Testikinkusta tuli hyvä, uunin osalta tuli se tieto, että aikaa pitää varata enemmän. Jouluna mennään entisillä spekseillä, tiistaina kinkku Länsi-Porin Prisman pakasteesta jääkaappiin, perjantai iltana nostetaan huoneenlämpöön ja lauantaina uuniin.
Luotatko johonkin samaan valmistajaan ja kinkun malliin vuosittain? Sulatuskaavio siellä sama kuin itsellä.
Meillä ollut vakio tuoresuolattu perinteinen joulukinkku. Nyt tässä jo 2kk sitten testasin HK:n luuttoman juhlakinkun, sellainen rapiat 5kg kölli. Ei ollut ollenkaan paha, vaikkakin tietysti pientä eroa maussa on potkalliseen ja isompi perinteiseen joulukinkkuun. Pääsee nyt juhlapöytään.
Tänä jouluna tuleekin mentyä kahdella pienellä, potkallinen ja potkaton juhlakinkku. Isompi lössi ruokittavana.