Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Joukkueen rakennus kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 16.01.2017 klo 19.12.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Toki leinomainen ratkaisu nauttia kevyemmän verotuksen maasta olisi järkevin ratkaisu tuollaisessa tilanteessa. Toki Leinon velttoilun voisi jättää väliin, sehän on enää wannabe jääkiekkoilija, vaikka taatusti tietää mitä ammattiurheilu vaatii.
   
 2. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Mikä mies Jani Kautto on? Eilen tuli katsottua Mestis-finaaleja ja siellä pisti silmään Kautto Jokerit-maskeineen. Muistelin, että mies oli Jokereiden kolmantena maalivahtina jo Liigan aikoihin ja sama homma jatkuu edelleen. Yhtään peliä Kautto ei ole Jokereissa pelannut ja kuluva kausi oli Kautolle jo kuudes Jokereiden sopimuksen alaisena pelaajana. Mestis näyttää olevan sopiva pelipaikka Kautolle joten ihmettelen miksi Jokerit maksaa miehelle palkkaa ja roikottaa sopimuspelaajiensa joukossa?
   
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  3. veskari täytyy olla ja Kautto on ollut siihen rooliin täydellinen pelaaja. Pelannut aina silloin kun on ollut tarvetta. Eli ei koskaan. Onko valittanut? Ei. Onko kehittynyt? Kyllä. 5/5.

  Kautto alkaa olemaan jo jonkin tasoinen Jokeri-legenda, joten toivottavasti jatkaa KiVa/Jokerit -akselilla myös jatkossa. Sympaattinen kaveri.
   
 4. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  KiVa:n pelejä seuranneena täytyy sanoa että Kautto on meikäläisen vakuuttanut senverta tehokkaasti että melkein potkisin Helgen pois ja pitäisin Kauttoa luukulla. Säästyisi hyvät rahat ja Kautto on mielestäni tarpeeksi laadukas stuntatakseen Zapoa tarvittaessa pelin pari.
   
 5. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Mutta säästyykö tuossa yhtään mitään kun Helgellä on jo sopimus ensi kaudesta? Jos nyt oletetaan ettei Suomen lainsäädäntöön istu nuo Venäjältä kuullut käytännöt, että jos potkit kesällä pois maksat vaan jonkun 20% täyden kauden palkasta..
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Istuu, jos se on präntättynä sinne pelaajasopimukseen valmiiksi. Jälkikäteen tuota ei voi ottaa käyttöön.
   
 7. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  ,
  Vaihtoehtoisesti K&V voisi tarjota IFK:lle päittäin vaihtoa Helge -> Lankinen.
  EliteProspects Kevin Lankinen
  Nuori kaveri, IFK-fanien sylkykuppi koska Jokerikasvatti, halvempi kuin Helge, pelasi todella vakuuttavan kauden jouduttuaan yllättäen astumaan ykkösveskan rooliin Bäckströmin oltua klesana suurimman osan kaudesta. Olisi hyvä haku tulevaisuuttakin ajatellessa. ja IFK:n on huudeltu pitkin kautta kokenutta ykkösveskaa ensikaudelle.
   
 8. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tämä onkin sitten jo mielenkiintoisempi haku, joka kelpaisi meikäläiselle ehdottoman hyvin. Lankisella on potentiaalia. Nuorempana ehkä se tasaisuus puuttu ja kai sen kanssa on vieläkin ollut vähän ongelmaa. Saattaa pelata ihan loistavan pelin ja seistä päällään 95 % ajasta, mutta sitten hörppää yhden tai kaksi ihan omituista. Toisaalta Helgellä on ollut ihan samaa ongelmaa. Potentiaalinen win-win.

  Zapo-Lanki-Kautto triokalla lähtisin suht rauhallisin mielin kauteen. Jos jotain dramaattista tapahtuu, niin veskaria voi olla helpompi hankkia kesken kauden, kuin 1-2 sentteriä.
   
 9. Vili#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Gymer odotetusti jatkaa uraansa muualla. Vituttaahan se, mutta tätä tämä on.
   
 10. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Gymer pelasi nousujohteisen kauden | Jokerit.com

  Olishan Gymer ollut yksi niistä, jonka olisi toivonut jatkavan. Vaikka voiman suhteen oli puutteita ja sen takia usein katollaan, niin uskalsi ja osasi pelata positiivista vastuuta ottavaa kiekkoa. Noista vanhemmista pelaajista ei ihan kaikista voi sanoa samaa.

  Gymerin itsensä kannalta ainoa oikea liike oli nostaa kytkintä. Jalosen ja Kurrin systeemissä pelaa isopalkkaiset epäonnistujat tappiin asti avainpaikoilla, vaikka tarjolla olisi nälkäistä onnistujaa omasta junnuputkesta.
   
 11. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Gymerin kehityskäyrä oli ylöspäin, joten vituttaa päästää menemään. Tähän tilalle hankitaankin sitten luultavasti böndeltä joku masimarjamäki, mikaniemi tai muu turhake.
   
 12. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ensi kauden jälkeen Jokereissa ei todennäköisesti ole enää yhtään omaa jätkää. Karu on kohelo-seikkailun hinta.

  Mutta lätkä on tasokasta hei jes!

  edit.

  Lainaus:
  Ja tämä. Eiköhän tilalla viiletä syksyllä joku roopetalajan ja masimärjamäen symbioosi, joka ei osaa edes luistella. Aivan hemmetin surullista touhua.

  edit2.

  Ja uutisen FB-kommentteja lukiessa alkaa muuten ns "tavallinen fani" myös reagoida tähän tilanteeseen. Parin ensimmäisen kauden aikana nuo kommentit olivat tasoa "jee khl on paras", mutta nyt on jo melko kovaakin kritiikkiä. Mielenkiintoista.
   
  Viimeksi muokattu: 25.04.2017 klo 11.27
 13. pappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Minun silmissäni Jokerit tulee olemaan muukalaislegioona. Vain tuttu logo paidassa muistuttaa enää Jokeriperinteistä. Voi kumpa jokin ihme tapahtuisi ja Jokerit palaisi liigan ennen kuin viisi vuotta on mennyt.
   
 14. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eiköhän Gymer lähde Liigaan kehittymään ja ihan oikein jos niin tekee. Raakile vielä KHL:ään ja olisi sitä myös ensi kaudella. Eihän tuossa mitenkään estetä paluutakaan Jokereihin, jos ottaa ne pari isoa kehitysaskelta Liigassa. Itsekin mainitsi toivovansa vielä joskus pelaavansa Jokereissa. Win-win kummallekin osapuolelle. Jokereilla ei ole tarjota sitä mitä Gymer tarvitsee ja Gymer pääsee hakemaan sen askeleen muualta ja kenties tiet kohtaa taas parin vuoden päästä.
   
 15. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  No mut hei, onneks ei menetetty Hishonia!
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Kun vielä saatais Keränen ja Harju takas, niin olis kaikki avaimet viihdyttää vierasfaneja täysillä.
   
 17. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Vuorinen on paiskinut hommia ja kaikessa hiljaisuudessa juhlakauden rosteri alkaakin olla viimeistä silausta vaille valmis:

  Pelletier - Kennedy - Keränen
  Olimb - McLean - Hishon
  Harju - Niemi - Salminen
   
 18. PunaKelta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kaukaloissa
  Lainaus:
  Näinhän se tulee menemään. Tuo joukkue näyttää enemmän joltain Helsingin Dynamolta, kuin Jokereilta.
   
 19. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Mä en laittaisi Olimbia tuohon kerhoon. Vaikka ei meillä onnistunut, niin oli kuitenkin pelaaja ja lähti omasta tahdosta.

  Hauskasti koottu lista ja 3 vuodessa on Kurri ja Vuorinen saaneet kasattua huomattavan floppilistan vyölleen. Vuorinen jatkaa siitä mihin bluussissa jäi eli epäonnistumista.
   
 20. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Molempien kannalta täysin oikea ratkaisu. Gymerin taso ei riitä Jokereihin ja Gymerin on oman kehityksensä kannalta turha jäädä istumaan poppareilla ja seilaamaan KHLn ja Mestiksen väliä kun nuo kaksi eivät kuitenkaan mitään laadukkaampaa yhteistyöseuraa keksi.

  Joskus sitten valmiimpana takaisin.

  Nyt alkaisi olla viimeinen aika kotiuttaa edes osaa nimistä Pulkkinen, Moses, Filppula, Santala, Lindbohm, Lepistö. Muuten tästä touhusta menee täysin uskottavuus.
   
 21. Yx7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Surullista kuinka jokrujen ohipotkut itkettää aikuisia miehiä.
  Pelaajien hankinta ei ole helppoa, epäonnistumisia tulee, se että kuinka pitkään ja paljon täytyy pillittää onkin toinen juttu.
  Itkeekö kaikki lätkäfanit ympäri pallon samoin kun kesäloma tulee etuajassa tai kaikki pelaajat ei oo omasta kirkonkylästä kotoisin ?
  Koohooällässä on yksi voittaja per vuosi, kaikki muut on häviäjiä. Turha kyynelöidä tätä tosiasiaa.
   
 22. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Epäonnistumisia tulee tottakai, mutta Vuorisen aikana näitä on tullut aivan liikaa. Jokaisella KHL-kaudella tärkeisiin rooleihin hankittuja pelaajia on flopannut täydellisesti. Näillä resursseilla pitäisi pystyä paljon parempaan.

  Kun samaan aikaan omat kasvatit potkitaan pihalle ja Jokeritaustaisia pelaajia ei hankita, vaan kokoonpano täytetään Niemillä, Talajoilla ja Marjamäillä, niin ei ihme, että kritiikkiä on alkanut tulla.
   
 23. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Näin juuri. Gymer kulki Jokerien ja Vantaan kautta urallaan eteenpäin, ja se on pekästään hyvä asia. Kehitys ei kuitenkaan ole sitä tasoa, että saisi Jokereissa kärkiketjuista vakiopaikan, joten parempi vaihtaa liigaa. Vaikea käsittää, mikä tässä on joidenkin silmissä väärin. Olisiko Jokerien kuulunut sanoa, että et vaihda?

  Lainaus:
  Kirjoitin viime viikolla, että päätökset viipyvät, koska halutut pelaajat pyrkivät katsomaan muutkin vaihtoehdot kuin Jokerit. Esimerkiksi jatkamisen Pohjois-Amerikassa tai muualla KHL:ssä. Näin se vaan, haluttiin täällä sitä tai ei.
   
 24. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Pitäisikö tosiaan pystyä paljon parempaan? Voidaan toki miettiä, että Liiga-aikoihin verrattuna kolminkertaisen budjetin pitäisi mahdollistaa "varmojen korttien" hankkimisen, mutta kun ei se vaan mene niin. Jokereitten resursseilla KHL:ssä tulee huteja aivan varmasti. Paremmalla skouttauksella toki niitä voisi olla nykyistä vähemmän, mutta kyllä niitä kuitenkin vain tulee. Toisaalta on siellä myös todella onnistuneitakin skouttauksia ollut huomattava määrä, jotka ovat olleet odotettua parempia pelaajia.

  Varmat kortit menevät sinne missä maksetaan paljon Jokereita enemmän, tosin Regin poikkeuksena säännössä. Liigan kärkipelaajat eivät taas pääsääntöisesti tasoltaan riitä KHL:n kärkiketjuihin ja jos riittävät, valitsevat usein KHL:n isoista seuroista ja isoista palkkapusseista tai lähtevät NHL:ään yrittämään. Jokerit toisinsanoen kamppaileen 2-tason suomalaisista ja 2-3-tason ulkomaalaisista. Ei noihin kategorioihin kovin montaa varmaa korttia mene. Ulkomaiset ovat lähtökohtaisesti kahta sorttia toivotaantoivotaan tapauksia: Nuoria urallaan eteenpäin meneviä, joilla NHL:n portit ovat kiinni syystä tai toisesta (useimmiten koko) tai huonon kauden tai kaksi pelanneista sen hetkisen markkina-arvonsa menettäneitä pelaajia (esim kauden loukkaantumisen vuoksi sivussa olleet tai vaikkapa ensi kauden jälkeen 3v katsomossa istunut Moses). Jos tuosta katraasta saa hankittua pelkkiä onnistujia, ei kyse ole enää edes pelkästä hyvästä skouttaamisesta vaan myös puhtaasti hyvästä onnesta.
   
 25. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Onhan tää uus huippu, että ollaan pitämässä pahimmat flopit rosterissa.