Kinkut siis paistettu ja tällä hetkellä naatiskelen kinkusta valuneesta rasvasta. Jumankavita että osaa olla hyvää vaalealla leivällä dipattuna. Älkää ihmeessä siis heittäkö tuota jumalten herkkua lavuaarista menemään!
Onneksi tuo on vain kerran vuodessa herkkua kuitenkin. Voisi kyllästyttää pidemmän päälle.
Älkää ihmeessä siis heittäkö tuota jumalten herkkua lavuaarista menemään!
Minkälaisia kokemuksia kiertoilman hyödyntämisestä. Pienempi lämpötila varmaankin mutta tuleeko parempi lopputulos perinteisen uunin ominaisuuksilla.
Me paistettiin nyt ekaa kertaa kiertoilmauunissa ja 5,5kg kinkku oli siellä n. 5h, lämmöt oli ensin 200c josta laskettiin 30min jälkeen loppuajaksi -> 125c. Lihamittari näytti vähän yli mitä ois saanut olla eli n. 87c mutta hiton hyvältä toi kyllä maistuu, ei ole kuiva tms.
Minkälaisia kokemuksia kiertoilman hyödyntämisestä. Pienempi lämpötila varmaankin mutta tuleeko parempi lopputulos perinteisen uunin ominaisuuksilla.
Tuosta paistorasvasta tuli mieleeni semmoinen juttu että sen varmaan voisi käyttää huomenna paistettavan karjalanpaistin liemenä myös?
Minkälaisia kokemuksia kiertoilman hyödyntämisestä. Pienempi lämpötila varmaankin mutta tuleeko parempi lopputulos perinteisen uunin ominaisuuksilla.
Mikäs on haluttu astemäärä? Jotenkin 75 on melko vähän, joku 87 taas kertoo siitä, että on nukahdettu kesken valvojaisten? Itse pyrin johonkin tasuriiin 80, tai aste-pari yli.