Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Juha-Pekka Hytönen jatkaa JYPissä

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana avjk, 02.03.2007 klo 14.10.

 1. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Kyllä muakin kieltämättä hieman huvittaa että täällä epäillään harjoituspelien perusteella kaikista maailman pelaajista JP Hytösen osaamista liigapeleissä.
   
 2. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Jason Lepine lähettää myös terkkuja. Missä lie tämäkin kaveri menee... Corey Quirk pärjäsi sentäs kaikessa muussa paitsi voimassa, etenkin, kun NHL -pelaajat sattuivat tippumaan sopivasti Liigaan...
   
 3. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  Oi niitä aikoja.

  Tässä on Sami Vatasen korvaaja! | SM-liiga | Iltalehti.fi
   
 4. JMA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Nostellaas vähän alkusyksyn ajatuksiani.

  Nyt viimeistään saa kaikki alkukaudesta stressanneet höpönassut hengittää. Kevät on täällä ja JP Hytönen on kaikkien huulilla. On se kova.
   
 5. JMA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Hytönen oli tänään pelin jälkeen niin rikki poikki kuin mies vaan voi ikinä olla. Tänäänkin peliaikaa yli 22 minuuttia, mutta ilmeisesti lopussa ei edes enää jaksanut kentälle mennä. Olisihan J-P nimittäin lopussa ollut normaaleissa olosuhteissa kentällä.

  Hieman pelottaa miten joukkueen liideri ja tärkein pelaaja palautuu KalPaa vastaan pelattavaan sarjaan. Toki onhan tässä kolme päivää aikaa herkistellä.
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toivotaan että Kanninen tai Hotakainen saadaan saadaan jossain kohti peliin mukaan, muuten peleissä jossa pelataan varsinkin alivoimaa paljon tulee ongelmia jos Hytösen pitää olla jatkuvasti kentällä. Nyt vielä kun Louhivaarakin loukkaantuneena niin isoin pelko on että jos seuraavakin sarja menee 6-7 peliin niin avainpelaajilta alkaa puhti loppua kun pitää pelata pelejä melkein vain 3 ketjulla kun ei kunnollista nelosketjua.
   
 7. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Tässä on tosiaan nyt kolme päivää aika pelaajien huilia ennen seuraavaa peliä. Tokihan tuo tämän sarjan tuoma väsy näkyy mitä pidemmälle välieräsarja etenee, mutta tosiaan JYPin onni, että pääsivät pelaamaan tuossa jälkimmäisessä välieräsarjassa. Tuo yksikin huilipäivä lisää on tässä vaiheessa todella arvokas joukkueelle niin fyysisesti kuin henkisesti.
   
 8. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Tästä kyllä samaa mieltä. Tuo yksikin päivä voi olla suuressa merkityksessä. Luulen että tänään joukkue saa levätä ja varmasti huomennakin aika paljon. Vapaaehtoiset jäät voi olla mutta enemmän varmaan käyvät yhdessä KalPaa läpi taktiselta kannalta jossain palaverissa. Tiistaina pakolliset treenit ja keskiviikkona jo pelataan. Näin mä oletan, en siis tiedä joukkueen ohjelmaa välipäivinä.
   
 9. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Luulisi, että Kanninen heitetään kehiin heti seuraavan sarjan alkuun, jos mies on jo ollut jäätreneissä toista viikkoa. Hytösen ja Löfmaninkin jaksamisen osalta Kannisen ja Hotakaisen pelikunto on tärkeää.

  Lainaus:
  Näin homman luulisi menevän, että lepiä otetaan niin paljon kuin mahdollista pelien välissä. Tuntuma ei tässä tahdissa pääse kuitenkaan häviämään, joten vähät treenit ovat varmasti vain palauttavia ja herkistäviä luonteeltaan.
   
 10. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Onnitellaan nyt Hytöstä hienon merkkipaalun saavuttamisesta: 342 pisteellä J-P on siirtynyt yksin JYPin liigataipaleen pistetilaston kärkipaikalle ohi Antti Virtasen. Ennätystä on varmasti vielä ainakin ensi kausi, ellei enemmänkin, aikaa parannella.
   
 11. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Luultavasti näin, vaikka sellaistakin huhua ollut, että jos JYP ottaisi mestaruudet tällä kaudella JP saattaisi lopettaa tähän kauteen. Kaikki olisi saavutettu jne.
   
 12. viikst Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Sopimusta ainakin on vielä kaksi vuotta jäljellä. Muuan Jarkko Immonen muuten on enää 46 pisteen päässä, joten paljon mahdollista, että Immonen menee vielä ohi ennenkuin J-P lyö luistimet naulaan.

  Mutta onnittelut J-P:lle! Kapteenien kapteeni, joka ehdottomasti ansaitsee paitansa kattoon uran päätyttyä.
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2018 klo 23.06
 13. kiekkoliikkuu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Onnea! Hieno merkkipaalu. Oikeasti en arvosta, koska ainaiset itkut.
   
 14. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Kapteenin tehtävä on neuvotella tuomariston kanssa, toki myönnettävä että itsekin ärsytti Kapasen Samin itkut. Hytönen, Kapanen ja Kallio siinä eniten omaan silmään tuomariston kanssa neuvottelijat.
   
 15. kiekkoliikkuu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Vahva sama. Olet nyt yksi harvoista jyväskyläläisistä, jota arvostan!
   
 16. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Kyllä oli taas parissa viime pelissä "hevosnaamalla" asiaa tuomareille vähän joka välissä. Toki oli aihettakin mutta ettei vain menisi liikaa energiaa tuohon jutteluun ja oma peli sekaisin? Hytönen voisi jutella vähemmän niin varmasti olisi vielä vaarallisempi pelaaja kuin mitä tällä hetkellä.
   
 17. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Katsot siis, että kapteenin rooli on pelillinen haitta Hytöselle? Minusta kapteenin homma on olla se joka nostaa kissaa pöydälle kun tarvis on ja jukuripelissä sitä tarvetta tosiaan oli, enkä edes viittaa tuohon Kolehmaisen taklaukseen, sieltä meni niin julmetusti jäähyrikkeitä vastustajalta sormien läpi katseltuna, etten hetkeen muista noin epäpätevää tuomarointia nähneeni. Myös linjurit sekoilivat varsinkin aloituksissa urakalla ja ainakin Budish hoksasi asian ja käytti sitä surutta hyväkseen kalastamalla pikku liikkeellä vastustajan reagoimaan, kun kerta toisensa jälkeen linjuri haksahti tähän miinaan ja vaihtoi reagoineen. Toki niin se menee, että pelaajat kyllä löytävät vippaskonstit, joilla saada etu itselleen, jos tuomarit eivät ole lähelläkään pelaajien tasoa osaamisessaan.

  Mitä tulee tuohon kapteenin puheoikeuteen, mun on vaikea ymmärtää tuota itkua siitä, että se ja se kommunikoi tuomarille pelin aikana, minusta se kuuluu pelitapahtumaan, enkä koe, että yksikään ottelu olisi venähtänyt liian pitkäksi sen vuoksi, että kapteenilla on asiaa tuomareille, kyllä se tuomari palkitsee sen sitten jäähyllä, kun kokee, että kapteeni valittaa jatkuvasti turhista vaihdosta toiseen. kai tämä on jonkin sortin tsykologinen juttu, eihän joillekuille ole mahdollista ajaa letkassa motarillakaan, vaan tuli perseessä on ohiteltava, vaikkei faktisesti ole perillä yhtään aiemmin.
   
 18. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  No tottakai kapteenin pitää puolustaa oman joukkueensa etuja ja Hytönen siinä hoitaa hommansa todella hyvin. Mietin vain että puhutaanko siellä aina varmasti asiaa eikä jauheta turhia, Jukureita vastaan näytti ainakin telkkarissa että siellä tuomarit sanoivat monesti että asia on loppuunkäsitelty mutta yhä vain purnattiin. Jos ei pystytä päästämään irti niin vaikuttaako se kapteenin pelaamiseen? Olisiko Hytönen parempi pelaaja jos ei tarvitsisi keskittyä noihin joukkueeseen kohdistuviin epäkohtiin? Tämä on lähinnä filosofinen kysymys.
   
 19. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Samaa mieltä kuin @JypFabu edellä. Voin toki ymmärtää jos se tuomareille kommunikointi ärsyttää joitain, mutta minusta se kuuluu peliin, eikä ärsytä yhtään. Joskus sitä on enemmän, joskus vähemmän. Eiköhän JP tuolla kokemuksella tiedä mitä tekee ja minkä verran. Antaa palaa vaan minun puolesta.

  Ja onnittelut JP:lle ennätyksestä.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2018 klo 01.01
 20. kiekkoliikkuu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Ulkopuolisena ajattelen samoin, kuin kysymyksen esittäjä. Mutta onhan se _aina_ ollut jypin C? Kuuluuko tuohon rooliin itku? Muiden joukkueiden kapiteeneista en ole näin usein huomannut samaa.
   
 21. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Hytösen mukana tämä sirkus poimii kauneimman tai sitten taas mehustellaan upealla pronssimatsilla.

  Onnea JPH, C#15, ainoa oikea kapteeni.
   
 22. batman83 Jäsen

  Hytönen on noissa purnaamisissa omassa elementissään ja tietää mitä tekee.

  Eilen Lahdessa sai lopulta tuomarit tarkistamaan Kousan maalin videolta ilman haastoa. Tänään koitti Mikkelissä samaa, mutta tuomarit ei lähtenyt siihen. Sitten pyörähdys ympäri ja haasto peliin, jonka tiesi tulevan, jos ei saa tuomareita tarkistamaan tilannetta.

  Hytönen on likaisen tuomaripelin Leo Komarov.
   
 23. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Sen se tekee kun malka silmässä tiiraa minne sattuu. Ei siihen kuole, korkeintaan kirvelee ja kyynel valuu. Onhan se tietenkin hyvä, että edes joku kiinnittää pelin tärkeimpään ja merkityksellisempään funktioon huomiota. Mites jos korvat luimussa mumisee hanskaansa pelokkaasti pälyillen, paraneeko pelaajan taso? Paraneeko pelin taso? Oletko valmis maksamaan viiden euron lisämaksun lipusta, jos luvataan, että kapteeni mumisee vain itsekseen ja senkin hanskaansa vaihtoaitiossa? Kuinka voit olla varma, että olet huomannut edes ne muut joukkueet? Onko tämä kalsarikänni ketju?
   
 24. kiekkoliikkuu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Kirvelyistäsi en tiedä, kannattaa konsultoida kapteenin sijasta, ehkä, lääkäriä. Lainaus:
  Jep, aika halpa on hinta tuolle. Lainaus:
  Ehdottomasti tämäkin on kalsarikänniketju!
   
 25. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  En tiedä suosikkijoukkuettasi, mutta kahden mestaruuden verran Hytönen on itkenyt. Kuulisin mielelläni mitä tiimiä kannatat liigassa.