Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Joukkueen kasaaminen kaudelle 2009–2010

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana ex-kuusamo, 17.04.2009 klo 09.15.

 1. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Niin kiitos ensinnäkin jokerileiristä tulleille analyyseille, tämän kaverin muistan itsekin muutaman kauden takaa liigasta ja varmasti vahvistaa meidän hyökkäystä. Johtoporras sai vihdoin jotain aikaankin ja jopa liigatason pelaaja tarttui haaviin. Kiitosta sinne menee kun se pakki kaivetaan jostain. Nähtäväksi jää onko Koivistosta snaipperiksi Mestiksessä, koska kaivattuja sentteriä tai kiekollista pakkia hänestä ei saa tekemälläkään. Yhtään kulmarouhijaa tuolla ei tarvita vaikka kuinka yrittäisi loppuun asti. Toivotaan, että Suutari ja Surenki tietävät potentiaalin ja laskevat sen onnistuvan. Nyt vielä ne kaksi muuta...
   
 2. jokerit67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, #13
  Tässä yksi Koiviston ikimuistoisimmista suorituksista.

  Tuossa tulee aika selvästi esille Arton vahvuudet; ei kaihda fyysisyyttä, jalat polkee rivakasti, ajaa suoraviivaisesti maalia kohti ja laukaus lähtee suoraan syötöstäkin kovaa. Onkohan lähitulevaisuudessa RoKin pelejä Maxilla? Olisi kiva nähdä kaveri muutaman kauden tauon jälkeen taas täydessä vaudissa.
   
 3. Museoesine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja muut keskisuomalaiset
  Lainaus:
  Televisioitavat ottelut on päätetty runkosarjan lopulle, eikä Maxilla nähdä RoKin otteluita. Pääkaupunkiseudulla RoKin voi nähdä loppuviikosta, sillä rovaniemeläisillä on 15.1. vierasottelu Kiekko-Vantaata vastaan. RoKin otteluohjelma löytyy Mestiksen nettisivuilta.
   
 4. Fordél Jäsen

  Mielestäni erittäin hyvä hankinta RoKilta. Ei varmasti mikään sateentekijä, mutta eittämättä selkeä vahvistus ja varmasti juuri sellainen kaveri, jota RoKi tarvitsee. Hyvä asenne, osaa pelata fyysisesti, mutta taitotasokin riitää varmasti tähän sarjaan.
   
 5. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Mitenkään väheksymättä tätä palstaa ja sen merkitystä, en usko täällä olleella ravistelulla olleen vaikutusta asiaan. Toimistolla tehdään töitä mestispaikan säilyttämiseksi, ei heillä ole intresseissä pelata suomi-sarjaa.
  Tekemistä voipi olla kiitettävästi kun joukkueen kokoaminen tapahtui pankkivirkailijan ja kiinteistövälittäjän toimesta, ei nähty vaatimuksien kasvamista eri sarjassa. Parissa kuukaudessa, kesken kauden, voi olla haasteita tehdä sitä työtä mikä olisi pitänyt tehdä keväällä/kesällä.
   
 6. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Niin, vitsillähän minäkin tästä "ravistelusta" kirjoittelin. ;) En myöskään usko, että näillä napinoilla mitään suurempaa vaikutusta on mihinkään suuntaan, mutta sen tiedän, että suuri osa Suomalaisesta kiekkoväestä tätä jatkoaikaa lukee ja vielä suurempi osa hymyssä suin. =) Pääasia, että saadaan keskustelua aikaiseksi.

  Nyt vain odotellaan sitä/niitä puuttuvia pakkeja.

  Ai niin.. Rokissakin tyrkyllä käynyt Poutanen on nyt jonkin aikaa Vantaalla. Toivottavasti sohlaa perjantaina sen verran vahvasti, että roki kaapii mukaansa täydet kolme pistettä! =D
   
 7. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Tulee tietysti aivan aiheettomastikin kyseenalaistettua toimiston toimia. Varmasti siellä parhaansa tekevät. Vahvistusten hakemisessa on toisaalta myös aika epäkiitollinenkin aika, koska me tarvitsisimme vahvistukset heti, mutta pelaajat mielellään katselevat kuun loppuun asti mahdollisia paikkoja. Tai ainakin ne pelaajat, joilla on varaa valita. Luulisi toisaalta, että 18+3 kiintiön myötä myös vapaita pelaajia on paljon: ostajan markkinat?

  Tornion kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen myötä meille olisi tyrkyllä Tommy Latouche-Gavin. On kai selvää, että sopimuksen luonteeseen nimenomaan kuuluu, että alemman tason pelaajilla on mahdollisuus kokeilla siipiään ylemmällä sarjatasolla. Toivoisi kuitenkin, että Surenkin on juuri niin tiukka kuin hänen uskon olevan, ja pelaamaan pääsevät vain RoKia tällä hetkellä eteenpäin vievät pelaajat. Tässä tilanteessa ei varmasti lähdetä tekemään enään kokeiluja tuurin varassa. Eli Tommi pääsee treenien lisäksi jäälle vain, jos on todella hyvä. Näin on uskottava. Jos hän tai joku muu Torniosta osoittautuisi kovaksi Mestistasoiseksi pelimieheksi, niin jäälle vaan, muuten ei.
   
 8. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  En usko sitten kirveelläkään, että tämä Tornion Tommy saisi Rokista pelipaikkaa. Tähän on syynä se, etteivät taidot yksinkertaisesti riitä ja Srenkin on tunnetusti tiukka äijä, joka ei katsele virran mukana menijöitä. Voihan tietysti olla, että Latouche-Gavin on kehittynyt viime aikoina niinkin huimasti, että lunastaa paikkansa joukkueessa ja näyttää näin härän persusta allekirjoittaneelle. ;)

  Olen samaa mieltä siitä, että nykyinen 18+3 -kiintiö tiputtaa aiempaa enemmän potentiaalisia "sinipaitoja" tänä keväänä. Kyllä v-itutus on suuri, jollei Rolloon saada muutamaa todellista äijää lähiaikoina.
   
 9. Setit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Mielestäni kaveri ei ole kokonaisvaltaisesti mikään taikuri. Mutta asia minkä hän osaa on kiekon laittaminen paikasta maaliin. Ja vieläpä se että mies löytää sen paikan todella helposti. Tuskin RoKi hänen kokeilussaan mitään menettäisi, on tilanne nimittäin sen verran tukala että riskejäkin pitää jossain vaiheessa ottaa. Eikä kyseinen kokeilu edes mitään vaarantaisi.
   
 10. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Tornion Tommy

  Eiköhän siellä (valmennus) ole tarpeeksi asiantuntemusta tämän asian ratkaisemiseksi. Varmasti ansaitsee näyttöpaikan, ja mikäli osoittautuu katsomisen arvoiseksi kortiksi, tulee myös peleissä esiintymään. Sateentekijäksi miehestä ei ole, se on selvää. Mestiksen ja suomi-sarjan ero on kuitenkin erittäin iso, ja maalinteko vaikeutuu kovastikin paljon sarjatason vaihtuessa.

  Kylmämaan Jani muuten on esiintynyt RoKi-paidassa tällä kaudella tasan yhdessä ottelussa. Muistaako joku tuon kyseisen matsin? Jani taisi olla paras sinipaitainen tuossa matsissa. Asiasta irrallinen kommentti, mutta muistutuksena siitä mahdollisuudesta että "alhaaltakin" voi jotain hyödyllistä löytyä.

  Hyökkäys ei nähdäkseni kuitenkaan ole tällä hetkellä se isoin mutta. Kyllä niitä maalejakin alkaa tulla. Pari simppeliin avauspeliin kykenevää pakkia auttaisi kovasti tuossakin asiassa.
   
 11. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Olen ilmaissut edellisellä sivulla kantani tästä Tornion kanukista, mutta sen verran lisään vielä, että Suomisarjan alkulohkossa ja karsintasarjassa maaleja takovalla hyökkääjällä on pitkä matka maalintekijäksi Mestiksessä. Alemmista sarjoista voi toki nousta vahvistamaan Mestisjoukkuetta, mutta omasta mielestäni tämä kaveri ei toisi mitään lisäarvoa RoKin rosteriin, joten Suutari, Surenki ja Kallioniemi kolmikko voi jatkaa sitä etsintää ihan rauhassa, tämä tommyboy ei ole se etsitty vahvistus.
   
 12. Teukka Teräs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät Rangers
  Lainaus:
  Hevosmieten tietotoimisto osaa kertoa, että Jani ei ole vieläkään saanut korvausta kyseisestä pelistä.
   
 13. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Tätä en pitäisi ihmeenä. Mikäli tuo Stonewallin alla oleva pitää kutinsa.
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2010 klo 13.07
 14. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  En ole kauheasti perehtynyt näihin farmikuvioihin, mutta jos pelaaja käy pelaamassa yhden ottelun ylemmällä/alemmalla sarjatasolla, niin saako hän tästä tosiaan erikoiskorvauksen? Meinaan, että pelaajahan on sopimussuhteessa omaan seuraansa, ja luulisi saavan korvauksen sen mukaan mitä on oman seuransa kanssa sopinut. Fiksummat varmaan tietävät, valaiskaa siis.
   
 15. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Eiköhän Tornio ole se, joka Janille mahdollisia korvauksia makselee? Nyt en ole aivan satavarma, muttei minun mielestäni Rokin kuulu tällaisessa tapauksessa osallistua palkanmaksuun.. Jani olisi kyllä mieluisampi mies sieltä Torniosta kuin tämä Tommy, jos jotakin pitää farmista tonkia ylös..
   
 16. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Toki se pitää maksaa mitä on luvattu ja seuralta on todella lyhytnäköistä jättää jotain kulukorvauksia maksamatta, mutta toisaalta pitää ihmetellä mitä J.Kylmämaalle on luvattu tästä yhden pelin "keikasta". Yhdestä syöttöpisteestä huolimatta Kylmämaa ei tosiaan ollut sellainen alasarjoista tuleva sateentekijä, joka olisi edes jollain tavalla tuota nippua vahvistanut pidemmällä tähtäimellä ja ihmettelin alunperin miksi Torniosta piti ottaa hätäavuksi joku, kun omastakin takaa olisi löytynyt sopimuspelaajia sille paikalle.

  Torniossa ei pelaa tällä hetkellä yhtään sellaista pelaajaa, josta olisi loppukaudella hyötyä RoKin taistellessa Mestispaikastaan.
   
 17. Westwind Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät ja Luleå
  Lainaus:
  Eiköhän se ole siitä kiinni, että RoKi:n tilillä ei ole kreditiä.
  Rahaa ei ole ( ylimääräistä )!
  Liiga on pullollaan hyviä pelimiehiä, joilla on "huono" sopimus ja jos RoKi:lla olisi rahaa, niin ei olisi temppu eikä mikään tehdä Mestis-joukkuetta, mutta ....
  KUN EI OLE TILILLÄ KREDIT:iä
  Kun pitää tehdä joukkuetta halvalla, niin sitten pitää tyytyä hinta/laatu suhteen halvempaan vaihtoehtoon.

  Tästä Tommy:sta sanon vain sen, että ainakin Torniossa käydyistä RoKi-hyökkääjistä ( jos ovat pelanneet tosissaan ) ei ole ollut Tommyn veroisia. Se, onko pojilla ollut motivaatiota pelata Torniossa "kunnolla", en osaa sanoa.

  Koivistosta sen verran, että jos olisi liigapotentiaalia, niin eiköhän siellä olisi ollut kysyntää, toivotaan kuitenkin parasta.
   
 18. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Likviditeetti pulmia varmaan voi olla, mutta juuri on julkaistu pelkästään Lätkässä Lappiin-projektin tuovan 200 000€ seuran kassaan, joten ei tässä nyt luulisi ihan tyhjätaskujakaan oltavan. Silti tietenkin kassa voi aina välillä olla tyhjäkin.

  Mitä tulee näiden Torniolaisten peluuttamiseen täällä, niin olen ymmärtänyt että kyseessä ei niinkään ole aina pelkästään RoKin tahto, vaan myös tietty yhteistyösopimuksen velvoite antaa halukkaille mahdollisuus samalla kun omille pelaajille on saatu peliaikaa Torniossa. Kentälle valmentaja ei tietenkään ole pakotettu ketään laittamaan, mutta kaipa on ihan kohtuullista saada käydä treeneissä kokeilemassa kykyjään. Toisaalta jos ja kun Torniosta tulevaisuudessa löytyy joku kova pelimies, niin on sitten taas luontevaa "kaapata" kaveri RoKiin.

  Sattuuko joku jo tietämään keiden kanssa Koiviston kaavaillaan pelaavan? Varmaan ketjut jonkin verran sekoittuvat. Toivottavasti vieraskiertueella saadaan jäälle 4 pystyvää kenttää.
   
 19. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Itsekin olisin tässä käsityksessä, mutta en tosiaan tiedä varmasti. Jos taas on sovittu jostain kulukorvauksesta, niin maksuun vaan ja pian. Ei kai näissä lyhyissä lainoissa juuri rahaa edes liiku? Bensarahaa ehkä?
   
 20. Westwind Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät ja Luleå
  Lainaus:
  SM-liigassa lienee keskipalkka noin 66.000 euroa/vuosi, muistan lukeneeni.

  Eli tällä Lätkässa-Lappiin rahalla saa 3 keskivertopelaajaa SM-liigasta, eli ...
  Joukkueen tekemiseen tarvittaisiin väh. 5 keskiverto SM-liigapelaajaa, joten ...
  EI ... EI ... EI ... ... ...
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2010 klo 15.51
 21. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Ihan hyvä pointti. Kuitenkin liigassa pelaavien keskipalkka on jotain muuta kun Mestiksessä pelaavien Liigapelaajien. Sportin koko pelajaabudjetti on 600 000€, jolla ei kuitenkaan saisi kuin 9 näitä liigapelaajia, ja sitten muut eivät saisi mitään. Eli on aivan selvää, että Mestiksessä tienaa vähemmän, vaikka olisikin takana satoja liigapelejä. Tietenkin on myös selvää, ettei yksikään Mestisjoukkue voi kilpailla liigajoukkueiden kanssa palkoissa, ei edes KooKoo tai Sport saati sitten pikkuinen RoKi. Kirkkaimpiä tähtiä kukaan ei varmasti ole vakavasti Mestikseen palkkaamassa (elleivät tule muuten kuten Kultanen tai Kapanen aikanaan), vaikka kannattajat saattavat haaveilla vaikka mistä.
  Sen sijaan olisi jopa RoKillekin mahdollista palkata loppukaudeksi pari kolme pelaajaa 3000-6000 kuukausipalkalla. Esim 4kk x 5000€ olisi vasta 20 000, johon nyt saattaisi vielä olla varaa. Mutta voihan olla, että seura haluaisi tehdä samalla sopimuksen myös ensikaudesta, jolloin puhutaan eri summista, ja asia muuttuu muutenkin ihan erilaiseksi.
   
 22. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  Valhe, emävalhe, tilasto... Ihmisellä on keskimäärin hyvä olla kun toinen jalka on hellalla ja toinen pakastimessa.

  SM-liigan keskipalkkaa ei nauti käytännössä kukaan vaan huippujätkät vetää isoa tiliä, runkomiehet elättää pelaamalla itsensä ja "loput"/junnut saa suolarahoja ja varusteet!

  OK, Mestiksen huippujätkät varmaankin tienaavat likimain saman kuin nuo liigan runkomiehet, mutta ei se liigastatus takaa isoa tiliä kenellekään.
   
 23. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  No ei se nyt ihan näinkään mene vaan kyllä liigassa on paljon näitä 2-3 kentän kavereita, jotka vetää tuota 60-70 tonttua vuodessa.
   
 24. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Saattaa olla, mutta edelleen nelosketjuissa on näitä ainoastaan 14 mailaa kaudessa tienaavia lupaavia junnuja, joita sitten kilpailevat seurat saavat halutessaan halvalla...
   
 25. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  Tämä riippuu täysin joukkueesta => aika harvalla ryhmällä on varaa maksaa tuota määrää pätäkkää mainitsemillesi kavereille, mutta toki näitäkin jokunen on...