Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Joukkueen kasaaminen kaudelle 2009–2010

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana ex-kuusamo, 17.04.2009 klo 09.15.

 1. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  1) Ilmeisesti on mielestäsi väärin asettaa tavoitteeksi liigaan nousua. Ihmettelen suuresti miksi se sinusta on ylimielistä. On aivan selvää, että SM-liigaan RoKilla on matkaa valovuosi. Miksi se ei silti saisi olla tavoitteena? Pitääkö seuran olla tyytyväinen siihen sarjatasoon millä pelaa? Haluatko kenties suljetun liigan? Koetko kenties asian henkilökohtaisena uhkana?
  Onko mielestäsi tosiaan ylimielistä toivoa kannattamalleen seuralle parhainta mahdollista menestystä? Olen pahoillani, mutta en voi olla kanssasi samaa mieltä.

  2) Matka Kärppien kilpailijaksi on varmastikin yhtä pitkä kuin tuo nykyisin lähes mahdottomalta näyttävä liigaan nousu. Jos kuitenkin liigaan joskus noustaisiin, niin seurat olisivat automaattisesti kilpailijoita. Miten tämän potentiaalin ymmärtäminen tekee ihmisestä ylimielisen? Eikö ennemmin olisi ylimielistä väittää, ettei tuo ole ikinä mahdollista?

  Täältä katsottuna on vaikeaa käsittää miksi mahtava Oulun seutu ja Suomen paras kiekko-organisaatio pitäisivät ylimielisenä köyhän Lapin joukkueen tavoitteita pärjätä mahdollisimman hyvin. Fanien haaveet eivät välttämättä ole realistisia, mutta miksi Lapissa ei saa haaveilla liigaan noususta? Onko olemassa joku jääkiekkoliiton salainen sääntö, että vain todella rikkaat seutukunnat voivat saada joukkuen liigaan? Jos siis lappilainen edes liigapaikasta haaveiluun syyllistyy, niin on ylimielinen ehkä rikollinenkin? Tämä tuomiosi vaikuttaa kyllä kovin epäreilulta.

  Eikö olisi enemmin oikeutettua väittää ylimieliseksi väitteitä, ettei RoKin kaltainen pieni seura voi koskaan nousta SM-liigaan? Vaikka tämä lieneekin epätodennäköistä, niin ikuisuus on pitkä aika, mitä tahansa voi tapahtua.
   
 2. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Eiköhän se kannata ekana tavoitteeksi asettaa oman paikan vakiinnuttaminen Mestiksessä, ennen kuin ruvetaan edes puhumaan SM-Liiga paikasta. Yleensä tavoitteet asetellaan siten että niihin on mahdollista päästä ja mielellään siten että aikarajatkin ovat järjellisiä. Siinä mielessä jotenkin huvittaa että kun noustaan Mestikseen aletaan miettiä jo Liigaa ilman että oma paikka on vakiinnutettu nykyisessä sarjaportaassa. Realismi on joskus ihan hyvä juttu omata. Jos sitä ei omaa voi jälki olla talouden kannalta tuhoisaa ja tästä lienee kohtuu hyviä esimerkkejä ollut ja todennäköisesti vielä tulossa.

  Ja mitä pienten seurojen SM-Liiga mahdollisuuksiin tulee niin voihan niin käydä, voihan se olla että osa liigan suur-seuroista hyppää toisiin sarjoihin ja näin ollen liigaan aukeaa uusia paikkoja. Mistä tuota tietää. Se on sitten eriasia että kuka sinne Mestiksestä nousee ja kenen rahkeet riittävät taloudellisesti.

  Mutta eipä silti, siinä monet huvittuneet hetket on saatu RoKin osiosta tänä kautena. Osaksi siksi että fanien turhautuminen on ollut esimerkiksi TJ jutussa kyllä aivan uskomattoman nopeaa. Sitä en sano etteikö järkeä ollut Kaihuan vaihtamisessa, mutta Kallioniemeltä odotettiin melkolailla jotain käsittämätöntä ihmettä siinä vaiheessa kun hän Kaihuan tilalle astui - eihän se nyt hyvät ihmiset näin mene jos halutaan rakentaa jotain kestävämpää. Mieluummin pienin ja varmoin askelein kuin helvetin moisella kiireellä ottaen jättiloikkia miettimättä seurauksia, mahdollisesti vielä suuria taloudellisia riskejä ottaen.
   
 3. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Olen asiassa täysin samaa mieltä. Tuskimpa asia olisi juurikaan noussut edes esille, ellei osakekohua olisi tapahtunut. Kallioniemihän juuri onkin pitänyt jalat tiukasti maan pinnalla ja puhunut nimenomaan sarjapaikan säilyttämisestä sekä organisaation kehittämisestä. Varmasti mies paikallaan. Rokin tulevaisuus näyttää tältä osin varsin hyvältä.
  Joukkueen kasaaminen on kuitenkin alue, jota pitää jatkossa parantaa. Tällä kaudella on pahimmat tupeloinnit ovat tapahtuneet nimenomaan sillä puolella. Järkyttäviä vahvistuksia jne. Toivottavasti Suutarin avulla homma huomattavasti paranee.
   
 4. Lainaus:
  Kieltämättä tuo on kyllä hyvä, että nykyään on paremmat mahdollisuudet keskittyä pelaamiseen ja opiskeluun. Ennen herättiin viideltä töihin, suoraan kuudelta treeneihin, maanantaina neljältä kotiin vierasreissulta, viideltä töihin ja tätä rataa...
   
 5. Astna One Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
  Lainaus:
  "Vahvistukset" on myös osattu lähettää tarvittaessa maitojunalla kotiin, jopa NHL-pelaaja sai kenkää. Tämä on hyvä, sillä turha noita miehiä on roikuttaa joukkueen mukana kauden loppuun asti.

  Tämä uusin SM-liigakokemusta omaava vahvistus ei loistanut millään tavalla viime viikonlopun peleissä. Jos tammikuun pelit eivät suju, niin annetaanko hänen jatkaa kauden loppuun asti? Hän on kallispalkkainen, ja tapaukseen pätee mielestäni sama sääntö kuin aikaisemmin - pitää olla selvä vahvistus joukkueelle eikä mikään rivimies. Vai hankittiinko johtoportaan saunakaveri joukkueeseen, vaikka puolustajalle olisi paljon akuutimpi tarve?

  Puolustaja tarvitaan edelleen joukkueeseen.
   
 6. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Kyllähän tässä tulee taas sellainen olo, että menivät ja hankkivat sitten jälleen kerran "riskittömän" pelaajan, jolle sanotaan "moro" alta aika yksikön, kun ei erotu tuolla kentällä millään tavalla edukseen.. Sateentekijä? Ei.. Joukkueen sytyttäjä? Ei.. Tarvittava palanen karsintoihin? Noh, enpä tiedä tuosta Koivistosta..

  Toisekseen vi...tuttaa se, että tietyt "Oululaiset" käyvät täällä edelleen ilkkumassa ja yleistämässä erinäisiä asioita. Olkaa nyt hyvät herrat siellä Dynastiassa tyytyväisiä siihen, että Kärpissä osataan hankkia tarvittavia pelaajia (Kaspar jne..), joiden avulla olette taas vahvoilla keväällä. Meitä kannattajia on moneen lähtöön. Käykö tässä niin, että kaikki Roki-fanit leimataan muutamien suurisuiden vuoksi?

  Tällä hetkellä tuntuu siltä, että tarvitsemme kentällisen todellisia vahvistuksia, jotta kelkka kääntyy. Eipä tässä jaksa taaskaan ihmeitä odotella.. Kyrsimys on tällä hetkellä suuri, eikä siitä kovin pienellä liikkeellä pienene!!
   
 7. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Kysyisin niiltä jotka pelejä ovat livenä nähneet onko Surenkinin Vepun tulon myötä muuttunut kaukalossa mikään, positiivisesti tai negatiivisesti?
   
 8. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Vieraspeleistä en osaa sanoa mitään, mutta kotipelit nähneenä Surenki on parantanut joukkueen peliä. poislukien tämän päivän romahdus.
  Ylimääräinen säntäily jäänyt vähemmälle, vastustajan maalille mennään paremmin ja mieheen ahneemmin kiinni. Jopa Inkeröinen otti miestä.
  YV-peliä ei VS ole vielä saanut paremmaksi vaikka tänään nähtiin siitä yksittäinen pilkahdus paremmasta.
  Omana mielipiteenä pidän Kokkosen pois siirtoa onnistuneena ratkaisuna.
   
 9. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  ROKI VAHVISTUU ALASARJANIKKARILLA!

  Kyllä, Rovaniemen kiekko katsoo TLG kortin. Tornion apu on tositoimissa jo huomisessa TuTo-matsissa.

  Enää puuttuu ne pari puolustajaa. =) Löytyisköhän Ylitorniolta? Pekka Jaako ja Tuomas Rautio?
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2010 klo 13.23
 10. numB62 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, KoTU, Jets, Ville Rajala
  Niin ylitse kaiken toivon että Tommy lyö itseään läpi Rovaniemelä.- Rannelaukauksesta se ei ainakaan jää kiinni. Ylipelti saattaa joutua koetukselle. ;)
   
 11. ex-kuusamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi ja Tappara
  Toivottavasti Tommy pelaa hyvin, kaikki kortit on tässä vaiheessa katsottava, mielestäni enää ei ole mitään hävittävää, niin annetaan mahdollisuus uusille tuttavuuksille mestis-tasolla, ja kuka tietää, helmiäkin voi löytyä
   
 12. Teukka Teräs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät Rangers
  Lainaus:

  Pessimistin veikkaus on, että pääseekö mies sellaiselle paikalle josta tuota hyvää rannetta voisi käyttää
   
 13. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Nämä RoKin hankinnat ei ole oikein linjassa muiden Mestisjoukkueiden viimeisiin sainauksiin. Tietoisella riskillä jatketaan näköjään hamaan tappiin asti, ja saatetaanpa kusta housuihinkin. Noh, onhan tuohon kuun loppuun vielä viikon päivät aikaa :(.

  Jaako olis kyllä kova sana alakertaan, Rautio olisi jo liian hyvä... : D
   
 14. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Ei tämä nyt kovin hyvältä kyllä näytä. Pieni tiedotustilaisuus ei ehkä olisi pahasta. Tietäisi ainakin fanit sen missä mennään. Onko tilanne se että uusia miehiä ei ole tulossa? Vai onko haku kokoajan päällä?

  Tiedotusta, tiedotusta perkele.

  Tämä ei kieltämättä hyvältä näytä.
   
 15. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Enpä olisi uskonut, että Tommy saa vielä näyttöpaikan. Onhan mies laittanut kiekkoa reppuun sarjaporrasta alempana, mutta kyllä pelit ovat mestiksessä jopa luultua kovemmat, kun verrataan suomisarjaan. Siinä saadaan olla tyytyväisiä, jos mies ei munaa itseään kovin pahasti ja pääsee käyttämään laukaustaan edes kerran koko pelin aikana.

  Kaikki kortit on katsottava.. Joo-joo, mutta nyt nämä kortit kuuluvat alempaan sarjaan ja tarkoitus olisi kuitenkin (käsittääkseni) pysyä mestiksessä. Samalla kun esim. LeKi hankkii riveihinsä loppukaudeksi kolme liigatason pelaajaa, niin Roki hankkii alasarjanikkarin. Tasoero sen kuin vain kasvaa. Toivottavasti nyt käy niin hassusti, että Tommy yllättää meidät kaikki ja herättää ainakin joukkueen taistelemaan!

  Huomenna täytyy käydä arvioimassa mahdollisten karsintavastusten nykykuntoa (HCK-Laser) Keravalla. Ilmoittelen sitten myöhemmin, että kannattaako olla huolissaan.. ;)

  Edit. Piti vielä tuokin bongata, että Laser on jälleen hankkinut vahvistusta ja saivat tällä kertaa "lahjana" Kanadalaissentterin, joka oli ainakin Ransakan liigassa paukuttanut sellaiset tehot, että meilläkin olisi ollut käyttöä! Vi..u!!

  TIEDOTUSTA KAIPAA MYÖSKIN ALLEKIRJOITTANUT!!!!!
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2010 klo 17.58
 16. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Itse näen huolestuttavampana asiana sen että "alakerrasta" ponnistavat joukkueet kirivät tuota tasoeroa minkä joutavat.
   
 17. waitsneik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KossuRussian + miedommat
  Kyllä Rokin on tehtävä vain viimekautiset Sapkot. Pari kunnon ukoa rosteriin ja hiomaan peliä sille tasolle, että sarjapaikka pysyy. Ei tässä enään mitään muuta tavoitetta tälle kaudelle olekaan.
  Pikkuisen lässähti Rokin meno. Laskin jo, että kyllä plakkariin tulee sellaiset 42 pojoa, mutta karsintoja ei vältetä...saa nähdä toteutuuko tuo pistemäärä lähellekään.
   
 18. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Lainaus:
  Täsmälleen näin. Tällaiset alasarjakanukki kokeilut, mikä huomenna nähdään saa lähinnä hymyn suupieliin. Ei voi kuin ihmetellä tilannetta.

  Parilla kunnon täsmähankinnalla tilanne olisi ns. hanskassa... Olen kyllä luottanut seurajohtoon tässä asiassa kuin vuoreen mutta nyt tämän uuden sainauksen myötä huolestuttaa suuresti ja tunnen myötähäpeää näitä sainaajia kohtaan näistä "onnen onkimisista" tällä kaudella.
   
 19. Astna One Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
  Lainaus:
  Optimistisimmatkin Roki-kannattajat lienevät jo sitä mieltä, että joukkue joutuu karsintaan eikä pysty enää kipuamaan viivan yläpuolelle Mestiksen runkosarjan aikana.

  Nyt on muutama peli aikaa kokeilla kyseistä kanukkia. Jos valmentajan mielestä kyseinen pelaaja vahvistaa joukkuetta selvästi, niin hän on ehdottomasti loppukauden sopimuksen arvoinen. Mitä siinä menetetään, jos kanukkia kokeillaan parin pelin ajan? Jotta hän on edes päässyt joukkueen pelaavaan kokoonpanoon, on hänen täytynyt antaa hyvät näytöt harjoituksissa.

  Lainaus:
  Aikaisemmat "onnenonkijat" on heitetty joukkueesta ulos kun eivät ole olleet VAHVISTUKSIA. Näin soisin myös tehtävän uusimman SM-liigavahvistuksen osalta, jos hänen otteensa joukkueessa eivät seuraavien pelien aikana parane. Aikaisemmissa kolmessa matsissa, mitä Koivisto on pelannut Rokin paidassa, ollut hän täysin varjojen mailla.

  Pitäisikö kallis "liigavahvistus" pitää riveissä silti, vaikka hän ei onnistu peleissä? Mutta samalla periaatteella alasarjavahvistus heittää saman tien ulos? Mielestäni sillä ei ole väliä, mitä aikaisempia seuroja pelaajan CV:ssä on. Otteet kentällä ratkaisevat.

  Jos Koivisto parantaa otteitaan ja on selvä vahvistus, niin sitten ilman muuta koko loppukausi Rokissa. Jos ei paranna, niin kenkää kyseiselle herralle. Sama toki pätee myös uuteen kanukkiin.
   
 20. Sparta Jäsen

  Lainaus:
  Mitä tasoeroa? Onko sitä Suomisarjan kärkijoukkueisiin? Omasta mielestäni esim. K-Laserin materiaali on ainakin kärkipelaajien osalta RoKia kovempi.

  Aikamoisia toivotaan toivotaaan hankintoja Rokilta tälläiset alasarjakanukit. Ei taida suurta kiinnostusta pelaajilla olla siirtyä napapiirille?
   
 21. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Ei tarvitse kovinkaan kauaa odotella, että tuo tasoero selviää. Toivottavasti Laser on yksi karsijoista, niin nähdään myöskin se, kummalla se terävämpi kärki on kovemmassa vedossa.

  Lainaus:
  Tämä on varmasti totta ja varsinkin nyt, kun kontataan sarjan hännillä. Ensimmäinen virhe tehtiin tunnetusti silloin, kun ei hankittu heti keväällä, nousuhuuman yhteydessä niitä miehiä, joita olisi tarvittu. Oppirahoja on makseltu ja jos sarjapaikka säilyy, niin tuskin samoja mokia tehdään enää toistamiseen.
   
 22. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Siirtoikkuna umpeutuu pian! Näyttää tosi pahalta = jäädään ilman johtavaa puolustajaa..Onko porukka käynyt vilkuilemassa hallilla, että näkyykö sinipaidassa uusia miehiä? Olettaisin, että tiedotus ei ainakaan näistä mahdollisista uusista miehistä paljoa huutele.
   
 23. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Ei ole näkynyt kuin pari rallikuskia. Eivät erottuneet porukasta.
   
 24. Perusjuntti Jäsen

  Lainaus:
  En ole käynyt hallilla vilkuilemassa, mutta tuollainen mainitsemasi johtava puolustaja saattaisi löytyä Vaasasta. Siellä taitaa olla harvennus hakkuut meneillään!
   
 25. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Niin, Vaasasta luulisi löytyvän ne haetut pelaajat Rovaniemellekin. Jollei Suutarin suhteet riitä sport:n pelaajiin, niin onpahan jääneet pelaajakoordinaattorin näytöt ohkaisiksi. Rahasta voi tietenkin jäädä kiinni, mutta tuskin loppukauden sopimus syö liiaksi pelimerkkejä.

  Tässä lainaus Jääkiekkolehden numerosta 1/2010:

  "Kaikki kivet käännetään pelaajapuolella. Yksi pakki ja yksi hyökkääjä ovat haussa, Kallionimeki toteaa." Mies jatkaa vielä näin: "Viimeiset vahvistukset pitää löytyä Suomesta. Meillä ei ole aikaa odotella tulokkaiden toipumista kulttuurishokista."

  Jotakin on siis opittu edesmeinneistä "kentällisen verran" pieleen menneistä hankinnoista. Nähtäväksi jää, saako Roki hankittua viime metreillä nuo Kallioniemen mainitsemat pelaajat. Henkilökohtainen pettymykseni on kova, jollei tällä viikolla ilmaannu positiivisia uutisia tyyliin "johtava puolustaja sinisiin"..