Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Joukkueen kasaaminen kaudelle 2009–2010

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana ex-kuusamo, 17.04.2009 klo 09.15.

 1. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Toivottavasti et joudu pahasti pettymään. Itse olen aika skeptinen. Eiköhän niitä vahvistuksia olisi jo ajat sitten hankittu, jos niitä käytettävissä olevilla rahoilla olisi jostain "kiven alta" saanut.
   
 2. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Napapiiri&Vahvistukset

  Kieltämättä pirun pettynyt olen minäkin, jos ennen siirtorajan umpeutumista ei saada edes yhtä kovemman luokan pelimiestä, joka on selkeästi VAHVISTUS RoKiin! Suutarilla luulisi kaiken järjen mukaan olevan hyvätkin yhteydet pitkin suomea ja esim. Sportiin (vaikka potkut Vaasasta syksyllä saikin). Sportin pajatson tyhjennys saattaisi olla sellainen oljenkorsi, josta myös napapiirille saataisiin houkuteltua vahvistuksia.

  Olen yrittänyt miettiä mahdollisia syitä sille, miksei RoKiin olla saatu tähän mennessä kunnollisia vahvistuksia. Muutama asia tuli mieleen:

  1. Talous ei salli.
  Tähän en yksin usko, syitäkin on monia. Tälle kaudelle RoKi sai ison määrän sponsorieuroja, joista varmasti olisi riittänyt rahaa maksaa myös kunnon pelimiehille. Vanhoja rasitteita ei käsittääkseni myöskään enään, ainakaan mainittavasti ole. Lisäksi kotipelien katsojakeskiarvo on ollut lähes 1800, eli 600 katsojaa yli budjetoidun! Ja vielä yhtenä seikkana tämän kauden joukkue ei kaiken järjen mukaan ole kovinkaan kallis. Kaikki nämä kun ynnää yhteen niin sokeakin tajuaa, että vaikka käytettävissä ei olekaan Mestiksen kärkiseurojen kaltaisia pelaajabudjetteja, niin täältä kyllä luulisi rahaa löytyvän vahvistusten hankkimiseen.

  2. Rovaniemi ei houkuttele pelaajia
  Tämä on hieman kaksipiippuinen juttu. Syksyllä varmasti imua olisi ollutkin, mutta RoKi johdon legendaarinen "otettiin tietoinen riski"-kommentti viittaa myös siihen, että toimistolla uskottiin tämän rosterin riittävän Mestikseen. Faktaa minulla ei ole, mutta voisin kuvitella, että ennen kauden alkua sinisiin tarjottiin monia pelaajia joista olisi saattanut olla kovastikin hyötyä tällä kaudella. Sarjanousija, kova kiekkobuumi, hienot olosuhteet yms. ovat varmasti hyviä valttikortteja joukkuetta kasattaessa. Nyt tilanne onkin melko lailla eri. Joukkue rämpii tukevasti sarjan viimeisenä, pudotuspeleihin ei ole mitään asiaa vaan kauden loputtua joudutaan vielä karsimaan sarjapaikasta. Nyt esim Erholtz meni K-Laseriin, koska saa pelata noususta mestikseen, ei sarjapaikan säilyttämisestä. Nyt niiden todellisten vahvistusten hankkiminen onkin jo monin verroin haastavampaa kuin kauden alla. Nyt muiden kiihokkeiden puuttumista joudutaan kompensoimaan rahalla, jos vahvistuksia meinataan ylipäätään hankkia. Ja kun niitä pelimiehiä ei saatu syksylläkään niin...

  3. Organisaation osaamattomuus
  Tässä on varmasti perää. Hyppäys Suomi-sarjasta Mestikseen on iso loikka. Se on viimeistään nyt huomattu myös RoKin toimistolla. Kaihua joutui epäkiitolliseen asemaan, kun joutui käytännössä yksin hinaamaan koko organisaation tasoa uudelle sarjatasolle sopivaksi. Joukkueen materiaalin riittämättömyyteen ei osattu toimistolla reagoida tarpeeksi ajoissa eikä oikealla tavalla. Hommattiin summan mutikassa kaiken maailman kaljusteita ja makarooneja ja toivottiin sormet ristissä että osuttiin kultasuoneen. Ei osuttu. Tämän kauden "vahvistukset" näyttävät karulla tavalla toteen RoKin toimiston kyvyttömyyden pelaajahankinnoissa. Suutarin saamista organisaatioon pidin lottovoittona, mutta tähän mennessä miehen aikaan saannoksina on ainoastaan vaihdettu valmentaja ja neljä peliä kiikareilla pelannut (-4) ja yhä paikkaansa hakeva Koivisto.

  Siinä muutamia ajatelmia pienen mieleni ihmeellisistä koukeroista...
   
 3. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Tillanen RoKiin

  Kai Tillasen siirtymistä RoKiin pidetään jo aivan varmana, joten uskalletaan nyt tästä vielä vahvistamattomasta asiasta spekuloida. Maalivahtiosastomme ei kieltämättä ole täysin vakuuttanut, joten kilpailu ehkä piristäisi. Tillanen on tosin aika samanlainen isokokoisena kuin Norja, mutta katsotaan, josko hän pärjäisi täällä paremmin.
  Pakkia kuitenkin edelleen odottelen kuin kuuta nousevaa...
   
 4. Pelicans81 Jäsen

  Lainaus:
  Siirto näyttäisi olevan jääkiekkoliiton vahvistamattomien listalla, joten eiköhän tuo varma ole jo.
   
 5. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Tillasen nykykunnosta on kyllä paha mennä sanomaan mitään, mutta eikös mies ole kyntensä kuitenkin Mestis-tasolla näyttänyt. Kyllä tuolla maalivahtikolmikolla uskaltaa karsintaan lähteä.

  Vielä puolustaja ja kenties yksi hyökkääjä olisi toivelistalla.

  Joko Haipus alkaa olla pelikuntoinen? Mikä on Järvitalon tilanne? Salolla näytti lehtijutussa olevan Järvitalon kypärä päässä, joten ei tuo nyt niin hyvältä näytä.
   
 6. apli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oululaiset
  K-Laser paukutti viime lauantaina Tillasen kesken pelin vaihtoon!
   
 7. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Tuo Tillanen tuntuu taas olevan samaa linjaa kuin Rokin aiemmatkin hankinnat. Toivotaan, toivotaan -mies, josta ei voi sanoa varmasti kuin, että on jossakin välissä näyttänyt taitonsa mestistasolla. Nykykunto on arvoitus. Tärkeintä lienee, että mies on kuitenkin pelannut kuluvalla kaudella.

  Yksi pakki ja yksi hyökkääjä, niin allekirjoittanutkin on levollisempi!
   
 8. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Näitä sattuu. Taisi puolustus vuotaa muutenkin aika kovasti lauantaina? Jos Laser on noin monta maalia saanut?
   
 9. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Kallioniemi lupaa (www.rokihockey.fi) joukkueen odotetusti vahvistuvan ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Jokhan nyt ossuu kohile...
   
 10. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Hyvä että Kallioniemi vihdoinkin raottaa salaisuuksien verhoa.

  Mukava odotella nyt että minkälaisia miehiä joukkueeseen saadaan. Onni tässä on se että try-outteja ei luultavasti enää nähdä.
   
 11. Tähän Tillasen tilanteeseen saatiin varmistus ja Tillanen pelaa loppukauden Rovaniemellä.

  Linkki
   
 12. Sinkel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Tappara
  Noniin Kaitsun kannalta oli hyvä, että sai Mestis joukkue paikan itselleen. Näytti Titaaneissa, että miehessä on ainesta ja varmasti tulee kunnon kilpailu Rokin maalivahdeille. Kunhan oma koira ei puris keskiviikkona Rovaniemellä.. Saitte minusta hyvän maalivahdin!
   
 13. Astna One Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
  Hyvä puolustaja tarvitaan ehdottomasti vielä. Tämän vuoden puolella on jo hankittu hyökkääjä ja maalivahti (vaikka puolustajan tarve on ollut akuutti jo pitkään).

  Rokin toimistolla luetaan Jatkoaikaa, joten juuri te toimiston tyypit, ottakaapas tuosta yllämainitusta asiasta vaarin ja tehkää asialle jotain.
   
 14. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Minä näkisin, että tämä Tillanen on tämän kevään try outilla silmällä pitäen jo ensi kautta. Jos näin on, niin silloin seurajohto on kyllä ottanut opikseen tästä kaudesta. Muussa tapauksessa hankinta on niin ja näin, koska tärkeämpää mielestäni olisi ollut sijoittaa nekin vähäiset roposet ”Akilleen kantapäähän”. Saapas nähdä, joko muut ”vahvistukset” tulevat täsmä hankinnoiksi oikeille pelipaikoille.
   
 15. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Kallioniemi kertoo lehdessä, että "joukkuetta tullaan vahvistamaan ennen siirtorajaa". Pidäkin kiinni tästä Teemu, sillä fanit tulevat varmuudella asian muistamaan. Haluttuun pakkiin en kyllä usko ennen kuin näen, mutta hyökkääjiä varmaan on tarjolla useampaan ketjuun. Odotan mielenkiinnolla.
   
 16. Westwind Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät ja Luleå
  Hienoa, että Lapin Kansan jutun mukaan RoKi haluaa Tommyn joukkueeseen, tämän "palstan" mukaan häntä ei tarvita ( viittaan keskusteluihin ).
  Yhteistyö Tornion kanssa näyttää poikivan halutun lopputuloksen, eli saadaan "haluttu" pelimies.
  Tornion suunnasta voin sanoa, että RoKi:sta haluttiin pelimiehiä "käymään", mutta tulos oli pettymys. Ainoastaan Kauppilan vierailu oli sellaista jälkeä kuin se pitää olla, eli selkeä vahvistus ja pelin leader. Olikohan se ollut muille ns. pakkokomennus, joka tehtiin "vi..tutus" päällä ja itseään likoonpanematta.
  Oppia ikä kaikki, toivottavasti tästä opitaan. Jos farmisopimus jatkuu ensi kaudella niin farmiin lähetettäville pelaajille pitää käskyttää, että teidän pitää olla siellä joukkueen tähtiä, jotta voitte saada peliaikaa RoKissa.
  Oishan Torniossa mielestäni myös toinen ( ei ehkä enempää ) pelimies, joka olisi RoKi:iin täydet pelimiehen mitat täyttävä, mutta nyt on liian myöhäistä tälle kaudelle.
   
 17. apli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oululaiset
  Lainaus:
  Mattila.
   
 18. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Olin katsomassa tuota peliä, ja yhtään maalia ei niistä voi Tillasen piikkiin laittaa. Kaveri teki maalilla sen minkä pystyi. Tillasen ainoa heikkous on nähdäkseni se, että jollei saa paljon peliaikaa, kestaa aikansa ennen kuin vertyy hyvään vireeseen. Muihin tämän kauden RoKin hankintoihin nähden Tillanen oli loistohankinta.
   
 19. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Tuosta Tillasesta. Ihan hyvän moken tosiaan saitte. Itsellekin kyseinen kaiffari olisi kelvannut vallan hyvin kakkosvahdiksi paikkaamaan Rämöä. Varmasti karsintoihin sangen riittävä sälli, muttei kuitenkaan yksinään mikään sateentekijä. Kaksi kertaahan mies on Mestiksestä jo joukkueineen pudonnut. Toivotaan, ettei nyt tule kolmannetta, vaan RoKin johto oikeasti hommaa sinne pakistoon lisävoimia.
   
 20. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Mattila ei kyllä valitettavasti olisi vahvistus ss:n alkusarjaa korkeammalle tasolle. Intoa pelata kiekollista peliä on kyllä, mutta omassa päässä reppu heiluu vielä enemmän hyökkäyspään hazardiratkaisujen myötä. Mattila pelannee K-Laserissa loppukauden.
  Pakkiahan tässä ollaan koko vuosi toivottu, mutta tiukassa tulee olemaan. Toivottavasti toimisto tässä kohtaa kykenee positiiviseen yllätykseen.

  Tornion T.L-G pääsee nyt näyttämään kyntensä uudestaan. Eka pelissä hän pelasi valmenttajan käskyttämää varman päälle kiekkoa, mutta nyt näyttää pääsevän ykköskenttään. Toivottavasti niitä tehoja sitten löytyy.
   
 21. Westwind Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät ja Luleå
  Lainaus:
  Kyllä Tommysta tehoja saa, mutta eka pelissä ketjukaverit etsivät toisiaan ja jättivät Tommyn yksin. Tänään Tommylle mainioita syöttöjä, niin ranne lähtee kovempaa kuin monella lämäri.
  On niin v..tun kylmää, ettei kehtaa vanhaa autoa rasittaa liikaa, muuten oltais katsomassa. Eiko tsemppiä !
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2010 klo 16.10
 22. Westwind Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät ja Luleå
  Lainaus:
  No niin, luvattu, mikä luvattu ...
  1 maali jo
   
 23. NHL- mies oli umpipaska, liigamies paska, Tihin mies jo hyvä. Eiköhän kannattais satsata kunnolla ja ottaa kentällinen miehiä Rebelsistä tai Lappi-liigasta?
   
 24. sinitonic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki hockey
  Lainaus:
  Kannattaisi, KOKO viime kauden joukkueella ja valmentajilla tilanne olisi varmasti toinen, tuskin ainakaan huonompi? Mutta näistä pelaajahankinnoistahan ei saa kuulemma kritisoida koska "siellä" on miehet scouttaamista varten ja kaikki yrittävät parhaansa vahvistusten löytämiseksi, kuten olemme nähneet...
   
 25. Astna One Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
  Lainaus:
  Vielähän tuonne ehditaan pari johtoportaan saunakaveria palkata pelaajiksi. Parin kuukauden reissu Lappiin, hyvä palkka ja tutut kaverit ettei aika käy pitkäksi.

  Jatkaako SM-liigamies kauden loppuun asti? En voi käsittää. Muista flopeista on päästy ajoissa eroon mutta tämä kaveri saa olla loppuun asti?