakuta Kummolaa pätevämpää henkilöä vastaamaan PR-puolesta? MM-kullan jälkeinen "kännigate", viime kevään "lippugate" ja tämänkaltaiset pikkujutut eivät vain ole kovin hyvin hoidettua tiedotusta. Jos sieltä nyt Westerlund siis julkistetaan, niin kuinka moni uskoo että Kummolan kiistäessä sopimuksen Kummola puhui totta? Kannattaisi vaikka jättää kommentoimatta tuollaisessa tilanteessa.

  Tämä siis tosin vahvaa jossittelua joka pohjautuu sille skenaariolle että tuo Aamulehden uutinen oli totta.
   
 6. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Lainaus:
  Tämä on vaan niin huvittavaa, kun Jalojen palkattiin niin lanseerattiin tämä MEIDÄN PELI Kummolan toimesta ja tätä lähdettiin sitten Vuirumäeltä opettamaan seuroihin, miten jatkossa pitää kiekkoa pelata. No nyt kun Jalosen aika on ohitse ollaan MEIDÄN PELI heittämässä roskiin ja palkkaamassa puhdasta 90-lukulaista puolustamista ja vastahyökkäämistä edustavia valmentajia. Ei hyvää päivää mitä poukkoilemista Kalelta. Tervetuloa taas hirveää puolustavaa kiekkoa pelaava maajoukkue.
   
 7. Mas@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Olen wanhan jäärän (EW, Aravirta) nimeämisen kannalla jos kakkoskoutsi on Lauri Marjamäki. Eli Marjamäki nostetaan aikanaan päävalmentajaksi.

  Myös Suikkasen näkisin erittäin mielelläni maajoukkueen valmennustiimissä. Hänelle pariksi joku edellä mainituista.
   
 8. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kuten choose life jo kirjoittikin, tilanne on kääntynyt sellaiseksi, ettei valmentajaksi 'oteta' sitä, joka halutaan, vaan se joka suostuu.
   
 9. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Voi hemmetti. Ei Erkkaa taas kerran paskomaan housuihin. Mies on tainnu lurauttaa sen kuuluisan lusikallisen paskaa housuihinsa jokaisessa tiukassa paikassa missä on ollut. Pelikirja sulaa kovassa paikassa niinku lumiukko solariumissa.

  Kai sieltä nyt joku muukin suostuu koutsaamaan tuota jengiä ku Kalen saunakaverit?!?!?
   
 10. Pascal Lemoix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Hassua sinänsä, miten itsekin jaksoi niinkin muinaisena vuonna kuin 2007 ottaa kovastikin kantaa siihen, kenen pitäisi maajoukkueen päävalmentaja olla. Nyt jaksaa juuri ja juuri kiinnostua aiheesta.

  Ehkä se 2011 mestaruus todisti ainakin sen, ettei se Suomen jääkiekkoilu tuhoudu likimainkaan niin herkästi kuin mitä lehdet liioittelevat. Shedden/Jalonen on kenties historian kritisoiduin valinta ja Kummolaa pidettiin maailman suurimpana törppönä, kun niin meni tekemään ja silti tuli kultaa.

  Niin ikään keväällä lehdistön mielestä Erkka "Stalin" Westerlund oli maailman huonoin valmentaja ja sillä tuli hopeaa. Ja Kurt Lindström oli historian huonoin vitsi valmentajana ja silläkin tuli kultaa.

  Ei voi olla ajattelematta, että valmentaa Suomea kuka hyvänsä (jos nyt jääkiekkovalmentajista puhutaan), niin se voi tuottaa kirkkaita mitaleita tai mennä puihin. Ja vuoden väliprojektikin on aika pieni sivupolku laajemmassa mittakaavassa.
   
 11. Powerplay Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Itse en kyllä toivo Jortikkaa saatika sitten Erkkaa jortikan päälle, mutta vuosien varrella on kyllä mietityttänyt kuinka paljon Kale ja Harkimo ja nämä muut oikein käyvät saunassa? Johonkin kisaan voisivat kyllä osallistua.
   
 12. ufon_kaakao Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Sebastian Aho
  Ite ottaisin jo nyt Marjamäen Leijoniin. Tehnyt perkeleen kovaa jälkeä, pelilliset asiat ovat kiistatta hallussa ja on sopiva nykyajan johtaja. Aravirta voisi olla toiseksi paras valinta, tuntuu että Ara elää ns. uutta tulemista ja tuntuu olevan jääkiekosta taas todella innoissaan. Ei helvetissä mitään Nokkaa. Westerlund olisi ihan perus turvallinen valinta, mutta jotenkin epäilen kuinka paljon annettavaa Westerlundilla enää olisi.
   
 13. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  13.30 tulee Areenalta suorana tiedotustilaisuus.
   
 14. Japi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh, Jokerit, Saipa, Jokipojat, Titaanit
  Lainaus:
  Kalella on kiire julkistaa Westerlundin sopimus. Kale on luvannut uuden päävalmentajan ennen joulua. Kalen on pakko julkistaa valinta, hän ei voi odottaa kevääseen, koska on luvannut päävalmentajan julkaisun ennen joulua ja keväällä olisi melkein pakko nimetä valmentajaksi Pekka Tirkkonen. Miksikö? No eihän vuosituhannen suurimman kiekkosensaation tekijää (SaiPan SM-kulta) voisi jättää nimeämättä:):)
   
 15. Infernal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Jos se nyt on se Westerlund, niin ei voi muuta sanoa kuin että väsynyttä touhua. Hohhoijaa.
   
 16. Eiköhän siellä Erkka ja Kojo istu huomenna pöydän takana, luulempa vaan.
   
 17. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Wild
  Kari Jalonen on ehdoton ykkössuosikkini maajoukkueen peräsimeen. Jos taas Erkka valitaan, niin tosiaan, hohhoijaa.
   
 18. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  IL:n polo-pekka tietää kertoa että Marjamäki ilmoitetaan Westerlundin kakkoseksi huomenna. Onko sitten niin että Nokka jätetään kuviosta kokonaan pois, siihenhän tämä ratkaisu viittaa?
   
 19. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  IL:n haastattelema Pentti Matikainen sanoo ettei ole kieltäytynyt leijonien päävalmentajan tehtävästä, ennakoi kuitenkin hommaan Westerlundia. Tämä viesti nyt olisi sopinut muutamiin muihinkin ketjuihin (kuten mille naurat juuri nyt?) mutta laitoinpa kuitenkin tänne. Pena on siis käytettävissä.
   
 20. Melko Huono Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Näinhän se todennäköisesti tulee menemään. Tai siis epäilisin, että Nokkaa ei olla jätetty kuvioista pois, vaan hän on itse jättäytynyt pois vielä tässä vaiheessa. Tehnee ulkomailla kovempaa tiliä vielä jonkun vuoden ja kun itseluottamus riittää, niin on päättänyt ottaa maajoukkuehommat vastaan ehkä kolmen vuoden kuluttua.

  Kyllä nauratti eilen kun tuli ilmoitus tuosta tiedotustilaisuudesta mikä on tänään. Kummolalla pikkusen tuli hätä tiedottaa itse asioista kun huomasi että eihän täällä mikään pysy salassa. Ennen jouluahan se tietysti on tämäkin päivä.

  Jospa sieltä sitten kuitenkin tulisi joku yllättävä kuvio... ihan varmasti joo.
   
 21. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Narrit, Spurs
  Kyllähän toi WesterlundMarjamäki-kuvio on todella väsynyt. Aravirralla ja Westerlundilla ei pitäisi olla mitään asiaa maajoukkueeseen. Piste.
   
 22. RDivis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Phenomenal One, Sasha Banks
  Erkka? Miksi? Kyllä on sanottava, että jos tää näin menee niin on iso pettymys. Eiköhän Erkka ole jo katsottu kortti. Jos tulee vielä mukaan jollain "no, okei mä tuun sitte" motivaatiolla, niin ei paljon naurata.
   
 23. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Erkka W tai Aravirta on paras valinta kaudeksi 13-14 ja jos Marjamäki on kakkosena ja Selin säilyy ryhmässä mukana, niin kokoonpano paras mahdollinen tässä tilanteessa, kun J Jalonen jäättää tavallaan leikin kesken vähän ikävästi, juuri ennen kaksien isojen kisojen talvea ja nyt ei Jukan tarvitse päävalmentaa Sotshissa pelitavallisesti surkeita ja epäluotettavia NHL-tähtiämme.
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2012 klo 10.23
 24. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Lainaus:
  Jukka Jalonen jätti maajoukkueen kyllä hieman pulaan, kun lähtee jo keväällä 2013. Mitä tätä asiaa kieltämään ja nyt Kummola joutuu valitsemaan parhaan mahdollisen niistä, joista voi valinnnan tehdä.
   
 25. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Ajatelkaapa nyt kolmikkoa Ara-Marjamäki-Selin? Kuka noista on sellainen joka piiskaa jengiä erätauolla kun ollaan tappioasemassa MM-finaalissa ja että nyt saatana jätkät verta pakkiin! Arvostan noita kaikkia paljon, mutta persoonina he ovat liian samanlaisia, liian hillittyjä. Westerlundkaan ei siinä suhteessa juuri erotu. J.Jalonen - P.Matikainen - Nurminen on ollut hyvä yhdistelmä taktista osaamista ja taisteluun tsemppaamista.

  Ja Aravirta on myös mies jonka joukkue järjestään häviää silloin kun ollaan todella kovassa paikassa. Menneen maailman mies kaikenkaikkiaan.