Hieno ketju tämä, asiaa:)
Oli vähän hektinen yö alkuvaiheessa ja ei tullut raportoitua, mutta lähdin vähän yhdistelemään kypsennysvinkkejä. Elikäs alkuun läski ritilälle rapsakkaan 200 asteeseen puolisen tuntia, sitten pihalle ja asennus kinkkupussiin. Ajatuksena oli että voisi vaikka nukkua hiukan ja pussukka pitää isommat suttaamiset loitolla. Tavoite oli myös luoda selvästi ylikypsä kinkku. Noh, sitten veivattiin uuniin 100 astetta ja eikun vajaa kuuskilonen takaisin sisään. Taisi olla lopulta reilut kahdeksan tuntia uunissa, mutta hyvältä vaikuttaa nyt aamutuimaan. Pussi piti kinkun mehukkaana vaikka reilusti yli 80 astetta saatiin mittariin. Sen verran tuli mureaa että koipi jäi käteen kun leikkailin verkkosukkaa veks:P
Kuorrutus on nyt vielä harkinnassa, en ole näissä omasta mielestä liiemmin onnistunut, onko jotain helppoa tipsiä heittää?
E: Heitän perus DIjon -sinappi ja korppujauhot päälle, kokonaisia neilikoitakin löytyi. Kuumaan kiertoilmaan hetkeksi ottamaan väriä, eiköhän se siittä