Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Juha-Pekka Hytönen jatkaa JYPissä

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana avjk, 02.03.2007 klo 14.10.

 1. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Komppaan Nelforia! JP:n paita kuuluu kattoon jopa ennen Immosta. Loistavaa sitoutumista ja suorittamista illasta toiseen. Syvä hattu!
   
 2. Handyy Jäsen

  Lainaus:
  Toivon myös kyllä erittäin paljon että jäisi ja lisään vielä tuohon Jääskeläisen mukaan. Olisi aika huikeaa, jos molemmat pelaisivat koko uransa samassa joukkueessa, missä ovat pelanneet yhdessä junnuista lähtien.
   
 3. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Niin no, yhden kauden miehet pelasivat eri joukkueissa Mestiksessä. Kaudella 2002-2003 Jääskeläinen pelasi Kokkolan Hermeksen riveissä kun taas Hytönen taisteli Mikkelin Jukureiden puolesta.
   
 4. Handyy Jäsen

  Lainaus:
  Aivan, hyvä huomio. No sallitaan tuollainen poikkeus herrojen menneisyydelle :)
   
 5. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Toki. Miehet ovat todella hyviä kavereita keskenään, joten miksei tietysti samassa joukkueessa koko uran pelaisivat. Hytönen on tosin puhunut jonkin verran ulkomaista ja siellä pelaamisesta kun hänen tyttärensä hieman kasvaa tuosta. En ihmettelisi vaikka nykyisen sopimuksensa loputtua kapteenimme siirtyisi kokeilemaan ulkomaan meininkiä, mutta toki toivon että hän jatkaisi JYPissä yhdessä Jääskeläisen kanssa.
   
 6. greatLeo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Spurs
  Lainaus:
  SM-liigan tilastoja väijyessäni huomasin myös että Hytönen porskuttaa tällä hetkellä voittomaalin tilaston kärjessä, vieläpä ihan omilla lukemillaan. Hytösen osumista lähes puolet eli neljä on ollut voittomaaleja, tärkeitä osumia siis. Nykyisen voittoputken seitsemästä pelistä kolmessa on ratkaisuosuma lähtenyt JP:n lavasta.
   
 7. Torres#8 Jäsen

  Mikäpäs Hytösellä on ollessa, tänään jälleen kerran voittomaali JP:n nimiin
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  10 maalia on kyllä jo loistava saldo hytöselle, tällä tahdilla viimekauden 17 maalia rikkoutunee ja jopa 20 maalin rajakin. Siinä missä kyllä pistää silmään että 10 maalista peräti 5 on voittomaaleja kun taas esim Tuppurainen iskenyt jo 11 häkkiä ja mikään ei ole voittomaali. Toki tuo on vain tilasto , mutta kertoo että Hytönen pelaa kuten kapteenin pitääkin eli näyttää muille esimerkkiä ja iskee maalit aina tärkeään paikkaan. Todellinen joukkuepelaaja
   
 9. Winston Wolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Boston Bruins
  tuolla tilastoketjussa uumoiltiin, että Antti Virtasen numero 42 nostettaisiin näytille kattoon vielä joskus. Niin kylläpä tämä #15 luulisi myös sen kunnian ansaitsevan. Perusteina mainittakoon juuri tuo armoton joukkueelle taistelu, ja siinä sivussa nuo tärkeät maalit mitä Hytönen tekee. NHL:ssäkin painaa kapteenius aika paljon vaakakupissa, kun pohditaan keiden numeroita jäädytellään. Ja jos pelaaja kaiken lisäksi edustaa 90-100 prosenttia urastaan samaa organisaatiota, niin ei se ainakaan haitaksi ole.
   
 10. Schröder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
  Lainaus:
  Lisättäköön vielä että oli kapteenina, kun JYP voitti ensimmäisen mestaruutensa. Eli kyllähän JP- paita pitäisi nostella periuran jälkeen kohti hallinkattoa.
   
 11. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Ei nyt mennä asioiden edelle. Katsotaan ensin arvon kapteenimme uraa vielä viitisen kautta ennen kuin tehdään suurempia johtopäätöksiä. Mistä sitä tietää vaikka Hytönen lähtisi ulkomaan kierrokselle tämän kauden jälkeen ja kun sieltä palaa usean kauden jälkeen, löytää paikkansa toisesta liigajoukkueesta syystä tai toisesta. Ei silloin voi ajatella että Hytösen numero jäädytettäisiin. Pakko on vielä todeta että en tälläistä skenaariota toivo, vaan tietenkin sitä että El Capitán jatkaa JYPissä vielä pitkään ja jos joskus ulkomaiden tasoa käy kokeilemassa, tulisi hän takaisin JYPiin pelaamaan uransa loppuun asti jolloin tietysti numeron jäädyttäminen olisi konkreettista.
   
 12. kimbe66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, hyvin vahvat sympatiat JYPille
  Ja JP Hytönen teki jälleen voittomaalin. On kyllä huikea mies tämä kapteenimme. Mitään pois ottamatta Pihlmanilta, mutta kyllä Hytönen on totisesti kapteenin paikkansa ansainnut. Taitaa olla aikalailla ylivoimainen voittomaalien tekijä tämän kauden liigassa.
   
 13. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  On kyllä hytönen ottanut taas askeleen etenpäin hyökkäyspelaamisessaan, hienot 12 maalia tehnyt jo tälläkaudella joista puolet on voittomaaleja. 5 tila maalipörssissä myös joka on puolustavalle sentterille kunniotettava määrä
   
 14. Mosabacka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Voittomaalipörssissä Hytönen on kuudella maalilla selkeä ykkönen, sillä seuraavalla on vain neljä voittomaalia tehtynä. Maalipörssin viideskin sija on käytännössä jaettu toinen sija, sillä 12 maalia on kasassa kaikkiaan kuudella ukolla. Kun vain ei hyytyisi tänä vuonna Hytösen maalitehtailu.

  edit: mainittakoon, että marraskuussa Hytösen tehot 7 pelissä 5+6!
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2009 klo 22.19
 15. phakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
  Hytönen pelaa elämänsä kautta kaudella jolla sitä eniten tarvitaan eli Jälkeen Immosen. Lähes piste per peli tahdilla ja voittomaaleja paljon.. Ei voi enempää toivoa.
   
 16. apinamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
 17. Paastainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP & 80-luvun HoNsU
  Lainaus:
  Clarke, Pitkämäki, Saarenheimo, Virta & J.Pesonen ?

  Mites tää liittyy Hytöseen ? Saanut joskus alkukaudesta floppimerkinnän ja sen takia listan jatkossa, so what?
   
 18. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Katseleppa sinne kauden kokonaismiinuksien määrään. -4 löytyy JP:n kohdalta. Enkä voi kyllä ymmärtää mistä ovat tulleet.
   
 19. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Eihän JP:n tarvitse olla kuin yhden kerran tuolla listalla niin nuo pisteet on haarukassa. Olisko ihan kauden alusta tulleet nuo...

  Lainaus:
   
 20. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tiedän, mutta en edelleenkään ymmärrä mistä ne ovat tulleet. JP pelaa aina täysillä ja on huonoimmillaankin yleensä joukkueen parhaimmistoa, joten miinuksia minä en hänelle ikinä pystyisi tuollaisilla peliesityksillä antamaan.
   
 21. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Joo, ja luulisi, että tuolla pelillä olisi muutama plussakin herunut?! Melkoinen saavutus pelata molempiin suuntiin hyvin piste/peli tahdilla (joista puolet maaleja), osumatta kertaakaan top-5 -listalle. :D
  Mut kukapa noista välittää, raapustakoon mitä tykkäävät, ei ole meiltä pois.
   
 22. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Hyvä pointti, mutta toisaalta kuten sanoit, raapustakoot mitä lystäävät. Korkeintaan se antaa Hytöselle lisää intoa näyttää että täältä pesee ja tarvittaessa myös linkoaa (jos on edes noita juttuja lukenut).
   
 23. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  No sanottakoon, että JP alisuoritti omaan tasoonsa nähden alkukaudesta ja näin ollen -4 on kertynyt(taisi olla kahden ensimmäisen viikon top-flop -listat). Itsekkin olisin jo hieman edes plussaa kaivannut, mutta kun ei tule niin ei tule.
  Siellä listassa alkukauden haamut kummittelevat, mutta eipä se näytä JP:n peliä haittaavan, joten jatkakoon samaan malliin ja näyttäköön listat mitä näyttävät.
   
 24. gozela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  No niin! JP tehnyt jatkosopparin. Näin uutisoi Radio JKL. Kohta kanavalla tarkempaa tietoa sopimuksen sisällöstä.

  Hienoa JP!
   
 25. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Kapteenin jatkohan sieltä julkistettiin, eli kyllä Seventeen oikeassa oli.

  Sopimuksen pituus vielä epäselvä.