Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Helsingin Jokerit ry, Avs, Man United
Mä huomasin saman, mut ajattelin et laitteissa vika. Siis mulla. Onko eurotam kohdannut koronan ja kaatunut ?
Muistelisin asiasta lukeneeni jo aikoja sitten maailman luotettavimmista Tami-lähteestä, eli tästä ketjusta. Onkohan Donilla jäänyt domainmaksut maksamatta? Tosin Tamin saattaisi luulla ajattelevan palveluntarjoajien maksavan hänelle siitä, että saavat kunnian hänen sivujaan ylläpitää.
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hyvää tiistaiaamua täältä Kuusamakujan toimistosta ( home office)!! Lunta on taas tullut ja 160 kuution kolaaminen vastaa yhtä aamua salilla. Take my word!! eli teen enää jalkaprässissä vaan jotain 5x30 toistoa painoina maltilliset 350-400 kg vähän fiiliksen mukaan (feeling great)!! En enää halua rikkoa paikkojani. Vanha sanontani on "slown and steady gets you ready!! Tänään taas saa nähdä miten suomen posti (finland post office) ei toimi alkuunkaan ( never works)!! Laitoin somessa pienen (small) tiedotteen siitä että kaikki (all)!! postit nimellä Tami, Juhani ja Tamminen tulee automaattisesti perille tänne Kuusamakujalle tai town officeen (kts. IT Point.fi ). Nyt tänne tulee kaikenlaista Juhanin ja Tammisen nimellä postia ( post)!! Nämä postia saavat herrat Jussi, Juhani, Tamminen (Just name a few)!! eivät ole pelanneet, valmentaneet tai olleet busineksessa etc. päivääkään!! Miten tällainen joka päiväinen (any day) palvelu voi olla näin pahasti pielessä My fuckin god!! Jenkeissä Aritsonassa (Arizona) aikanaan oli paikallinen post office ( posti) Ei siellä ollut mitään ongelmaan kun laitettiin pakettia postiin Take my word!! Vanhana maajoukkueen kapteenina sanon vaan että missä on kunnioitus (respect)!! Suomen postillakin tiedetään kuka on turussa se kuumin bussiness nimi (name heat of business)!! Paketit ei silti tule perille!! Kun valmensin Kärpät, Ässät, Vaasan sport,, Raskan maajoukkue etc. se ei ollut mikään issue!! Paketit tuli perilille ja siitä ei puhuttu sen enempää (no talking words)!! Näin vanhana maajoukkueen kapteenina on pakkoa sanoa se että joku tässä nyt tökkii ( not working)!! Valmensin Ranskan maajoukkuuen melkein maailmanmestaruuteen vuonna 95. Sillon pelattiin rehellisillä korteilla (honest cards)!! huippuotteluita tuli jatkuvasti ala l"es bleus" vrt. maailman kovimpia (hardest)!! vastaan. Katsojia oli koko maailman odottamassa Italia-Ranska huippuottelussa häkki täynnä!! Silloin vielä pelattiin legendaarisessa Jävlen (massivejavlearena.com) kiekkopyhätössä. Voitimme silloin Italian huippuamattilaisten vilisemän joukkueen muistaakseni 2-5 josta tarina (story)!! sitten alkoi. Tämä tarina kertoo (tells)!! sen että style is never out of fassion!! Take my word!! Onko herra Tamminen sitten se kuuluisa mennen talven lintu (bird that never goes back)!! Vai onko tämä ainoastaa (only) valtiovallan vittuilua!! Sakkoja annetaan ja posti ei tule perille My fuckin god!! Kyseessä on niin sanottu double standart!! Postit ja valtio vittuilee minulle mutta kaikki ( all)!! normaalit ihmiset saavat hommat hoidettua ajoissa. Voisin kysyä herra Turkalta ( Turkka Koivisto) joka on bossina postilla (CEO Posti) missä on Tami nimellä lähetetyt paketit!! Kaikki lähettämäni (sended)!! kirjapaketit tulee kuitenkin takaisin oikeaan osoitteeseen( right address)!! Kuusamakujalle!! Great Day!! Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY, gsm: 050 4663701, www.eurotam.com
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Myy hyvin??? Miks sit täytyy tyrkytää
- random ihminen

Kiitos viestistä, ; oletko kuulluut kolmiosta ( 3) ? Tuotteista - markkinoi - myy !! Viisastelusi sijaan ryhdy kokeilemaan ei " Aurinkokuningas" kirjaakaan ole myyty ( up today) kun pikkuisen yli 100.000 kpl pokkareineen!! Jään odottamaan lisää Sinun kokemusperäisiä kannustuksia!! Niin se oli pelihommissakin; parhaat olivat silloinkin katsomossa - yleensä seisomapaikoilla!!

Siinä se on ns. " KISS" periaatteella!! Kokeile - et pety!!# 79
 

Ruutu8

Jäsen
Mua kiinnostaisi kovasti nähdä jotain dataa, minkä verran Merileijonan kirjat on oikeasti myyneet? Vaikka tämä uusin suurteos?
Nythän ihmisillä on hyvää aikaa lukea kirjojakin, kun kaikki kiinni. Luulisi olevan markkinat kuumina.

Toinen mitä täällä joskus pohdinkin, miten Tami heittää sen ~200 koulutuskeikkaa vuodessa, enkä minä tiedä ainakaan ketään kuka olisi koskaan niissä käynyt. Todennäköisyys tuollaiselle määrälle kuitenkin on, että useampaan paikkaan olisi jo osunut, koska eihän Manu juuri liioittele tai värittele juttujaan.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Tilasin huvikseen uusimman kirjan tekstiviestillä. Ihan en uskaltanut soittaa suoraan itsellensä Aurinkokuninkaalle, vaikka sekin vaihtoehto näyttää olevan mukana. Onkohan joku kokeillut?
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihaan sinua ihminen.
Tilasin huvikseen uusimman kirjan tekstiviestillä. Ihan en uskaltanut soittaa suoraan itsellensä Aurinkokuninkaalle, vaikka sekin vaihtoehto näyttää olevan mukana. Onkohan joku kokeillut?
Kai otit sadan kappaleen laatikon? Siinä olisi jaettavaksi sukulaisille ja muille vihamiehille moneksi jouluksi ja juhlapäiväksi.
 
»Salkun kalkun, salkun kalkun
kuolema raapi persettä...»

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo - Meister der Herzen 2019-20
Jos kirjan tilaa Tamilta suoraan, niin kirjaanhan pitäisi saada nimikirjoitus. Tällä premium-tuotteella pitäisi sitten olla tietenkin korkeampi hinta. Myös toimitus kotiovelle Jaguarilla voisi olla premium-palvelu. Se voisi sisältää myös kaverikuvan Tamin kanssa.

Tami voi ihan vapaasti käyttää näitä ideoita, jos lukee tätä ketjua. Omien hengentuotteiden hinnoittelussa Tami voisi nimittäin ottaa oppia Tero Erosesta:

KIRJA – Tero Eronen Invest (wordpress.com)

Kirja 30€ - Signeerattu kirja 50€ - Omistuskirjoitus juuri sinulle kirjassa 100€.

PS: Kyllä, kyseessä on juuri SE Tero Eronen.
 
Where were you while we were getting high?

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Kai otit sadan kappaleen laatikon? Siinä olisi jaettavaksi sukulaisille ja muille vihamiehille moneksi jouluksi ja juhlapäiväksi.
Yhden vain mutta tuossa olisi ollut ideaa!

Huomenna tulee Tamilta varmaan jotenkuten tällainen päivitys: Rauhallinen aamu kuusamakujalla!! Päivän TS luettu tarkasti läpi, sekä YLEn että maikkarin aamuohjelmat pyörineet kilpaa taustalla aamukahvin juonnin lomassa. Kohta Jaguaari suuntaa kohti Eurotam Oy:n päämajaa (kts. IT point.fi). Kauppa käy kuin viimeistä päivää. Kai siellä on unisimmatkin veljet vihdoin tajunneet, että Don Tamin uusin mestariteos kannattaa lukea jos aikoo tässä elämässä vielä jonkun ohjauspelin laittaa kuntoon. Tilaa siis omasi tekstiviestillä tai soittamalla gsm 050 4663701. Turun alueelle Jaguaari tuo omasi tai lähialueelle Jopo. Mutta nyt siis suunta tuonne Eurotam Oy:n päämajaan Turun Ytimeen, sillä kiireiden miehen businekset eivät odota!! Soita jos tulet käymään. Alakerran ystävällinen leidi opastaa. Kaikki viimeisen päälle, joten parkkipaikka ( free of charge) ihan vieressä, jos pääparkki on täynnä, please kurvaa talon taakse - siellä lisää!! keep rocking and have a great day!! Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY ; TPS & Leijonat # 14 C, as Head Coach: Kokudo ( 1982-84) EHC Visp ( 1984-85) TPS ( 1985-88 ) ; HC Sierre 1988-90, Sveitsin Maajoukkue 1990-92, Timrå Ik 1992-93 ; TuTO Hockey 1993-94; Ranskan Maajoukkue 1994-1996, HT Porin Ässät 1996-98 , Kärpät 1998-2001, Naisten Maajoukkue ( SJL) 2002-2004, Vaasan Sport 2004- 2006 ; Zurich Lions 2006-2008 ; Vaasan Sport 2009-2011, TuTo Hockey 2011- 2013 , 2013- CEO Eurotam OY
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Hieno, rauhallinen keskiviikko nyt vielä kotikulmilla Turun Hirvensalon saarella!!Runsas lumipeite korostaa saaremme hienoutta- take my word!! Hieno kotikaupunkini Turku näyttäytyy ja profiloituu tänään erityisesti ympäröivien saarien kautta, Ruissalo, Hirvensalo, Kakskerta etc.. to name a few!! On ollut hienoa olla mukana kehittämässä tätä upeaa kaupunkia , erityisesti urheilun ja liikunnan alueella, niistä kun on tullut riittävästi kokemusta niin huippu-urheilijan ( TPS & maajoukkue ), päävalmentajan ( TPS & Tuto Hockey) ja kapteenin ( Maajoukkue & TPS & Aura Golf ) roolissa!!
Turun hienouden kaupunkina huomaavat vierailijat nopeasti ja tehokkaasti ja meitä " alkuasukkaita " helpommin hyvin luonnollisesta syystä!! Onhan sijaintimme ( Turku) täysin poikkeuksellinen monella lailla ja ympäröivä saaristo täysin uniikki kaikilla mittareilla!! Olen henkilökohtaisesti tuonut tänne rakkaaseen Turkuun omia joukkueitani ; milloin MM kisoihin 1991 ( Team Switzerland) , Team France ( kotikisat 1997) , milloin kansaiväliseen huippuseminaariin ( Turku 1982), jolloin legendaaristen kiekkogurujen Scotty Bowmanin , Pat Quinnin ja Guy Lafleyurin etc.. johdolla toimme oppi-isäni " Juuso Wahlstenin ( R.I.P.) johdolla
toimme tänne rakkaaseen Turkuun tuulahduksen kiekkoilun varsinaisesta kotimaasta ja pelin absoluuttiselta huipulta!! Luonnollisesti myös Euroopan huiput paikalla Viktor Tikhonovin ja Vladimir Jursinovin ; Ludec Bukacin etc.. johtaessa seminaarin poikkeuksellista antia, niin Turun eri areenoilla ( Kupittaa ; Impivaara ) kuin luentosaleissa ( Rantasipi Ikituuri, Marina Palace etc.. ) to name a few!! Yksi ikimuistoisimmista oli " oman " Kokudo Keikakumme - Japanilaisen Liigajoukkueen ( Japan League ) tuominen harjoitusleirille Turkuun kolmeksi (3) viikoksi harjoittelemaan ja pelaamaan Turkuun 1980 luvun loppupuolella 1988!!
Näiltä ikimuistoisilta ajoilta on jäänyt elävästi mieleen niin Pohjois- Amerikan kuin Japanin ja Venäjän huippumiesten ( valmentajien , pelaajien ; managerien etc.. ) vilpittömät komplimentit järjestelyistä, olosuhteistä ( jäähallit , hotellit , oheisharjoittelupaikat etc.. ) puhumattakaan!!
Samoin aina kun mahdollista olen pyrkinyt tuomaan " omat " ulkolaiset joukkueeni ( Phoenix Roadrunners 1977; Sveitsin maajoukkue 1991, Ranskan maajoukkue 1997 ; HC Sierre 1988-90 ) , Zurich Lions etc.. tänne rakkaaseen Suomeen ja erityisesti Turkuun, jotta ystäväni ja kolleegani ja heidän ystävänsä, lehtimiehet etc.. pääsevät omakohtaiseen käsitykseen siitä kuinka hieno maa Suomi on ja eritytisesti kuinka hieno kaupunki on Turku kaikilla mittareilla ( historia, urheilu, teollisuus, nähtävyydet etc.. )
Lyhyesti olen aina pyrkinyt olemaan - erityisesti ulkomailla oman kaupunkini Turun lähettiläs , erityisesti urheilun saralla!! Tuntuu siltä, että se asia on uponnut ihmisten - erityisesti ulkomaisten vaikuttajien ja ystävien tajuntaan!! Joten siinä upean Turun markkinoinnin ja PR -työn hengessä: " Veli " Trumphin sanoja mukaellen: " Lets make Turku great again", Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY, Heidekenillä syntynyt Turun " oma poika" !!

Veli Trumphin sanoja mukaellen :Lets make Turku great again!
 
Viimeksi muokattu:

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
NYR ja COL
Tätä jotenkin kauhulla odotinkin: Tami kuntavaaliehdokkaana. Kuvittelin puolueeksi jotain muuta, mutta kepulla mennään. (TS:n juttu vain tilaajille, mutta tuo oleellinen tuosta näkyi)

 
”Joku toinen maksaa asioista, joita toinen saa ilmaiseksi.” -Einstein

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Olin jo kirjoittamassa, että ennen kaikkea vaatimattomuutesi, veli Tamminen, on tuonut hyvää julkisuutta Turulle, mutta jätin kirjoittamatta. Jos ihmiset on samanlaisia, kuten sanotaan, niin eiköhän ole ollut semmosta nyrkkiin puremista laajalti kun Tami on selkänsä kääntänyt. Toki joku on nauranut ihan ääneen. Ja mene vähän kritisoimaan niin armoton hyökkäys heti. Hieno mies.
 
KIITOS
MODERAATTORIT
27.1.2021–6.2.2021

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
NYR ja COL
Itsekin mietin, ettei hypännyt veli Jetin kelkkaan. Hirvensalon hengenheimolaisia kun ovat. Tosin olisi ollut viihdettä, jos olisivatkin molemmat pormestari-ehdokkaita.
 
”Joku toinen maksaa asioista, joita toinen saa ilmaiseksi.” -Einstein

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Satuin stalkkaamaan legendaarista Kuusamakujaa googlemapsista.
Mulla on puhelimessa ylhäällä kaikenlaisia kohteita, joissa voisi käydä kun joskus sinne suunnille sattuu menemään. Kuusamakuja (Turku, Sothern Finland !!) on vissiin pari vuotta pyörinyt sillä listalla ja jotenkin vähän harmittaa, kun nyt menin klikkaamaan linkkiäsi ennen kuin omin silmin olen kokenut Kuusamakujan taian. Kaikki nuo salivermeet pihalla ja Jaguar vinossa ( to name a few... !) Äh.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
NYR ja COL
Mulla on puhelimessa ylhäällä kaikenlaisia kohteita, joissa voisi käydä kun joskus sinne suunnille sattuu menemään. Kuusamakuja (Turku, Sothern Finland !!) on vissiin pari vuotta pyörinyt sillä listalla ja jotenkin vähän harmittaa, kun nyt menin klikkaamaan linkkiäsi ennen kuin omin silmin olen kokenut Kuusamakujan taian. Kaikki nuo salivermeet pihalla ja Jaguar vinossa ( to name a few... !) Äh.
Hirvensalo siitä haastava, että on aika pullonkaula liikkumisen kannalta, mutta muistakaa, että sinne ui hetkessä ;) Itse kuljen tuosta toisinaan bussilla, aika moni linja suhaa Kuusamakujan ohi. Tamihan ei tuohon ajokiellossa suostunut, pyörä kuljetti.
 
”Joku toinen maksaa asioista, joita toinen saa ilmaiseksi.” -Einstein

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tätä jotenkin kauhulla odotinkin: Tami kuntavaaliehdokkaana. Kuvittelin puolueeksi jotain muuta, mutta kepulla mennään. (TS:n juttu vain tilaajille, mutta tuo oleellinen tuosta näkyi)

Miten Tamilla aika riittää? Jatkuvasti on pöydällä useita coachin tarjouksia ja koulutuskeikat, kirjojen kirjoittaminen ja mereltä kalojen naaraaminen vie aikaa. Jaggella pitäisi ajaa vielä se +100 000 km/v että kilometrit pysyvät kerrotussa määrässä. Hattu ilmaan eli chapeau! Tami!

ps. jos joku ei vielä tiedä, niin sana valmentaminen sisältää itse mestarin lempinimen. Sattumaako?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy