Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Joukkueen rakennus kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Uncle Ben, 27.10.2016 klo 14.52.

 1. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Oman kausikortin osto riippuu nyt aika paljon siitä, että saapuuko mies Kuopioon näiden viiksien kera, vai ilman.
   
 2. Leppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Positiiviset odotukset tulee tästä Maionesta!
  Just eilen selasin eliteprospectia ja sieltä free agent listaa ja tämä herra oli ensimmäisenä slovakian liigan kohdalla. Ajattelin, että siitä saattais saada suht hyvän hinta-laatusuhteen omaavan pelaajan..
   
 3. muzakian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
 4. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Kovat tehot on puolustaja latonut Slovakian Extraligassa. Yli piste per peli ja lisäksi tehopörssissä +19. Slovakiaa ennen vaikuttanut ECHL:ssä. Late bloomer vai liian heikko kovempiin sarjoihin? Mielenkiintoinen hankinta kyllä.
   
 5. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Hyökkääjistäkin taakse jääneet maajoukkuejyrät Hossat ja Surovyt. Eikä Nagykaan montaa pinnaa enempää tehnyt. Pakille hirmutehot vaikka kyseessä onkin "vain" slovakianpääsarjataso.
   
 6. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tätä ihmettelin vähän itsekkin. Olisi voinut odottaa Vainiolan olevan se syvyyssentteri. Jos tosiaan sieltä vielä yksi sentteri tulee lisää sen kärkisentterin jälkeen niin KalPallahan alkaa olemaan kaksi joukkueellista senttereitä kasassa.

  Maione vaikuttaa erinomaiselta hankinnalta. Vaikka onkin pituudessa suhkot lyhyt niin painoa kuitenkin näky olevan kivasti. Toivottavasti ei ole tosiaan kerryyttänyt pelkkää pizzaa syömällä? :D. Kyllä tämmöisen jätkän mieluusti näkee ykköspakkina hankittavan kuin vaikka toisesta Liiga seurasta joku Juuso Pulli tai vastaava. Tuo mukavaa pöhinää varmasti kaukaloon ja sen sisälle tämmöinen aivan uusi ukkeli.

  Joukkue alkaa kyllä muovautumaan minusta aika kivasti pikku hiljaa kasaan. Kerrankin näyttää siltä, että toimistolla tiedetään, mitä pitää tehdä. On hankittu Ruotsin divasti ja Slovakian pääsarjasta pistepörssin kärkiukot. Sitten kotimaisesta sarjasta vyysisyyttä tuova Kai Kantola, joka ei varmasti jätä tilanteita puolitiehen. Pakistoon Tuomaiselle tuttu Parikka sekä hyökkäkyseen itselle jo tuttu sentteri Vainiola. Maalille Godlan kaveriksi myöskin jo entuudestaan tuttu Hovinen (en vieläkään tälle pahemmin lämpeä). Kerrankin hankinnoissa näkyy selkeä linja, eikä linjattomuus. Ihan jo vesikielellä odottelee sitä kärkisentteriä ja kärkilaituria. Ainut mikä tässä vaiheessa mietityttää on se, että lähdetäänkö kauteen tosiaan siinä tilanteessa notta Balasz Sebok on meidän kakkossentteri? --- Nythän sentteristö on about mallia: X-Sebok-Luostarinen-Vainiola-Kokkola-syvyyssentteri? ---
   
 7. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 8. Bondarev Jäsen

  Nyt kun osa laskee täällä noita senttereiden lukumääriä, niin kannattaa muistaa yks pikku juttu. KalPa ei ole tietääkseni vielä julkaissut Vainiolan sopimusta joten hän voi hyvinkin olla tuo "syvyyssentteri".
   
 9. Leppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Tuuletus on ainakin ihan kunkku! Aika potralta pojalta vaikuttaa. Toivottavasti liikkuvuus riittää!
   
 10. Grabovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Osaakohan puolustaa. Pienikokoinen. Saldo plussalla kovien tehojen ansiosta ?. No pariksi joku puolustava kaveri.
   
 11. Uncle Ben Jäsen

  Jaa-a, hyökkäykseen haluttiin Kai Kantola tuomaan fyysisyyttä liikkeenkin kustannuksella, ja Ville-Vesa Vainiolan kohdalla lienee vähän sama asia, mutta puolustuksessa asia taitaa olla sitten mieluummin toisinpäin. Varmaan tietävät asian paremmin kuin minä, mutta itseäni tää kyllä vähän askarruttaa. Kannattaako hyökkäyksessä tinkiä suurimmasta vahvuudesta, liikkeestä, ja mites sitten tää puolustuspää. Nyt kun Timonen ja Mikkola poistuvat, niin minusta puolustukseen ei olisi ollut pahitteeksi joku vähän fyysisempi ja puolustusorientoituneempi kaveri. Parikka ja Maione ovat kuitenkin molemmat alle 180 senttisiä kavereita, ja kummankin vahvuudet taitaa olla mieluummin hyökkäyssuuntaan.

  Ei sillä, itselleni fyysisyys ei ole mikään itseisarvo, mietin vaan mikä se punainen lanka tossa joukkueen kasaamisessa on. Hirmuisia tehojahan Maione on Slovakiassa takonut, ehkä sitten ensi kaudella nähdään johtuiko se enemmän Maionen tasosta vai Slovakian sarjan tasosta. Molemmilla lienee osuutensa asiaan.

  Lähtökohtaisesti pelaava pakkikuusikko lienee siis jotain tällaista:

  Juuso Riikola-Santeri Lukka
  Mikael Seppälä-Mathew Maione
  Otto Leskinen-Eetu Sopanen
  (+ Valtteri Parikka, Syvyys Hankinta, Joona Riekkinen)

  Yhtään kahdeksankymmentäluvulla syntynyttä kaveri ei pakistossa ole.
   
 12. ToobHanns Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Bruins, Flyers
  Lainaus:
  Enskaudella ostan samantien 6 kaljaa yläpesästä ja juon ne, jos Matti Majoneesi vetää stick riden tekemänsä maalin jälkeen Niiralan montussa.
   
 13. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Eikö ketään häiritse että Kantolaa lukuun ottamatta tulee pikkupoikia kooltaan joukkueellinen?
   
 14. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  Sanoisin, että Maione sekä Lavoie ovat melkolailla arpakortteja tulevalle kaudella. Lavoie voitti CHL:n rookie of the year -palkinnon tässä muutama vuosi takaperin. Kun katsoo, missä tämän pystin saaneet ovat pelanneet peliurallaan, niin lähes poikkeuksetta ovat jääneet ECHL-tasolle, muutama on saanut vyölleen pari AHL-peliä. No on kuitenkin yksi poikkeus, Cam Abbot on pelannut SHL:ssä viime kaudet noin 0,5 pist/peli -tahdilla.

  Maione on vähän samoilla lähtökohdilla varustettu pelaaja, yleensä ECHL:n parhaat pelaajat pääsevät kokeilemaan AHL:ssä, mikäli pelaajissa nähdään potentiaalia ylöspäin. Maione ei kuitenkaan ole päässyt AHL.ssä pelaamaan peliäkään. OK, pisteet Slovakian sarjasta ovat melko hurjat, mutta tasoltaan tuo sarja on varmasti lähempänä Tanskan pääsarjaa tai Tsekin divaria, kuin DEL -liigaa. Jos vilkaisee, minne Slovakian sarjan pistepörssin kärkipään miehet ovat seuraavina vuosina päätyneet, niin siellä ollaan kiekkoiltu pääosin Tsekin tai Saksan kakkostasolla, Puolan ja Ranskan päätasolla, mutta äkkivilkaisulta ei sellaisia nimä löytynyt, joilla suunta olisi ollut kovempiin sarjoihin.

  Toivottavasti edes toinen arpa voittaa,
   
 15. Uncle Ben Jäsen

  Lainaus:
  Juuri näin, eiköhän Vainiola ole juuri tuo syvyyssentteri. KalPahan ei ole Vainiolan sopimusta julkaissut, asiasta puhuttiin vain tässä Savon Sanomien jutussa.

  KalPa kiinnitti keskushyökkääjän - Savon Sanomat

  Tuolla todetaan, että ”Hyökkääjä on toistaiseksi sairauslomalla ja hän siirtyy KalPan palkkalistoille kesän aikana.”
   
 16. Uncle Ben Jäsen

  Lainaus:
  No tähänhän tossa just edellä viittasin, tosin vain puolustuksen osalta. Hiukan mietityttää miten ja kuka sitä oman maalin edustaa siivoaa..
   
 17. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  Lainaus:
  No tietysti Jätekukko!
   
 18. Uncle Ben Jäsen

  Lainaus:
  Aivan, homma kunnossa. :)
   
 19. Mazoo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ihan hauskanoloinen haku toi Maione. Voi niitä lukuisia kertoja kun KalPan ylivoimassa / pyörityksessä on toivonu pakille käsiä. Toki sarjojen väliset tasoerot voi pistää miehen raukeemmaks.
   
 20. Uncle Ben Jäsen

  Lainaus:
  Ja mikä tuo linja sitten sun mielestä on, ja miten se eroaa aikaisemmasta ”linjattomuudesta”?
   
 21. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Edellisiä kompaten hra Maijonen vaikuttaa hyvältä haulta, mutta pelkkien statsien perusteella ei toki voi onnistuneeksi hankinnaksi vielä lukea. Huippupisteitä joo, mutta ei todellakaan huippusarjoissa. Melkoiselta juntturalta näyttää noissa videoissa, toivottavasti enemmän salilta kuin pitserioista peräisin tuo. Ja pituutta on virallisiin tietoihin lipsahtanut vähän liikaa. Kaiken kaikkiaan hankinnoista positiiviset vibat edelleen.
   
 22. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Ulkonäön perusteella kysesssä on selkeästi jokunen vuosi sitten RoKissa piipahtaneen Makarooni-Matin kaksoisveli.
   
 23. Bondarev Jäsen

  Kun katsoo noita Slovakian liigan finaalien ottelukoosteita, niin vahvasti tulee ajatus, että Mathew Maione on hankittu KalPaan puhtaasti "teksti-tv" scouttauksella. Ennustan tälle kaverille todella isoja vaikeuksia puolustuspäähän. No annetaan toki mahdollisuus näyttää kykynsä, mutta jos jotain pitää veikata niin Derry Menard vol 2 voi olla kyseessä.
  Itse en latailis kovin suuria odotuksia tähän kaveriin.
   
 24. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Täällä on moni ilmaissut huolensa siitä, riittääkö Majoneesin taso Liigaan. No, voin kertoa, että riittää!

  Kyseessä on itse asiassa Paul Coffey / Phil Hosuley -tason värväys. Vähintäänkin niin, että pistetään ukolle Tuohimaan 1990-pelipaita päälle, niin tuskin kukaan huomaa eroa. Päin vastoin, savolaisille heimoveljillemme homma menee läpi, kuin väärä raha. 19+12-tehoja pidän realistisena. Voi olla, että jos Matt pysyy terveenä, niin jopa 40 pisteen raja paukkuu!
   
 25. Grabovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Juutuupissa näyttää tosi lyhyeltä kaverilta. Onkohan mitään käyttöä maalin edessä. Noiden väläysten perusteella ainakin värikäs kaveri.