Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jokipojat kaudella 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Sim_Sam, 29.03.2013 klo 07.44.

 1. Pelimise Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Saipa
  Tämä Kolkka taitaa olla enemmänkin jenkkifutaaja..
   
 2. Steus Jäsen

  Sen ikäistä porukkaa, että luulisi olevan kova halu kehittyä. Sopimusten yksityiskohdat kiinnostaisivat; voiko Dynamo taas vetää miehensä takaisin kesken kauden? Joka tapauksessa mukavia lisäyksiä Jokipo-miehistöön, joukkue pysynee kärkikahinoissa mukana tälläkin kaudella.
   
 3. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Huomasin kyllä, nauratti vaan ensin että mitä helvettiä tämä nyt on
   
 4. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kuulemma ainakin kehon tuoma auktoriteetti on nyt riittävä..

  Olipahan rysäys! Joukossa on varmasti tulevia starojakin, mutta ennakkoon listaan kovimmaksi värväykseksi maalivahtivalmentaja Juha Lehtolan. Tämä molari Spencer sen sijaan on tuntematon suuruus, mutta kaiketi jollain on tietoa kaverista. Maalivahtiosasto ei huoleta. Mikael Edelmann on myös todella potentiaalinen kaveri.

  Tsekkihyökkääjä Jakub Sramek ja Latvialainen puolustaja Martins Porejs on näistä tuoreista hankinnoista ennakkoon todella mielenkiintoisia.

  Näillä mennään, kuten Matikainen kertoo. Talouden korjaamistahan tämä kausi tulee olemaan, mutta toivottavasti joukkueella on myös pelillistä annettavaa...

  Kajaanista toivoisin suuresti raporttia harjoituspelistä!
   
 5. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  Joo-o. Onko tämä Spencer uusi "Salak" tai sitten "Guinmontmeni"? Pianhan tuo selviää. Toivotaan sitä ensimmäistä vaihtoehtoa. Aikamoinen muukalaislegioona on tulevan kauden Jokipo...
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Jos tarkoitat ulkomaalaisien osalta, niin eipä tuo nyt paha ole. Meinaan tässä ryppäässä omia sopimuspelaajia on vain Spencer ja Sramek, sekä ilmeisesti tämä jääkaappipakastimen kokoinen sentteri Vilkoits. KHL-lainoista ei ole sovittu vielä mitään pidempää mutta toivoisin, että työteliäs sentteri Biezais ja jo viime siirtorajalla odotettu pakki Poreijs jäisi koko kaudeksi joensuuhun. Hyökkääjä Miks Lipsbergs on Try-Outilla. Sellainen huomio kokoonpanosta, että meillä on helvetisti senttereitä, joten Sramek saattaa joutua aloittelemaan kauttaan A:ssa ja joku joutuu siirtymään silti laitaan. On kyllä ollut todella tehokas tämä tsekki kaikissa sarjoissa joissa on pelannut. Tästä pelaajasta toivon pidempää projektia Jokipoikien kanssa. Jos tämä try-outilla olevan latvialainen saa sopimuksen, niin se valitettavasti tietää Paukulle keikkaa A:han myös.

  Hahmotellaan kenttiä:

  Sami Blomqvist - Biezais - Ruohomaa
  Niva - Kaijomaa - Paukku/Lipsbergs
  Puustinen - Manninen - Karvinen
  Uski - Vilkoits - Aarnio

  A:ssa aloittaa Sramek

  Elorinne - Lehikoinen
  Rahkola - Poreijs
  Immonen - Koistinen

  A:ssa Palola ja Kauppila

  Spencer
  Edelmann

  Näppäimmistö tuntumalla, niin hyökkäyksessä ykkönen on hyvä, kakkonen heikko ja alemmat kentät loistavat. Pakisto on kivikova ilman värilasejakin.
  Maalivahdit täysi arvoitus.
   
 7. flaix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Saipa
  Sen verran kaivelin tästä Danny Spencestä tietoja, että 25-vuotias kaveri Ontariosta. Pelannut Ontarion yliopistosarjaa viimeiset pari vuotta. Juniori-ikäisenä 08-09 pelasi OHL:ää yhden kauden, jolloin kertyi 54 peliä vyölle torjuntaprosentilla 91,4%. Tilastojen perusteella sen jälkeen kaveri on ollut viimeiset 3-4 kautta vähemmällä vastuulla parissa yliopistosarjassa Kanadassa - mikä lie tähän sitten syynä, en tiedä?

  Jotenkin keijjolla on semmonen tunne, että tässä nyt haetaan tutun suomalaisen mv-valmentajan rohkaisulla uutta näytönpaikkaa rapakon takaa Suomesta. Eli työmoraalin pitäisi ainakin kunnossa, katsotaan mihin taidot riittää..!

  E: Vedetään hieman takasin tuota pienempi vastuu -kommenttia. Hämäsi tuo, kun kaverin viimeksi pelaamassa sarjassa pelimäärä onkin pienempi (28), joista Daniel siis pelasi 26 peliä, 13 voittoa 13 tappiota.
   
  Viimeksi muokattu: 08.08.2013 klo 16.39
 8. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Aloin itsekin etsimään tietoa kaverista, niin jumakeikka sentään....löytyköhän oikea hemmo josta luin? Meinaan ilmeisesti tämä meidän tuleva maalivahtimme on ollut 2009 Calgary Flamesin harjoitusleirillä yhdessä Jarome Iginlojen kanssa....Omaa ilmeisesti aikamoista potentiaalia. Lainaus yhdestä jutusta jonka löysin:


  Lainaus:
  Lähde: mtroyal.ca/

  Pelaa muuten räpsä "väärässä kädessä", siis oikeassa :D

  Mitä enemmän tästä kaverista onkii tietoa niin tämähän voisi sittenkin olla varsinainen löytö tuolta jostain...
   
 9. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tilastoscouttauksen perusteella sanoisin, että juuri tämä kaksikko on se mielenkiintoisin. Kummankin pitäisi olla Jokipoikien kärkikenttien miehiä - mahdollisesti jopa sarjan eliittiä. Toki muillakin mahdollisuudet olla oikeita vahvistuksia, myöhemmin ollaan viisaampia. Spence on ihan täysi arvoitus vielä tässä vaiheessa.
   
 10. Warre Jäsen

  Yllättävän hyviä hakuja näissä uusissa sopimuksissa ulkkareiden seassa. Kuten tuossa yllä jo on jo ruodittukin, niin potentiaalia ja jopa jotain näyttöjä kavereilta löytyy. Toivottavasti tuosta porukasta kasvaa kauden edetessä varmoja suorittajia tai jopa parhaimmassa tapauksessa sellaisia pelimanneja, jotka soittelevat ensiviulua tässä Jokipoika-orkesterissa pitkälle kevääseen.

  Kauden edetessä pukukopissa raikaa varmaankin aika mielenkiintoinen porina eri kieliä ja slangeja…
   
 11. Alocacoc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojat teki sen taas. Keväällä kiristeltiin hammasta, kierittiin lattialla ja lausuttiin iltarukouksia sen puolesta, että seuran toiminta ylipäätänsä jollain tapaa jatkuisi. Kun suurin pelko konkurssista oli ohitse, julkaistiin ensimmäinen nippu sopimuksia, ja sehän jo vaikutti varsin valoisalta.

  Viikko ennen harjoituspelien alkua näytti kuitenkin vielä siltä, että eihän meillä ole pelikelpoisen joukkueen puolikastakaan kasassa. Ja sitten tärähti, jälleen aivan puskista (ei, minä en ollut tietoinen mistään huhuista) Kuntopolulta ilmoitettiin todella mielenkiintoisen pelimiesten liittyneen mukaan joukkueeseen.

  Tämä nykyinen rosteri vaikuttaa äärimmäisen lupaavalta. Voihan siellä olla floppejakin luvassa, mutta voittopuolisesti uskon kavereiden onnistuvan positiivisesti. Sen ikäisiä pojuja tosiaan ovat, että ovat täällä varmasti hakemassa huippunäyttöjä ja sitä kautta itselleen ensi kaudelle paikkaa jossain isossa organisaatiossa. Yksi kun onnistuu, niin se motivoi muitakin, ja näin tätä positiivista pyörää viedään yhdessä eteenpäin.

  On kanukkimokkea, on lahjakasta tsekkitukkaa, on liukkaita latvialaisia, on Ruohomaa, on aina lupaavaksi tiedetty Rahkola, on vaikka ketä. Ja kaupan päälle vielä Elvis. Tässä on jo sellainen porukka, että markkinointiosaston ei tarvitse hirvittävästi töitä tehdä saadakseen joukkueen koko kaupunkia kiinnostavaksi puheenaiheeksi.

  Ai jai. Alkaisi jo kausi. Nämä sankarit voivat viedä meidät taas ihan miten pitkälle tahansa - minä en Jokipoikien osalta ylläty enää mistään (en edes Suomi-sarjaan putoamisesta).
   
 12. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Haapakoski kertoo mehtimäkeläisessä, että kaikki mukana olevat latvialaiset on Riian Dynamosta lainalla ja tarkkoja sopimusehtoja ei ole lyöty lukkoon. Näitä asioita viimeistellään ja selvitellään sitten budjetti tilannetta. Joona Karevaara tietysti kiinnostaa Jokipoikiakin ja jos budjetti suo, niin tarjous lähtee herralle.

  Huomenna Kajaaniin lähtee kaikki muut ulkomaalaisemme paitsi puolustaja Martins Porejs, joka on vielä Latviassa.
   
 13. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipoikien rosteri (jokipojat.com)

  Tuolla näkee pelaajien uudet pelinumerot. Näköjään Ville Halonen on listattu mukaan. Onko sillä siis sopimuskin? Tuollaista ei ole ainakaan tiedoitettu.

  Huomenna pelit jatkuu Savonlinnassa aina rakasta Pässiä vastaan. Savolaiset ovat niin ihania aina, että varmasti saadaan jotain raporttia myös meidän uusista pelaajistakin? Eikös? Erityisesti kiinnostaa maalivahti Spencen otteet sekä tämä nuori Jakub Smarek. KHL-vahvistuksien tason nyt tietää jo ennakkoon, joten nuo havainnot voi jättää sivummalle...

  Edit: Joku taisi lukea viestini kun Ville Halosesta tulikin tietoa aika nopeasti....Ville Halonen jatkaa Jokipojissa (mehtimakelainen.net)
   
  Viimeksi muokattu: 16.08.2013 klo 14.26
 14. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipoikien tuore puolustaja Sebastian Kauppila ja hyökkääjä Jesse Paukku on valittu U 20 Maajoukkueeseen. Meidän kasvatti, nykyinen Jokeri Petrus Palmu on esitelly nuoremmissa maajoukkueen ottelussa ilmaveivimaalin. Loistavaa!
   
 15. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Joensuulaiset urheiluseurat pisti hynttyyt yhteen ja avasivat upouuden fanituotemyymälän tänään. (karjalainen.fi)

  Tämä tuli varmasti jäädäkseen koska ideahan on ihan loistava ja putiikki on komea!
   
 16. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Nyt on joitain ajatuksia koostunut joukkueesta ja jotain pieniä kysymyksiäkin. Harjoituspelit on mennyt hyvin ja kasassa on selkeästi voittava, sitkeä ja voimakas joukkue. Kannattaa huomioida lisäksi se, että joukkue ei ole ollut kertaakaan parhaimmillaan jäällä, että sitä leveyttä onkin yllättävän paljon! Maalivahtipeli ei ole enään kysymysmerkki mitä se oli vielä alkuun. Daniel Spence on loistava ja Edelmann pystyy paikkaamaan tarvittaessa. A-junnujen Akseli Uotila kerää kehuja myös.

  Se mitä mietin on pakisto. Vili Palola ei vakuuta ja olenkin valmis pistämään kaverin alkuun A-junnuihin, kuten myös hyökkääjistä Sramekin ja ehkä Jesse Paukunkin. A-junnut kaipaa todella vahvistusta. Harjoituspelit on antanut kuulemma singaalia isoista ongelmista. Monessa ottelussa olleet ihan kusessa ja omistakaan lähtö ei meinaa onnistua. Vain Uotila on pelastanut todellisilta perseraiskauksilta. Martins Porejsin tilanteeseen toivotaan selkoa. Mies on listattu myös Riian kokoonpanoon.

  Kokoonpanot voisi olla jotain tälläistä kun kaikki on mukana:

  17 Sami Blomqvist – 13 Mikael Ruohomaa – 42 Elvijs Biezais
  Janne Niva – 44 Raimonds Vilkoits – Jesse Paukku
  14 Heikki Puustinen – 19 Juuso Kaijomaa – Otto Karvinen
  47 Oula Uski – Joona Manninen – 11 Miks Lipsbergs
  Teemu Aarnio, Ville Halonen

  Hyökkäykseen on sen verta tunkua, että uskon Jesse Paukun olevan lähellä menoa A:han avuksi isoon rooliin yhdessä Sramekin kanssa.

  23 Aleksi Elorinne – Porejs/Sebastian Kauppila/55 Vili Palola
  7 Jarkko Immonen – 2 Matti Koistinen
  12 Esa Lehikoinen – 6 Miro Rahkola

  Pakisto on hyvä, mutta Elorinteen vierelle kun saataisiin se Porejs..

  32 Daniel Spence
  (30 Mikael Edelmann)

  Pullat on uunissa kohtuullisesti. Jos jotain vielä halutaan, niin Porejsin tilanteeseen selkoa ja jos ei tule, niin yksi hyvä puolustaja kelpaisi. Samoin kakkoskenttään tulosyksikön laituri.
   
 17. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Latvian olympiajoukkueen ehdokkaat julkaistiin. Ted Nolanin 53 pelaajan listalla on mm. Jokipoikien Elvijs Biezais. Lista kokonaisuudessaan iihf.com
   
 18. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jatkoajan KHL-ennakossa on tullut ulos paketti Dinamo Riiasta. Tuossa oli hyvä pohjustus Riian pakistosta ja ei tuohon pelaavaa kuusikkoon ole Martins Porejsilla asiaa ja lisäksi eteen jää vielä muutama kovempi nimi.

  Joten eiköhän herra treenaile tuolla Riian mukana ja saapuu sitten kauden avaukseen mennessä Jokipoikiin? Näin ainakin voisi olettaa.
   
 19. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kärppien kotisivut väittää että Kärppäjunnu Saku Mäenalanen vahvistaa jatkossa Jokipoikia. Sopimus on mallia laina ja Mäenalanen palaa tarvittaessa takaisin Kärppiin.

  Uskokaa pois, tämä on hyvä uutinen Jokipoikien kannalta. Myönnän etten Mestistä ole juuri seurannut eikä Mestiksen taso ole minulle täysin selvä mutta uskon silti että Mäenalanen tulee pärjäämään siellä. Isokokoinen karpaasi joka on kuitenkin yllättävän ketterä luistimilla eikä todellakaan ole käsistään puuta. Viime kaudella suorastaan dominoi ketjukavereidensa kanssa A-SM:aa. Kärppien sivuilla sanotaan Mäenalasen tulevan hakemaan Joensuusta paikkaa nuorten MM-kisoihin . Ja mikäpä on hakiessa kun Jokipoikien valmentaja kuuluu myös pikkuleijonien valmennukseen.
   
 20. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Näin tekee ja helkutti sentään tulee lupaava kaveri! Aika puskista tuli ja tästä kuuluu kiitos Mikko Haapakoskelle!

  Nyt on se 2. kentän oikealaituri löytynyt jota olen huudellut ja joukkue lienee valmis. Odotan suurella mielenkiinnolla Saku Mäenalasen otteita.

  Saku Mäenalanen (eliteprospects.com)
   
 21. Warre Jäsen

  Lainaus:
  Hyvä junnu, ja hyvä että Mikko pääsi valitsemaan parhaimman kaverin päältä tuosta Kärppien junnu-ehdokkaista. No joo, olisihan tuo Leskisen poikakin kelvannut.

  Linkki vie Leskisen saavutuksiin jääkiekon saralla, kokoojana eliteprospect-sivusto.
   
 22. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Leskistä pidetään tosiaan yleisesti ehkä hieman lupaavampana mutta Mäenalanen ei todellakaan kauaksi jää. Henk.koht pidän muutaman Kärppien harkkapelin perusteella Mäenalasta jopa hieman valmiimpana miesten peleihin. Leskinenkään ei mikään pieni poika ole, etenkään Kärppäjunnuksi, mutta Mäenalanen on suorastaan iso. Oikeastaan ihanteellisen kokoinen jääkiekkoilijaksi 192cm varrellaan. Tuohon kun paino saadaan sinne 90-95 kilon nurkille niin Mäenalasen taidoilla miestä ei pidättele sen jälkeen enää mikään.
   
 23. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Mehtimäkeläisen palstalla huhuavat että olisi haussa vielä lisää hyökkäysvoimaa. Joku nimimerkki huhuaa testillä olevasta venäläisestä hyökkääjästä.

  Edit: Ei ollut venäläinen hyökkääjä vaan Jokereiden kasvatti Paul Manushin. Pelannut viime kaudella venäjällä kakkossarjaa VHL:ää vain muutaman pelin.
   
  Viimeksi muokattu: 04.09.2013 klo 23.11
 24. VanhaJaVäsynyt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsinki, Savo ja Leijonat
  Teillä viime kaudella torjunut T.Niemi matkustaa Savonlinnaan lainapestille, oliko minkä tasoinen veskari?
   
 25. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Timo Niemi oli eräs ratkaiseva tekijä, jolla Sport tylsytettiin täysin Välierissä. Jos hän jatkaa samalla tasolla niin en paljon liiottele kun väitän että menisi ykkösmaalivahdiksi suurinpaan osaan tämän kauden Mestis -joukkueista. Tämä väite tosin pienin varauksin. Valitettavasti HPK vei.