Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Joukkueen rakennus kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Uncle Ben, 27.10.2016 klo 14.52.

 1. eakin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Laittakaas joku linkkejä noihin finaalien ottelukoosteisiin joka ne on löytänyt? Kovasti jo osaa tuomitsee kaverin epäonnistumaan. Silti omasta mielestäni juuri sitä mitä olen kaivannut, vähintään yhtä kova hankinta kuin Bellissimo!
   
 2. Veli Kaleva Jäsen

  Tervetuloa KalPaan, "Moses Malone" !
   
 3. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Hetkinen, muistanko oikein että Kale haki kolmea kärkipään kaveria joista yksi oli pakki? Nyt näyttää että alasarjojen kanukki pakki oli yksi niistä. Ollaan aika heikoilla vesillä.

  E. Kärkipään hankinta=kysykää Jyväskylästä
   
 4. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Saman joukkueen pelaajien yhden kauden pisteiden ja sen jälkeisten urien vertaaminen ei kauheasti välttämättä anna mitään kuvaa, mutta kävipä tuossa Majoneesin tilastoja kattellessa silmiin, että pelasi Guelphin vuotena SaiPan Sam Lofquistin kanssa samassa joukkueessa.

  Mathew Maione (D) 66 0 9 9 12 -4
  Sam Lofquist (D) 49 5 31 36 67 10

  Jotain yhteistäkin kavereilla kuitenkin löytyy, sillä molemmat vetivät poffeissa kiikaritehoin. Persoonalliselle kaverille vaikuttaa, joten toivottavasti onnistuu eikä paljastu uudeksi James Sanfordiksi.
   
 5. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Tämä Mathew Maione on oikein mielenkiintoinen hankinta. Aika näyttää, kuinka taitavasta kiekollisesta puolustajasta oikein on kysymys. Tuoreimpien kausien tilastojen perusteella potentiaalia ei mieheltä ainakaan puutu. Toivottavasti on huolellisesti scoutattu pelaaja, ettei totaalista floppausta tapahdu.
   
 6. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Profiilipakki tuli. Ensi kauden puolustus on profiililtaan perinteistä KalPa-tyyliä: pieni ja pehmeä. Mikkolan ja Timosen myötä poistui aika paljon osaamista ja asennetta oman maalin puolustamisesta. Kiekollista taitoa on jo "ihan riittämiin" Riikolan, Lukan, Leskisen ja osin myös Seppälän ansiosta, mutta oman pään vääntövoima on vähemmällä. Olisin toivonut "profiilipakin" oleman enemmänkin yleispuolustaja. Sen sijaan tämä Maione vaikuttaa tilasto/nettiscouttauksen perusteella siltä, että ehdottomasti tarvitsee rinnalleen varmistavan puolustajan. Toivottavasti syvyyspakki on sellainen.
   
 7. muzakian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
  Hieman epäilyttää kyllä minuakin tuo puolustuksen fyysisyys. Jos tai oikeastaan kun myös kaukalo pienenee niin maalinedustaväännöt lisääntyvät. Intensiteetti lisääntyy ja tietynlainen vääntövoima kulmissa korostuu. Jos pelitapakin suoraviivaistuu entisestään se meinaa sitä, että myös vastustaja saa prosenttuaalisesti enemmän pidettyä kiekkoa. Paria makuupaikkoja tarjoavaa stay-at-home pakkia tuo kokoonpano huutaa, mutta ilmeisesti tälläisiä ei ole tulossa ainakaan yhtä enempää.
   
 8. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Eikai kaukalo pienene vielä pariin kauteen? Jospa isompaa ukkoa aletaan kiinnittämään siinä vaiheessa rosteriin.
   
 9. muzakian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
  Lainaus:
  Olin jostain saanut lahoon päähäni muistikuvan että kaukaloa kavennettaisiin jo mahdollisesti tulevaa kautta varten. Lienen unelmoinut. Seppälä esitti kyllä pudotuspeleissä hyvää fyysisyyttä. Ehkä kesällä vielä lisää ruista ranteeseen.
   
 10. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Seppälä oli kyllä erittäin väkevä kaksinkamppailuissa. Muutenkin säväytti. Mielenkiintoista nähdä pystyykö vielä nostamaan tasoaan ensi kaudella.
   
 11. NumberFour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Arsenal, ROS
  Lainaus:
  Käsittääkseni jäädytysputkien takia tuo kaukalon kavennus ei olekaan niin yksinkertainen toimenpide kuin alunperin oli ajateltu näin ollen tulevalle kaudelle kaukalo ei vielä kapene. Tällainen huhu ainakin liikkui hallilla finaalien aikaan.
   
 12. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Mun muistikuvien mukaan tuo remontti tapahtuu vasta vuosien 2019-20 aikoihin
   
 13. #17:) Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  KalPan facessa: "Sopimuspaperissa on tuoretta kuulakärkikynän mustetta! Julkistamme kovan vahvistuksen joukkueeseemme tänään kello 11.00. Seuraavassa kolme vihjettä...

  Hän tulee aloittamaan kauden laitahyökkääjänä. Hän teki viime kaudella arvostetussa ammattilaissarjassa kunnioitettavat 43 pistettä. Hän ei puhu Savon murretta."
   
 14. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Empä kyllä äkkiseltään löytänyt Eliteprospects sivulta ketään nuilla statseilla. Toki pistemäärä on runkosarja+playoffit niin se on vaikeampi löytääkkin ja ei jaksa moista lähteä kaivelemaan. Luultavasti kuitenkin on kyse, ykköskentän laiturista. Jos on kerran ihan ammattilaisarjassa 43 pistettä kasaan kerännyt.
   
 15. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Mitch Callahan sopisi ainakin runkosarja pisteiden perusteella mutta kun tunnetusti noihin lasketaan myös pleijari pisteet niin vaikea tosiaan löytää.
  DEL:n puolelta löytyi myös joku runkosarja pisteiden puolesta sopiva mutta tuskin on kumpikaan noista.

  Max Talbot näyttää myös sopivan kyseiseen 43 pisteen mieheen kun lasketaan runkosarja ja pleijarit yhteen.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2017 klo 09.33
 16. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tuo jantterihan sopisi sinällään kuvaukseen koska "aloittaa kauden laidassa" eli osaa pelata myös keskellä. Mutta kuten todetut niin luultavasti haetaan yhteispistemäärää. Kumma miten ei itsellä osunut yhtään silmään. Laitetaan aamurähmän piikkiin.
   
 17. Nukkemurhaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa & Philadelphia Flyers
  Oli pakko tarkastaa, että onneksi Puustinen ja Tuppurainen ei sovi tuohon kuvaukseen. Toivottavasti on oikeasti kova nimi kerta niin lupaillaan. Toisaalta Huttusen tuntien "kova vahvistus" voi käsittää kaiken välillä Virtalasta* Crosbyyn. Joten korkkaan viskipulloni vasta kello 11 aikaan mikäli on tarpeellista!

  *Edit: Huh, tein laskuvirheen. Virtala tahkosi viime kaudella arvostetussa Tanskan liigassa vain 40 pistettä.
   
 18. #17:) Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Toivottavasti on runkosarjan pisteistä vihje on aateltu että savolaiset tuijottaa vaan niitä, Koska on yksi pelaaja sloakiasta joka sopii tohon kuvaukseen ja josta ei kyllä voi puhua sanalla kova vahviatus mielestäni, on hänkin kyllä karsintoja pelannut, mut en tosin tiedä onko slovakian liiga arvostettu,, pelkään että Huttusen mielestä on. Jospa ne yllättäs positiivisesti eikä kyseessä olisi Marcel.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2017 klo 09.29
 19. Uncle Ben Jäsen

  Lainaus:
  Jaa-a, Janne Tavi teki runkosarjassa pisteet 13+21=34, ja pudotuspeleissä 1+8=9, eli yhteensä 43 pistettä. On laitahyökkääjä, ei varmastikaan väännä Savon murretta, ja kaipa Liiga on jollain tapaa arvostettu ammattilaissarja.
   
 20. SSMiika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, jalkapallossa MP
  Mikko Laine/TuTo? Jos Mestis lasketaan ammattilaissarjaksi...


  edit. No sehän oli se Tavi(s) sitten kuitenkin
   
 21. #17:) Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 22. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ihan hyvä haku mutta kyllä tuo porukan pienuus on vaan tosiasia.
   
 23. muzakian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
  Oli omasta mielestä tuossa JYP sarjassa yksi vaikeimmin pideltäviä pelaajia meidän puolustukselle, joten ihan pätevä sainaus. Ehkä tämä nyt on jonkinlainen korvaaja Keräselle. Melko hyvin pysynyt nämä tämän kevään sopimukset salassa kun niitä ei juuri ole huhuketjuissa revitelty.
   
 24. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Ihan hyvä joo mutta kyllähän Tavi jäi itselle mieleen vain paikkojen tuhlaajana. Sebokin kanssa taistelivat kilpaa kumpi saa tuherrettua paremmasta paikasta vielä ohi. Tavi taitaa myös olla sentterilaituri? Onhan tuo joskus 16 häkkiäkin tehnyt niin mene ja tiedä. Joukkue alkaa tosiaan olemaan jo kasassa. Maione oli se ykköspakki mitä haettiin. Slovakian sarjasta Liigaan ja ykköspakiksi. Kova työ on Matilla edessä.

  Tavi-X-Lavoie
  Jokinen-Sebok-Kantola
  Mutanen-Luostarinen-Ruuttu
  Piipponen-(Vainiola)-Nuutinen

  Riikola-Lukka
  Seppälä-Maione
  Leskinen-Sopanen
  Parikka-X

  Godla-Hovinen

  Jotain tommosta se tulee olemaan. Oikein olisikin tuo ykkössentteri mallia Jani Lajunen eikä pienikokoinen ja taitava. Adam Hall missä pelaa!?

  Edit. Huonomminkin voisi olla? Kyllä ainakin itseä kiinnostaa mihin Lavoie pystyy Liigassa ja minkälainen Läski-Salonen Maionesta kuoriutuu. Mielenkiintoisia UUSIA ukkoja. Kantolasta annettava kyllä kiitosta. Tuo Ruudun ja Nuutisen rinnalle potenssiin 2 ärsytyspykälää. Kaikilla kolmella on myös saumat ja mahdollisuudet 10-20 maalin kauteen.
   
 25. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  Tavi-X-Kantola
  Jokinen-Lavoie-Ruuttu
  Mutanen-Sebok-Nuutinen
  Piipponen-Vainiola-Gymer
  Knuutinen- Luostarinen -Nevalainen

  Klemetti, Aaltonen, Könönen, Ahtonen, Juusola, Kokkola

  Juuso Riikola-Santeri Lukka
  Mikael Seppälä-Mathew Maione
  Otto Leskinen-Eetu Sopanen
  (x, Valtteri Parikka, Joona Riekkinen)

  Hyvät asiat ensin: Rosterissa on "leveyttä" enemmän kuin aiemmin. Saadaan vaikka kuusi kentällistä hyökkääjiä ja yhdeksän pakkiakin on.
  Jotenkin olen luottavainen maalivahtiosastoon ja puolustukseen, On toiminut useana vuonna ja nytkään ei huonolta näytä. Vauhtia ja tarvittaessa ilkeyttäkin tulee pakistossa riittämään, mutta kompensoiko se tarpeeksi kokoa? Kuka jaksaa vääntää alivoimalla maalin edessä?

  Hyökkäys näyttää koko ajan paremmalta, mutta tällä hetkellä kärkiketjut ja erityisesti niiden sentterien taso on arvoitus. Sen sijaan senttereitä riittää todella hyvin alempiin kenttiin ja taistelu pelipaikoista tulee olemaan tällä saralla kova. Laitureissa vähän sama asia, mutta onko jollain potentiaalia nousta tulosyksikköön ja kahteen ensimmäiseen kentälliseen? Omassa rankingissa Ruuttu, Nuutinen ja Gymer ovat kaikki lähtökohtaisesti kolmoskentällisen miehiä, mutta jonkun pitää nousta vastuunkantajaksi ylempiin kenttiin,

  Tavi mielestäni kauden paras hankinta tähän mennessä. Taso tiedetään ja pystyy suorittamaan hyvin ja tasaisesti. Ykkössentteriin kohdistuu isot odotukset ja ei voi olla arpa.