Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Juha-Pekka Hytönen jatkaa JYPissä

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana avjk, 02.03.2007 klo 14.10.

 1. Ponto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Hytönen on todellakin liekeissä, ei voi muuta kuin yhtyä palstaveljien ylistykseen kapteenista.

  Viime kausina Hytöstä on pidetty liigan parhaana kahden suunnan sentterinä, mutta kelatkaas miehen tehoja nyt: lähes piste per peli, liigasenttereistä ainoastaan kovemmat tehot ovat napanneet Jori Lehterä ja Ilari Filppula. Aivan, liigasta ei montaa kovempaa sentteriä tällä hetkellä löydy kuin meidän aina taisteleva kapteeni.

  Hytönen on nyt pelaaja parhaassa iässään, vyöllä liigamestaruus ja MM-kisapaikka, joten itseluottamus lienee huipussaan. Tälle tasolle kehittyminen on pitkän työn ja useiden kausien tulos. Paljon saa J-P kiittää Matti Alataloa ja Dufvaa, että luottoa mieheen on löytynyt myös aikoina, jolloin tehoja ei ole löytynyt. Itsekin olen edellisillä kausilla moneen kertaan toivonut Hytöstä pois ylivoimapelistä ja miehen tilalle D.Helmistä/I.Filppulaa jne.. Ilman tuota valmentajien luottoa ei Hytönen olisi voinut kehittyä nykyiselle tasolleen, onneksi siellä JYPin pelaajapenkin takana on viisaammat miehet ;)
   
 2. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kyllä ylisanat Hytösen esityksiin alkavat lopua itse kullakin. Aivan käsittämättömän hienoa ja tasalaatuista esitystä pukkaa illasta toiseen. TPS-pelissä näytti joukkueelle vaikeina aikoina esimerkkiä kovalla taistelullaan, vaikka niinä hetkinä ei oikein kiekolliset hienoudet onnistuneetkaan. On kyllä erittäin rauhallinen olo, kun J-P ketjuineen on jäällä :)

  Kapteenin on oltava juuri J-P:n kaltainen pelaaja, joka antaa aina kaikkensa kulmaväännöissä ja luistelee takakarvat loppuun tippa munanpäässä näyttäen näin hienoa esimerkkiä joukkuekavereilleen.

  Vähän OT:ta, kun tuli kapteenista mieleen:
  Urholta kun katselin yksi päivä stadin paikallista, niin kyllä tuntui pahalta katsoa IFK:n Hirson velttoilua. Ällöttävää, että perinteikkäässä seurassa on C rinnassa kaverilla, jota joudutaan välillä jopa viltittämään asenteen vuoksi. Ei onnistuisi RD:n joukkueessa ja hyvä niin.
   
 3. Gellner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  RD:n joukkuessa ei voida viltittää asenteen vuoksi, vai mitä tarkoitit?
   
 4. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tarkoitin sitä, että RD:n vetämän porukan "joukkuekulttuurissa" C ei uskoakseni kauaa roikkuisi pelaajan rinnuksissa, jota joudutaan viltittämään asenteen vuoksi.

  Pointtini tässä ei ollut ylistellä RD:tä (sitä teen valitettavasti tottumuksesta joka yhteydessä :), vaan hämmästellä Hirson otteita kotiseuransa nutussa. Se, että Jalosella on munaa viltittää Hirso on vain hyvä asia - se, että moinen kaveri kantaa C:tä taas ei ole... Sorry epäselvä ilmaukseni.
   
 5. Chivas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Hytönen on salakavalasti ja lupaa kysymättä noussut pistepörssissä jo sijalle viisi ja maalipörssissä jakaa kahdeksatta sijaa. Pistepörssissä on mahdollisuuksia nousta aina toiselle sijalle asti, sen verran on miehiä samassa nipussa. Herra Lehterä näyttäisi painelevan omilla pisteillään. Yli viidenkymmenen pisteen kausi näyttäisi olevan tulossa, mitä voidaan pitää puolustavalta sentteriltä aika mukavana saavutuksena =)

  Ennen kautta itsekin tuskailin sitä mistä saisimme mitat täyttävän ykkössentterin. Eipä tarvitse asian suhteen enempää tukkaansa harmaannuttaa ja harventaa. Kyllähän Hytösen otteet ovat sitä luokkaa, että jos piirunkaan verran enemmän kentällä antaisi, niin olisiko saatu enää jatkosopimusta JYPiin vai olisiko iso maailma kapteenimme vienyt? Nyky SM-liigaan Hytönen on kyllä todella kova, kelpaisi varmasti joukkueeseen kuin joukkueeseen.
   
 6. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Niin, kyllähän tässä alkaa Hytösen kohdalla termi "puolustava sentteri" kuulostaa aika paljon aliarvioivalta. Ei sillä, etteikö hän olisi liigan parhaita puolustavia senttereitä, mutta kun on aika paljon muutakin. Paino sanoilla "aika paljon".

  Jos J-P ei ole MM-kisoissa, ei sitten kukaan. Eiköhän se paikka ole varma ilman loukkaantumista. Siitä on myös turha kenenkään itkeä, täysin ansaittu paikka, olipa taustalla RD tai ei.
   
 7. Humpauttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Asia on juuri näin! JP kisoihin 3. ketjuun hämmentämään ja taistelemaan sekä pelaamaan tärkeät alivoimat pois. Ja siinä sivussa tasakentällisin muutama maalitilanne ketjukavereille lapaan syöttäen/ripareita itse sisään lyöden.

  On se kyllä hieno seurata Kapteenimme peliä. Joka vaihdossa mies antaa kaikkensa ja on valmis vaikka syömään kiekon joukkueen eteen. Lisäksi tosiaan kiekollinen peli taittuu varsin hyvin ja pisteitä sekä maaleja ropisee tasaiseen tahtiin koko ajan. Aivan infernaalisen mahtava asia tuo JP:n jatkosopimus JYPin kanssa! Saadaan nauttia jatkossakin tästä. Ei voi kuin arvostaa tätä koko uransa JYPissä taistellutta pelaajaa. Hienoimpia miehiä mitä tiedän!
   
 8. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Muuten kyllä olen samaa mieltä, mutta tämä virhe korjataan. Siis tuo ensimmäinen väite, toinen pitää paikkansa. Eli, arvoisa kapteenimme kävi muualla pelaamassa alemmalla sarjatasolla kun intissä kävi. Tuo seura oli Mikkelin Jukurit. Samalla kaudella Hytösen erittäin hyvä ystävä, Jari Jääskeläinen, pelasi Kokkolan Hermeksen riveissä. Intin takia hänkin.
   
 9. vsop Jäsen

  Lainaus:
  Näin maailma muuttuu ja väärää tietoa yritetään taas jakaa. Herroilla oli intti jo käytynä heidän pelatessaan ko. joukkueissa. Kävivät intin jo edellisenä talvena, jolloin pelasivat JYPissä (2001-02). Seuraavalla kaudella (2002-03) pelasivat Mestiksessä. Joten nimimerkki Pakkipari päivittäköön tietonsa.
   
 10. Humpauttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tosiaan näinhän se on. Mutta eipä tuo paha tahra ole kuitenkaan. Sieltä alkoi Hytösen ja Jääskeläisen nousu liigaeliittiin. Teki hyvä molemmille nuo reissut.
   
 11. Mosabacka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jo tässä vaiheessa täytyy nostaa JYPin kapteeni ja kultakypärä esiin. Kuka olisi uskonut ennen kautta, että Hytönen kerää kauden aikana esimerkiksi 50 pistettä? Nyt on kasassa niin maali- kuin syöttöennätykset (19+28=47) ja eiköhän puolet satasesta tule vielä jäljellä olevissa peleissä täyteen. Minun mielestäni Juha-Pekka on täyttänyt Immosen saappaat niin hyvin kuin ne voi joku täyttää.

  Mahdollisuudet ovat myös voittomaalitilaston kaappaamiseen ja pistepörssin viiden parhaan joukkoon, parhaimmillaan toiseksi.

  Mieletön kausi J-P:ltä.
   
 12. Chivas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  No niin, nyt on Mosbackan kaipailemat 50 pistettä koossa (20+30) ja pistepörssissäkin ollaan komeasti toisella sijalla. Vielä kun saldoon lisätään tehopörssin lukema +19 ja voittomaalien ykkössija seitsemällä maalilla, niin varsin loistava runkosarja. Siinä mallia tulevaisuuden puolustaville senttereille; kukaan ei kiellä ottamasta isompaa roolia jos vaan rahkeet riittää =)
   
 13. Pottakameli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Syksyllä hieman pelotti miten Hytönen vastaa isompaan ruutuun ja nyt voi kyllä sanoa vain että VAU!

  Jäätävät pisteet kasassa ja peli näyttää upealta. Ihana mies, kuten täällä usein kuulee sanottavan :)
   
 14. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ennen kautta puhuttiin siitä nouseeko kukaan ykkössentterin paikalle kun Immonen lähti. Mielestäni Hytönen täytti immosen aukon mainiosti vaikka tottakai näitä kahta pelaajaa on suoranaisesti vaikea edes verrata, mutta väittäisinpä että jos Hytönen nyt lähtisi niin jättää se isomman aukon kun Immosen lähdettyä. Niin tärkeä mies hytönen on tällähetkellä pisteiden, alivoiman ja kapteenin ominaisuuksissaan. Huikee kausi kyllä takana 22 maalia joista peräti 7 voittomaaleja, 32 syöttöä ja +- saldo huikee +21(vain kolmella parempi lukelma)

  Hienosti mies parantanut vuosi vuodelta, mitähän ensikaudella? onneksi sentään ensikaudella viellä täälä pelaa.

  Kauden lopussa MM-kisakoneseen antamaan näyttöjä ja ensikauden jälkeen änäriin kerämään kunniaa? ikää on mutta taidot vain paranee vuosi vuodelta joten ei anneta sen häiritä.
   
 15. Ponto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  NHL-kortti huudettu! Olen jo odotellut kuka täällä aloittaisi spekuloimaan Hytösen kohdalla NHL:sta ja pasi sen sitten teki. Kelatkaas jätkät, meidän puolustava sentteri pelasi aivan loistavan runkosarjan ja tuli liigan pistepörssissä toiseksi. Tähän päälle vielä hyvät pleijarit(?), niin paikka MM-kisajoukkueessa on saletti. Onnistumisia MM-kisoissa siellä, niin en epäile lainkaan, jos joku NHL-organisaatio tarjoaisi 2-suunnan soppari Hytöselle. Mika Pyörälä on yksi hyvä esimerkki, että voi sinne rapakon taakse päästä nelosketjun puolustavaan rooliin pelaamaan hieman pienikokoisempikin kaveri..
   
 16. Leiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT, SuKiKa, Urho
  Ei oikeasti riitä sanat ylistämään tätä miestä. Kuluva kausi ollut JiiPeeltä kaikkien aikojen huikein (ainakin henkilökohtaisesti), oma piste-ennätys runkosarjassa meni totaalisesti uusiin puihin. 54 tehopinnaa ja koko liigan pistepörssin toinen sija, kuka tätä olisi osannut odottaa ennen kauden alkua? Omin silmin nähtynä hurrikaaninuttujen tärkein kiekkoilija, jonka menoa jäällä on kerrassaan mukava seurata.

  Hieno mies.

  Muokkausta: Tosiaan, 54 tehopistettä. Jatkoajan tilastot ovat - yllättäen jälleen - pisteen perässä todellisuutta (2009-10 JYP, rs 56 22 + 31 = 53 30 min). Hyihyi!
   
  Viimeksi muokattu: 21.03.2010 klo 11.29
 17. El Guaje Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks, Spurs
  Lainaus:
  Jos nyt tosi tarkkoja ollaan, niin Hytönenhän teki 54 pistettä, eli vielä paremmin!

  Mutta tosiaan, en olisi ennen kauden alkua uskonut, että J-P Hytönen, tuo alempien kenttien tunnollinen soturi on se pelaaja, joka täyttää Jarkko Immosen saappaat. Hieno mies, paita on vinhaa vauhtia nousemassa kohti Synergian kattoa.
   
 18. Hele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  J-P Hytönen on mielestäni kokonaisvaltaisesti ajateltuna selkeästi parempi pelaaja kuin Jarkko Immonen ja näin joukkueelleen paljon arvokkaampi. JP on yksi kaikkien aikojen monipuolisimmista, ellei monipuolisin pelaaja JYP-historiassa ja kantaa täysin oikeutetusti C-kirjainta rinnassaan. Ilta illan jälkeen saa ihastella JP:n työmoraalia. Nyt kun parin viime kauden aikana JP on ottanut entistä enemmän vastuuta hyökkäyspäässä, puhutaan äärimmäisen poikkeuksellisesta pelaajasta. Uran jälkeen paita hallin kattoon ehdottomasti.
   
 19. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Pakko hehkuttaa Hytöstä tähän väliin. Viimeisessä neljässä pelissä neljä kertaa putsannut palkintopöydän ja noussut jo sisäisen pörssin kakkoseksi! Il Capitano on niin palannut! Joku epäili Hytösen kykyjä ennen Saipa-peliä, ja siitä se nousu sitten lähti, myös tehojen valossa.

  Muutoinkin J-P:n liike ja kuuluisa takakarvaus alkaa olla viime kauden tasolla. Aloituksetkin sujuu, vai valehtelevatko silmäni.
   
 20. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Hehkutetaan nyt vielä täältäkin. JiiPee on ollut nyt semmosessa vireessä että Perrininkin alku jää kakkoseksi.

  26.10. SaiPa-JYP 2+1
  29.10. JYP-KalPa 2+0
  30.10. Ilves-JYP 1+0
  4.11. JYP-Ässät 0+3
  = 4 ottelua 5+4

  Lisäksi jokaisesta ottalusta täydet 3 tähteä.

  Hytösen syötöt ovat tulleet Louhivaaran ja Perrinin maaleista (molemmat 2). Hytösen maaleja ovat syöttäneet Louhivaara (3), Perrin (2) sekä Pihlström, Riska, Tuppurainen ja Sopanen (1). Kaksi Hytösen maaleista on tullut ylivoimalla. Hytönen on syöttänyt myös 2 ylivoimamaalia. Eli suuri osa JP:n pisteistä on syntynyt ylivoima maaleista.

  Tässä vähän tilastoa mitä tuli nopeasti selailtua :)
   
 21. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  On se vaan mahtavaa saada vanha tuttu JP jälleen takaisin. Jälki on suorastaan murhaavaa. Nyt vielä on Perriniä ja kumppaneita tasoittamassa vastuuta, niin JP saattaa hyvinkin tehdä entistäkin kovempaa tulosta jälleen.

  On meillä helvetin mahtava kapteeni, joukkueen selvästi tärkein yksittäinen pelaaja.
   
 22. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kun on Urpolta katellu JYPin pelejä, niin olen monta kertaa haksahtanut ihmettelemään, että kylläpä se Hytönen painaa kovaa menemään... ja sitten olen muistanut, että ai niin, eihän se Hytönen enää kultakypärä olekaan. (Paska kuvanlaatu on kyllä auttanut asiaa, vaikka kyllähän noiden kavereiden luistelutyylit on jo aika tutuiksi tulleet.) No, huomenna tulee taas JYP-peli telkusta, mutta nyt ei tarvitse haksahdella tuon kultakypärän kanssa. Vaikka kultakypärä tipahtaa Hytösen päähän Allun poissaolon ansiosta, niin uskon että aika nopeasti J-P olisi ohittanut Allun pistepörssissä - sen verran kova draivi on ollut päällä.
   
 23. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Nyt kyllä tosiaan viimepeleissä alkanut jo näkyä sitä vanhaa viimekaden hytöstä. Tosin viellä voisin väittää että liikeestä puuttuu ehkä puoli askelta viimekauteen nähden joten tästä voidaan viellä parantaa, esimerkiksi karvauspeli ei aivan ole viellä viimekaden tasoa. Viimekaudellahan tuo ketju karvasi lähes aina kiekon pois vastustajalta. Myös varmaan oma tekijä hytösen vireelle on Pihlströmin ja louhivaaran herääminen viimeaikoina. Kummallakin on liikettä tullut reilusti lisää viimeaikoina. Oikeastaan koko ketju on kyllä ihan erilaisessa iskussa kun vaikkapa avauskieroksilla.

  Jokatapauksessa ei varmaan kauan mene kun Hytönen kolkuttelee pistepörssin kärkitiloja. Top kymppi voi mennä jo huomenna rikki tai ainakin ottaa tuon tuppuraisen todennäköisesti kiini huomenna tai seuraavassa ottelussa.
   
 24. Hytönen ei vaikuta nykykunnossaan pystyvän tekemään peliä kuten kärkijoukkueen kärkisentterin kuuluisi. Syötöt eivät löydä laitureita ja kiekko pomppii lavassa. Ilvestä vastaankin näytti, että meininki on juuri nyt tuskaista ja apina kurkkii kainalon alta.

  Nytkö maksetaan velkaa siitä, että joulutauko meni ylitöitä rehkiessä Moskovassa? Vai kesän leikkauksesta? Tai olisiko sopimusneuvottelut kesken?

  No, onneksi J-P:llä on muitakin joukkueelle kullanarvoisia avuja kuin pistetehtailu.

  Joka tapauksessa Hytösen pelillinen käyrä on ollut tällä kaudella harvinaisen epätasainen. Edelliskaudellahan ehdittiin tottua siihen, että kapteeni ainakin hinaa joukkuetta illasta toiseen. Nyt ensin oli mustaa, sitten ketsuppipullonpunaista ja tällä hetkellä vähintäänkin harmaata. Mitähän keväällä?
   
 25. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Kullanhohtoita kimallusta?

  On kuitenkin vaikeaa arvioida mikä Hytöstä vaivaa, mutta se sama vaikuttaa suureen osaan joukkueesta. Esimerkiksi Tuppurainen on ollut suorastaan sysipaska paluunsa jälkeen. Tosin olihan siinä pitkä taukokin ja pelirytmistä kiinni saaminen vie kyllä aikaa.

  Mutta todella vaikea on arvata ulkopuolisena syitä sille miksi pelaaminen on nyt niin tuskaista noin puolelle joukkueesta. Tämä on kyllä sitä aikaa vuodesta kun ensi kauden joukkueita rakennettaan, mutta ei sen nyt noin paljon pitäisi vaikuttaa koko joukkueen pelaamiseen. Muutamaan yksilöön ehkä, mutta täytyy muistaa että kaikille pelaajalle ei tule sellaista efektiä että uuden sopimuksen neuvottelu vie ajatukset myös pelistäkin.