Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Juha-Pekka Hytönen jatkaa JYPissä

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana avjk, 02.03.2007 klo 14.10.

 1. dead c Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Upeaa! Kapteeni ja takuuvarma pelimies puolustus- kuin hyökkäyspäässä. Tällä kaudella piste-ennätyskin menossa komeasti uusiksi. Ei voi muuta kuin olla tyytyväinen!!
   
 2. phakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
 3. Burton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Hienoa hienoa!Rukouksiini on nyt vastattu.Ensi kauden joukkueen rakentamisessa mielestäni tärkein nimi on nyt papereissa.
   
 4. Käpälä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Filip Riska
  Kyllä! Hieno homma. Hytönen on kyllä niin monipuolinen pelaaja, että tästä sopimuksesta saa olla aidosti iloinen, muille paikoille ainakin omasta mielestäni helpompi löytää korvaaja kuin J-P:n monimuotoiseen rooliin (varsinkin nyt kun osoitti taitonsa myös rankkareissa). Milloinkahan seuraavat iloiset uutiset kuullaan? Vänttinen ja Pihlman olisi seuraavana toivelistalla täällä päässä.
   
 5. kummitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kiitos Seppänen, kiitos JiiPee! Tämä oli erittäin tärkeä jatkopaffi.

  Seuraavaksi sitten Vänttisen jatko että pääsisi jännityksestä, vaikka 5 vuotta alkuun. Ajatuskin Vänttisestä jossain toisessa liigajoukkueessa on puistattava.

  Pihlmanin jatkosta liigassa ensi kaudella taitaa olla turha uneksia.
   
 6. Susimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa,Edmonton Oilers,SapKo,Peliitat
  Vaikka olen Hytöstä joissain viesteissäni arvostellutkin niin onnittelut silti sinne Jyväskylän suuntaan hienosta jatkosopimuksesta.

  Hienoä nähdä, ettei kaikkia pelaajia saa houkuteltua rahalla pois Suomesta.
   
 7. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Olipa loistava jatkosopimus! JP on noussut tasaisesti myös kiekollisessä pelissä liigan kärkisentterien joukkoon ja muun panoksen JP:n osalta kaikki tietävätkin. #15 matkalla kohti kattoon!
   
 8. Giba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kainalniemen Hiki
  Onnea naapuriin!!J-P Hytönen hieno pelaaja suurella sydämellä ja tuntuisi kiekollisena vielä kehittyvän iän myötä. Loistojuttu, että meillä täällä Kuopiossa ja teillä Jyväskylässä on valmiudet ja halu pitää omat tähdet omassa joukkueessa. Ei etelän ja pohjoisen "suuret seurat" kuppaa valmiita pelaajia niin herkästi kuin ennen, puhumattakaan ulkomaista.
  One more time, Onnea soppparista.
   
 9. Jeff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkueet
  Täytyy nostaa hattua Hytöselle. Seurauskollisuus on näinä päivinä niin harvinaista. Onnea Jypille.
   
 10. Leiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT, SuKiKa, Urho
  Todella iso kiitos kipparille jatkosopimuksen rustaamisesta myös täältä. Johan tätä ehtikin toivoa, todella kova juttu.
   
 11. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Juurikin näin. Olin jo valmistautunut siihen, että arvon kapteemimme JiiPee Hytönen lähtee kokeilemaan ulkomaan sarjoja kun nyt olisi ollut niin otollinen hetki lähteä. Mitä mies tekee? Tekee pitkän sopimuksen JYPiin (okei, optioilla mutta kuitenkin), omaan kasvattajaseuraansa.

  Minä nostan hattua, kumarran syvään ja kiitän kätellen kun seuraavan kerran arvon kapteenimme välittömään läheisyyteen ajaudun.
   
 12. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kiitos Hytönen! Aivan esimerkillistä seurauskollisuutta osoittavaa toimintaa. Täytyy kyllä olla todella ylpeä siitä, että meillä on tällainen kippari joukkueessa myös tulevina vuosina!
   
 13. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Kiitos ja kumarrus J-P Hytönen, Seppänen ja JYP!

  Niin se vaan on #15 noussut JYP-ikonien joukkoon, ja olisi tuntunut todella oudolta nähdä Hytönen jonkun muun liigaseuran paidassa. Jos kolmen peräkkäisen suomenmestaruuden jälkeen vuoden päästä keväällä (positiivisin mielin ;) siirtyy ulkomaille niin ihan ok. Jos ei, niin vielä parempi.

  Joku vois perustaa JP:lle oman ketjun, on se sen ansainnut :)

  Ja kyllä, seuraava pakkosignattava on sitten, hämmästyttävää kyllä Vänttinen, koska Virtasella on ensi vuodeksi jo pahvi. Pihlmankin saisi pysyä maisemissa, mutta jos ulkomaille lähtee niin se on ok. Jos Jokereihin tms. niin ei.
   
 14. rosswell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, vain ja ainoastaan
  Miten tämä 1+1+2 sopimusmuoto nyt sitten vaikuttaa, jos Hytönen lähtee vaikka ensikauden jälkeen esim. KHL:ään. Joutuuko uusi seura maksamaan korvauksia JYPille?

  Mutta on hienoa, että parhaimmassa tapauksessa J-P on pelannut 13 vuotta JYPissä tämän sopimuksen jälkeen! Mukana huonoina ja hyvinä hetkinä! Edelleen olen sitä mieltä, että Jyväskylän ulkopuolella, Hytönen on yksi SM-liigan aliarvostetuimmista pelaajista!

  Yhdyn moneen muuhun palstaveljeen; KIITOS J-P, Kiitos JYP
   
 15. viikst Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  "Hytönen pelaa sopimuksen myötä seuraavan kauden varmasti Jyväskylässä, mutta ensimmäisen tai toisen sopimusvuoden jälkeen hyökkääjällä on mahdollisuus siirtyä ulkomaille."

  Ei joudu ensi kauden jälkeen.
   
 16. moby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP(#42)
  Lainaus:
  No kyllä joutui Kazan Immosesta maksamaan, kun soppareita voi muuttaa tarvittaessa. Vaikuttaa hieman samanlaiselta viritykseltä.

  Onkos muilla seuroilla SM-Liigassa tapana tehdä näitä pitkiä soppareita optioiden kanssa?
   
 17. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Immonen teki silloin aikanaan sopimuksen optiolla siirtyä ulkomaille, mutta sen jälkeen teki vielä jatkon jossa palkkaa hieman nostettiin ja optiot otettiin sopimuksesta pois. Sen takia Kazan joutui Immosesta maksamaan.

  Käsittääkseni muillakin on tapana tehdä optioilla sopimuksia, mutta ei ehkä ihan näin monimutkaisesti. Usein se on vain (esimerkkinä) yhden vuoden sopimus + seuran optio toisesta vuodesta. Tai vastaava, mutta vuodet on muuttujia.
   
 18. viikst Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Immosen sopimusta muokattiin ensimmäisen kauden jälkeen siihen malliin, että vain siirto NHL:n oli mahdollinen ilman korvauksia.
   
 19. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Hytösen jatkosopimus pari vuotta sitten laittoi liikkeelle mukavan lumipalloefektin ja muitakin pelimiehiä alkoi JYP kiinnostaa.

  JP on sen tason pelimies, että saattaa olla positiivista vaikutusta muihinkin sopimusneuvotteluihin. Palkka lienee tosin hieman noussut joten pelivaraa tuskin on ihan niin paljoa kuin silloin.
   
 20. rosswell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, vain ja ainoastaan
  Lainaus:
  Tartun offtopicin uhalla tähän sen verran, että Tapparahan teki Saravon ja Mäntylän kanssa jättipitkät sopimukset, jotka sisältävä mahdollisuuden pelata x määrän vuosia ulkomailla (Saravolla 2 vuotta, Mäntylällä 3 vuotta) ja lisäksi Mäntylän sopimuksessa on sanottu jopa se, että ulkomaille voi lähteä vaikka kesken kauden.

  Näitä erikoisuuksia alkaa näköjään nykyisin olemaan enenevässä määrin, joskaan omaan tietooni eivät vieläkään yleisiä ole.
   
 21. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Niin kuin moni täällä varmaan tietää, Hytösen ja Pilen vaimot (Riikka ja Laura) ovat sisaruksia. Jospa perhesuhteet pakottaisi Pilenkin tekemään 2-3 vuoden jatkosopimuksen... Jos J-P onnistuu johdattamaan JYPin vielä toiseen mestaruuteen (siinä missä Immonen johdatti ensimmäiseen), niin numeron 15 nostaminen kattoon voi tulla joskus ajankohtaiseksi. (26 sinne on jo vähän niin kuin nostettu - tai ainakaan parin seuraavan vuoden sisällä JYPissä ei kukaan muu tule tuolla numerolla pelaamaan.)
   
 22. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eipä ollut tietoa noista perhekuvioista. Tuota taustaa vasten Hytösten jääminen kaupunkiin ei varmaan ainakaan heikennä mahdollisuuksia myös Pihlmanien jatkolle.

  Kyllä minä pidän käytännössä jo nyt Hytösenkin paitaa kattoon nostettuna. Immonen oli tietty hyökkäyspelin kuningas mestaruusvuonna, mutta J-P teki kyllä vastaavasti oman osansa kokonaisuuden (ja etenkin puolustuspelin) eteen. Siihen päälle omakasvattius ja seurauskollisuus, niin ei muuta kuin rotsi narikkaan ja ulos :) siis paita #15 kattoon sitten kun sen aika on.
   
 23. Al Bundy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
  Näin!! Vielä kun ammattikiekkoilija haluaa voittaa kotikylässä myös sen kolmannen Mestaruuden ni on jo ansaitusti voittanut...
   
 24. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Pakko nostaa Hytöstä välillä taas esiin. J-P on tällä hetkellä pistepörssin 12, tehnyt henkilökohtaisen piste-ennätyksensä (17+21) ja plusmiinuslukemakin näyttää komeasti +14. Voittomaaleja peräti seitsemän (7!). Tällä hetkellä kapteeni on joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja, vaikka JYP onkin ilahduttavasti Joukkue eikä joukko yksilöitä.

  Hytönen pelasi aikoinaan kaksi kautta JYPissä nelossentterinä, kävi divarissa kehittymässä ja tuli takaisin nelossentteriksi. Vähitellen J-P on noussut JYPin sentterihierarkiassa ylöspäin ja vaikka vielä Immosen lähdön jälkeenkin kaivattiin sitä ykkössentteriä, niin kyllähän Hytönen on osoittanut olevansa ihan liigan eliittiä ja on itseoikeutetusti JYPin ykkönen, niin tällä kuin ensi kaudellakin. Ei tarvita Immosen korvaajaa enää, eikä sellaista ole kyllä olemassakaan.

  Jos (ja kun!) keväällä nostellaan taas Poikaa ilmaan, niin Hytösellä lienee MM-kisapaikka lähellä. Katsotaan miten käy.

  Hattu päästä ja kunnioitusta Kapteenin suuntaan!
   
 25. Chivas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Hytösen merkitys JYPlle on kyllä uskomattoman suuri, hyvänä esimerkkinä Pelicans ja HIFK- pelit, josta kapteeni oli poissa. Turpiin tuli molemmissa. KalPa-peliin mies palasi kehiin heittäen 1+1 tehot joista maali sattui olemaan ottelun voittomaali. Ja Tappara pelissäkin maaliverkko heilui, itseasiassa aika totusti, jos Hytösen maalimäärien kehitystä katsoo.

  Hytösen maalimäärä on kehittynyt tasaisesti vuosi toisensa jälkeen:
  Kausi 05-06: 3 maalia
  Kausi 06-07: 11 maalia
  Kausi 07-08: 15 maalia
  Kausi 08-09: 17 maalia
  Kausi 09-10: 17 maalia tähän mennessä.

  Tasaisen vahvaa suorittamista siis nousevalla trendillä. Jos meno jatkuu entisellään niin komeasti rikkoutuu 20 maalin raja tällä kaudella, jota voinee pitää varsin komeana saavutuksena 'puolustavalta' sentteriltä.

  Yritän siis sanoa, että vaikka viime kauden lopusta alkaen on itketty ykkössentterin perään (minä muiden mukana) niin kyllähän vahva kaveri siihen ruutuun on olemassa omastakin takaa. Vaikkakin Hytösen vahvuudet korostuvat hieman puolustavammassa roolissa. Onkin aika helppo veikata kuka löytyy MM-kisoista nelosketjun keskeltä. Ja tarvittessa kestää isompaakin roolia.