Pelimise

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Saipa
Tämä Kolkka taitaa olla enemmänkin jenkkifutaaja..
 
Retkiluistelun / Vilttiketjun varusteet: apusauva/maila, istuinalusta, polvi- ja kyynärpääsuojat, varaluistin, hypotermiapussi..

Steus

Jäsen
Sen ikäistä porukkaa, että luulisi olevan kova halu kehittyä. Sopimusten yksityiskohdat kiinnostaisivat; voiko Dynamo taas vetää miehensä takaisin kesken kauden? Joka tapauksessa mukavia lisäyksiä Jokipo-miehistöön, joukkue pysynee kärkikahinoissa mukana tälläkin kaudella.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jep eipä taida olla. Kuuluisampi Joonas Kolkka on 38-vuotias, joten ikä ei täsmää.
Huomasin kyllä, nauratti vaan ensin että mitä helvettiä tämä nyt on
 
"Hauskinta on se että ainoastaan te helvetin ulkoporilaiset olette sitä mieltä että minä olisin joku porilaisten puolestapuhuja"
Nimimerkki korkki kertoo mikä hänestä on hauskaa ja määrittää minkä puolesta hän ei puhu Jatkoajan keskustelupalstalla.

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Tämä Kolkka taitaa olla enemmänkin jenkkifutaaja..
Kuulemma ainakin kehon tuoma auktoriteetti on nyt riittävä..

Olipahan rysäys! Joukossa on varmasti tulevia starojakin, mutta ennakkoon listaan kovimmaksi värväykseksi maalivahtivalmentaja Juha Lehtolan. Tämä molari Spencer sen sijaan on tuntematon suuruus, mutta kaiketi jollain on tietoa kaverista. Maalivahtiosasto ei huoleta. Mikael Edelmann on myös todella potentiaalinen kaveri.

Tsekkihyökkääjä Jakub Sramek ja Latvialainen puolustaja Martins Porejs on näistä tuoreista hankinnoista ennakkoon todella mielenkiintoisia.

Näillä mennään, kuten Matikainen kertoo. Talouden korjaamistahan tämä kausi tulee olemaan, mutta toivottavasti joukkueella on myös pelillistä annettavaa...

Kajaanista toivoisin suuresti raporttia harjoituspelistä!
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Aikamoinen muukalaislegioona on tulevan kauden Jokipo...
Jos tarkoitat ulkomaalaisien osalta, niin eipä tuo nyt paha ole. Meinaan tässä ryppäässä omia sopimuspelaajia on vain Spencer ja Sramek, sekä ilmeisesti tämä jääkaappipakastimen kokoinen sentteri Vilkoits. KHL-lainoista ei ole sovittu vielä mitään pidempää mutta toivoisin, että työteliäs sentteri Biezais ja jo viime siirtorajalla odotettu pakki Poreijs jäisi koko kaudeksi joensuuhun. Hyökkääjä Miks Lipsbergs on Try-Outilla. Sellainen huomio kokoonpanosta, että meillä on helvetisti senttereitä, joten Sramek saattaa joutua aloittelemaan kauttaan A:ssa ja joku joutuu siirtymään silti laitaan. On kyllä ollut todella tehokas tämä tsekki kaikissa sarjoissa joissa on pelannut. Tästä pelaajasta toivon pidempää projektia Jokipoikien kanssa. Jos tämä try-outilla olevan latvialainen saa sopimuksen, niin se valitettavasti tietää Paukulle keikkaa A:han myös.

Hahmotellaan kenttiä:

Sami Blomqvist - Biezais - Ruohomaa
Niva - Kaijomaa - Paukku/Lipsbergs
Puustinen - Manninen - Karvinen
Uski - Vilkoits - Aarnio

A:ssa aloittaa Sramek

Elorinne - Lehikoinen
Rahkola - Poreijs
Immonen - Koistinen

A:ssa Palola ja Kauppila

Spencer
Edelmann

Näppäimmistö tuntumalla, niin hyökkäyksessä ykkönen on hyvä, kakkonen heikko ja alemmat kentät loistavat. Pakisto on kivikova ilman värilasejakin.
Maalivahdit täysi arvoitus.
 

flaix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Saipa
Sen verran kaivelin tästä Danny Spencestä tietoja, että 25-vuotias kaveri Ontariosta. Pelannut Ontarion yliopistosarjaa viimeiset pari vuotta. Juniori-ikäisenä 08-09 pelasi OHL:ää yhden kauden, jolloin kertyi 54 peliä vyölle torjuntaprosentilla 91,4%. Tilastojen perusteella sen jälkeen kaveri on ollut viimeiset 3-4 kautta vähemmällä vastuulla parissa yliopistosarjassa Kanadassa - mikä lie tähän sitten syynä, en tiedä?

Jotenkin keijjolla on semmonen tunne, että tässä nyt haetaan tutun suomalaisen mv-valmentajan rohkaisulla uutta näytönpaikkaa rapakon takaa Suomesta. Eli työmoraalin pitäisi ainakin kunnossa, katsotaan mihin taidot riittää..!

E: Vedetään hieman takasin tuota pienempi vastuu -kommenttia. Hämäsi tuo, kun kaverin viimeksi pelaamassa sarjassa pelimäärä onkin pienempi (28), joista Daniel siis pelasi 26 peliä, 13 voittoa 13 tappiota.
 
Viimeksi muokattu:
Seeemmosta.

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
E: Vedetään hieman takasin tuota pienempi vastuu -kommenttia.
Aloin itsekin etsimään tietoa kaverista, niin jumakeikka sentään....löytyköhän oikea hemmo josta luin? Meinaan ilmeisesti tämä meidän tuleva maalivahtimme on ollut 2009 Calgary Flamesin harjoitusleirillä yhdessä Jarome Iginlojen kanssa....Omaa ilmeisesti aikamoista potentiaalia. Lainaus yhdestä jutusta jonka löysin:


Spence: From Flames prospect to Cougars star

Spence, currently an Open Studies student, starred for the Calgary Hitmen from 2004 until 2009. During that time, the native of Langley, B.C. played in the WHL all-star game, led the Hitmen to the WHL Eastern Conference finals and racked up 77 wins.

In fact, Spence holds the Hitmen record for the most games played by a Hitmen goaltender (179) and the most saves by a Hitmen goaltender (4,017).

Those numbers were good enough to earn Spence a spot in the Calgary Flames training camp in 2009 but he was the odd man out in a year where Calgary was up to its neck in goalies.
Lähde: mtroyal.ca/

Pelaa muuten räpsä "väärässä kädessä", siis oikeassa :D

Mitä enemmän tästä kaverista onkii tietoa niin tämähän voisi sittenkin olla varsinainen löytö tuolta jostain...
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
työteliäs sentteri Biezais ja jo viime siirtorajalla odotettu pakki Poreijs jäisi koko kaudeksi joensuuhun.
Tilastoscouttauksen perusteella sanoisin, että juuri tämä kaksikko on se mielenkiintoisin. Kummankin pitäisi olla Jokipoikien kärkikenttien miehiä - mahdollisesti jopa sarjan eliittiä. Toki muillakin mahdollisuudet olla oikeita vahvistuksia, myöhemmin ollaan viisaampia. Spence on ihan täysi arvoitus vielä tässä vaiheessa.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Warre

Jäsen
Yllättävän hyviä hakuja näissä uusissa sopimuksissa ulkkareiden seassa. Kuten tuossa yllä jo on jo ruodittukin, niin potentiaalia ja jopa jotain näyttöjä kavereilta löytyy. Toivottavasti tuosta porukasta kasvaa kauden edetessä varmoja suorittajia tai jopa parhaimmassa tapauksessa sellaisia pelimanneja, jotka soittelevat ensiviulua tässä Jokipoika-orkesterissa pitkälle kevääseen.

Kauden edetessä pukukopissa raikaa varmaankin aika mielenkiintoinen porina eri kieliä ja slangeja…
 

Alocacoc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jokipojat teki sen taas. Keväällä kiristeltiin hammasta, kierittiin lattialla ja lausuttiin iltarukouksia sen puolesta, että seuran toiminta ylipäätänsä jollain tapaa jatkuisi. Kun suurin pelko konkurssista oli ohitse, julkaistiin ensimmäinen nippu sopimuksia, ja sehän jo vaikutti varsin valoisalta.

Viikko ennen harjoituspelien alkua näytti kuitenkin vielä siltä, että eihän meillä ole pelikelpoisen joukkueen puolikastakaan kasassa. Ja sitten tärähti, jälleen aivan puskista (ei, minä en ollut tietoinen mistään huhuista) Kuntopolulta ilmoitettiin todella mielenkiintoisen pelimiesten liittyneen mukaan joukkueeseen.

Tämä nykyinen rosteri vaikuttaa äärimmäisen lupaavalta. Voihan siellä olla floppejakin luvassa, mutta voittopuolisesti uskon kavereiden onnistuvan positiivisesti. Sen ikäisiä pojuja tosiaan ovat, että ovat täällä varmasti hakemassa huippunäyttöjä ja sitä kautta itselleen ensi kaudelle paikkaa jossain isossa organisaatiossa. Yksi kun onnistuu, niin se motivoi muitakin, ja näin tätä positiivista pyörää viedään yhdessä eteenpäin.

On kanukkimokkea, on lahjakasta tsekkitukkaa, on liukkaita latvialaisia, on Ruohomaa, on aina lupaavaksi tiedetty Rahkola, on vaikka ketä. Ja kaupan päälle vielä Elvis. Tässä on jo sellainen porukka, että markkinointiosaston ei tarvitse hirvittävästi töitä tehdä saadakseen joukkueen koko kaupunkia kiinnostavaksi puheenaiheeksi.

Ai jai. Alkaisi jo kausi. Nämä sankarit voivat viedä meidät taas ihan miten pitkälle tahansa - minä en Jokipoikien osalta ylläty enää mistään (en edes Suomi-sarjaan putoamisesta).
 
"Odotan, milloin velkataakka räjäyttää koko seuran"
-Esa Tikkanen Jokipojista, IL 7.3.2011

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Haapakoski kertoo mehtimäkeläisessä, että kaikki mukana olevat latvialaiset on Riian Dynamosta lainalla ja tarkkoja sopimusehtoja ei ole lyöty lukkoon. Näitä asioita viimeistellään ja selvitellään sitten budjetti tilannetta. Joona Karevaara tietysti kiinnostaa Jokipoikiakin ja jos budjetti suo, niin tarjous lähtee herralle.

Huomenna Kajaaniin lähtee kaikki muut ulkomaalaisemme paitsi puolustaja Martins Porejs, joka on vielä Latviassa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jokipoikien rosteri (jokipojat.com)

Tuolla näkee pelaajien uudet pelinumerot. Näköjään Ville Halonen on listattu mukaan. Onko sillä siis sopimuskin? Tuollaista ei ole ainakaan tiedoitettu.

Huomenna pelit jatkuu Savonlinnassa aina rakasta Pässiä vastaan. Savolaiset ovat niin ihania aina, että varmasti saadaan jotain raporttia myös meidän uusista pelaajistakin? Eikös? Erityisesti kiinnostaa maalivahti Spencen otteet sekä tämä nuori Jakub Smarek. KHL-vahvistuksien tason nyt tietää jo ennakkoon, joten nuo havainnot voi jättää sivummalle...

Edit: Joku taisi lukea viestini kun Ville Halosesta tulikin tietoa aika nopeasti....Ville Halonen jatkaa Jokipojissa (mehtimakelainen.net)
 
Viimeksi muokattu:

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jokipoikien tuore puolustaja Sebastian Kauppila ja hyökkääjä Jesse Paukku on valittu U 20 Maajoukkueeseen. Meidän kasvatti, nykyinen Jokeri Petrus Palmu on esitelly nuoremmissa maajoukkueen ottelussa ilmaveivimaalin. Loistavaa!
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Nyt on joitain ajatuksia koostunut joukkueesta ja jotain pieniä kysymyksiäkin. Harjoituspelit on mennyt hyvin ja kasassa on selkeästi voittava, sitkeä ja voimakas joukkue. Kannattaa huomioida lisäksi se, että joukkue ei ole ollut kertaakaan parhaimmillaan jäällä, että sitä leveyttä onkin yllättävän paljon! Maalivahtipeli ei ole enään kysymysmerkki mitä se oli vielä alkuun. Daniel Spence on loistava ja Edelmann pystyy paikkaamaan tarvittaessa. A-junnujen Akseli Uotila kerää kehuja myös.

Se mitä mietin on pakisto. Vili Palola ei vakuuta ja olenkin valmis pistämään kaverin alkuun A-junnuihin, kuten myös hyökkääjistä Sramekin ja ehkä Jesse Paukunkin. A-junnut kaipaa todella vahvistusta. Harjoituspelit on antanut kuulemma singaalia isoista ongelmista. Monessa ottelussa olleet ihan kusessa ja omistakaan lähtö ei meinaa onnistua. Vain Uotila on pelastanut todellisilta perseraiskauksilta. Martins Porejsin tilanteeseen toivotaan selkoa. Mies on listattu myös Riian kokoonpanoon.

Kokoonpanot voisi olla jotain tälläistä kun kaikki on mukana:

17 Sami Blomqvist – 13 Mikael Ruohomaa – 42 Elvijs Biezais
Janne Niva – 44 Raimonds Vilkoits – Jesse Paukku
14 Heikki Puustinen – 19 Juuso Kaijomaa – Otto Karvinen
47 Oula Uski – Joona Manninen – 11 Miks Lipsbergs
Teemu Aarnio, Ville Halonen

Hyökkäykseen on sen verta tunkua, että uskon Jesse Paukun olevan lähellä menoa A:han avuksi isoon rooliin yhdessä Sramekin kanssa.

23 Aleksi Elorinne – Porejs/Sebastian Kauppila/55 Vili Palola
7 Jarkko Immonen – 2 Matti Koistinen
12 Esa Lehikoinen – 6 Miro Rahkola

Pakisto on hyvä, mutta Elorinteen vierelle kun saataisiin se Porejs..

32 Daniel Spence
(30 Mikael Edelmann)

Pullat on uunissa kohtuullisesti. Jos jotain vielä halutaan, niin Porejsin tilanteeseen selkoa ja jos ei tule, niin yksi hyvä puolustaja kelpaisi. Samoin kakkoskenttään tulosyksikön laituri.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jatkoajan KHL-ennakossa on tullut ulos paketti Dinamo Riiasta. Tuossa oli hyvä pohjustus Riian pakistosta ja ei tuohon pelaavaa kuusikkoon ole Martins Porejsilla asiaa ja lisäksi eteen jää vielä muutama kovempi nimi.

Joten eiköhän herra treenaile tuolla Riian mukana ja saapuu sitten kauden avaukseen mennessä Jokipoikiin? Näin ainakin voisi olettaa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien kotisivut väittää että Kärppäjunnu Saku Mäenalanen vahvistaa jatkossa Jokipoikia. Sopimus on mallia laina ja Mäenalanen palaa tarvittaessa takaisin Kärppiin.

Uskokaa pois, tämä on hyvä uutinen Jokipoikien kannalta. Myönnän etten Mestistä ole juuri seurannut eikä Mestiksen taso ole minulle täysin selvä mutta uskon silti että Mäenalanen tulee pärjäämään siellä. Isokokoinen karpaasi joka on kuitenkin yllättävän ketterä luistimilla eikä todellakaan ole käsistään puuta. Viime kaudella suorastaan dominoi ketjukavereidensa kanssa A-SM:aa. Kärppien sivuilla sanotaan Mäenalasen tulevan hakemaan Joensuusta paikkaa nuorten MM-kisoihin . Ja mikäpä on hakiessa kun Jokipoikien valmentaja kuuluu myös pikkuleijonien valmennukseen.
 
Oulu - Keski-Suomen pääkaupunki

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Kärppien sivuilla sanotaan Mäenalasen tulevan hakemaan Joensuusta paikkaa nuorten MM-kisoihin . Ja mikäpä on hakiessa kun Jokipoikien valmentaja kuuluu myös pikkuleijonien valmennukseen.
Näin tekee ja helkutti sentään tulee lupaava kaveri! Aika puskista tuli ja tästä kuuluu kiitos Mikko Haapakoskelle!

Nyt on se 2. kentän oikealaituri löytynyt jota olen huudellut ja joukkue lienee valmis. Odotan suurella mielenkiinnolla Saku Mäenalasen otteita.

Saku Mäenalanen (eliteprospects.com)
 

Warre

Jäsen
Näin tekee ja helkutti sentään tulee lupaava kaveri! Aika puskista tuli ja tästä kuuluu kiitos Mikko Haapakoskelle!
Hyvä junnu, ja hyvä että Mikko pääsi valitsemaan parhaimman kaverin päältä tuosta Kärppien junnu-ehdokkaista. No joo, olisihan tuo Leskisen poikakin kelvannut.

Linkki vie Leskisen saavutuksiin jääkiekon saralla, kokoojana eliteprospect-sivusto.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvä junnu, ja hyvä että Mikko pääsi valitsemaan parhaimman kaverin päältä tuosta Kärppien junnu-ehdokkaista. No joo, olisihan tuo Leskisen poikakin kelvannut.
Leskistä pidetään tosiaan yleisesti ehkä hieman lupaavampana mutta Mäenalanen ei todellakaan kauaksi jää. Henk.koht pidän muutaman Kärppien harkkapelin perusteella Mäenalasta jopa hieman valmiimpana miesten peleihin. Leskinenkään ei mikään pieni poika ole, etenkään Kärppäjunnuksi, mutta Mäenalanen on suorastaan iso. Oikeastaan ihanteellisen kokoinen jääkiekkoilijaksi 192cm varrellaan. Tuohon kun paino saadaan sinne 90-95 kilon nurkille niin Mäenalasen taidoilla miestä ei pidättele sen jälkeen enää mikään.
 
Oulu - Keski-Suomen pääkaupunki

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Mehtimäkeläisen palstalla huhuavat että olisi haussa vielä lisää hyökkäysvoimaa. Joku nimimerkki huhuaa testillä olevasta venäläisestä hyökkääjästä.

Edit: Ei ollut venäläinen hyökkääjä vaan Jokereiden kasvatti Paul Manushin. Pelannut viime kaudella venäjällä kakkossarjaa VHL:ää vain muutaman pelin.
 
Viimeksi muokattu:

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Timo Niemi oli eräs ratkaiseva tekijä, jolla Sport tylsytettiin täysin Välierissä. Jos hän jatkaa samalla tasolla niin en paljon liiottele kun väitän että menisi ykkösmaalivahdiksi suurinpaan osaan tämän kauden Mestis -joukkueista. Tämä väite tosin pienin varauksin. Valitettavasti HPK vei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy