One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rämön tilanne on ilmeisesti niin huono, että pakko sinne on Zapolskille joku kirittäjä hakea. Juolevi myös samalla oven avauksella sisään. Ottaisi Rautasen paikan ja pääsisi joka pelissä kentälle. Ihan hyvät mahikset napata kunnon roolia.
 
Stadin herruus on ja pysyy Ilmalassa!!
"Paskasti kasattu joukkue", terveisin useampi jokerikirjoittaja jatkoajassa viimeisen puolen vuoden aikana. Niimpä niin.

Joukkue on pelannut tällä kaudella huonosti vain yksittäisiä eriä, viime kaudella joukkue pelasi hyvin yksittäisiä pelejä, vielä useammin vain yksittäisiä eriä. Kun joukkue pelaa hyvin, yksilöt erottuvat edukseen. Sama päinvastoin. Tämä näkyy parhaiten maalivahtien pelaamisessa. Nyt meillä ei enää olekkaan ongelmaa Zapolskin kanssa.

Seuraavaksi ollaan hankkimassa sitten taas uusia pelaajia. Mitä miettii toimisto?


Pitäisikö hankkia hyökkääjä? Jokereilla on ihan hyvä tilanne hyökkääjien suhteen. Joukkueessa riittää erittäin laadukkaasti laukovia pelaajia, mikä näkyy muun muassa ylivoiman toimimisena murhaavalla tavalla. Tolvanen yllätti kaikki. Joukkueessa on pitkästä aikaa paljon "secondary scoring" -potentiaalia. Mutta aika kaukana on meidän viisikkopelaaminen siitä, että meillä olisi valmiita ketjuja jotka pystyvät tasakentällisin illasta toiseen luomaan maalitilanteita vastustajan maalille enemmän kuin omaan päähän. Puuttuu ykkösketju.

Regin ei ole meidän tämän kauden joukkueessa ongelma, mutta jos kapteeni palaa omalle tasolleen, on hän ratkaisu. Mitat täyttäviä varmoja tulosyksikön senttereitä ei ole montaa tarjolla markkinoilla oikeastaan koskaan. Vai pitäisikö joukkueeseen rakentaa keskushyökkääjien osastolle reserviä loukkaantumisten varalle? Millaisessa pelikunnossa Wirtanen on (pelannut yhden erän tällä kaudella)? Voisiko Niemeä peluuttaa hyökkäävämmässä roolissa? Selviytyykö Mäki keskushyökkääjänä nelosketjussa?

Pitäisikö hankkia puolustaja? Jokerit vaihtoi top4 puolustajat tälle kaudelle, ja onnistui aivan fantastisesti. Meillä on tiivis paketti, joka suorittaa illasta toiseen hyvin. Lundin on ainoa puolustaja joka mielestäni toistuvasti nukahtelee, mies tekee pieniä virheitä jotka näkyvät isosti. Noin muuten pakisto suorittaa tasaisesti. Eniten ongelmissa on Lauridsen, joka ei vieläkään tunnista tilanteita tarpeeksi hyvin, mikä näkyy etenkin pelin avaamisessa ja kaksinkamppailuissa pelikovuuden säätelyssä, viimeisen takia Lauridsen on istunut viime peleissä useasti jäähyllä. Kuusikon ulkopuolella meillä on Rissanen ja Rautanen.

Jalvanti laitettiin ulos. Meillä on Erixonin pelaajaoikeudet. Erixon ei saanut NHL-sopimusta. Näen tässä monta yksittäistä tekijää, jotka liittyvät toisiinsa. Erixon on erinomainen kahden suunnan isokokoinen puolustaja, joka liikkuu ja liikuttaa kiekkoa hyvin. Ilman loukkaantumisia Jokereilla ei ole hädän päivää nykyiselläkään kokoonpanolla.

Pitäisikö hankkia maalivahti? Meillä pelaa tällä hetkellä joka ilta varmasti esiintyvä Zapolski. Jostain on minulle jäänyt kuitenkin tunne, ettei Zapolski olisi isojen pelien maalivahti. Voiko Zapolski ainoana varmana maalivahtina lähteä pudotuspeleihin? Rämön tilanteesta tietää yksi sitä ja toinen tätä. Noh, enpä nyt spekuloi tiedoilla sen enempää mutta totean, että menestyvä joukkue tarvitsee kaksi maalivahtia johon joukkue uskoo. Kolmosvahti Ratilaisen taso KHL-runkosarjassa on kysymys, johon Jokereiden valmennus ei ole vielä halunnut kuulla virallista vastausta. Jossain vaiheessa myös Zapolski tarvitsee lepoa. Miten pitkään Rämö on poissa?


Summa Summarum. Olen tässä kirjoituksessa perustellut itselleni oikeastaan jokaisen erillisen hankinnan. Itse laittaisin tällä hetkellä hankintajärjestyksen näin: 2. maalivahti, kakkossentteri, kahden suunnan puolustaja. Jos toimistolla häärisi menneisyydestä tuttu mies, olisi meillä pian joukkueessa uusi laituri.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Saako vieläkään toivoa vahvistusta sentteriosastolle vai onko se edelleen vain turhaa höpöpuhetta niinkuin ennen kauden alkua, mille ei ollut mitään perusteita?
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
Saako vieläkään toivoa vahvistusta sentteriosastolle vai onko se edelleen vain turhaa höpöpuhetta niinkuin ennen kauden alkua, mille ei ollut mitään perusteita?
Ei saa toivoa eikä olla kriittinen. Jokerit on syyskaudella voittanut niin paljon pelejä. Emme halua ajatella mitä kävisi pleijarisarjassa esimerkiksi Lokoa vastaan keväällä.
 
Sporaan sporaan

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Palola ulos ja Korpikoski sisään Jalasvaaran kanssa. Tuolla muutoksella joukkue olisi taas astetta kovempi ja valmiimpi loukkaantumisten varalta.

Sentterin hankintaa en näe realistisena, ellei Regin ole pahasti rikki.

E: mitähän Chris Lee tekee? Ei näytä olevan sopparia mihinkään ja varmaan pitäisi kohta saada pelejä alle, jos meinaa olympialaisiin yrittää.
 
JE SUIS ILVES

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
E: mitähän Chris Lee tekee? Ei näytä olevan sopparia mihinkään ja varmaan pitäisi kohta saada pelejä alle, jos meinaa olympialaisiin yrittää.
Änäriin kävi koittamassa Kingsin leirillä. Syyskuun lopussa tiputettiin pois eikä sen jälkeen ole uutisia näkyt. Voisihan tuo olympiakortti olla yksi motivaattori pelata vielä kausi KHL-kiekkoa ennen eläkepäiviä. Eriasia sit taas onko Jokereissa hyökkäävää roolia ja yv-aikaa tarjolla.
 
I'm just here so I won't get fined.

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Chris Leelle löytyisi aivan satavarmasti hyvää roolia sekä paikka joukkueessa. Toinen tanskalaisista seiskapakiksi, jolloin jokaisessa pakkiparissa olisi aika kovaa kiekollista taitoa tarjolla. Ylivoimalla taas on yksi nimeltämainitsematom alisuorittava rightin pelaaja, jonka paikan Gilroy voisi hoitaa Leen pelatessa viivalla. Regin-N.Jensen-Gilroy-Lee-Huhtala (Joensuu yms) ei mun korvaan kuulostaisi yhtään huonommalta ylivoimalta toisen yv:n jatkaessa nykyisellä koostumuksellaan. Tuskinpa on kuitenkaan Helsinkiin tulossa, kun Venäjän puolella saa varmasti moninkertaisen palkkapussin.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Täytyy toivoa, että Rämö olisi huomenna tai viimeistään ensi viikolla maalilla. Tiukka rupeama otteluita jatkuu ennen taukoa. Saisi Zapo hieman levähtää ja Rämö pelituntumaa alle.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei tässä oikeen enää osaa päättää mitä toi joukkue tarvitsee kipeimmin. Haluisin sanoa, että sentteriä kuten jo ennen kauden alkua, mutta mv-tilanne on myös vähintäänkin huolestuttava ja toisaalta tonne tarvittaisiin aivan ehdottomasti yksi laatupakki lisää.

Regin menee kuin täi tervassa, vaikka tasakentällisin Reginin ketju tänään olikin Jokereiden paras, toki lähinnä Jensenin ansiosta. Nyt mahdollinen loukkaantuminen ja kusessa ollaan. Wirtasella oli tänäänkin yhtä vähän kiekollista annettavaa kuin aikaisemminkin ja Mäki nyt vaan alkaa olemaan niin kaukana KHL:n tasosta, että pahaa tekee.

Puolustuksessa loppuu miehet kesken, jos Lundin loukkaantui pahemmin. Kaikki kunnia Rautaselle tän illan pelistä, mutta taso ei vaan vielä riitä isompiin minuutteihin ja kusee siinä samassa Lepistön peliä. Jensen oli tänäänkin Jokereitten huonoin pakki niinkuin viime aikoina on trendinä ollut ja tarvitsisi ehkä pari peliä lepoa.

Rämön kuntoon pääsemisen ja varsinkaan pelikunnossa pysymisen puolesta en laittaisi edes puolikkaan sentin vetoa sisään. Ja vaikka pääsisi kuntoon, pääseekö koko loppukauden enää pelivireeseen.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Nyt olisi hyvä hetki avata Niclas Andersenille oma ketju.

Onko joku kuullut tästä pelaajasta mitään ennen tätä hetkeä? Itse en ole.
 
Kuten Bat Helvetistä, olen poissa kun aurinko taas saa

All vibes, no tactics

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Andersenin tulon myötä joukkue näyttää erinomaiselta. Täydelliseltä se näyttäisi, jos vielä jonkun rivihyökkääjän (Marjamäki & Mäki) saisi päivitettyä oikeasti vaaralliseen (hyökkäyspäässä) hyökkääjään.
 
Espo scores on the rebound, but Jesus saves.

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Vuorisen ja Kurrin duuni on kyllä ollut todella timanttista tällä kaudella. Andersenin myötä pakisto on varmaan kovin koskaan ja kaikki ulkkarihankinnat ovat olleet onnistuneita (en usko, että Andersenin hankintaakaan tarvitsee katua.

Katselin muuten tuossa Ak Barsin tilastoja ja huomasin, että Anton Lander on tehnyt 28 otteluun 18 pistettä ja palkka lienee luokkaa tolkuton. Kazan on tuskin kovin tyytyväinen tuohon saldoon. Norman on ollut vähintään yhtä tehokas kuin Lander ja palkka on varmaan taskurahoja Landeriin verrattuna. Hyvä haku K&V:lta, vaikka Lander oli täälläkin monen toivehankinnoissa.
 
JE SUIS ILVES
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jälkiviisastelu on helppoa, mutta kylläpä Kurri nyt näyttäisi tyhmältä jos olisi, fanien toiveesta/vaatimuksesta, tyrkännyt Niemen pihalle, jättänyt Normanin hankkimatta ja palkannut Ilari Filppulan siihen paikalle. Kaikki kunnia Ilarille, mahtava tyyppi ja pelaaja, mutta koko kausi enemmän tai vähemmän klesana so far.
 
VÄLIKAUSI!

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Niemi on ihan eri pelaaja kuin edellisellä kaudella. Ei voi kohtuudella odottaa kenenkään arvaavan, että noin iäkäs (29) pelaaja kehittyy noin paljon yhdessä kesässä. Viime talvena vaadin potkuja ja nyt jatkoja. Niin se mieli muuttuu esitysten perusteella. Norman on ollut parempi, kuin tilastoskouttaamalla olisi voinut odottaa ja Nellin sentteriosaaminen ei ollut tiedossa. Filppulan toivominen takaisin oli typerää.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Niemi on ihan eri pelaaja kuin edellisellä kaudella. Ei voi kohtuudella odottaa kenenkään arvaavan, että noin iäkäs (29) pelaaja kehittyy noin paljon yhdessä kesässä. Viime talvena vaadin potkuja ja nyt jatkoja. Niin se mieli muuttuu esitysten perusteella. Norman on ollut parempi, kuin tilastoskouttaamalla olisi voinut odottaa ja Nellin sentteriosaaminen ei ollut tiedossa. Filppulan toivominen takaisin oli typerää.
Ja tämän takia joukkueen kasaa ammattilaiset eikä palstatietäjät.
Salminen ja Hishon sai monoa, Niemi ei =Valmennu/Toimisto näki miehen potentiaalin oikein roolitettuna/mies itse ymmärsi mikä mätti.
Nelli siirrettiin keskelle (haastiksien mukaan päätös tehty jo ennen kauden alkua) = Valmennus/Toimisto tiesi miehen potentiaalin kys. roolissa ja miten se ulosmitataan.
Ja eiköhän Normaninkin kohalla tiedetty mitä saadaan, selvästi enemmän kotonaan Jokereissa kuin Torpedossa.

Onkohan täälläkin vain traumatisoiduttu Virmasesta niin pahasti että kaikkea epäillään? Floppeja tulee aina joka joukkueeseen sille ei voi mitään mutta yleisesti ottaen KHL-aikana tehty hyvää työtä hankinnoissa (viimekausi oli todella heikko joo, mutta sieltäkin saatiin Nelli, Anttila, Zapo, tänkauden Niemi ja Pihlström)
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy