Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Joukkueen kasaaminen kaudelle 2009–2010

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana ex-kuusamo, 17.04.2009 klo 09.15.

 1. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Seuraavaa enempää en enää vänkää, kun varmasti tiedätte tästä asiasta enemmän. Mutta onhan vastaavia jätkiä muuallakin. Lähimpänä nyt allekirjoittaneen mieleen tulee muuan Tero Konttinen, joka on hyökkäyspäähän pelatessa kyllä varsinainen tähtiartisti, mutta puolustuksellisesti allekirjoittaneen mielestä Jokipoikien ehdottomasti kehnoin pakki, eikä kehnoudessaan häpeä varmasti tässä sarjassa monelle. Siltikin ihan arvokas jätkä, omassa roolissaan. Ehkäpä RoKin ajatuksena on sitten sananmukaisesti puolustaa sarjapaikkaansa, mene ja tiedä. Näillä nyt kuitenkin sitten mennään.
   
 2. James_M Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
  Konttiselta olen muutaman pelin nähnyt ja juurikin tämä mies tuli heti mieleen Mattilan otteista. Tekevälle sattuu, välillä harhautukset onnistuu ja joskus taas ei. Mutta ehdottomasti ottaisin tällaisen muista poikkeavan puolustajan joukkueeseen, jos muut pelaavat peruspeliä. Arvaamattomuus on vastustajan painajainen. Toki sitä se on välillä myös omalle joukkueelle. ;)
   
 3. Astna One Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
  Lainaus:
  Viime kesänä ilmoitettiin yleisötavoitteeksi 1200 katsojaa per ottelu. Tällä hetkellä keskiarvo on yli 1700, joten voidaan olettaa että tuskin keskiarvo ainakaan 1700 alle jää kauden päättyessä, vaikka viimeisissä kotimatseissa olisikin vähemmän porukkaa.

  Oletetaan vielä keskimääräiseksi lipun hinnaksi 10 euroa, jolloin jokaisesta kotimatsista on kertynyt "ylijäämää" 5000 euroa, ja kauden lopussa on 23 kotimatsista kertynyt yhteensä 115 000 euroa plussaa.

  Joten kyllä sieltä kassasta rahaa löytyy. Oletettavasti ainakin osalla noista rahoista on lyhennetty vanhoja velvoitteita, sitten on helppo lähteä puhtaammalta pöydältä ensi kauteen, sarjatasosta riippumatta.
   
 4. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:

  Heitto oli tarkoitettu huumoriksi, mutta ei varmaankaan mennyt läpi. Tarkoitus oli ihmetellä alla olevaa.
  ”Supreme kirjoitti:
  Toimistolta olisi jo aika kuulla että mikä oli syynä joukkueen vähäiseen vahvistamiseen! Onko se kirstu sittenkin ihan tyhjä???!!!”

  Minäkään en usko, että kassa on tyhjä noilla katsojamäärillä ainakaan vielä. Jos ja kun kassassa on rahaa, niin kysymys on aiheellinen. ” mikä oli syynä joukkueen vähäiseen vahvistamiseen”.

  Tässä on jokin ristiriita, jota minä en ymmärrä (en ole ainut). Jos on rahaa, niin kyllä rahalla pelaajia saa. Ei kai toimistokaan ole halunnut, että RoKi rämpii viimeisenä sarjassa. Nythän se viimeisenä olo alkaa maksaa, kun kansa kaikkoaa katsomosta. Toimisto tietää tasan tarkkaan, että karsinnat ovat arvaamattomat. Siellä voi jopa tulla noutaja. Juorut, huhut ja p:n puhuminen jäisi paljon vähemmälle, jos asioista tiedotettaisiin, että miksi näin tehdään, kun nyt on tehty ja tehdään. Tälläkin palstalla jokainen on ollut tietoinen jo syksystä alkaen, että meidän pakkikalusto on riittämätön Mestikseen. En usko, että eikö toimiston väki ole myös tämän ongelman nähnyt. Takuuvarmasti tietävät, myös karsintojen olevan riski. Rahaa on, mutta sitä ei käytetä. Tämä on se asia mistä kaipaisi edes hieman tiedotetta, että miksi ei käytetty. Oy:n ei ole pakko tiedotella tekemisistään. Oy ei ole kuitenkaan RoKi, vaan taustalla toimiva yhtiö, jonka tekemiset vaikuttavat myös katsojiin, jotka tämän ruletin maksaa ja joille sitä tehdään. Unohtamatta sponsoreita.
   
 5. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Odotellaan vaikka tilinpäätös ennenkuin kukaan ylläolevista varmana tietona pitää seuran kassatilannetta.
  Olette laskeneet budjetin tulopuolelta katsojamäärät. Kuinka moni näistä ylimääräisestä viidestäsadasta on tuonut sen 10€ kassaan? Uskallan väittää, ettei joka pelistä ole tullut tuota 5000€ ylimääräistä saldoa.
  Ja menopuolta kukaan ei ole käsitellyt. Pankkivirkailija ehti omana aikaan varmaan touhuta yhtä sun toista, näin olen kuullut. Mutta eipä levitellä kuulopuheita sen enempää.
  Itse en näe seuran rahatilannetta noin aurinkoisena kuin yllä on kirjoitettu. Olen toki mielelläni väärässä tässä asiassa.