Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Joukkueen kasaaminen kaudelle 2009–2010

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana ex-kuusamo, 17.04.2009 klo 09.15.

 1. ex-kuusamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi ja Tappara
  Eli nyt olisi kaikilla hyvä mahdollisuus laittaa tietonsa tänne, ketkä tulee jatkamaan ja keitä "kovia" vahvistuksia tulemme saamaan seuran ensimmäiselle historialliselle Mestis-kaudelle.

  Huhut kertoo (huom! huhut), että Kokkonen tulisi jatkamaan vastuu valmentajana ja joukkueesta on jo hyvä runko valmiina. Uusia ja kovia vahvistuksia on myös tulossa/tullut, sillä onhan Rovaniemi hyvässä ja vetävässä maineessa koulutuksen ja armeijan suhteen.

  Jäämme mielenkiinnolla odottamaan ensimmäisiä vahvistettuja tietoja.
   
 2. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Tuli tuossa mieleeni, että vieläköhän vanha sotaratsu Jani Rautio meinaa pelailla? Peliälyn puolesta varmasti pärjäisi Mestiksessä, mutta pystyttäisiinkö miehelle järjestämään sellaisia olosuhteita, että pystyisi Mestistä pelaamaan. Eli työnantajalta lisää joustoa, että ehtii kiekkoilemaan. Tosin kävihän mies pari vuotta sitten Oulussa asti pelailemassa ja treenaamassa, luulisi siihenkin menneen aikaa. Ehkäpä Kalle tämänkin selvittää, kun toimeen tarttuu.

  Enemmänkin tosin toivon vahvistukseksi kovia pakkeja, kohtuu hyökkääjiä on maailma täynnä, mutta erinomaiset pakit on aina kortilla.
   
 3. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Suoraan sanottuna ei kiitos tähän. Jani Rautio on hieno pelimies ja ehdoton suomisarja legenda, mutta Mestis tai välttämättä edes RoKi eivät ole enää ajankohtaisia tämän herran kohdalla. Toivon mukaan jatkaa vielä nuuskakairassa ja pitää kyläjoukkuetta pystyssä kuten ennenkin.
   
 4. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Lainaus:
  Ei varmasti ainakaan tuolla tasolla, eikä taida enää muutenkaan pelaaminen napata kuin "harrastesarjoissa". Iän puolesta voisi pelailla mestistasolla vielä vuosia, mutta motivaatio...

  Ensi viikolla toivoisi jotain alkaa jo kuulumaan pelaajarintamallakin, kuten totesit pakkeja huutaa. Mm. Iikka Törnvall olisi oiva nimi takalinjoille, pohjoisen miehiäkin kun on. Muita "pohjoisenpassin" omaavia muualla kuin Hokissa ovat ainakin Pyhäjärvi ja Joki-Erkkilä ( Mestis). Samoin Jani Kylmämaa sekä Tasala ja Aro olisi hyvä katsastaa ja tietysti JT Appelin halukkuus joukkueeseen.

  Viime kauden Kärppä A:sta ei löydy ainuttakaan pelaajaa joka paikkansa joukkueessa täyttäisi, joten muualle pitää katsella.
   
 5. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Näistä kelpuuttaisin Törnvallin puolustavaan rooliin kakkos-kolmospariin. Appel kelpaa aina, mutta ei taida paikat enää kestää. Joki-Erkkilä olisi kova vahvistus, jos ruuti on yhtä kuivaa kuin loppua kohden Kainuussa. Miksei myös Pyhäjärvi. Kaikille muille ehdottomasti EI KIITOS. Tasalalla ja Kylmämaalla RoKi ei tee Mestiksessä yhtään mitään ja Arollakin voi jo tehdä tiukkaa vauhdissa pysymisen kanssa.

  Lainaus:
  Löytyy vähintään viisi, jotka olen maininnut jo tuolla 2009-2010 ketjussa. Pekkala olisi ainakin minun mieleen ja myös Donskoi.
   
 6. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Lainaus:
  Pekkala on kuitenkin edustusjoukkueen kirjoilla, hän kelpaisi toki mutta ei koko kautta tule Rokissa pelaamaan, joitain lainoja voisi tulla. Donskoi on raakile ja varmasti oikea paikka on A junnujoukkue. 165 cm pitkällä Kuhmon pojalla ei ole mitään asiaa mestiskarkeloihin. Gazur, noh siinä ja siinä. Granlundia ei tarvitse tässä yhteydessä edes mainita.
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2009 klo 14.27
 7. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Juuri mitään faktaa ei ole tiedossa, eikä varmaan ennen ensi viikkoa tulekaan, mutta arvaillaan hieman kokoonpanoja tuskan helpottamiseksi.

  Rautakoski-Järvitalo-Vimpari-Inkeröinen nelikosta jos saisimme edes 3 neljästä jatkamaan, niin hyökkäyspää olisi jo hyvällä mallilla. Vimparilla kai opiskelut jatkuvat, samoin Tuunalalla. Muista ei ole havaintoa. Jotenkin epäilyttää, että joku näistä vaihtaa maisemaa.

  Illu, Alanne, Joona, Haapa-aro jatkamaan ja Oulusta vielä Backman sekä Titaanien Roope Mustonen, niin hyökkäyksestä ei tarvi murehtia. Mutta ne pakit...

  Laitan vielä ketjuarvauksen, että voi sitten ihmetellä miten pieleen asiat voi veikatakkaan.

  Inkeröinen-Vimpari-Backman
  Järvitalo-Sainio-Lahti
  Rautakoski-Alanne-Tuunala
  Joona-?-Mustonen
   
 8. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Lainaus:
  Laadukas harjoittelu on ennenkin tehnyt ihmeitä. Pojat nyt ovat kuitenkin RoKi taustaisia ja Mestiksessä pelanneet, siksi nimet nostin "pöydälle".
   
 9. Obelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoisen seurat
  Vai vahvistuksia...

  Omassa mielessä on pyörinyt täällä jo mainittujen lisäksi Palomäen Mikko puolustukseen. Joukkueen rakennus pitää kuitenkin aloittaa hyvän maalivahdin hankinnalla. Jaksaakohan Myllykosken Joni vielä istua Lukon penkillä (viime kaudella kaudella 62 minuuttia peliaikaa), sopimus taitaa vaan olla voimassa.
   
 10. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Ei kiitos, Tasalalle, Arolle, Kylmämaalle (Jani), Rautiolle ja Donskoille. Nyt lähdetään kuitenkin pelaamaan MESTISTÄ! Ei sinne mitään Suomisarjassa vahvistuksen nimeä selässä kantavia voimia tarvita.

  Törnvall sekä Aku Joki-E. olisivat vuoren varmasti vahvistuksia joukkueelle. Akun taidot kyllä tiedetään, mutta itseni yllätti Ilkan näkeminen Kouluvolan paidassa tällä kaudella. Pelistä toiseen aivan erilaista (parempaa) peliä kuin syksyllä JHT:ssä. Varma avauksiin kykenevä pakki 2-3 pariin.
   
 11. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Mikäli Jani jaksaisi, ja haluaisi niin olisi takuulla kahden ensimmäisen ketjun kamaa mestiksessä. Ikävä kyllä tilanne on se että Jania ei taida enää napata treenata veri suussa. Varmasti pitelee Pietsalon kanssa EtPoa pinnalla vielä pitkään.

  Lainaus:
  Törnvall olisi vähintään kakkosketjun pakki. Kuitenkin toiveajattelua että mies Rovaniemelle tulisi.

  Kyllä Appel olisi todella tervetullut kaveri. Ykkösketjuun ja laidalle Inkeröinen. Toivon mukaan Juho-Tuomas mukaan saadaan. Kyllä ne paikat kestää.


  Lainaus:
  Tasala ja Kylmämaa ovat kunnossa ollessaan Mestis-tasoa. Molemmat ovat tosin työmyyriä, eivätkä tuo oikeastaan mitään lisää RoKin rosteriin.

  Aro on muistaakseni ollut ihan mestis-maajoukkueesakin? 80-syntyneenä jamppana on vielä varmasti paljonkin annettavaa, jos kiinnostaa. Taitaa vain työpaikka pitää miehen Kokkolassa.

  Lainaus:
  Vähintään viisi? Ketäs muita (näiden kahden lisäksi) sieltä sitten löytyisi?
  Donskoi ei taida ihan ensikaudella vielä olla valmis mestispeleihin. Taitojensa puolesta varmasti, mutta voimaa ei ole vielä tarpeeksi.


  Kaksi sentteriä pitäisi jostan saada, sekä maalintekoon kykenevä laituri, tai pari. Appel olisi hyvä alku, mies voisi olla periaatteessa se ykkösketjun sentteri. Järvitalon, Inkeröisen, Haapa-aron sekä Rautakosken pitäminen olisi todella tärkeää.

  Puolustajien kerhoon tarvittaisiin ehdottomasti ainakin kolme kovaa vahvistusta. Haipus, Mattila, Kokkonen, Himanka, sekä Pohjalainen ovat lähtökohtaisesti ne pakit joista muodostetaan pakkiparit kakkos, kolmos, ja nelosketjulle. Raattama, Kylmämaa sekä Mäkiranta eivät varmuudella jatka ensikaudella RoKin sinisessä paidassa.

  Maalivahdeista jatkopahvit ehdottomasti Vehviläiselle sekä Herraselle, jotka muodostavat ehdottomasti varsin pätevän kaksikon ensikaudelle. Vehviläisellä kokemusta piisaa, joten jos mies saadaan sidottua ensikaudeksi RoKiin niin en pidä pahana ollenkaan.

  Toivon mukaan katseet käännetään myös Haaparannan suuntaan josta löytyisi muutama oiva lisä ensikauden joukkueeseen.

  Vahvoissa huhuissa ovat pyörineet Tatu Backman, Juha Silvander, sekä Roope Mustonen (joka ei tietääkseni kuitenkaan Rovaniemelle ole tulossa). Pacman sekä Silvander ovat erittäin hyvää materiaalia ykkös, kakkosketjuun.

  Tuuli kertoi myös että Kotkan suunnalta olisi kenties, ehkä, ja maybe tulossa vahvistusta rouhija osastolle (Pietari Kolhonen). Suas nährä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2009 klo 09.33
 12. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Inkeröinen - Appel - Backman/Haapa-aro olisi kyllä semmoinen ketju, että harva on nähnyt edes märkiä unia moisesta. Kynämiehet tarvitsisivat ehdottomasti kaverikseen jonkun "kovemman" kaverin, jotta Inkeröisen jäähytili ei menisi punaiselle ja Appel pysyisi terveenä. Tulisi tuossa esim. Haapa-arolle semmoiset pisteet, että ura ennätykset menisivät ihan uusiksi.

  Kyllä todellakin olemassa olevistakin ukoista saataisiin ihan mestis-uskottavat ketjut. Järvitalo - Tuunala -Rautakoski -Vimpari (pelasi mahtavasti Mestiskarsinnoissa) - Alanne - Sainio - Joona, koko porukka saisi mielellään jatkaa. Lahti ja Joki-erkkilä mielestäni mahtuvat rosteriin, vahvistukseksi tarvittaisiin joku pirullinen maalinsylkijä ja hyökkääjät olisivat siinä.

  Pakeista ilmeisesti Kokkonen jatkaa varmuudella. Toivottavasti myös Haipus, Himanka, Mattila ja Pohjalainen. Jos Lovron polvi on operoitu, niin saattaapa hänkin rosterissa olla. Tasoaan tosin saa nostaa, jos siinä meinaa pysyä. Paria kolmea pakkia huutaa oikein tosissaan.

  Herranen varmasti näyttää olevansa Mestis-mokke. Simolle myös jatkopahvi, jos kiinnostaa. Ainahan voidaan vielä joku nimimies palkata, jos joku väkisin tänne haluaa. Jos Vehviläinen ei jatka, niin sitten melkein tarvitaankin joku vahvistus.

  Eli yhteenvetona ihannetapauksessa, jos runko jatkaa, tarvittaisiin
  sentteri, laituri, maalinsylkijä ja 2-3 pakkia.

  Edit: Huhuosastolta Pietari Kolhonen kyllä kelpaisi laituriksi, oli Titaanien ehdotonta parhaimmistoa viimeisissä peleissä, taklasi melkein kuin Haapa-aro ja värkkäsi vielä parit maalit.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2009 klo 10.14
 13. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Täällähän keskustelu ihan kiihtymään. Hyvä niin!

  Lainaus:
  Nyt tulee kyllä niin paksua, että huh huh. Eiköhän se jo viime kaudella nähty, että Jani ei pärjänny enää niissä peleissä RoKia vastaan. Liike on yksinkertaisesti jo niin paljon jäljessä ettei sitä enää saa kiinni edes taidolla. Suomisarjakarsinnoissa ja heikompia joukkueita vastaan vauhdin laskiessa Jani oli tietenkin omassa elementissään, mutta Mestistason pelimiehenä Rautiota on täysin turha enää pitää.
  Lainaus:
  Enemmän toiveajattelua on Appelin tuleminen napapiirille. Usko pois.
  Lainaus:
  Kylmämaan näytöt tämän kevään suomisarjan karsintasarjasta kertovat kaiken. Ei mitään käyttöä Mestikseen. Tasalakaan ei ole koskaan mahtunut pelaamaan Mestistä muualla kuin Forssan umpisurkeassa joukkueessa.
  Lainaus:
  Arolla saattaisi olla näistä kolmesta jotain edellytyksiä, mutta tarvitaanko täällä oikeasti tuonne pakkipuolelle kolmosparin äijiä? Ei tarvita.
  Lainaus:
  Ei välttämättä olekaan, mutta näistä se Hokkikin joka vuosi kokoaa vähintään kentällisen ja hyvin ne pojat pärjää. Komulainen, Seppänen, Ryynänen ja miksei myös Gazur ainakin testille.
  Lainaus:
  Yks sentteri saataisiin Komulaisessa ja toinen olis sitten kauden kovin satsaus.
  Lainaus:
  Kuten sanottua yksi kiekollinen pakki on tultava ja miksei yks hieman kovempi kaveri esim. mallia Honkanen, jonka sopimusta HIFK ei tietääkseni jatkanut.
  Lainaus:
  Tätä tässä on ihmetellyt itsekin muiden puheista. Nyt lähdetään sarjaporrasta ylemmäs ja joukkueeseen ei kannata haalia mitään kavereita, joita nykyisistä jatkavat pystyvät korvaamaan. Hankitaan vahvistuksiksi 3 kolme kunnon satsausta ja muutama lupaava nuori kaappauksena Hokista tai sitten pari Kärppien A:n parasta. Pekkala ei esimerkiksi vielä ensi kaudella mahdu millään liigassa vakituisesti pelaamaan.
   
 14. James_M Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
  Rautio pelasi hyvät mestiskarsinnat toissa kaudella K-L:n paidassa. Samalla lailla pelasi omaa peliään noissa karkeloissa mitä Suomi-sarjan peleissä. Väittäisin että the Lapparin ohella oli K-L:n paras pelaaja. Ei se liike tuolloinkaan niin hääviä ollut mutta ei kuitenkaan jaloissa pyörinyt. Tällä kaudella Rautio oli mukana vain kerran Etpon laihassa rosterissa, eikä pahemmin erottunut joukosta, mutta tuskin nyt vuodessa pelaajan taso romahtaa noin paljoa kuin yllä väitetään. Motivaatio kovaan harjoitteluun ja runsaaseen matkusteluun lienee liikaa vaadittu. Näiden ollessa kohdallaan herrasta olisi Rokille hyötyä.

  Case Appel on kyllä mielenkiintoinen. K-L:n matseja seuraavana toivoisin että jatkaa opintojaan Oulussa. Toisaalta sarjataso on väärä ja mielellään näkisi tv-matsissa Appelin vaikka Rokin paidassa. Mutta viime kauden esitysten perusteella oikea paikka on laitahyökkääjä, ei sentteri.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2009 klo 12.41
 15. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Noh, noh. Miehen viimekauden treenikerrat jäällä kykenee varmaan jokainen laskemaan kahden käden sormilla. Kyllä minä edelleen väitän että mikäli mies treenaisi kesän kunnolla (jos siis näin kävisi) niin varmasti olisi ensikaudella kahden ensimmäisen ketjun peliä tekevä sentteri.

  Lainaus:
  En muuten usko.

  Lainaus:
  Kuten sanoinkin ystävä kallis, ei näille miehille ole RoKissa käyttöä. Haalarimiehiä löytyy omastakin takaa. Molemmat ovat kuitenkin Mestiksessä todistaneet pärjäävänsä.

  Lainaus:
  Käy vilkaisemassa Aron statsit. Mies kykenee antamaan sellaisia "pusuja" (tiedän kokemuksesta) että kovemmallakin kaverilla saattaa turahtaa jotain pahan hajuista housuihin. Sinunko mielestä tällaiselle kovaan peliin kykenevälle pakille ei olisi meillä käyttöä? Mielestäni yksi ISO puute RoKin rosterissa on juuri se että meillä ei ole raamikasta oikeudenjakajaa (isäntää) alakerrassa.

  Jos jokin on paksua niin tuo sitten. Jo kokemuksensa (reilut 200 mestismatsia) kertoo että tässä ei ole kyseessä mikään rupelihattu.

  Nimeä neljä pakkia RoKin rosterista, jotka rankkaisit Aron edelle, mielellään perusteluiden kera, niin jatketaan sen jälkeen vääntöä. Se on totta että kolmosparin äijiä ei tarvita, mutta itse olit tuossa aiemmin kelpuuttamassa Törnvallia juurikin kakkos, kolmospariin.

  Lainaus:
  Tällä hetkellä, tämän hetkistä luetteloa vilkuilemalla Törnvall ja vaikkapa Aro kuulostaisivat molemmat ihan varmasti vähintään kakkosketjun pakeilta. Sanoit sinä mitä tahansa.

  Noh, tämä spekulointi voidaan jättää sikseen koska hyvin epätodennäköistä on että kumpikaan ko. herroista RoKin viittaa ensikaudella kantaa.

  Lainaus:
  Testille, miksipäs ei. Totuus on kuitenkin se että mainitsemaasi "vähintään viittä" pelimannea sieltä ei ensikaudelle löydy.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2009 klo 12.51
 16. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Jani Rautio

  Ei Rautio niin vanha ole, etteikö kovalla treenillä saisi fysiikkaansa Mestis-kuntoon. Pelata ukko kyllä osaa. Se on sitten eriasia kiinnostako häntä tippaakaan ruveta enään kovaa treenaamaan. Kyllä toivon, että valmennus/toimitusjohtaja selvittäisivät asian. Mies kuitenkin asuu kaupungissa, eikä tiettävästi ole mihinkään muuttamassa. Pieni kulukorvaus voisi motivoida harjoittelemaan. Toki jos muualta on tulossa todella kovia hyökkääjiä, jotka varmuudella tekevät enemmän pisteitä kuin Rautio, niin sittenhän tämä olisi turhaa vaivannäköä. Viimekauden rosterissa ei kovin montaa ole, jotka tekevät enemmän pisteitä kuin J.R.
   
 17. Roki6666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
  JOS mutta kun EI

  Lainaus:
  Janin aika menee firman ja arjen pyörittämiseen, eikä hänellä ole kertakaikkkiaan motivaatiota jatkaa Mestis tasolla. Keskustelu hänen tulemisestaan Rokiin voidaan lopettaa turhana.
  Myös Vimparia on edelleen yhdistetty Rokiin. Ville keskittyynyt opintoihinsa eikä jatka lätkän parissa ainakaan ensi talvena.
  Raattaman työnantaja ei taivu Mestiksen pelimäääriin, joten Jalluakaan ei Rokissa nähdä.

  Huonoja uutisia siis tähän mennessä kaikki. Eikä hyvältä vaikuta sekään, että Inkeröistä yhdistetään 50/50 tod.näk Treelle. Tähän en tosin itse usko.

  Mutta yksi asia on varma. Kova joukkue rokilaisia nähdään lapissa ensi kaudellakin. Todelllisia vahvistuksiakin on kuulemma tulossa....
   
 18. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Mielenkiintoista spekulaatiota Rautiosta! Varmasti itse herrakin lueskelee näitä hymyssä suin.. =)

  Jania on puhuttu Rokiin vuosikaudet. Kävihän mies tosin pelaamassa silloin "Dream team" -kaudella sinisissä, mutta sen jälkeen on ollut hiljaista. Viime aikaisilla näytöillä tulee kiire mestiksessä, mutta, mutta... jos mies on terve ja motivoitunut, sekä halukas sitoutumaan sadalla prosentilla, niin miksipäs ei. Suoraa paikkaa tuskin kuitenkaan on. Sinne vain nuorempien sekaan training camp:lle! Kauden alkuun on about 6kk. Siinä ajassa tehdään Rautiosta varmasti tarvittaessa peliä rakentava sentteri ensi kauden Rokiin!

  Uskon, että sininen johto on muistanut pitää Janin papereissaan kysymysmerkillä. Pallo on varmasti heitetty miehelle ja lopussa on kyse siitä, että vieläkö taiturilla on näyttämisenhaluja ja todistettavaa lappilaiselle kiekkoyleisölle?!
   
 19. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Tämä oli itselleni uutinen, ja kovin ikävä sellainen. Positiivistä asiassa on ainoastaan se, että eipähän ole vahvistamassa ketään muutakaan. Väkisinkin miettii pyörtäisikö Ville päätöksensä, jos maksetaan pientä liksaa. Opintotuella ei ainakaan ennen kauhean leveästi elänyt.

  Raattaman lopettaminenhan on jo ollut tiedossa. Sen takiahan niitä pakkeja huudetaan. Jos Inkeröinenkin vaihtaa maisemaa, niin ei puutu kuin että Järvitalo lopettaa ja Rautakoski matkustaa Ouluun. Sitten todella tarvitaan todellisia vahvistuksia. Badiuralla on toistaiseksi ainoana soppari, mutta hänkin saa kyllä tasoaan nostaa, jos meinaa Mestiksessä pärjätä.
   
 20. Olleri Jäsen

  Ei taida Kilpijärvi mahtua Rokin ensikauden suunnitelmiin? Miten hän pelas tämän kauden? Ei tainnut mahtua kahteen ensimmäiseen kenttään?
   
 21. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Kuinka niin? Onko jotakin vihjettä siitä, minne Kilpijärvi on siirtymässä? Tuskin mahtuu Rokin uuteen rosteriin. On pelaajana kuitenkin vahvistus, jos ajatellaan esim. Torniota tai vaikkapa Raahea.
   
 22. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Tässä on oma arvioini tuolta 2008-2009 ketjun puolelta:

  Lainaus:
   
 23. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Henrik Juntunen

  Mahtaakohan meidän Oulun suunnan etä-RoKilaiset tietää, mitkä on Juntusen jatko suunnitelmat? En nyt sitä tarkoita, että olisin innolla äijää tänne houkuttelemassa, mutta yhtään kiveä ei pidä jättää kääntämättä ekaan Mestis-kauteen valmistauduttaessa. Otetaan tryoutille vaikka kaikki pohjoisen vähänkään potentiaaliset kiekkoilijat muuta maata toki unohtamatta. Sopparia sitten motivoituneille, koville pelimiehille.
   
 24. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Mikäli Juntusta kiinnostaa treenata niin mikä jottei. Voisi periaatteessa olla se todella "iso kala", jota tässä kaiholla odotellaan.

  Olisi takuulla käyttökelpoinen mies RoKille täydessä iskussaan. En vain jaksa uskoa että Juntusta jaksattaa.
   
 25. John Copter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
  Lainaus:
  Voi tuon huhun unohtaa tuosta, Kokkonen on sopimuksensa jo allekirjoittanut kuten toisessa ketjussa kerroin.