Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #18 #41 #26, Sebastian Aho, Anttoni Jakobsson
Miltäköhän se tuntuu saada tehtäväksi pitää Zlatania kulmassa ja sitten jättää pitämättä - benicio
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
JP pelasi Ilvestä vastaan uransa 500 ottelunsa JYPin paidassa ja siitä syystä mies kukitetaan tämän illan ottelussa Pelicansia vastaan: http://www.ksml.fi/kiekko/uutiset/juha-pekka-hytösellä-jo-yli-500-talana/639645. Miehen edellä on ainoastaan muuan Antti Virtanen, jolla on 31 ottelua enemmän pelattuna hurrikaaninutussa.
Hytösessä kypsyi Mestiksessä, ja jatkossa muutenkin Dufvan ohjauksessa loistava kahden suunnan sentteri, johtaja ja vastuunkantaja. Siihen kun lisätään seurauskollisuus niin voidaan puhua JYP-legendasta in the making. Toivottavasti kävisi myös ulkomailla hakemassa vähän maustetta urallensa ja jääkiekkoon yleensä, vaihtelu saattaisi lisätä vielä yhden vaihteen tämän liigan parhaan kakkossentterin arsenaaliin. Sitten onkin hyvä palata lopettamaan uransa JYPiin ja Dufvan kanssa eläkkeelle yhtäaikaa.
 
I was born Roman and Romanista. And I will die that way. - Francesco Totti

RuuhkaTukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, sympatiaa Jokereille
Olit Dufvan tulosta lähtien joukkueen tärkein pelaaja, vaikka joinakin kausina yhtä tärkeitä pelaajia oli muitakin. Et kenties ollut Immosen, Vatasen tai Perrinin tasoinen taituri tai Pihlstömin tasoinen pikakiitäjä, mutta sinä teit jokaisessa vaihdossa kaikkesi joukkueen voiton eteen. Vaikka kiitoksia ei ääneen niin usein kuulunut kuin muille tähdille, tiedä että sinua arvostetaan aivan huikean korkealle asioista ymmärtävissä piireissä.

Kaudesta 2007-2008 lähtien kun Leino ja Pesonen tekivät ne karmeat tehot, olet johtanut liigan parasta pitokenttää. Muistan edelleen elävästi kuinka täysin tehottomiksi kykenit nämä kentät tekemään, luonnollisesti Jääskeläisen, Louhivaaran ja pakkien avustuksella. Mikään toinen kenttä liigassa ei näitä kyennyt pimentämään kuin sinun kenttäsi.

Olit joukkueen ykkös keskushyökkääjä puolustussuuntaan käytännöllisesti jokaisella täällä pelaamallasi kaudella. Mutta muistan elävästi kuinka kaudella 2009-2010 sinulle asetettiin myös hyökkäyssuuntaan ykkös keskushyökkääjän rooli ja kannoit sen niin kuin vain Kapteenilta voidaan odottaa. Ensin teit tuhojasi Pihlmanin ja Louhivaaran kanssa, sitten Pihlstömin ja Louhivaaran kanssa. Molemmilla kerroilla johtamasi kentällinen ei hävennyt vertailua VIP-kenttään. Valitettavasti Pihlman loukkaantui ja Pihlstömillä ei pää kestänyt pudotuspelin paineita, vaan hänen pelaamisensa meni säntäilyksi ja sekoitti siten koko kentän pelaamisen. Tuolla kaudella sijoituit toiseksi SM-liigan pistepörssissä, jota voidaan pitää erittäin hyvänä suorituksena.

Dufvan aikana JYP opittiin tuntemaan periksiantamattomana joukkueena, joka pelaa sääntöjen rajoilla, jatkuvasti iholla, liikkuvasti, uhrautuvasti, miehekkäästi, ilkeästi, nopeasti peliä kääntäen ja aina joukkueen etu ensimmäisenä mielessä. Sinä johdit tuota joukkuetta aina mielessäsi edellä mainitut ominaisuudet.

Kiitos Kapteenille menneistä!

Onnea KHL-taipaleelle!

Tervetuloa takaisin kun koet että sen aika on koittanut!
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #18 #41 #26, Sebastian Aho, Anttoni Jakobsson
Vaikka kiitoksia ei ääneen niin usein kuulunut kuin muille tähdille, tiedä että sinua arvostetaan aivan huikean korkealle asioista ymmärtävissä piireissä.
Toivottavasti mies ymmärtää miten häntä arvostetaan. Näitten värien takaa. Suuri #15. Hän edusti kaikkea mitä JYP edusti menestysvuosina.

Kiitos JP, me emme unohda!

Sanomattakin selvää ettei kukaan muu pelaa numerolla viisitoista.
 
Miltäköhän se tuntuu saada tehtäväksi pitää Zlatania kulmassa ja sitten jättää pitämättä - benicio

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja nyt seuran sikariportaassa herätys ja varataan se #15 sinne kattoon.

Kiitos näistä vuosista JP, ja onnea Venäjälle.
Eikös JYP:llä ole kuitenkin miehen kanssa edelleen sopimus voimassa vaikka vuoden pelaa KHL:ssä? eli tuskin mies nyt välttämättä kauan ulkomailla viihdy ja tulee sitten takaisin. Jokatapauksessa tuskin ura JYP:ssä on vielä ohi joten tuota ei tarvitse miettiä vielä moneen kauteen.

Jokatapauksessa tervetuloa takaisin milloin tahansa ja kiitos näistä vuosista!
 
Hockeyarena.net

Ikijää

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Toronto Maple Leafs
Eikös JYP:llä ole kuitenkin miehen kanssa edelleen sopimus voimassa vaikka vuoden pelaa KHL:ssä? eli tuskin mies nyt välttämättä kauan ulkomailla viihdy ja tulee sitten takaisin. Jokatapauksessa tuskin ura JYP:ssä on vielä ohi joten tuota ei tarvitse miettiä vielä moneen kauteen.

Jokatapauksessa tervetuloa takaisin milloin tahansa ja kiitos näistä vuosista!
Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu. Jäi huono maku kun #42 annettiin Skrbekille. Tietenkin toivon että tulee takaisin kotiin.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kenellekkään mitään huonoa menestystä toivomatta, oma veikkaukseni on, että J-P pelaa JYPissä kaudella 2013-14.
 
"Sen viiden minuutin peliaikani pystyin kyllä pelaamaan kohmelossakin" - tilittää Jonne Virtanen uransa alkutaipaleita IS-Veikkaajan haastattelussa 26.3.2013.

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja nyt seuran sikariportaassa herätys ja varataan se #15 sinne kattoon.

Kiitos näistä vuosista JP, ja onnea Venäjälle.
Tuohan kuulostaa siltä, kuin J-P olisi lopettanut tai ei enää koskaan palaisi JYPiin.

Itse voisin lyödä vaikka vetoa, että hän pukee vielä JYP-paidan päälle, jos terveenä säilyy. Käypähän nyt Venäjällä takomassa vähän eläkerahoja säästöön.

Vaikka kirpaisee, niin kyllähän tälle miehelle tuon reissun suo. Onnea matkaan J-P!
 
- Jos Miklik tekee kaksi maalia tai enemmän tänä vuonna niin minä kiskon uudenvuoden kunniaksi kännit Zlaty Blazantin tahtiin, SergeiK totesi ennen 28.12. pelattua Miklikin avausottelua (tehot 2+0).
Suosikkijoukkue
Arsenal
...koko teksti...
Upea kirjoitus, joka sanasta täysin samaa mieltä!

J(y)P Hytönen on antanut tälle joukkueelle, tälle seuralle kasvonsa. Toistaiseksi viimeisellä kaudella apinan istuessa hartioilla kasvoilta oli luettavissa hieman väsymistä, joten siinäkin mielessä kapteenin vastuun poistuminen vuodeksi antaa JP:n JYP-uraan lisävuosia sinne loppupäähän.

Iso Kiitos ja tervetuloa takaisin sitten kun on sen aika!
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei olisi joskus parikymmentä vuotta sitten uskonut, että siitä JYP-toppatakissa kulkevasta räkänokkaisesta naapurinpojasta kasvaisi todellinen JYP-legenda. Mies johon koko tämä JYPin nousu henkilöityy.

Kiitokset J-P näistä vuosista, jotka olet joukueelle antanut. Tuollaista periksiantamattomuutta ei voi saada harjoittelemalla, se löytyy sisältä, jos sitä on.

Toivottavasti vielä joku päivä pelaat JYPissä!
 
Don't try.
Suosikkijoukkue
Arsenal
Toivottavasti vielä joku päivä pelaat JYPissä!
Lukekaahan viikonlopun Keskisuomalainen, taisi olla eilinen lehti kyseessä. Siitä kyllä kävi kaikin tavoin ilmi se, miksi JP on kapteenimme. Ei siellä paljoa vaihtoehtoja muille suomalaisseuroille jätetty.

Kiitos, JP, kiitos! Kaksi Suomen mestaruutta JYP-kapteenina on muuten kaksi enemmän kuin toiseksi menestyksekkäimmällä JYP-kapteenilla. Ja nolla ei ole mitään.
 

Hyytiäinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Ottawa
Kiitos J-P!

Kiitos Hytönen näistä tähänastisista JYP-vuosista! Olit mielestäni varsin erityinen pelaaja hurrikaaninutussa useammastakin syystä. Aloitit urasi jo JYPin junioreista ja kävit välillä haistelemassa Mestis-vauhtia kuten siinä vaiheessa oli tapana. Olet pikkuhiljaa nostanut asemaasi tässä "kiekkoperheessä" ja ollut jopa joukkueen ykkössentteri JA kapteeni. Et ehkä ole maailman lahjakkain eikä nimesi näy jokaisen valtakunnallisen lehden kannessa mutta oma joukkue on varmasti aina tiennyt mitä tuot peliin ja työnteossa et ole varmasti lintsannut. Nyt olet kahdesti päässyt nostamaan Poikaa mestarijoukkueen kapteenina ja olet päässyt pukemaan Leijona-paidan keväällä pelien jo päätyttyä.

Yksi askel urallasi oli vielä otettavissa ja nyt olet päättänyt sen tehdä. Kokeilla siipiäsi Euroopan kovimmassa liigassa. Meni kausi tai kaudet KHL:ssä miten tahansa niin ei tarvitse ainakaan jäädä uran jälkeen jossittelemaan, miksi et ikinä kokeillut pelaamista huipputasolla Jyväskylän ulkopuolella.

Tiedän kuitenkin että syvällä pelipaitasi alla sykkii hurrikaanisydän ja uskon näkeväni sinut vielä suosikkijoukkueeni paidassa jonain päivänä. Siihen saakka ja siitä eteenpäinkin kannan paitaasi ylpeydellä.
 
"Olen kyllästynyt siihen että 25 prosenttia vastustajan vedoista menee sisään" -Tampa Bayn valmentaja John Tortorella
"Harvalla seuralla on NHL-varaus jääkoneenkuljettajana" -Anssi Ritari

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nostetaanpa ylös..

Jotenkin on JiiPee ollut jäässä näissä näkemissäni harjoitus-/CHL-peleissä. En sano, että olisi ollut pettymys, ehkä vain odotan liikaa. Tuttua taistelua kyllä, mutta ei aivan sellaista Hytöstä millaisena hänet muistan. Kiekolle ei oikein tahdo ehtiä tai hieman kiekottomana jäljessä. Vai olenko nähnyt väärin?
 
"Loppuun korostan vielä, että Aaltonen on niin poikkeuksellinen pelaaja, että katson mielummin illasta toiseen 75-prosenttisesti pelaavaa Aaltosta, kuin 120-prosenttisesti pelaavia juhapekkahaatajoita ja joonaskemppaisia." Beukeboom 1.8.-14

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toisaalta kausi alkaa vasta perjantaina ja esimerkiksi ketjut on hieman ympärillä elännyt. Kyllähän se taitaa selvää olla että esimerkiksi liike ei ole aivan enää takavuosien tasoa, hieman loukkaantumisiakin taitaa olla takana (tai ei ainakaan täydessä iskussa kun tainnut ainakin maajoukkuepeleistä kieltäytyä useasti). Itse odotan enemmän järkevää pelaamista kentällä, lyödään kiekko oikea aikaisesti maaliin kun paikka saadaan ja näytetään esimerkikkiä pelaamisesta nuoremmille. Enemmän ehkä tuossa odottaa että tuo johtaja-arvoja joukkueseen kuin että olisi missään 50 pisteen kunnossa ja pelaa loistavasti molempiin suuntiin. Toki joukkueen menestyksen kannalta tarvitaan taustatukea Suomelan ketjun takanakin.
 
Hockeyarena.net

hubadubaduu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen-musta-valkoinen
"Kutakuinkin terveenä olen saanut kesän viettää. Alkukesästä jouduin vielä viime kauden vaivoja kuntouttamaan. Kunto on kuitenkin nousussa, täytyy muistaa, että tässä on pitkä kausi edessä."

Näin siis suora lainaus liigan haastattelusta. Paljon on tosiaan ketjukoostumukset eläneet, TSN-ketjua lukuunottamatta, mikä varmasti vaikuttaa asiaan. Ja muutaman ulkkarikauden jälkeen paikalliseen pelityyliin tottuminen ottaa myös oman aikansa. Parempaa on varmasti tulossa, kun saa vielä muutaman pelin alle.
 
Punainen, musta, valkoinen on värit voittajien
"Onneksi on laajakuvatelevisio, niin mahtuu Strakakin kuvaan." -Uno Louner

Larhii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jäähonka
Nostetaanpa ylös..

Jotenkin on JiiPee ollut jäässä näissä näkemissäni harjoitus-/CHL-peleissä. En sano, että olisi ollut pettymys, ehkä vain odotan liikaa. Tuttua taistelua kyllä, mutta ei aivan sellaista Hytöstä millaisena hänet muistan. Kiekolle ei oikein tahdo ehtiä tai hieman kiekottomana jäljessä. Vai olenko nähnyt väärin?
Samaa olen huomannut ja uskallan kirjoittaa pettymys. Uskon, että nousee sarjan arvokkaimmiksi pelaajiksi kun keväällä katsotaan mutta kovin on vielä telineissä.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Samaa olen huomannut ja uskallan kirjoittaa pettymys.
Lainaten erästä viisasta ajattelijaa, joka tunnetaan myös jatkoaika.com nimimerkistä hyvä_hanhi (nimimerkki muutettu):

"eihän maratooniakaan voita se joka ensimmäisenä lähtee stadionilta"

Henkilökohtaisesti minua ei kiinnosta pätkääkään miten huono Hytönen on harjoituspeleissä. Tuskinpa loistaa alkukaudestakaan. Voihan se olla, että tammi-helmikuukin tökkii. Sen minä puolestaan tiedän, että kun kevät nostaa päätään ja lumi sulaa, sulaa myös kaikki vastustajat JP Hytösen edessä. Takuuvarma kevään mies.
 
Suomen pakki #18 joka vetää Lepistön paidalla, pelaa aivan huikeaa kiekkoa. Kuka mahtaa olla kyseessä ja onko ollut aikaisemmissakin peleissä yhtä hyvä?

SergeiK

Jäsen
Minua on viime viikkoina ihmettänyt tämä harjoitusottelu-fetissi liittyen niin JYPiin kuin maajoukkueeseen.

Jarno Tiilikainen oli muuten kauden 2000-01 harjoituskaudella ihan pitelemätön maaliruisku, Liigassa tuli sitten 17 matsissa tilille vain yksi kusinen maali ja sekin varmaan silloinkin kännissä torjuneen Ässä-vahti Jim Hrvinakin selän taakse.

Harjoitusmatsit ovat harjoitusmatseja. Sitä ei edes voi verrata maratooniin. Liigakausi voi olla maratooni, mutta harjoituspelit eivät kuin venyttelyä ennen lähtölaukausta.
 
Be consistent with your outrage
(Jon Stewart)

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Minua on viime viikkoina ihmettänyt tämä harjoitusottelu-fetissi liittyen niin JYPiin kuin maajoukkueeseen.
Samoin. Aivan liikaa annetaan painoarvoa otteluille, joissa ei ole mitään panosta ja yleensä vähintään puolet pelaajista vetää niissä puolivaloilla. Puhumattakaan siitä, että harjoitusottelut ovat ensimmäisiä pelejä pitkän kesätauon jälkeen, jolloin kaikki on muutenkin vielä vaiheessa.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Kyllä muakin kieltämättä hieman huvittaa että täällä epäillään harjoituspelien perusteella kaikista maailman pelaajista JP Hytösen osaamista liigapeleissä.
 
Tämä on systeemin hyväksymä allekirjoitus.
JYP-Discord: https://discord.gg/j5ja64f
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy