Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
1) SM-Liigaan menemisestä -> Aika epäylimielistä eikä moottorikelkka keuli, kun nousitte jo monta kuukautta sitten ensimmäistä kertaa Mestikseen eikä rokin ja liigapaikan välissä ole kuin 12 joukkuetta (11 edellänne Mestiksessä ja Liigan viimeiseksi sijoittuva). Teillä ei ole liigatasolle kelvollista jäähallia - eikä edes kiekkokulttuuria. Lähellä olette, ei voi muuta sanoa :D

2) Osa teistä pitää rokia "Kärppien potentiaalisena kilpailijana". Matka lienee yllä kirjoitettuun verrattuna vielä paljon pidempi.
1) Ilmeisesti on mielestäsi väärin asettaa tavoitteeksi liigaan nousua. Ihmettelen suuresti miksi se sinusta on ylimielistä. On aivan selvää, että SM-liigaan RoKilla on matkaa valovuosi. Miksi se ei silti saisi olla tavoitteena? Pitääkö seuran olla tyytyväinen siihen sarjatasoon millä pelaa? Haluatko kenties suljetun liigan? Koetko kenties asian henkilökohtaisena uhkana?
Onko mielestäsi tosiaan ylimielistä toivoa kannattamalleen seuralle parhainta mahdollista menestystä? Olen pahoillani, mutta en voi olla kanssasi samaa mieltä.

2) Matka Kärppien kilpailijaksi on varmastikin yhtä pitkä kuin tuo nykyisin lähes mahdottomalta näyttävä liigaan nousu. Jos kuitenkin liigaan joskus noustaisiin, niin seurat olisivat automaattisesti kilpailijoita. Miten tämän potentiaalin ymmärtäminen tekee ihmisestä ylimielisen? Eikö ennemmin olisi ylimielistä väittää, ettei tuo ole ikinä mahdollista?

Täältä katsottuna on vaikeaa käsittää miksi mahtava Oulun seutu ja Suomen paras kiekko-organisaatio pitäisivät ylimielisenä köyhän Lapin joukkueen tavoitteita pärjätä mahdollisimman hyvin. Fanien haaveet eivät välttämättä ole realistisia, mutta miksi Lapissa ei saa haaveilla liigaan noususta? Onko olemassa joku jääkiekkoliiton salainen sääntö, että vain todella rikkaat seutukunnat voivat saada joukkuen liigaan? Jos siis lappilainen edes liigapaikasta haaveiluun syyllistyy, niin on ylimielinen ehkä rikollinenkin? Tämä tuomiosi vaikuttaa kyllä kovin epäreilulta.

Eikö olisi enemmin oikeutettua väittää ylimieliseksi väitteitä, ettei RoKin kaltainen pieni seura voi koskaan nousta SM-liigaan? Vaikka tämä lieneekin epätodennäköistä, niin ikuisuus on pitkä aika, mitä tahansa voi tapahtua.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Eiköhän se kannata ekana tavoitteeksi asettaa oman paikan vakiinnuttaminen Mestiksessä, ennen kuin ruvetaan edes puhumaan SM-Liiga paikasta. Yleensä tavoitteet asetellaan siten että niihin on mahdollista päästä ja mielellään siten että aikarajatkin ovat järjellisiä. Siinä mielessä jotenkin huvittaa että kun noustaan Mestikseen aletaan miettiä jo Liigaa ilman että oma paikka on vakiinnutettu nykyisessä sarjaportaassa. Realismi on joskus ihan hyvä juttu omata. Jos sitä ei omaa voi jälki olla talouden kannalta tuhoisaa ja tästä lienee kohtuu hyviä esimerkkejä ollut ja todennäköisesti vielä tulossa.

Ja mitä pienten seurojen SM-Liiga mahdollisuuksiin tulee niin voihan niin käydä, voihan se olla että osa liigan suur-seuroista hyppää toisiin sarjoihin ja näin ollen liigaan aukeaa uusia paikkoja. Mistä tuota tietää. Se on sitten eriasia että kuka sinne Mestiksestä nousee ja kenen rahkeet riittävät taloudellisesti.

Mutta eipä silti, siinä monet huvittuneet hetket on saatu RoKin osiosta tänä kautena. Osaksi siksi että fanien turhautuminen on ollut esimerkiksi TJ jutussa kyllä aivan uskomattoman nopeaa. Sitä en sano etteikö järkeä ollut Kaihuan vaihtamisessa, mutta Kallioniemeltä odotettiin melkolailla jotain käsittämätöntä ihmettä siinä vaiheessa kun hän Kaihuan tilalle astui - eihän se nyt hyvät ihmiset näin mene jos halutaan rakentaa jotain kestävämpää. Mieluummin pienin ja varmoin askelein kuin helvetin moisella kiireellä ottaen jättiloikkia miettimättä seurauksia, mahdollisesti vielä suuria taloudellisia riskejä ottaen.
 
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Eiköhän se kannata ekana tavoitteeksi asettaa oman paikan vakiinnuttaminen Mestiksessä, ennen kuin ruvetaan edes puhumaan SM-Liiga paikasta.
Olen asiassa täysin samaa mieltä. Tuskimpa asia olisi juurikaan noussut edes esille, ellei osakekohua olisi tapahtunut. Kallioniemihän juuri onkin pitänyt jalat tiukasti maan pinnalla ja puhunut nimenomaan sarjapaikan säilyttämisestä sekä organisaation kehittämisestä. Varmasti mies paikallaan. Rokin tulevaisuus näyttää tältä osin varsin hyvältä.
Joukkueen kasaaminen on kuitenkin alue, jota pitää jatkossa parantaa. Tällä kaudella on pahimmat tupeloinnit ovat tapahtuneet nimenomaan sillä puolella. Järkyttäviä vahvistuksia jne. Toivottavasti Suutarin avulla homma huomattavasti paranee.
 
P

Playerofthegame

Asiallinen otos viikosta Vimparin elämästä uudessa Mestis magazinessa. On se raakaa touhua tämä mestis, kun täytyy tehdä jotain muutakin kun keskittyä pelkkään kiekkoon. Hatunnosto miehelle siitä, että energiaa ja motivaatiota riittää kahteen vaativaan asiaan. No miksei kolmanteenkin, jos gf täytyy pitää tyytyväisenä. ;)
Kieltämättä tuo on kyllä hyvä, että nykyään on paremmat mahdollisuudet keskittyä pelaamiseen ja opiskeluun. Ennen herättiin viideltä töihin, suoraan kuudelta treeneihin, maanantaina neljältä kotiin vierasreissulta, viideltä töihin ja tätä rataa...
 

Astna One

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
Joukkueen kasaaminen on kuitenkin alue, jota pitää jatkossa parantaa. Tällä kaudella on pahimmat tupeloinnit ovat tapahtuneet nimenomaan sillä puolella. Järkyttäviä vahvistuksia jne. Toivottavasti Suutarin avulla homma huomattavasti paranee.
"Vahvistukset" on myös osattu lähettää tarvittaessa maitojunalla kotiin, jopa NHL-pelaaja sai kenkää. Tämä on hyvä, sillä turha noita miehiä on roikuttaa joukkueen mukana kauden loppuun asti.

Tämä uusin SM-liigakokemusta omaava vahvistus ei loistanut millään tavalla viime viikonlopun peleissä. Jos tammikuun pelit eivät suju, niin annetaanko hänen jatkaa kauden loppuun asti? Hän on kallispalkkainen, ja tapaukseen pätee mielestäni sama sääntö kuin aikaisemmin - pitää olla selvä vahvistus joukkueelle eikä mikään rivimies. Vai hankittiinko johtoportaan saunakaveri joukkueeseen, vaikka puolustajalle olisi paljon akuutimpi tarve?

Puolustaja tarvitaan edelleen joukkueeseen.
 
"Tottakai mä seuraan lätkää." -Kimi Räikkönen

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Kyllähän tässä tulee taas sellainen olo, että menivät ja hankkivat sitten jälleen kerran "riskittömän" pelaajan, jolle sanotaan "moro" alta aika yksikön, kun ei erotu tuolla kentällä millään tavalla edukseen.. Sateentekijä? Ei.. Joukkueen sytyttäjä? Ei.. Tarvittava palanen karsintoihin? Noh, enpä tiedä tuosta Koivistosta..

Toisekseen vi...tuttaa se, että tietyt "Oululaiset" käyvät täällä edelleen ilkkumassa ja yleistämässä erinäisiä asioita. Olkaa nyt hyvät herrat siellä Dynastiassa tyytyväisiä siihen, että Kärpissä osataan hankkia tarvittavia pelaajia (Kaspar jne..), joiden avulla olette taas vahvoilla keväällä. Meitä kannattajia on moneen lähtöön. Käykö tässä niin, että kaikki Roki-fanit leimataan muutamien suurisuiden vuoksi?

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että tarvitsemme kentällisen todellisia vahvistuksia, jotta kelkka kääntyy. Eipä tässä jaksa taaskaan ihmeitä odotella.. Kyrsimys on tällä hetkellä suuri, eikä siitä kovin pienellä liikkeellä pienene!!
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lexa Komarovin kädet
Kysyisin niiltä jotka pelejä ovat livenä nähneet onko Surenkinin Vepun tulon myötä muuttunut kaukalossa mikään, positiivisesti tai negatiivisesti?
 
Let's go fast, Ricky Bobby-style

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Vieraspeleistä en osaa sanoa mitään, mutta kotipelit nähneenä Surenki on parantanut joukkueen peliä. poislukien tämän päivän romahdus.
Ylimääräinen säntäily jäänyt vähemmälle, vastustajan maalille mennään paremmin ja mieheen ahneemmin kiinni. Jopa Inkeröinen otti miestä.
YV-peliä ei VS ole vielä saanut paremmaksi vaikka tänään nähtiin siitä yksittäinen pilkahdus paremmasta.
Omana mielipiteenä pidän Kokkosen pois siirtoa onnistuneena ratkaisuna.
 
"pyrimme auttamaan Roki Hockey Oy:tä rahallisissa haasteissa tarjoutumalla ostamaan nyt Kärpille menevät osakkeet, Rumpuryhmä räväyttää." -Iltalehti 2.12.2009

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
ROKI VAHVISTUU ALASARJANIKKARILLA!

Kyllä, Rovaniemen kiekko katsoo TLG kortin. Tornion apu on tositoimissa jo huomisessa TuTo-matsissa.

Enää puuttuu ne pari puolustajaa. =) Löytyisköhän Ylitorniolta? Pekka Jaako ja Tuomas Rautio?
 
Viimeksi muokattu:
... Skarppaa, pullukka...

numB62

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KoTU, Jets, Ville Rajala
Niin ylitse kaiken toivon että Tommy lyö itseään läpi Rovaniemelä.- Rannelaukauksesta se ei ainakaan jää kiinni. Ylipelti saattaa joutua koetukselle. ;)
 
"Love you like a poet, and fuck you like a caveman"

ex-kuusamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi ja Tappara
Toivottavasti Tommy pelaa hyvin, kaikki kortit on tässä vaiheessa katsottava, mielestäni enää ei ole mitään hävittävää, niin annetaan mahdollisuus uusille tuttavuuksille mestis-tasolla, ja kuka tietää, helmiäkin voi löytyä
 
Me tulimme taas, laulu Kirnulla soi, me tulimme taas, laulu Kirnulla soi... :)

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
Nämä RoKin hankinnat ei ole oikein linjassa muiden Mestisjoukkueiden viimeisiin sainauksiin. Tietoisella riskillä jatketaan näköjään hamaan tappiin asti, ja saatetaanpa kusta housuihinkin. Noh, onhan tuohon kuun loppuun vielä viikon päivät aikaa :(.

Jaako olis kyllä kova sana alakertaan, Rautio olisi jo liian hyvä... : D
 
Säälin saa lahjaksi, kateus pitää ansaita.

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Ei tämä nyt kovin hyvältä kyllä näytä. Pieni tiedotustilaisuus ei ehkä olisi pahasta. Tietäisi ainakin fanit sen missä mennään. Onko tilanne se että uusia miehiä ei ole tulossa? Vai onko haku kokoajan päällä?

Tiedotusta, tiedotusta perkele.

Tämä ei kieltämättä hyvältä näytä.
 
... Skarppaa, pullukka...

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Enpä olisi uskonut, että Tommy saa vielä näyttöpaikan. Onhan mies laittanut kiekkoa reppuun sarjaporrasta alempana, mutta kyllä pelit ovat mestiksessä jopa luultua kovemmat, kun verrataan suomisarjaan. Siinä saadaan olla tyytyväisiä, jos mies ei munaa itseään kovin pahasti ja pääsee käyttämään laukaustaan edes kerran koko pelin aikana.

Kaikki kortit on katsottava.. Joo-joo, mutta nyt nämä kortit kuuluvat alempaan sarjaan ja tarkoitus olisi kuitenkin (käsittääkseni) pysyä mestiksessä. Samalla kun esim. LeKi hankkii riveihinsä loppukaudeksi kolme liigatason pelaajaa, niin Roki hankkii alasarjanikkarin. Tasoero sen kuin vain kasvaa. Toivottavasti nyt käy niin hassusti, että Tommy yllättää meidät kaikki ja herättää ainakin joukkueen taistelemaan!

Huomenna täytyy käydä arvioimassa mahdollisten karsintavastusten nykykuntoa (HCK-Laser) Keravalla. Ilmoittelen sitten myöhemmin, että kannattaako olla huolissaan.. ;)

Edit. Piti vielä tuokin bongata, että Laser on jälleen hankkinut vahvistusta ja saivat tällä kertaa "lahjana" Kanadalaissentterin, joka oli ainakin Ransakan liigassa paukuttanut sellaiset tehot, että meilläkin olisi ollut käyttöä! Vi..u!!

TIEDOTUSTA KAIPAA MYÖSKIN ALLEKIRJOITTANUT!!!!!
 
Viimeksi muokattu:
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Kyllä Rokin on tehtävä vain viimekautiset Sapkot. Pari kunnon ukoa rosteriin ja hiomaan peliä sille tasolle, että sarjapaikka pysyy. Ei tässä enään mitään muuta tavoitetta tälle kaudelle olekaan.
Pikkuisen lässähti Rokin meno. Laskin jo, että kyllä plakkariin tulee sellaiset 42 pojoa, mutta karsintoja ei vältetä...saa nähdä toteutuuko tuo pistemäärä lähellekään.
 

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
Kyllä Rokin on tehtävä vain viimekautiset Sapkot. Pari kunnon ukoa rosteriin ja hiomaan peliä sille tasolle, että sarjapaikka pysyy.
Täsmälleen näin. Tällaiset alasarjakanukki kokeilut, mikä huomenna nähdään saa lähinnä hymyn suupieliin. Ei voi kuin ihmetellä tilannetta.

Parilla kunnon täsmähankinnalla tilanne olisi ns. hanskassa... Olen kyllä luottanut seurajohtoon tässä asiassa kuin vuoreen mutta nyt tämän uuden sainauksen myötä huolestuttaa suuresti ja tunnen myötähäpeää näitä sainaajia kohtaan näistä "onnen onkimisista" tällä kaudella.
 
Säälin saa lahjaksi, kateus pitää ansaita.

Astna One

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
Täsmälleen näin. Tällaiset alasarjakanukki kokeilut, mikä huomenna nähdään saa lähinnä hymyn suupieliin. Ei voi kuin ihmetellä tilannetta.
Optimistisimmatkin Roki-kannattajat lienevät jo sitä mieltä, että joukkue joutuu karsintaan eikä pysty enää kipuamaan viivan yläpuolelle Mestiksen runkosarjan aikana.

Nyt on muutama peli aikaa kokeilla kyseistä kanukkia. Jos valmentajan mielestä kyseinen pelaaja vahvistaa joukkuetta selvästi, niin hän on ehdottomasti loppukauden sopimuksen arvoinen. Mitä siinä menetetään, jos kanukkia kokeillaan parin pelin ajan? Jotta hän on edes päässyt joukkueen pelaavaan kokoonpanoon, on hänen täytynyt antaa hyvät näytöt harjoituksissa.

Parilla kunnon täsmähankinnalla tilanne olisi ns. hanskassa... Olen kyllä luottanut seurajohtoon tässä asiassa kuin vuoreen mutta nyt tämän uuden sainauksen myötä huolestuttaa suuresti ja tunnen myötähäpeää näitä sainaajia kohtaan näistä "onnen onkimisista" tällä kaudella.
Aikaisemmat "onnenonkijat" on heitetty joukkueesta ulos kun eivät ole olleet VAHVISTUKSIA. Näin soisin myös tehtävän uusimman SM-liigavahvistuksen osalta, jos hänen otteensa joukkueessa eivät seuraavien pelien aikana parane. Aikaisemmissa kolmessa matsissa, mitä Koivisto on pelannut Rokin paidassa, ollut hän täysin varjojen mailla.

Pitäisikö kallis "liigavahvistus" pitää riveissä silti, vaikka hän ei onnistu peleissä? Mutta samalla periaatteella alasarjavahvistus heittää saman tien ulos? Mielestäni sillä ei ole väliä, mitä aikaisempia seuroja pelaajan CV:ssä on. Otteet kentällä ratkaisevat.

Jos Koivisto parantaa otteitaan ja on selvä vahvistus, niin sitten ilman muuta koko loppukausi Rokissa. Jos ei paranna, niin kenkää kyseiselle herralle. Sama toki pätee myös uuteen kanukkiin.
 
"Tottakai mä seuraan lätkää." -Kimi Räikkönen

Sparta

Jäsen
Itse näen huolestuttavampana asiana sen että "alakerrasta" ponnistavat joukkueet kirivät tuota tasoeroa minkä joutavat.
Mitä tasoeroa? Onko sitä Suomisarjan kärkijoukkueisiin? Omasta mielestäni esim. K-Laserin materiaali on ainakin kärkipelaajien osalta RoKia kovempi.

Aikamoisia toivotaan toivotaaan hankintoja Rokilta tälläiset alasarjakanukit. Ei taida suurta kiinnostusta pelaajilla olla siirtyä napapiirille?
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Mitä tasoeroa?
Ei tarvitse kovinkaan kauaa odotella, että tuo tasoero selviää. Toivottavasti Laser on yksi karsijoista, niin nähdään myöskin se, kummalla se terävämpi kärki on kovemmassa vedossa.

Ei taida suurta kiinnostusta pelaajilla olla siirtyä napapiirille?
Tämä on varmasti totta ja varsinkin nyt, kun kontataan sarjan hännillä. Ensimmäinen virhe tehtiin tunnetusti silloin, kun ei hankittu heti keväällä, nousuhuuman yhteydessä niitä miehiä, joita olisi tarvittu. Oppirahoja on makseltu ja jos sarjapaikka säilyy, niin tuskin samoja mokia tehdään enää toistamiseen.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Siirtoikkuna umpeutuu pian! Näyttää tosi pahalta = jäädään ilman johtavaa puolustajaa..Onko porukka käynyt vilkuilemassa hallilla, että näkyykö sinipaidassa uusia miehiä? Olettaisin, että tiedotus ei ainakaan näistä mahdollisista uusista miehistä paljoa huutele.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!
Siirtoikkuna umpeutuu pian! Näyttää tosi pahalta = jäädään ilman johtavaa puolustajaa..Onko porukka käynyt vilkuilemassa hallilla, että näkyykö sinipaidassa uusia miehiä?
En ole käynyt hallilla vilkuilemassa, mutta tuollainen mainitsemasi johtava puolustaja saattaisi löytyä Vaasasta. Siellä taitaa olla harvennus hakkuut meneillään!
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
En ole käynyt hallilla vilkuilemassa, mutta tuollainen mainitsemasi johtava puolustaja saattaisi löytyä Vaasasta. Siellä taitaa olla harvennus hakkuut meneillään!
Niin, Vaasasta luulisi löytyvän ne haetut pelaajat Rovaniemellekin. Jollei Suutarin suhteet riitä sport:n pelaajiin, niin onpahan jääneet pelaajakoordinaattorin näytöt ohkaisiksi. Rahasta voi tietenkin jäädä kiinni, mutta tuskin loppukauden sopimus syö liiaksi pelimerkkejä.

Tässä lainaus Jääkiekkolehden numerosta 1/2010:

"Kaikki kivet käännetään pelaajapuolella. Yksi pakki ja yksi hyökkääjä ovat haussa, Kallionimeki toteaa." Mies jatkaa vielä näin: "Viimeiset vahvistukset pitää löytyä Suomesta. Meillä ei ole aikaa odotella tulokkaiden toipumista kulttuurishokista."

Jotakin on siis opittu edesmeinneistä "kentällisen verran" pieleen menneistä hankinnoista. Nähtäväksi jää, saako Roki hankittua viime metreillä nuo Kallioniemen mainitsemat pelaajat. Henkilökohtainen pettymykseni on kova, jollei tällä viikolla ilmaannu positiivisia uutisia tyyliin "johtava puolustaja sinisiin"..
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy