Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Juhani Tamminen – Aurinkokuningas

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Barnes, 28.04.2017 klo 15.31.

 1. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vihaan kaikkia.
  Lainaus:
  Onko ensimmäinen kerta kun Tamin omakehuissa on liian vähän ilmaa?
   
 2. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Veljet. Suomen entinen kapteeni. Hättrick yheksäntoista kuuskeetkuus täydellä Kupittaalla. Punakoneen kaato. Ranskan luominen ja samalla Patrik Laineen synnyttäminen. Kärppä sekä Sport legenda. Rabid fire tyyliin kirja per vuosi. Miljoonatulot yrityksellä. Keep it simple! OMG that smile and charisma! Leijona=Tami. Some=sekaisin. Hotelli=Trivago. Siihen päälle vielä uskomaton tyylitaju ja brandäys. Brandäys on momenttumi peli. Keep on rocking. BR Lion #79

  Jos noilla tittelillä ei voita vuoden Turkulainen pystiä, niin ei sitten millään.
   
  FatSam, Matsku, Tikiti ja 17 muuta tykkäävät tästä.
 3. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Tuon palkinnonhan on voittanut myös joku hevonen. Tami on sentään Leijona, vaikka hänen ulkomuotonsa muistuttaakin lähinnä ryhävalasta.
   
  Wildhockey tykkää tästä.
 4. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  En tiedä kuka perkeleen piipertäjä se on mutta Tami on pelannut vuodesta 64 tepsin ykkösketjusa, entinen maajoukkuekapteeni! sekä koutsannut Sveitsin liigaa, Ruotsin, Japanin, Suomen liigoissa.
  Monta peliä oot pelannu? Ookko koskaan pelannu? Puhumattakaan kiutsannu, ala sääki heräämään piste
   
  Viimeksi muokattu: 07.07.2019 klo 10.24
  mustaoranssi tykkää tästä.
 5. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Selasin ihan huvikseni vapaan keskustelun vanhoja aiheita ja sivulta 374 löytyi tälläinen. (Olisin lainannut viestin, mutta vittu en osanut)

  Tässä lainausta Egmont Kustannuksen "Lätkävitsit"-kirjasesta.

  Juhani Tamminen ja vaimo ostoksilla Raksilan Citymarketissa...

  - Tules nyt sieltä autosta Juhani. Nyt mennään sisään!
  - Älä hätäile, honey. Well planned, well done. Saanko sen ostoslistan, kaupan pohjapiirustuksen ja tussin tänne.
  -No nii katsohan. Me ollaan nyt tässä. Tuossa on leivät, bread and butter, tuossa on maitotuotteet, tuolta löytyy lihat ja makkarat. Kahvit ja kaakaot koukataan tässä ja muuten listaa toteutetaan creatiivisilla ratkaisuilla case by case.
  - Mutta...
  - Ei mitään muttia, mä ehdotan, tai itse asiassa mä edellytän, että me lähdetään liikkeelle linjassa. Sä otat ostoskärryt, mä scriinaan tilanteeen mukaan.
  - Ensimmäinen ongelmakohta on leipäesittelijä. Pitää muistaa, että leipäesittelijät ovat marketissa omimmilla alueillaan, ne on myyntihommissa äärimmäisen taitavia. Mä hoidan ostamisen, sä tuet. Pidetään paketti kasassa, boxin sivut kiinni, ei liian pitkää väliä syvyyssuunnassa, ettei ne pääse väliin. Keep it simple, keep it stupid.

  - Time out! Hei honey, täällä hyllyjen välissä! Okei, homma toimii, on toiminut ainakin tähän asti. Sulla on selkeesti nouseva trendi, sä plokkasit sen kauppiaanrouvan tosi tyylikkäästi ja sulta on löytynyt positiivista energiaa ahtaissakin paikoissa. Mutta nyt me ollaan tilanteessa, joka voi olla tän ostossession kulminaatiopiste.. Edessä on lihatiski, ja siellä on kauppias. Se on tämän firman "kuuma pelaaja", The Man, se myy sulle äkkiä kokonaisen porsaan, jollet sä pidä varaas.
  - So, that´s how I´ve planned it! Sä näet tuon rouvan tuossa noin, kukkahattu ja Niken verkkarit, just perfect, menee varmasti lihatiskille. Me tehdään näin: mä scriinaan sen ulos juuri, kun se on avaamassa suutaan ja sä menet väliin. K-Väiski näkee kuvion, mutta se ei ehdi tajuta sitä. Se hämmentyy ja se haluu päästä susta eroon niin nopeesti kuin mahdollista, koska se on jo ehtinyt luoda mentaalisen tatsin tuon rouvan kanssa eikä haluais katkaista sitä. Se myy sulle juuri sitä, mitä sä haluut ja juuri niin nopeesti kun vaan pystyy, next customer, please - and that´s it.
  - Mutta tuo rouva...
  - Divaritasoa, aivan väärässä liigassa. Don´t worry, me hoidetaan tää homma.

  - Seis! Mikä on? Mikä suhun meni, honey? Miks sä jäit juttelemaan sen jätkän kanssa sinne hyllyjen väliin? Okei, se on sun veli, mutta meillä on homma hoidettavana, meillä on suunnitelma, joka toimii vain ja ainoastaan siinä tapauksessa että sitä noudatetaan. Lässyttäminen loppu right now tai mä heitän ton baltikakärryn seinään! Understood?
  - Okei, mä näen, että meni perille, right to the point! Let´s go on! Nyt tarvitaan momentumia ja toolamuudia, nyt tarvitaan sitä hyökkäävän asiakkaan profiliia, joka ei ole sun parhaita ominaisuuksia, mutta johon sä pystyt, jos sä todella haluut selvitä tonne kassalle ilman takaiskuja.
  - Meillä on suora linja kassoille, mutta kaistat ovat tukossa molemmilta puolilta, pakastealtaat oikealla, limut vasemmalla ja vielä karkkihyllyt kassoilla.. Tässä tarvitaan nyt eteenpäin menevää draivia, pysähtyminen tietää penaltia, keep on going, don´t look back!
  - Mä liidaan, sä seuraat kärryjen kanssa tuntumassa, pidä distance kunnossa, be cool, me osataan tää duuni. Lähdetään merkistä: one and two and go!

  - Okei honey, se meni tosi hienosti. Mä olen ylpee susta, meidän teamwork oli täydellistä etenkin loppupäässä.
  - Mutta...
  - No buts, honey! Meillä on kaikki mitä tarvitaan viikonlopuksi, on ruokaa, on leipää, on colaa, keep it cool...
  - Mutta kun me ei ehditty maksaa näitä, sinulla oli taas niin kiire autolle. Ja tuo tuossa on vihainen kauppias, tuo on myymäläetsivä ja tuo on poliisi.
  - Ai jaha. Noh, mitäs marshall, saisinko mä sun esimiehen mobilen numeron, niin mä alan selvittää tätä hässäkkää...

  Vähän on muuttunut nämä Tamista tehdyt "parodiat" vuodesta 2001 tähän päivään. No ihan hauska tämäkin. Keep it simple!
   
  lainelaser ja redpecka tykkäävät tästä.
 6. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Hauskinta näissä tämän päivän parodioissa on, että Manu tekee ne itse.

  Lainaus:
  Se 300 metriä tuntuu matkaa olevan. Leijonakapteenille ei homma eikä mikään uida avovedessä kolme kertaa nopeammin kuin jotkut rivijätkät altaassa. Sen sijaan merkittävänä saavutuksena voidaan pitää, että voittaa avovesiuinnissa lähes itsensä veroisen merkkihenkilön Kiinan Maon. Mao oli tosin vähän alavireisessä kunnossa kauhoessaan Jangtsella ja kulutti sataseen aikaa 25 sekkaa Manun viittätoista vastaan, joten ei olisi saanut kunnon vetoapua kun Manu olisi mennyt menojaan. Harmi kun Maosta aika jätti niin eivät pääse yhteiselle iltauinnille todelliseen titaanien taistoon. Korean Kim saattaisi olla tarpeeksi kova uimari Maon tilalle, muita varteenptettavia vastuksia ei tule mieleen.
   
 7. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Mutta surullista on se, että Facebook päivityksiä ei enää tule, eikä vanhoja näy. Mietityttää hieman, mitäs sitä ollaan Kuusamakujalla touhuttu näinä päivinä.
   
 8. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Itselläni ainakin näkyy Tamin päivitykset kun menee miehen fanisivulle Facebookissa ja aukaisee julkaisut-kohdan. Toki tuoreimmasta julkaisusta on vierähtänyt aikaa jo reilu viikko, sen ollessa julkaistu 2. heinäkuuta. Ja vaikuttaa myös siltä, että Tamin sivu näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille FB-käyttäjille, joten niille, jotka eivät Facebookia käytä nuo julkaisut eivät siis näy.

  Tässä nyt kuitenkin tuorein tilapäivitys kiinnostuneille:
  Lainaus:
  Mielenkiinto tosin jäi kytemään, sillä Tami lupaili paljastaa verkoistaan löytyvän saaliin seuraavan päivän postauksessa vaan sellaista ei sivuilla näy! Liekö saalis oli sitten niin komea, että sanavalmiina tunnetulta Tamiltakin loppui ylisanat kesken.
   
  SMT tykkää tästä.
 9. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Hienoa, että Aurinkokuningaan arjessa on vaihtelua, kun uusin päivitys alkaa sanoilla ”Hieno, vaihteeksi rauhallinen...”, neljän edellisen päivityksen alkaessa sanoilla ”Hieno, rauhallinen...”.
   
  Pottakameli tykkää tästä.
 10. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Miksiköhän Tami ei kelpaa tuonne Lahdessa pelattavaan Entiset vs. nykyiset kiekkostarat? Aikookohan olla paikalla vai ottaako itsetunnolle, kun ei kelpaa "staraksi". Vai eikö halua titteliä "entinen kiekkotähti"?
  Lainaus:
   
 11. Lainaus:
  Onko tää osin joku Dallasin reunion? Heiskanen, Honka, Lindell, Jokinen, Hintz, Lehtinen, Hagman, Lind, Kapanen, Miettinen, Numminen, Helenius, Varvio, Lumme ja ainoana ulkomaalaisena Klinberg.
   
 12. Janatuine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoinen
  Vieläköhän Tami pysyis oikeesti luistimilla siten jotta pystyis kiekkoa edes "pelaamaan"?
   
 13. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Paatelaisen Mixua lainatakseni: ”Ei tuolla mahalla”.
   
 14. Puke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Janne "Anne" Niinimaa tuohon listaab vielä.
   
 15. Lainaus:
  Arvasin että joku jäi kun oli niin massiivinen määrä.
   
 16. Tami Talk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Daespoo moderators
  Lainaus:
  Mihin unohtui Tamin rooli Petterin Nummelinin synnyttämisessä!?!?

  ”Kun isä Nummelinin kanssa pantiin Petu alulle Kupittaan ulkojäillä...”
   
  Porilaine miäs ja aurora borealis tykkäävät tästä.
 17. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kenellä on maailman vittumaisin työ?

  Sillä kustannustoimittajalla, joka on saanut kunnian kirjoittaa kirja puhtaaksi julkaisukuntoon #79:n jäljiltä.
   
  Viimeksi muokattu: 11.07.2019 klo 23.53
  Klausuuli, FatSam, Patarouva ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 18. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Niin jäi minulta jotain pois listasta.

  Toinen, jonka olisi voinut mainita on Japanin sarjan pronssi sarjassa, missä oli kolme joukkuetta.
   
 19. Puke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, New Jersey Devils
 20. Bruins Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pori,Boston,Vaasa
  Lainaus:
  Merinors..anteeksi, merileijona ei pelastusliivejä Busterissa tarvitse. Hän on myös uimamaisteri joka vetää avomeriuinnissa ennätyksiä, 300m 45s.
   
  Porilaine miäs tykkää tästä.
 21. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Ettei vaan ois ollu Tamin vene se joka oli siinä "väärällä paikalla'...
  Kauhee kitinä siitä veneestä ja sit on ittellä tommonen pikku paska.
   
  Puke tykkää tästä.
 22. Puke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Joo mutta kun sillä pikku paskalla pääsee meripeninkulman kahdessa minuutissa. Ei se koko vaan nopeus kato.
   
 23. Notsip86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves (Liiga), New Jersey Devils (NHL)
  En ole varmaan ainoa tässä maassa / foorumilla, joka on osallistunut Le Roi Du Soleilin koulutusluennolle. Kyseessä oli firman virkistyspäivä, ja Juhani Tamminen kävi esittelemässä mm. prinsiippejään. Tulihan sieltä paljon kaikenlaista ja kaikki klassikot mukana. Mieleen jäi stoori, jossa Arsene Wenger oli käynyt hankkimassa Monsieur Tammiselta prinsiippejä tämän Ranskanvuosina. Niillä nostettiin Arsenal kukoistukseen vuosituhannen vaihteessa.
  Voihan olla, että Tam ja Weg ovatkin tavanneet jossain missälie kissanristijäisissä, ja Sonnenkönig on yrittänyt tankero-ranskallaan selittää, mikä on Izvestija-turnaus, mutta unohti, miten sanotaan "79" ranskaksi. Wenger on herrasmiehenä kärsivä(llise)sti kuunnellut koko sepustuksen. Aurinkokuninkaan lonkerot todellakin ulottuvat kaikkialle urheiluhistoriaan.
   
  redpecka ja I am not Jesus tykkäävät tästä.
 24. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Olen jo odottanut sitä milloin Tami paljastaa että Ranskan vuonnaan hän myös opetti Jaguarillaan nuoren Sebastien Loebin ajamaan(ja hyvällä tuurilla kävi aiemmin 80-luvulla siittämässä Ogierin)
   
 25. Uncle Leo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat altavastaajille
  Lainaus:
  Tuurilla? Ei kuule, ei Tami tuurilla tee mitään. Jos Tami on nähnyt että maailma tarvitsee menestyvän rallikuskin 30 vuoden päästä, niin hän on pannut (pun intended) sellaisen alulle.

  Panemisesta tuli mieleen: Emmanuelle-elokuva julkaistiin 1974. Tamminen johdatti HIFK:n mestaruuteen samana vuonna. Sattumaako?