Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Joukkueen kasaaminen kaudelle 2009–2010

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana ex-kuusamo, 17.04.2009 klo 09.15.

 1. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Miksi ei saisi? Eilen oli yksi niistä harvoista joka välissä yritti. Ei kai kukaan odottanut miehestä mitään pisterohmua?
   
 2. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Ei odottanut. Silti minun pitää ihmetellä, että mies pelaa ykkösketjussa. Näithän sinäkin "rakas veli", että Inkeröinen oli suorastaan liekeissä päästessään pelaamaan Sainion kanssa jämäketjuun?
   
 3. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Taisipa olla Vesse todella liekeissä! ;) Noooh, annetaanpa Arton näyttää, mihin pystyy, kun on nytkin räpännyt mustan reppuun ja mikä parasta, Tornion Tommy syötäjänä. =D
   
 4. Teukka Teräs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät Rangers
  Aika loppuu ja mitään ei kuulu LUVATUISTA vahvistuksista. No osasiko tämä ketään edes yllättää?
   
 5. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Aika tosiaan loppuu, mutta mitään uutta ei näy rintamalla. Yllätyshän olisi, jos sieltä vielä joku tulisi puun takaa! Kovasti tässä ollaan Elite prospects -sivustolla vierailtu.

  Appel ei ollut tänään Laser:n kokoonpanossa. Syytä ei kerrottu ja tulipa sellainenkin mieleen, että olisko menossa jonnekin muualle, kuten tuossa myös Rollo arveli...? Mieluusti ottaisin vauhtikoneen sinisiin. Taitaapa vain olla toiveajattelua.

  Aamulla nähdään, saako Kallioniemi meikäläisen silmissä epäluotettavan ihmisen statuksen... =/
   
 6. James_M Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
  Mattilan vierailu päättyi näköjään tähän päivään finhockeyn mukaan. Nyt saitte toivomanne(?) puolustajan.
  31.1 K-Laser -> RoKi hockey.
   
 7. Teukka Teräs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät Rangers
  Noniin eli ensimmäinen vahvistus on saatu ja nyt jännitetään tuleeko vielä lisää uutispommeja.
   
 8. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Juu, kiitti tyhjästä. =D Mattila olisi kyllä mielestäni vahvistanut Laserin rivejä, muttei tee sitä valitettavasti Rokissa. Otettiinkohan mies vain takaisin siltä varalta, että Laser on karsinnoissa vastassa..
   
 9. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Jotain edes... Jimi Santala RoKiin.

  Lähteenä liiton vahvistamattomat siirrot.
   
 10. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Ja näyttää tuo siltä että Mattila kuitenkin on lainalla loppukauden Laserissa, mutta odotellaan.

  Lähde myöskin liiton vahvistamattomat siirrot.
   
 11. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Köykäiset ovat köyhän eväät. Santala on kyllä hankinta oikeaan pelipaikkaan ja kiekollista osaamista olisi tarvittu jo kauan, kauan sitten. Pidän Santalaa hyvänä hankintana, mutta eipä siihen paljon tarvitakaan, kun RoKin puolustukseen tulee pelaaja, joka sitä vahvistaa.
   
 12. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Viimeiseen saakka piti venyttää tuota pakin hankintaakin! Ei Santala sadetta tee, mutta pakkohan tässä on tyytyä kaikkeen vähänkään pakkiosastoa "vahvistavaan" materiaaliin.

  Kovin on tosiaan köykäiset eväät! Tässä kohtaa on pakko todeta, että suuret olivat toimiston miesten puheet (Suutari ja toimari) siitä, että vahvistuksia tullaan hankkimaan sinne ja tänne. En ymmärrä, että miksi meitä faneja ja muuta kansaa ei voisi valistaa edes pienen mittakaavan tiedotuksella, jossa kerrotaan rehellisesti se tilanne, mikä joukkueessa (raha) on ollut pitkin kautta ja on kenties edelleen!?

  Täytyykö homman mennä aina niin, että asiat tuodaan julki vasta sitten, kun se kuuluisa jaska on housuissa. Tässä tapauksessa se tarkoittaa tippumista sarjaporrasta alemmas ja sitä kautta syöksykierrettä ties minne..

  Nyt ei huvita oikein mikään!! Perästä kuuluu...toivottavasti ei...
   
 13. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Santala RoKiin

  Tosi on, että ei tarvi olla kummoinen pelaaja, jotta on vahvistus RoKin pakistoon. Olen jokatapauksessa positiivisesti yllättynyt, että se pakki kuitenkin vielä löydettiin. Olisin viikko sitten lyönyt satasia vetoa, ettei löydy. Sinällään hyvä suoritus toimistolta. Onko tämä sitten tarpeeksi tai tarpeeksi aikaisin jää nähtäväksi. Pahaltahan tuo silti näyttää.
   
 14. Surukuku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
  Ei RoKi nyt ihan niin pahassa jamassa ole kuin täällä uskotaan ja uskotellaan, olletikin, kun nyt on saatu sille kaikkein kriittisimmälle alueelle vahvistuksia(?) - ei, vaikka minunkin käsitykseni mukaan karsinnat ovat aina vaikeita putoamisuhan alla oleville joukkueille.
  Nimittäin - olin eilen seuraamassa K-Laserin ja TuusKi:n peliä enkä voi kuin suorastaan hämmästellä Laserin hampaattomuutta, kun poissa olivat Joki-Erkkilä ja Appel - syömähampaita, mutta mutta...
  Toisaalta taas TuusKi pelasi järkevästi tiiviillä viisikkopuolustuksella kääntäen pelin suunnan ihailtavan nopeasti kiekon saatuaan ja rankaisi armotta Laserin pakkien virheistä - paha porukka karsinnoissa.
   
 15. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Nythän sinä kyllä puhut totuuksia. Ei me olla niin pahassa jamassa, me olemme suurlamassa, tuon Surenkinin takia.
   
 16. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Kovat oli puheet kyllä. Sanottiin että kunnon vahvistuksia tullaan hankkimaan sekä puolustukseen että sentteriosastolle. Tuloksena Jimi Santala! Varmasti pätevä mies ja hyvä lisä joukkueeseen, mutta hieman toisen luokan pelaajia itse ainakin odottelin...

  Toimistolta olisi jo aika kuulla että mikä oli syynä joukkueen vähäiseen vahvistamiseen! Onko se kirstu sittenkin ihan tyhjä???!!!
   
 17. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Se mitä minä nyt ihmettelen tässä, niin kuitenkin RoKilla on varaa peluuttaa tätä Mattilaa hyvin todennäköisen karsintavastuksen riveissä?

  Itsehän en ole kertaakaan miestä nähnyt, mutta hyvin asiantuntevien tahojen mukaan mies on ollut Laserissa erittäin hyvä, suorastaan selkeä vahvistus karsintasarjaan.

  Hyvin vaikea on nähdä tässä logiikkaa.

  Santalasta. Kaveri on varmasti pieni vahvistus. Tässä tilanteessa varmaan jokainen, joka tulee freesillä asenteella mukaan ilman että kupoli on jumissa, on varmasti sitä. Ihan täsmävahvistus Jimi ei suht köykäisenä jätkänä kuitenkaan RoKille ole. Jotain kaverin tasosta kertoo se, että viime syksynä jäi Jokipoikien joukkueesta veke tryoutin jälkeen. Potentiaalia kuitenkin on, ja täysillä tässä toivoo kaikkien osapuolten vuoksi, että kaveri onnistuu Rovaniemellä.
   
 18. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No, sitähän meistä ei tiedä varmaan kukaan, että mitä siirron osalta on tarkemmin sovittu. Onko esim. kielletty pelaaminen mahdollisissa keskinäisissä karsintapeleissä tai koko -sarjassa?

  Siitä, että Mattila auttaisi Laserin karsintoihin tuskin taas olisi suurempaa haittaa RoKille. Vastaan sieltä tulee kuitenkin Suomi-sarjan parhaimmat, joten ehkä mieluummin kuitenkin vastustaja inhimillisen etäisyyden päästä.
   
 19. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  No minäpä annan sinulle pienen vihjeen, mutta älä kerro kenellekään. Viime pelissä minulle tultiin myymään moottorikelkka-arpaa. Sehän on se junnujen järjestämä arpajaisjuttu, jossa Oy:kin on jollain tapaa mukana. Olen ostanut tällä kaudella jo kaksi arpaa ja ostin vielä yhden a 10 euroa. Mainitsin myyjälle, että olet sinä kyllä aktiivinen, kun jaksat joka pelissä noita myydä. Vastaus oli minulle kyllä suuri yllätys: ”Pakkohan nämä on saada myydyksi, kun Oy painaa niin saatanasti päälle, että saa oman osuutensa heti, koska niillä ei ole rahaa yhtään”.
  Ajattelin, että voihan v:ttu. Kannattaisi Kallioniemen ilmoittaa Lapin Kansassa, että tällaiset huhut ovat perättömiä ja kassa pursuaa rahaa.
   
 20. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Ihan mahdollisia vaihtoehtoja, kai. Kun on RoKista kysymys niin mikään ei yllätä. En siltikään näe tässä mitään logiikkaa. Jo mahdollisten loukkaantumishuolien puolesta tämä makes no damn sense.

  Ja vaikea on nähdä sellaistakaan kuviota realistisena, että kaverilta olisi kielletty pelaaminen koko sarjassa. Keskinäisissä peleissä, ehkäpä.

  Silti olisin tässä tilanteessa RoKi-päättäjänä preferoinut pientä tervettä itsekkyyttä, mutta katsotaan nyt sitten kuis käy.
   
 21. Nile Jäsen

  Lainaus:
  Rokilla on reservissä pakkeja useampi, varsinkin nyt kun Haipus on kuntoutumassa. Myös mahdollisissa karsintapeleissä on Rokille parempi, jos Mattila pelaa K-Laserissa, sen verran riskialtis tämä kaveri on omassa päässä..
   
 22. James_M Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
  Mattilalla on kyllä hyviä oivalluksia puolustajaksi ja rohkeutta välillä jopa liikaa. K-Laser hyötyy tästä miehestä eniten hyökkäyspäässä, ei omassa päässä. Suhteellisen hyvät kädet pakiksi ja hyvä kuti. Mutta se, että laserissa mies ei ole hasardoinut johtunee siitä, että paikkaus on toiminut tähän asti. Eihän tätä miestä voi laittaa samaan pakkipariin toisen hyökkäävän puolustajan kanssa, koska silloin käy kylmät ennen pitkää omassa päässä. Varmistava puolustaja on välttämättömyys tämän pelimiehen kanssa.

  En sitten tiedä miten Mattila on Rokissa pelannut, kun on moisen suolauksen kohteeksi joutunut. Eikö miehen tempauksia ole paikattu omien toimesta vai miksi ei mahdu sinisiin pelaamaan? Onko niitä hyökkääviä ja hyväkätisiä puolustajia teillä jo liiaksi asti?
   
 23. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Kuulepas James! Meillä ei ole edes peruspelaavia pakkeja. Niistä ei löydy yhtään kappaletta, joka voisi vielä toisten virheet paikkaamaan. Piste.
   
 24. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lisään vielä, että kaksi meidän pakeista on ylivoimasia muihin verrattuna. Valitettavasti he ovat hyökkääjiä, kertonee tasosta.
   
 25. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Suomisarjassa tuo paikkaaminenkin voi vielä onnistua, jopa mokaajan omasta toimesta, mutta mestiksessä se on jo huomattavasti vaikeampaa. Omissa kolisee hyvinkin usein, jos tällainen hazardi -mies sooloilee alakerrassa. Tästä hyvänä esimerkkinä montakin tilannetta Keravalta ja Naantalista, jossa Mattila jäi kikkailemaan omaan päähän alimpana miehenä. Siinä kävi lähes poikkeuksetta niin, että etäisyydet venyivät liian pitkiksi ja ensimmäinen "apu" oli vastustajan hyökkääjä Laserin maalin edessä..

  Kyllä Mattilalla riittää potentiaalia mestiksen vakiopakiksi, kunhan opettelee puolustuspään pelaamista. Taidoista se ei jää kiinni.