Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Joukkueen kasaaminen kaudelle 2009–2010

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana ex-kuusamo, 17.04.2009 klo 09.15.

 1. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Seuraavaa enempää en enää vänkää, kun varmasti tiedätte tästä asiasta enemmän. Mutta onhan vastaavia jätkiä muuallakin. Lähimpänä nyt allekirjoittaneen mieleen tulee muuan Tero Konttinen, joka on hyökkäyspäähän pelatessa kyllä varsinainen tähtiartisti, mutta puolustuksellisesti allekirjoittaneen mielestä Jokipoikien ehdottomasti kehnoin pakki, eikä kehnoudessaan häpeä varmasti tässä sarjassa monelle. Siltikin ihan arvokas jätkä, omassa roolissaan. Ehkäpä RoKin ajatuksena on sitten sananmukaisesti puolustaa sarjapaikkaansa, mene ja tiedä. Näillä nyt kuitenkin sitten mennään.
   
 2. James_M Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
  Konttiselta olen muutaman pelin nähnyt ja juurikin tämä mies tuli heti mieleen Mattilan otteista. Tekevälle sattuu, välillä harhautukset onnistuu ja joskus taas ei. Mutta ehdottomasti ottaisin tällaisen muista poikkeavan puolustajan joukkueeseen, jos muut pelaavat peruspeliä. Arvaamattomuus on vastustajan painajainen. Toki sitä se on välillä myös omalle joukkueelle. ;)
   
 3. Astna One Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
  Lainaus:
  Viime kesänä ilmoitettiin yleisötavoitteeksi 1200 katsojaa per ottelu. Tällä hetkellä keskiarvo on yli 1700, joten voidaan olettaa että tuskin keskiarvo ainakaan 1700 alle jää kauden päättyessä, vaikka viimeisissä kotimatseissa olisikin vähemmän porukkaa.

  Oletetaan vielä keskimääräiseksi lipun hinnaksi 10 euroa, jolloin jokaisesta kotimatsista on kertynyt "ylijäämää" 5000 euroa, ja kauden lopussa on 23 kotimatsista kertynyt yhteensä 115 000 euroa plussaa.

  Joten kyllä sieltä kassasta rahaa löytyy. Oletettavasti ainakin osalla noista rahoista on lyhennetty vanhoja velvoitteita, sitten on helppo lähteä puhtaammalta pöydältä ensi kauteen, sarjatasosta riippumatta.
   
 4. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:

  Heitto oli tarkoitettu huumoriksi, mutta ei varmaankaan mennyt läpi. Tarkoitus oli ihmetellä alla olevaa.
  ”Supreme kirjoitti:
  Toimistolta olisi jo aika kuulla että mikä oli syynä joukkueen vähäiseen vahvistamiseen! Onko se kirstu sittenkin ihan tyhjä???!!!”

  Minäkään en usko, että kassa on tyhjä noilla katsojamäärillä ainakaan vielä. Jos ja kun kassassa on rahaa, niin kysymys on aiheellinen. ” mikä oli syynä joukkueen vähäiseen vahvistamiseen”.

  Tässä on jokin ristiriita, jota minä en ymmärrä (en ole ainut). Jos on rahaa, niin kyllä rahalla pelaajia saa. Ei kai toimistokaan ole halunnut, että RoKi rämpii viimeisenä sarjassa. Nythän se viimeisenä olo alkaa maksaa, kun kansa kaikkoaa katsomosta. Toimisto tietää tasan tarkkaan, että karsinnat ovat arvaamattomat. Siellä voi jopa tulla noutaja. Juorut, huhut ja p:n puhuminen jäisi paljon vähemmälle, jos asioista tiedotettaisiin, että miksi näin tehdään, kun nyt on tehty ja tehdään. Tälläkin palstalla jokainen on ollut tietoinen jo syksystä alkaen, että meidän pakkikalusto on riittämätön Mestikseen. En usko, että eikö toimiston väki ole myös tämän ongelman nähnyt. Takuuvarmasti tietävät, myös karsintojen olevan riski. Rahaa on, mutta sitä ei käytetä. Tämä on se asia mistä kaipaisi edes hieman tiedotetta, että miksi ei käytetty. Oy:n ei ole pakko tiedotella tekemisistään. Oy ei ole kuitenkaan RoKi, vaan taustalla toimiva yhtiö, jonka tekemiset vaikuttavat myös katsojiin, jotka tämän ruletin maksaa ja joille sitä tehdään. Unohtamatta sponsoreita.
   
 5. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Odotellaan vaikka tilinpäätös ennenkuin kukaan ylläolevista varmana tietona pitää seuran kassatilannetta.
  Olette laskeneet budjetin tulopuolelta katsojamäärät. Kuinka moni näistä ylimääräisestä viidestäsadasta on tuonut sen 10€ kassaan? Uskallan väittää, ettei joka pelistä ole tullut tuota 5000€ ylimääräistä saldoa.
  Ja menopuolta kukaan ei ole käsitellyt. Pankkivirkailija ehti omana aikaan varmaan touhuta yhtä sun toista, näin olen kuullut. Mutta eipä levitellä kuulopuheita sen enempää.
  Itse en näe seuran rahatilannetta noin aurinkoisena kuin yllä on kirjoitettu. Olen toki mielelläni väärässä tässä asiassa.