Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Joukkueen rakennus kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 16.01.2017 klo 19.12.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Onko tieto vai arvio?

  Olisko eka kerta jokerihistoriassa, kun ei tarvii olla kesämestareita?
   
 2. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #NHL #Pens #Jokerit
  Lainaus:
  Ihan vain epäillys, eli ei mitään tietoa. Mutta jos budjetti pysyy samalla tasolla, niin ei siinä kyllä tilaa ole usealle sopimuksen purulle.
   
 3. SatanicBunny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punakeltaiset, Stadin ykköset
  Sattui osumaan silmään eilisen finaalimatsin jälkeen Viasatin Kurrin haastattelu, jossa mies totesi että viitisen sopimuspelaajaa on vielä hakusessa, eli tän verran voitaneen kappalemääräisesti ainakin odottaa uusia sopimuksia.
   
 4. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Hyökkääjistä taisi olla 2 sopimus katkolla ja monta pakkia? Edelleenkään yhdestäkään sopimuksen purusta ei ole kerrottu eli Kurri kasaa huonoa joukkuetta, tietoisesti.
   
 5. # Seiskakasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, #65, #86 #51, #8, #93 #18
  Lainaus:
  Jos purkuja ei tule, on ainoastaan Talajan soppari katkolla. Ja pakeista Lajunen, Kulda ja Genoway liipasimella. Tarkoittanee siis väkisinkin, että purkuja olisi tulossa ainakin yksi.
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Tai Nellin ei käytä optiota ja lähtee isomman rahan perään.
   
 7. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Rosterissa on yksi paikka vapaana, kun Keräsen soppari purettiin ja K&V eivät kovasta yrityksestäkään huolimatta saaneet parissa kuukaudessa ketään tilalle.

  Jos joukkue oikeasti etsisi vielä 5 vahvistusta jengiin tarkottaisi se, että K&V eivät ole saaneet ketään vielä hankittua huhtikuun puolivälin paikkeilla...
   
 8. Familyman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Myös Jaakolalla on optio ensi kaudesta, eli eiköhän vaihda maisemaa. Pahimmassa tapauksessa siis lähtijöinä voi alakerrassa olla Chay, Jaakola ja Lajunen...

  Toki silloin on myös rosterissa tilaa enemmän uudistua, mutta hinta kuulostaa äkkiseltään aika kovalta alakerran kiekollisen taidon osalta.
   
 9. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Liigasta kelpaisi puolustukseen esimerkiksi Valtteri Kemiläinen. NHL portit saattaa olla aika tiukassa, mut Jokereissa voisi olla paljonkin annettavaa.
   
 10. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Se voi olla liina hyvä Kurrin ja Vourisen ens vuoden teemaan, joak on toteuttaa Harkimon visio pelailusta ilman muuta tavoitetta kuin tarjota vauhdikkaita tappioita.
   
 11. Päätykiekko Jäsen

  Aika vähän on Jokereiden ympärillä huhuja pyörinyt tässä keväällä tai sitten on itseltäni mennyt hieman ohitse. Lajusta, Savinaista ja Ikosta? Ketä näitä nyt muita olikaan? Toki voihan se olla, että Vuorinen ja Kurri virittävät kauheaa pommia ja yllättää kaikki. Toki luulisi myös ulospäin jokusen pelaajan tuosta joukkueesta lähtevän. Nimet on täällä jo moneen kertaan sanottu, niin niitä tuskin on tarvetta mainita enään.

  Toivottavasti Kurri ja Vuorinen yrittävät tosissaan saada sinne kärkiketjuihin tekijämiehiä. Huhuissa pyörineet kaverit eivät ole sitä mitä lääkäri määrää. Vai onkohan tilanne se, että ensin pitää saada porukkaa ulospäin, että voisi uusia tuoda sisään? No mistäpä näistä tietää. Mielenkiinnolla odotan minkälaisia pelaajia Jokerit kevään ja kesän aikana saa joukkueeseen hankittua.
   
 12. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toisaalta, jos tarkoitus olisikin tänä vuonna hankkia muutama sellainen aivan viime metreillä NHL:stä tippunut pelaaja, niin eihän näitä voi luonnollisestikaan vielä tässä vaiheessa vuotta kiinnittää. Jokereilla on ollut viime vuosina tapana rakentaa joukkue hyvin pitkälle valmiiksi jo aikaisessa vaiheessa kevättä, jotta valmistautuminen kesällä olisi optimaalista. Ehkä nyt seuraa strategian vaihto.
   
 13. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Sopimusten purkamiset olisi luullut kerrottavan heti kauden päätyttyä. Ns päitä vadille. Näin ei ole käynyt ja nyt lienee melko turvallista olettaa, että ovi ei tule käymään ulospäin. Vika peli oli 27.2 eli aikaa on ollut.
   
 14. Jokeri82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Datsyuk, Yzerman, V.Filppula
  Lainaus:
  Eiköhän tässä kumminkin odotella että korvaajien nimet on paperissa ja muutenkin koittavat löytää uuden seuran josta voisi jonkun kopeekan pelaajista saada. Lisäksi suuren yleisön mielenkiinto on tällä hetkellä ihan muualla kuin Jokereiden ensi kauden joukkueessa niin tuskin ennen skoda cupin päättymistä juurikaan tiedotettavaa tulee...
   
 15. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Luulisi seuralle olevan tärkeää, että omille faneille kohotetaan lippua. Potkuista ei muutenkaan kaksisia lööppejä tule, joten ne olisi voitu hyvin kertoa jo, kun panttaamalla ei saada lisäarvoa. Lisäksi Salminen, Hison ja Niemi voidaan korvata KiVasta ottamalla niiden paras pelaaja kys pelipaikalle ja pientä parannusta tapahtuisi heti. Tuohon korvaajien allekirjoitusten odottamiseen en usko hetken vertaa. Se olisi myös epäreilua hirressä roikottelua pelaajalle, joten en toivo narrien sortuvan näin huonoon käytökseen.
   
 16. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Voi olla myös olla, että jos jotain AHL-pelaajia ollaan signaamassa, odotetaan että kaverien kausi on ensin taputeltu. Onko siellä vielä edes pudotuspelit alkaneet? Eiköhän mömmöm-skabojen yhteydessä tai jälkeen ala nimiä tippua.
   
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Sieltä ei semmoisia taikureita tule, että noin pienen rosterin jengi kestää kolme 100 varmaa floppia. Joten mulle kertoo potkujen puuttuminen, että ens kaudella ei edes tahdota yrittää, kunhan pellaillaan. Hallista mukaillen tarjotaan laadukasta kiekkoviihdettä ilman tulostavoitteita.
   
 18. Benn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
  Vailla mitään totuuspohjaa eli pelkkää mutuilua niin kuinka realistista olisi saada J. Lehterä ensi kaudeksi jengiin? Bluesissa peliaika aika vähissä, toki ollut loukkaantuneena jne, mutta mun mielestä vauhti ei ihan riitä nahilaan.
   
 19. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Lainaus:
  Suomen verotuksen takia ei liene realistista. Jos palaa eurooppaan, vaihtoehtoina luultavasti Sveitsi tai KHL:n rikkaat. Uskoisin kuitenkin, että jatkaa rapakon takana. Suht nuori kaveri kuitenkin vielä kysymyksessä.
   
 20. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Näillä näkymin änärijätkät eivät siis ole olympialaisissa. Näin ollen yllättävän moni pelaaja voi päätyä Eurooppaan pelaamaan. Varsinkin rajatapaukset.

  Mahdollisuus pelata olympialaisissa voi olla joillekin nyt ainutkertainen.
   
 21. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lehterän popparistatuksesta kannattaa tuskin tehdä mitään kovin pitkällemeneviä johtopäätöksiä. Jorilla tuli vittumaiseen paikkaan aivotärähdys, josta toipuminen kesti yllättävän pitkään, ja pelilupa irtosi vasta runkosarjan viimeisille kierroksille. Niinpä ei ole mikään yllätys, ettei Yeo halua tämän pelaavan entistä omaa seuraansa vastaan vähääkään puolikuntoisena. Tämä sarja on Yeolle taatusti iso iso näytönpaikka.

  Lehterä on vieläkin NHL-tason pelaaja.
   
 22. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Jori on ehdottomasti NHL-tason pelaaja. Takana on vaan rikkonainen kausi ja jopa buy-outtia on väläytelty jenkkifoorumeilla. Jos näin on, niin eiköhän joku seura ota "riskin" Jorin kanssa, viimeistään Vegas?
   
 23. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Luultavasti juuri näin. Nykysoppari on kolmevuotinen (kaksi jäljellä) ja palkka 4.7 miljoonaa dollaria. Jos on isompaa häikkää terveyden kanssa, tuskin pelaa missään ja ellei ole, pelaa NHL:ssä. Suomessa? Jos saa bo:na miljoonia kaksi seuraavaa kautta, ei verotuta niitä Suomessa. Ei kukaan sentään maksa miljoonaa euroa kaudessa siitä, että saa pelata Jokereissa.
   
 24. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  USA:n ja meidän veroissa on vain 10% ero, noin karkeasti.
   
 25. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Olihan toki värikynää, mutta jos katsotaan lukuja, Ihan normipalkassakin ero tilastojen mukaan on 15-20 prosenttia. Aatus tosin oli, että mahdollisessa buy-outissa tulisi Eurooppaan ja pelaisi esimerkiksi KHL:ssä Leinon tapaan, ja saisi maksaisi veroja jotain 16 prossaa, ainakin alkuun.