Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Teillä viime kaudella torjunut T.Niemi matkustaa Savonlinnaan lainapestille, oliko minkä tasoinen veskari?
Kyllähän kaveri oli kieltämättä aika kylmäpäinen ratkaisevissa otteluissa. Varmasti potenttiaalinen kaveri kyseessä, joka sai rutkasti kokemusta Jokipojissa viime kaudella torjuttuaan isoja pelejä. Harmi, kun maisemaa vaihto. Hieno kuva jäi kyllä kaverista. Voisi sanoa, että aika rauhallinen ja eleeton Niemi oli tolppien välissä. SaPKolle vahvistus. Ainakin uskoisin näin.
 

lasaleiko

Jäsen
Palstalla on pyöritty noin puolitoista vuotta ja Jokipojat on ollut suosikkijoukkueissa alusta asti, mutta sanaakaan en ole vielä tänne osioon kirjoittanut. Avataan sanainen arkku nyt, kun tuli perjantaina käytyä katsomassa tuo kotiavaus, ja samalla tämä on ensimmäinen kausi muutamaan vuoteen, kun asun taas lähempänä Joensuuta ja pelejä on mahdollista käydä katsomassa vähän enemmänkin kuin kourallinen, toisin kuin viime vuosina on ollut. Niinpä luulen, että olisi tänne keskusteluunkin jotain annettavaa tässä kauden mittaan.

Perjantain kotiavaus ei kyllä aiheuttanut ainakaan hurraahuutoja. Voisi sanoa jopa, että huolestuttaa, ellei kyseessä olisi Haapakoski, Jokipojat ja alkukausi. Eipä nuo aikaisemmatkaan kaudet Mikon alaisuudessa ole niin kehuttavasti alkaneet, mutta loppua kohti on parannettu hyvin. Ja tietysti vastassa oli tuleva liiganousija, paha siinä on pienen budjetin kuristuspantaan kiinnitetyllä joukkueella taistella vastaan.

No ei selitellä enempää, perässä juostiin ensimmäisen erän loppupuolta lukuunottamatta. Jukurit pääsi maalineteen aivan liian helposti, ja JoKP-puolustus näytti ajoittain koomiselta, varsinkin parissa ensimmäisessä vierailijoiden maalissa. Kovasti näytettiin tekevän jotain, mutta ei sitten kuitenkaan tehty mitään.

Ei tämä Spencekään nyt kovin lupaavasti esiintynyt. Paljon se kiekko poltteli ja monet kerrat näytti olevan aivan ulalla siitä, missä kiekko mahtaa olla. Mies olisi pitänyt vaihtaa maalilta jo tuon 1-4 maalin jälkeen. Huomasi ettei tekemisessä ollut enää juurikaan varmuutta noiden parin (1-3 ja 1-4) nopeasti tulleiden maalien jälkeen. Olisi ehkä, mahdollisesti, voinut jopa herätellä joukkuetta vielä taistelemaan jos maalivahti olisi vaihtunut kolmen maalin takaa-ajoasemassa, kun peliaikaa oli jäljellä toista erää, verrattuna siihen että maalivahti vaihtui vasta tuohon kolmanteen erään, kun oltiin jo neljä maalia jäljessä. Toisaalta olihan se hyökkäyspelikin niin ponnetonta, että taistelu ja tasoihin nouseminen olisi voinut jäädä haaveeksi, olisipa maalivahti vaihdettu koska tahansa. Siksipä en siis vielä Spenceäkään halua tuomita, koska ei se peli yksin hänen suoritukseensa kaatunut. Eiköhän se ole kuitenkin Edelmannin vuoro aloittaa seuraava peli.

Ottelun yleisömäärä oli kyllä järkytys, pettymys. 1300 ja jotain. Olisin nyt odottanut, että kotiavausta olisi ollut seuraamassa +2000 silmäparia. Tosin ovathan nuo lippujen hinnatkin nostettu aika koviin lukemiin, näinkö pahasti se nyt näkyy?

Tökkikö sitten lippujenmyynnissä jokin, kun noin kymmenen minuuttia ennen ottelun alkua hallille saapuessani sain valita kolmesta kymmenen metriä pitkästä jonosta, että missä jonotan. Siinä vaiheessa vielä oletin, että hallilla olisi niitä katsojia ollut huomattavasti enemmän. Tyhjiä paikkoja katsomoissa sitten kuitenkin riitti.

Viimeisenä huomiona perjantaista mainitsen tämän hallin seinälle ripustetun Jokipojat-lakanan, mitä ei lippua jonottaessa voinut olla huomaamatta. Joukkueen logohan siinä oli, ja olikos jotain "Jokipojat 2013-14"? Ei siinä mitään, mutta sitten siinä lukee "Be afraid, be very afraid..." Miksi tuohon piti nyt mennä lontooksi mitään kirjailemaan? Eikö ihan kotimaisella kielellä olisi keksitty jotain nasevaa lausahdusta, vaikka joukkuetta edustaakin pelaajia useammasta eri valtiosta. Jäi kuitenkin hieman muovinen maku tuosta lakanasta.

Se siitä perjantai-illasta, toivottavasti ei tuloksen puolesta tarvitse vastaavaa todistaa ihan heti.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Palstalla on pyöritty noin puolitoista vuotta ja Jokipojat on ollut suosikkijoukkueissa alusta asti, mutta sanaakaan en ole vielä tänne osioon kirjoittanut. Avataan sanainen arkku nyt ... Niinpä luulen, että olisi tänne keskusteluunkin jotain annettavaa tässä kauden mittaan.
Hienoa, tänne mahtuu lisää keskustelua ja ehkä sitä jopa kaipaillaankin. Sitten vaan vielä tuonne SPM:n suuntaan ja kohti vierasmatkoja, jos sille tuntuu.

Tökkikö sitten lippujenmyynnissä jokin, kun noin kymmenen minuuttia ennen ottelun alkua hallille saapuessani sain valita kolmesta kymmenen metriä pitkästä jonosta, että missä jonotan.
Ilmeisesti ainakin alkuun oli rajallinen määrä lippuluukkuja aukikaan. Ja toisena vaikuttavana seikkana oli varmaan se, että ensimmäistä kertaa kaikki liput luettiin viivakoodilla - myös kausikortit. Kun itse tulin halliin sisään niin silloin ei ainakaan lukulaite osunut ihan ensimmäisenä viivakoodeihin ja jonoja muodostui sen vuoksi. Eiköhän se siitä.

Viimeisenä huomiona perjantaista mainitsen tämän hallin seinälle ripustetun Jokipojat-lakanan, mitä ei lippua jonottaessa voinut olla huomaamatta. Joukkueen logohan siinä oli, ja olikos jotain "Jokipojat 2013-14"? Ei siinä mitään, mutta sitten siinä lukee "Be afraid, be very afraid..." Miksi tuohon piti nyt mennä lontooksi mitään kirjailemaan?
Lakana on käsittääkseni jäänyt hieman vaillinaiseksi, sillä alunperin siinä piti olla Immosen kuva - silloin tuo tekstikin olisi osuvampi.. ;) Mutta kaikkiaan, jotain pientä uudistusta on koitettu saada aikaan. Viime kauden alussa pihalla oli teltta anniskelua varten, joka palveli varsinkin silloin paremmin kun yleisöä oli reippaammin.
 
..SILLE!

Warre

Jäsen
Mehtimäkeläinen-sivusto tietää kertoa (ja samoin kaverin Twitter-tili, linkki sinne, silvuplee) tämänpäiväisessä ottelu-ennakossaan. että heinäkuussa TuTosta Jokipoikiin siirtynyt Teemu Aarnio mitä ilmeisimmin hui-lai-lee koko kauden. Syynä on jonkin sortin selkävamma. Toivotaan, että ruoto vielä paranee, ettei tarvitse heittää orastavalle kiekko-uralle hyvästejä jo nyt.

Eli periaatteessa yhtä 3-4 ketjun hyökkääjää oltaisiin vailla.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Eli periaatteessa yhtä 3-4 ketjun hyökkääjää oltaisiin vailla.

Samoin pakille on tarvetta, samaisessa Mehtiksen jutussa on mainintaa myös, ettei Latviasta ole mitään uutta, joten Porejsn tilanne on luokkaa "ollakko vai eikö olla" ja Haapakosken mukaan laajuutta tarvitaan.

Jokohan se Näätänen olisi kyllästynyt eloonsa Saksassa?
 
..SILLE!
Suosikkijoukkue
Kungen Nicklas
Saiskos illan ottelun päätyttyä jotain pientä koontia Mäenalasen otteista? Ilmeisen hyvin tuo Kärppien tulevaisuuden lupaus on pelannut, mutta pikkaisen tarkempaa ana(a)lyysiä kaipailisin.

Käsittääkseni Mäenalanen on melko tiukasti Jokipon miehiä tällä kaudella, vaikka kuinka dominoisi siellä tai mikä tilanne Oulussa emäseuran puolella olisi. Siinä mielessä kiinnostaisi kuulla pelejä näkevien mielipiteitä, kun ei tuota edelliskauden A-junnujen starbaa täältä Oulusta juuri mitenkään voi seurata.
 
..i.,

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Käsittääkseni Mäenalanen on melko tiukasti Jokipon miehiä tällä kaudella, vaikka kuinka dominoisi siellä tai mikä tilanne Oulussa emäseuran puolella olisi.
Näin muutaman pelin nähneenä, niin eihän tuota voi kun kehua. Vähän onnekkaastikin sai näyttöpaikan ykköskentästä Ruohomaan ja Blomqvistin kanssa ja käytti sen kyllä hienosti hyväkseen. Tänään tuottoisa kahden maalin ilta. Maalit nyt eivät olleet kauniita, mutta tehtyjä kuitenkin, osakseen hyvällä onnella.

Päällimmäisenä pistää silmään hyvä luistelu, hyvät kädet ja hyvä pelisilmä, sijoittuu kentällä pääsääntöisesti oikein. Kaikissa on toki kehitettävää, mutta on kyllä potentiaalia kovasti. Pelaajana ei näytä junnusarjasta tulleelta muuten kuin hienoisen hentoisuuden suhteen, eli kun saa lisää massaa luiden ympärille, niin samalla vahvistuu muutkin ominaisuudet kertaluokkaa paremmaksi. Toivottavasti siis saakin pelata koko kauden täällä ja antaa näyttöjä MM-kisoja varten ja jos pysyy terveenä kauden, niin ei tarvitse paljoa arvuutella tulokaspystin osoitetta.
 
..SILLE!

jukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Saiskos illan ottelun päätyttyä jotain pientä koontia Mäenalasen otteista? Ilmeisen hyvin tuo Kärppien tulevaisuuden lupaus on pelannut, mutta pikkaisen tarkempaa ana(a)lyysiä kaipailisin.

Käsittääkseni Mäenalanen on melko tiukasti Jokipon miehiä tällä kaudella, vaikka kuinka dominoisi siellä tai mikä tilanne Oulussa emäseuran puolella olisi. Siinä mielessä kiinnostaisi kuulla pelejä näkevien mielipiteitä, kun ei tuota edelliskauden A-junnujen starbaa täältä Oulusta juuri mitenkään voi seurata.
Joo.. kyllähän tämä nuori mies on mielestäni lahjakkaimpia junnuja mitä täällä on nähty. Aivan loistava nuori pelaaja. Viisi matsia, tehot 5+1. Tosin eiliset maalit oli sellasia pomppuja, mutta osashan käyttää vastustajan pakin polkkareita hyväkseen :)
Aika hiljaisen ja vaatimattoman oloinen kaveri, joitain lyhyitä ajatuksiaan voi käydä katsomassa Susirajan Punamustien juutuuppi-kanavalta. Lyhyt haastis SaPKo- pelin jälkeen. En jaksa linkitellä kännykällä, löytyy Punamustat nimellä sieltä.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Toivottavasti siis saakin pelata koko kauden täällä ja antaa näyttöjä MM-kisoja varten ja jos pysyy terveenä kauden, niin ei tarvitse paljoa arvuutella tulokaspystin osoitetta.
Juu, todella rohkaisevaa toimintaa näiden lainojen kanssa. Saku Mäenalainen ei ole enää Jokipoikien kokoonpanossa tänään vaan todella yllättäen Kärppien. Pitäkää vi*tu kaveri siellä jos on todella näin lyhytkatseista touhua.

Missäs se tämä uusin latviasta lainattu pakki on? Ei näy ei kuulu taaskaan..Jokipoikien en todellakaan toivo ottavan enään yhtään lainapelaajaa. Yksikin vielä tulee tai ilmoitetaan, niin skippaan tämän kauden Jokipoikien osalta. Koskee myös Mäenalaisen kohtaloa.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Missäs se tämä uusin latviasta lainattu pakki on? Ei näy ei kuulu taaskaan..
Tämähän taidettiin aikaisemmin uutisoidakin niin, että olisi Jokipoikien vahvuudessa Sporttia vastaan, eli 4.10, jos nyt oikein muistan (ei, en kehtaa nyt etsiä faktaa).

Mäenalainen meni kyllä pikaiselle komennukselle, eikä siinä minun mielestä mitään, hänen suhteen ei liene ollut missään vaiheessa puhetta koko kauden lainasta? Ja eiköhän hän sieltä takas tule jos Kärppien oma vemppajaosta on pienempi, jos ei tule niin mennään näillä, kyllä siellä muitakin on.
 
..SILLE!

Warre

Jäsen
Uutinen viikonlopulta (Jokipoikien omilta nettisivuilta poimittuna) tietää kertoa, että Martins Porejsin stuntti Edgars Dikis on todistetusti nähty Joensuun lentoaseman käytävillä. Eliteprospects tietää samalla kertoa, että Porejsin työpanos on luovutettu Riigan juniorijoukkueen käyttöön ainakin toistaiseksi.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Uutinen viikonlopulta (Jokipoikien omilta nettisivuilta poimittuna) tietää kertoa, että Martins Porejsin stuntti Edgars Dikis on todistetusti nähty Joensuun lentoaseman käytävillä.
Saapuihan se sentäs :) Oli hiukan hätäinen tuo oma kommenttini aikaisemmin kun tosiaan siellä uutisissa luki koska on saapumassa...Muuta uutistakin on pukannut sen verran, että Led-taulut sai häädön nykyisiltä paikoilta ja yhteistyössä kaupungin kanssa Jokipojat etsii niille uutta paikkaa. Mummot sai siis niskalenkin. Toivottavasti tämäkin case saa onnellisen lopun.

Uusi Tj:mme kertoo että ollaan saamassa kauan odotetut ottelu/maalikoosteet jossain vaiheessa. Muutenkin mukavaa kommunikointia ollut toisella palstalla.

Olen varovaisen optimistinen tulevaan.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Täytyy antaa tunnustusta Jokipoikien hereillä oloon. Vaikuttaa vahvasti että puikoissa on nyt asioista oikeasti kiinnostunut ammattilainen. Säästökausi menossa ja tässä on havaittavissa paljon positiivista kehitystä toiminnassa. Alhaisempiin yleisömääriin on nyt reagoitu monella tapaa ja toiminta onkin aktiivisempaa. Uusin on Lokakuun loput pelit "alennetuin" hinnoin. Siis nyt ne liput on normaalit kun alkuun hinnat meni kyllä kattoon. Minusta tämä haisee tunnustelulle, että onko katsomäärien lasku sidoksissa lippujen hintoihin. Eikä nuo katsomäärät vielä mitkään katastrofaaliset ole. Kaksi edellistä matsia +1600. Joensuussa on tuttua alkukauden vaisumpi meno. Lumet kun tulee maahan, niin ihmiset ilmestyvät halliin. Tämä on nähty niin monesti. Uusi Tj pitää realistisena tavoitella tuollaista 2500 katsojalukuja ja tätä tavoitetta kohti siellä tehdään kerrankin myös duunia. Haluaa luoda parempaa tunnelmaa ja siten myös laadukkaampaa ottelutapahtumaa.

Tykkään tästä touhusta nyt. Nettisivut elää ja niitä parannetaan kokoajan. Ja nyt on ruvettu tekemään tälläisia kampanja tempauksia enemmän. Haetaan näkyvyyttä ja luodaan positiivisuutta. Tässä tuosta Lokakuun lippukampanjasta. (jokipojat.com) Ja myyntiin haussa työntekijöitä 2kpl. Jokipoikien facebook.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Hyvä että on yritystä ja uutta kokeillaan. Mutta aina täytyy vähän keksiä purnattavaa.

Laadukkaaseen ottelutapahtumaan kuuluvat selkeät, hyvin kuuluvat ja informatiiviset KUULUTUKSET! Tällä hetkellä moneenkaan paikkaan Mehtimäenlauteille ei kuulu muuta kuin "perunasuussa" pölinää. Vaikka olisi Lauri Hyvönen mikin ääressä niin karmea on kuulutusten taso. Se info, joka ei tule valotaululle ei varmasti tavoita puoltakaan hallin yleisöstä.

Olkoon se joku vahvistin rikki, mutta tätä on nyt ollut ainakin 3 viimeistä peliä. MarsMars vaikka sinne "Visioon ja Kaiuttimeen" ja uutta vahvistinta kehiin ellei sitä vanhaa saa kuntoon.

Vai onko tämänkin luokkaa "Mestiksen uusi Tulosseuranta ja Tilastointi" eli joskus sitten kun keritään ja on aikaa hoitaa?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jokipojat - Peliitat mehtimäkeläisen otteluennakossa oli Mikko Haapakosken kertomana tietoa, että Kärpät ja Jokipojat tekee jatkossakin yhteistyötä. Tämä tuli esille kun toimitus tiedusteli Saku Mäenalaisen jatkosta:

– Yhteistyö jatkuu Kärppien kanssa joka tapauksessa. Epäilen, että jos ei sieltä Saku tule, niin sitten tulee joku muu, Haapakoski kertoo.
Lähde: mehtimakelainen.net
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Mehtimäellä oli tänään hieno jääkiekkotapahtuma ja siitä kiitos kotijoukkueelle. Sellainen kutina on, että tällä joukkueella mennään vielä pitkälle. Oulusta lissää vielä tuhovoimaa niin hyvä tulee. Perjantaina sitten vielä paremmaksi viikonlopun kunniaks.

Pakko on tässä vaiheessa antaa tunnustusta Jokipoikien toimiston porukalle, sieltähän alkaa ammattimaisuus nostaa päätään. Tänään siitä osoituksena oli melkein 2800 katsojaa hallissa kannustamassa kotijoukkue voittoon. Tälläinen todellinen tekemisen meininki tarttuu myös sidosryhmiin ja tuottaa varmasti tulosta. Jokipojat on pikkuhiljaa toivottavasti myös organisaationa ammattimainen toimija, sitä kohti kummiskin se on vahvasti menossa.
 
"Amat victoria curat"

mainio

Jäsen
Pakko on tässä vaiheessa antaa tunnustusta Jokipoikien toimiston porukalle, sieltähän alkaa ammattimaisuus nostaa päätään. Tänään siitä osoituksena oli melkein 2800 katsojaa hallissa kannustamassa kotijoukkue voittoon.
Kyseessähän oli jo perinteeksi muodostunut Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän opiskelijoilleen tarjoama "ilmaisottelu".

Toiminnassa on kyllä tapahtunut positiivisia asioita tämän syksyn aikana. Onkohan toimistolla alettu tehdä töitä?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kyseessähän oli jo perinteeksi muodostunut Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän opiskelijoilleen tarjoama "ilmaisottelu".
Turha väheksyä tälläistä toimintaa. Samaa tehdään muuallakin. Ilmainenottelu opiskelijoille kuulostaa synkältä, mutta todellisuudessa niistäkin lipuista on saatu jotain ja isommat katsojamäärät lisää merkittävästi oheismyyntiä. Ja tälläinen "ilmaistapahtuma" tietylle ryhmälle on hyvää markkinointia joista voi löytyä uusia katsojia kun ihastuvat laadukkaaseen ottelutapahtumaan ja hyvää peliä esittävään kotijoukkueeseen.

Suunta on oikea ja toivottavasti keinoja löytyy lisää että lehterit alkaa pullistelemaan entistä enemmän. Potentiaalia kasvattaa katsojamääriä on ja sen eteen tehdään nyt jotain.
 

mainio

Jäsen
Turha väheksyä tälläistä toimintaa. Samaa tehdään muuallakin. Ilmainenottelu opiskelijoille kuulostaa synkältä, mutta todellisuudessa niistäkin lipuista on saatu jotain ja isommat katsojamäärät lisää merkittävästi oheismyyntiä. Ja tälläinen "ilmaistapahtuma" tietylle ryhmälle on hyvää markkinointia joista voi löytyä uusia katsojia kun ihastuvat laadukkaaseen ottelutapahtumaan ja hyvää peliä esittävään kotijoukkueeseen.

Suunta on oikea ja toivottavasti keinoja löytyy lisää että lehterit alkaa pullistelemaan entistä enemmän. Potentiaalia kasvattaa katsojamääriä on ja sen eteen tehdään nyt jotain.
Tunnen kyllä kyseisenlaisten otteluiden tarkoitusperät, ja totta sekin, että niitä järjestetään joka puolella. En väheksynyt tälläistä toimintaa vaan tarkoitin kommentillani ainoastaan sitä, että tekemisen meininkiä siinä ei erityisemmin ollut, koska vastaavanlaisia otteluita on järjestetty joka vuosi. Siis ettei mitään poikkeavaa, uutta ja hienoa saatu tässä tapauksessa aikaan.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Laitetaan nyt tännekin kun joskus se Mikkokin palstaa lukee....Haapakosken piti palata tänään joukkueen mukaan oltuaan jo edellisistä otteluista poissa, mutta taivaanisä olikin päättänyt toisin :(

Mehtimäkeläinen.net kirjoitti:

Varis joutui ottelussa yllättäen vastuuvalmentajaksi, kun Mikko Haapakoski suuntasi lauantaiaamuna kohti kotikaupunkiaan Oulua henkilökohtaisten syiden vuoksi.

– Tämä oli vain yksi jääkiekkopeli, enkä halua sitä nyt sen enempää analysoida. Oulussa on ihan erilaiset haasteet ja paljon isommat jutut Mikolla ja hänen lähiomaisillaan, Varis lausui tunteikkaasti.

– Mikko tulee sitten takaisin joukkueen mukaan, kun sen aika on.
mehtimakelainen.net

Osanotot ja paljon tsemppiä!
 
Viimeksi muokattu:

jokepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jaahas. Kärppien farmi on näemmä Jokipojat :D Toivotaan, että tämä joululahjapakkauksen pelaajat pelaavat ainakin joulutaukoon asti Jokipojissa. Ikävintä olisi se, että tämä lahjapakkaus olisi käytössä vain pikkujouluajan...
No samaa täälläkin toivotaan,ettei jäisi vain pikkujouluajaksi! Kärpillä vain menee niin hyvin, että tuollaisiakin joululahjoja voi lähetellä? Tosiasia on sekin, että Jokipojat on ollut aallonpohjassa: viidestä viimeisestä pelistä yksi voitto ja sarjasijoitus kahdeksas. Joukkue kaipaa hyökkäyspäähän tehoja ja nimenomaan ratkaisijoita. Raha kun ei pesää Jokipoikiin tee, niin näillä on mentävä. Körköstä ei ollut apuja hyökkäykseen, Sakusta siihen on varmasti!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy