Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Juha-Pekka Hytönen jatkaa JYPissä

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana avjk, 02.03.2007 klo 14.10.

 1. avjk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  No mitä näitä nyt on...
  Viimeksi muokattu: 02.03.2007 klo 14.23
 2. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Erittäin mahtava uutinen. Hytönen on ottanut ison harppauksen tällä kaudella ja on ollut ehkä tärkein pelaaja JYPille. Toivottavasti sama tahti jatkuu... Kiitos J-P, kiitos JYP.

  Editointi: "Suurin syy ratkaisuuni on JYPin ensi kauden kilpailukykyisyys. Totta kai pelaajana haluan pelata voittavassa joukkueessa ja Jyväskylässä on nyt sellainen henki ja tänne on rakentumassa sellainen joukkue, että menestymisen mahdollisuudet ovat mihin vain. Lisäksi JYP menee organisaationa koko ajan kovasti eteenpäin, sanoo Hytönen. "

  Jaha, ilmeisesti on jotain hyviä julkaisemattomia sopimuksia myös J-P:lle kerrottu sopparia vääntäessä. Tämähän lupaa hyvää...
   
 3. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Lainaus:
  Huh huh. Tuossa Uutisessa kerrotaan Myös Salmun jatkavan mikä on loistava juttu.

  "- Olemme hyvässä aikataulussa, sillä nämä 16 pelaajaa muodostavat kilpailukykyisen rungon joukkueen jatkorakentamiselle, joka jatkuu määrätietoisesti. JYP on tällä hetkellä pelaajamarkkinoilla liikkeellä räväkällä otteella, ja lisää uutisia on luvassa jo lähiaikoina, raottaa Jukka Seppänen." Kerrankin loistavia uutisia. Pekin ja Kapteenin jatko oli elintärkeää uskottavuudelle ja ne tehtiin. Vieläkun Hannus jatkais ni olisi asiat hyvällä mallilla.
   
 4. proffa#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Kai Suikkanen, Pool ja NHL
  Vissiin myös Sipiläinen ja Piiroinen jatkaa myös.. Noh kaippa se ihan hyvä juttu on, vaikka sitä en vielä käsitä.
   
 5. McGregor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, SaiPa
  LOISTAVAA!!! Olin jo aivan saletti että JP olisi suunnannut HPKhon Masan perässä.
   
 6. Leiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT, SuKiKa, Urho
  JYPin nettisivut uutisoivat asiasta vissiin ensimmäisenä, joku voisi tähän sanoa että ainakin viime kaudesta on menty eteenpäin.

  Mitä sitten tulee itse JP:n jatkosopimukseen, niin ei voi muuta olla kuin tyytyväinen. Hän on oli yksi niistä pelaajista, joiden jatkaminen Jyväskylässä oli ehdottoman tärkeää. Näin se saatiin sitten lopulta varmistettua, todella mahtava asia.
   
 7. Pauli Jäsen

  Loisto juttu. Olisin mielellään odottanut pidenpää sopimusta (4v) mutta parempi tämä kuin ei ollenkaan.
   
 8. Erik Loka Jäsen

  Lainaus:
  Hytösen tilanteessa olevan pelaajan ei olisi mitään järkeä tehdä Jypiin neljän vuoden sopimusta.
   
 9. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  Oli hyvä uutinen kaikin puolin. Kapteenin jääminen seuraan on hyvä signaali, etenkin kun kysyntää on ollut. Mielestäni JYPin paras pelaaja tänä kautena. Siten sopimus oli yllätys, olin melko varma että tie vie Etelä-Suomeen.

  On positiivista, että organisaation kehittäminen (lisävihjeitä Lissu Korhosen haastattelusta) on ollut yksi avaintekijä jäämisessä. Käsitän tämän tarkoittavan sitä, että jäähallin remontti voi alkaa nopeallakin aikataululla. Eteenpäin on menty.
   
 10. SS#31 Jäsen

  Ei voi muuta kuin yhtyä edellisiin kirjoituksiin. Ensi kautta silmällä pitäen ehkä tärkein yksittäinen pelaajasopimus. Hytösen kaltainen kapteeni kelpaa minulle, aina.

  Jos ja kun vastuu vain kasvaa ensi kaudella, niin eiköhän seuraava tavoite ole jo 35-40 pistettä. J-P:n kaltaiselta taistelijalta se kyllä onnistuu, kunhan vierelle saadaan hyvät laiturit.
   
 11. kummitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä tästä kaikesta. Kiitos JYP, kiitos JiiPee. Ensi kaudella mennään sinne moottoritielle Dufvan kärryllä - vaihdetaan Hytöselle ja painetaan vinkkarivilkku päällä muista heittämällä ohi. Kummitus hyppää kyytiin viimeistään Kangasniemen harjoitusmatsiin kesän lopulla.
   
 12. kimmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, FC Barcelona
  Lainaus:
  Heh, aika jännä että mainitsit tuon Kangasniemen harjoitusmatsin...se on viimeiset kaksi kautta ollut aina meikäläisen kauden avauspeli ;) Ja sinne menen kyllä taas elokuussa, jos se vaan pelataan. Ja toivottavasti JYPin paidassa luistelee pari uutta ja nimekästä peluria.
   
 13. kummitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Sama täällä. Eikä siihen ole enää edes puolta vuottakaan! :D
   
 14. RuuhkaTukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, sympatiaa Jokereille
  Lainaus:
  Eiköhän me lähdetä siitä että vilkkua näytetään kun siirrytään takaisin omalle kaistalle. Päättäköön tällä kertaa joukkue milloin vilkkua käytetään.
   
 15. SS#31 Jäsen

  Hytönen

  Hytösen väittely sopii tänne paremmin.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Mielestäni Hytöselle on ainakin annettava mahdollisuus ykkössentterinä. Mies ei ole kuitenkaan päässyt JYP-vuosien aikana pelaamaan vakituisesti ylemmissä kentissä, eikä täten ole saanut ketjukavereilta tarpeeksi apuja. Pystyn väittämään, että esimerkiksi Virtasen ja Pihlmanin kanssa pelatessaan JP pystyisi 40 pisteeseen. Jo viime kaudella irtosi 28 pistettä astetta huonompien ketjukavereiden vierellä.

  Ylivoima on tietenkin asia erikseen, koska suurin osa viime kauden 28 pisteestä syntyi tasakentällisin. Vähäiseen ylivoimapisteiden määrään vaikuttaa toki jo em. ketjukaverit, sekä luonnollisesti ylivoima-aika. Sitä toisaalta tuli Alatalon alaisuudessa melko paljon.
   
 16. softdog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Niin, tämä on vähän kaksipiippuinen juttu. Toki olen samaa mieltä, että JP on ansainnut näyttää mihin pystyy. Kuitenkin tuo kolmoskentän rooli on se, jossa Hytönen on pelannut itsensä kannattajien sydämiin ja nimenomaan Jäsän kanssa muodostavat mainion parin, jonka otteista ei ollut viime kaudellakaan paljon huomautettavaa. Ajatusleikkinä onkin mielenkiintoista kuvitella, mikä olisi JP:n arvostus, jos häntä olisi vaikka väkisin peluutettu ykkössentterin roolissa laihoin tuloksin. Tuskin olisi silloin vaadittu jatkopahvia jne.

  Omasta mielestäni Hytönen on parhaimmillaan 3-ketjun sentterinä jonka pääasiallisena tehtävänä on pitää oma pää puhtaana. Uskoisin kuitenkin "iso rooli"-puheiden ja jatkosopparin valossa, että miehelle on suunniteltu vähintään tuota kakkosen paikkaa. Jos näin on, niin mielelläni löydän Hytösestä uusia ulottuvuuksia ensi kaudella ja myönnän muiden olleen oikeassa.
   
 17. sean Jäsen

  Lainaus:
  Eikös roolitus ole se päivän sana. Mielestäni ei voida puhua ykköskentän puutteellisesta kiekollisesta taidosta, jos siihen on heittää Hytösen lisäksi Virtanen tai Filppula. Ja jos toista laitaa viilettää Pile.

  VIU vitjassa oli U selkeästi muita puolustavampi rooli toki Immosen kanssa. Miksei
  VHP vitjassa voi sentterillä olla selkeä puolustava rooli Pilen kera..
   
 18. Hyytiäinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Ottawa
  Lainaus:
  -osittain samaa mieltä. Hytösen ja Jääskeläisen yhteistyö toimii kuin unelma mutta roolit sopivat paremmin kolmoskenttään jos herrat pelaa samassa ketjussa. Hytösen rahkeita vois testata esim. just Virtasen ja Pihlmanin (jos tulee) kanssa.. Vanhaanhan voi aina palata jos rahkeet ei riitä isompaan roolin.

  Tuosta ykköskentästä olen kuitenkin eri mieltä. Lähtökohtaisesti kuvittelisin ketjun Hannus-Vänttinen-Filppula olevan Jypin ykkösketju. Tässä ketjussa ei mielestäni ole tasapainottavaa lenkkiä vaan kolme tehokasta kaveria joten siksi H-V-F on mielestäni ykkösketju.
   
 19. Entwined Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, D Team, Timrå IK, Boston
  Lainaus:
  Tuosta olen samaa mieltä, Hytönen todellakin sopisi ykkös- tai kakkoskenttään, mielestäni Jääskeläisen taidot ei vaan riitä kolmoskenttää ylemmäs. Luulen että Hytönen lähtee kesken kauden, jos ei todellakaan saa paljoa peliaikaa ja jos joutuu esimerkiksi kolmosketjuun.
   
 20. Mosabacka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jotenkin minusta tuntuu, että tapaus Janne Hauhtosesta olisi pitänyt oppia se, että mahdollisuuksia pitää antaa. Muutoin voi käydä niin, että Hytösen todellinen osaaminen näkyy vasta toisissa seuroissa. Eli aivan kuten Kärppien Jari Viuhkola on aikoinaan aloittanut neljännestä ketjusta ja edennyt lopulta selkeäksi ykkössentteriksi, niin Hytöselle pitää antaa selkeä mahdollisuus näyttää taitonsa esimerkiksi kakkossentterinä. Jos taidot riittävät eivät riitä, niin sitten tiputus takaisin kolmoseen.

  Alatalon aikainen sosiaalipeluutus, ketjulotot ja "kaikki pelaavat ylivoimaa" on onneksi ohi. Toivottavasti Risto Dufva pitää ketjut eheämpinä ja tekee tehonyrkit niin normaaliketjuihin kuin ylivoimiin.
   
 21. Mike Bossy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Valtra & Massey Ferguson
  Lainaus:
  Kyllä itsekin olen valmis antamaan Hytöselle näyttöpaikan ykkös- tai kakkoskentässä, mutta kuten jo aiemmin hieman vihjailin, pidän hyvinkin mahdollisena ettei Juha-Pekan pelin taso (lue: pistetehtailu) suinkaan ole suoraan verrannollinen ketjukavereiden tasoon vaan ehkäpä ennemminkin päinvastoin. Hytösen rooli riippuu siis vain ja ainoastaan hänestä itsestään. Mikäli Hytönen on valmis ottamaan uuden harppauksen ja nousemaan tasokkaaksi, selkeästi hyökkäävän kentän sentteriksi, ei minulla ole mitään suurempaa roolia vastaan. Itselläni on kuitenkin pelko puserossa sen osalta, onko JP tähän valmis.
   
 22. Siniviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat JYP
  Lainaus:
  Meinaatko että tekee kovaset? Luulenpa, ettei sopimuksen yksipuolisia katkoja edelleenkään hyväksytä. Enkä usko kyseisen pelaajan muutoinkaan lähtevän tuolle tielle.
   
 23. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Kyllähän tuota sentteriosastoa katsellessa sekä tiedostaessa se, että viimeiselle hyökkääjän paikalla kaavaillaan "Pihlmania", antaa selkeän kuvan siitä, että Hytönen on lähtökohtaisesti hyökkäävän ketjun sentteri. Sopisi minun mielestä mainiosti tasapainottamaan kaksikkoa Hannus - Filppula.

  Onhan se nähty, minkäläisia pisteitä aiemmin kahdensuunnan senttereiksi profiloituneet pelurit tekevät kovien laiturien kanssa. Esimerkkeinä jo tässä ketjussa mainittu muuan J.Hauhtonen sekä Aki Uusikartano.
   
 24. softdog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tämä alkaa mennä jo hieman itsensä toistamiseksi, mutta pisti silmään JA:n Hytösen pelaajakortista seuraavat analyysit:

  Heikkoudet:
  Kiekolliset taidot eivät riitä kahteen ensimmäiseen ketjuun.

  Rooli:
  Omassa roolissaan tärkeä pelaaja joukkueelle, mutta kakkos- tai ykkössentteriksi ei taida olla rahkeita.

  Mutta kuten sanottu, toivon Hytöselle ja JYPille onnistumisia, oli ketjut sitten mitä tahansa. Kuitenkin sentteritilanteen ollessa mitä on, toivoisin myös Tenkasen saavan näytön paikan kahden ensimmäisen ketjun joukossa.
   
 25. sean Jäsen

  Olen varma että Hytönen tekee Saarenheimot ja Haatajat, kunhan saa mahdollisuuden. Ihmettenkin miksei jo pelatulla kaudella saanut suurempaa roolia.
  Jyp Fanit palkitsi Fanien suosikkipelaajaksi menneellä kaudella. Eikö tälläiset Pelaajat pitäisi yleensä olla Ykköskentän kamaa.

  11+17 Tehot kuitenkin tuohon roolin missä viime kauden pelas on aivan loistava suoritus. Ei nuo tehot ainakaan huonone, vastuun ja yv ajan lisääntyessä. Hytönen tappelee syöttöpörssin voitosta tulevalla kaudella.