karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Omissa kolisee hyvinkin usein, jos tällainen hazardi -mies sooloilee alakerrassa.
Seuraavaa enempää en enää vänkää, kun varmasti tiedätte tästä asiasta enemmän. Mutta onhan vastaavia jätkiä muuallakin. Lähimpänä nyt allekirjoittaneen mieleen tulee muuan Tero Konttinen, joka on hyökkäyspäähän pelatessa kyllä varsinainen tähtiartisti, mutta puolustuksellisesti allekirjoittaneen mielestä Jokipoikien ehdottomasti kehnoin pakki, eikä kehnoudessaan häpeä varmasti tässä sarjassa monelle. Siltikin ihan arvokas jätkä, omassa roolissaan. Ehkäpä RoKin ajatuksena on sitten sananmukaisesti puolustaa sarjapaikkaansa, mene ja tiedä. Näillä nyt kuitenkin sitten mennään.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

James_M

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
Konttiselta olen muutaman pelin nähnyt ja juurikin tämä mies tuli heti mieleen Mattilan otteista. Tekevälle sattuu, välillä harhautukset onnistuu ja joskus taas ei. Mutta ehdottomasti ottaisin tällaisen muista poikkeavan puolustajan joukkueeseen, jos muut pelaavat peruspeliä. Arvaamattomuus on vastustajan painajainen. Toki sitä se on välillä myös omalle joukkueelle. ;)
 

Astna One

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
Vastaus oli minulle kyllä suuri yllätys: ”Pakkohan nämä on saada myydyksi, kun Oy painaa niin saatanasti päälle, että saa oman osuutensa heti, koska niillä ei ole rahaa yhtään”.
Ajattelin, että voihan v:ttu. Kannattaisi Kallioniemen ilmoittaa Lapin Kansassa, että tällaiset huhut ovat perättömiä ja kassa pursuaa rahaa.
Viime kesänä ilmoitettiin yleisötavoitteeksi 1200 katsojaa per ottelu. Tällä hetkellä keskiarvo on yli 1700, joten voidaan olettaa että tuskin keskiarvo ainakaan 1700 alle jää kauden päättyessä, vaikka viimeisissä kotimatseissa olisikin vähemmän porukkaa.

Oletetaan vielä keskimääräiseksi lipun hinnaksi 10 euroa, jolloin jokaisesta kotimatsista on kertynyt "ylijäämää" 5000 euroa, ja kauden lopussa on 23 kotimatsista kertynyt yhteensä 115 000 euroa plussaa.

Joten kyllä sieltä kassasta rahaa löytyy. Oletettavasti ainakin osalla noista rahoista on lyhennetty vanhoja velvoitteita, sitten on helppo lähteä puhtaammalta pöydältä ensi kauteen, sarjatasosta riippumatta.
 
"Tottakai mä seuraan lätkää." -Kimi Räikkönen

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Joten kyllä sieltä kassasta rahaa löytyy. Oletettavasti ainakin osalla noista rahoista on lyhennetty vanhoja velvoitteita, sitten on helppo lähteä puhtaammalta pöydältä ensi kauteen, sarjatasosta riippumatta.

Heitto oli tarkoitettu huumoriksi, mutta ei varmaankaan mennyt läpi. Tarkoitus oli ihmetellä alla olevaa.
”Supreme kirjoitti:
Toimistolta olisi jo aika kuulla että mikä oli syynä joukkueen vähäiseen vahvistamiseen! Onko se kirstu sittenkin ihan tyhjä???!!!”

Minäkään en usko, että kassa on tyhjä noilla katsojamäärillä ainakaan vielä. Jos ja kun kassassa on rahaa, niin kysymys on aiheellinen. ” mikä oli syynä joukkueen vähäiseen vahvistamiseen”.

Tässä on jokin ristiriita, jota minä en ymmärrä (en ole ainut). Jos on rahaa, niin kyllä rahalla pelaajia saa. Ei kai toimistokaan ole halunnut, että RoKi rämpii viimeisenä sarjassa. Nythän se viimeisenä olo alkaa maksaa, kun kansa kaikkoaa katsomosta. Toimisto tietää tasan tarkkaan, että karsinnat ovat arvaamattomat. Siellä voi jopa tulla noutaja. Juorut, huhut ja p:n puhuminen jäisi paljon vähemmälle, jos asioista tiedotettaisiin, että miksi näin tehdään, kun nyt on tehty ja tehdään. Tälläkin palstalla jokainen on ollut tietoinen jo syksystä alkaen, että meidän pakkikalusto on riittämätön Mestikseen. En usko, että eikö toimiston väki ole myös tämän ongelman nähnyt. Takuuvarmasti tietävät, myös karsintojen olevan riski. Rahaa on, mutta sitä ei käytetä. Tämä on se asia mistä kaipaisi edes hieman tiedotetta, että miksi ei käytetty. Oy:n ei ole pakko tiedotella tekemisistään. Oy ei ole kuitenkaan RoKi, vaan taustalla toimiva yhtiö, jonka tekemiset vaikuttavat myös katsojiin, jotka tämän ruletin maksaa ja joille sitä tehdään. Unohtamatta sponsoreita.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Odotellaan vaikka tilinpäätös ennenkuin kukaan ylläolevista varmana tietona pitää seuran kassatilannetta.
Olette laskeneet budjetin tulopuolelta katsojamäärät. Kuinka moni näistä ylimääräisestä viidestäsadasta on tuonut sen 10€ kassaan? Uskallan väittää, ettei joka pelistä ole tullut tuota 5000€ ylimääräistä saldoa.
Ja menopuolta kukaan ei ole käsitellyt. Pankkivirkailija ehti omana aikaan varmaan touhuta yhtä sun toista, näin olen kuullut. Mutta eipä levitellä kuulopuheita sen enempää.
Itse en näe seuran rahatilannetta noin aurinkoisena kuin yllä on kirjoitettu. Olen toki mielelläni väärässä tässä asiassa.
 
"pyrimme auttamaan Roki Hockey Oy:tä rahallisissa haasteissa tarjoutumalla ostamaan nyt Kärpille menevät osakkeet, Rumpuryhmä räväyttää." -Iltalehti 2.12.2009
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy