Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Kait tälläisen ketjun uskaltaa avata ja luotetaan, että pelataan Mestistä myös tulevalla kaudella. Tänään paperisessa karjalaisessa oli juttua ensi kauteen koskien ja vain neljällä runkopelaajalla on sopimus tulevasta kaudesta, jotka ovat Jarkko Immonen, Esa Lehikoinen, Joona Manninen, seka Oula Uski. Pakka on siis vielä totaallisen levällään, koska taloudelliset päätökset tulevaa kauteen koskien tehdään lähiviikkojen aikana. Talouspuoli on juurikin se suurin kysymysmerkki yleensä aina, kun puhutaan Jokipojista ja tulevasta kaudesta. Toivottavasti Mestis-lisenssi irtoaa vähän liukkaammin, kun kuluneen kauden alussa. Tähänkin kyllä alkaa masokistisesti tottua, kun Jokipoikia on pidemmän aikaa kannattanut. Pelaajasopimuksia on odotettavissa huhtikuun paikkeilla. Toivottavasti saataisiin pidettyä muutamia tärkeitä runkopelaajia seurassa, mutta uskoisin ainakin Rajalan, Karevaaran ja Rannan lähtevän haistelemaan uusia tuulia toisiin seuroihin. Varmasti ottajia löytyy ympäri Suomenmaan jopa ihan liigan puoleltakin. Pelaajapudjettiin ei ole luvassa juurikaan muutoksia tähän kauteen verrattuna, joten ihan kilpailukykyinen joukkue tullaan saamaan kasaan myös tulevalle kaudelle. Tärkein sopimus mielestäni olisi saada pidettyä Timo Niemi Jokipojissa. Todella potenttiaalinen maalivahti kyseessä, joten sopimus ehdottomasti kouraan. Haapakoskella on sopimus myös tulevasta kaudesta, mutta tämäkään ei ole täysin 100% varmaa jatkaako kuitenkaan Jokipojissa. Jotain ristiriitoja on kuuleman mukaan ollut Haapakosken ja johdon välillä juurikin koskien pelaajiin käytettävän rahan suhteen, joten pientä ristiriitaa on sillä osastolla ollut havaittavissa. Onko sitten välit niin hapantuneet, että Haapakoski nostaa kytkintä ja jättää seuran? Nämä ovat sinällään todella ikäviä asioita, koska juurikin valmennuksen ja johdon välinen toiminta pitäisi olla seurassa mahdollisimman avointa sekä mahdollisimman rehellistä molemmin puolin. Kaikkihan perustuu hyvässä organisaatiossa rehellisyyteen. Mielellään kyllä pitäisin Haapakosken päävalmentajana, mutta nämä asiat sitten nähdään myöhemmin, kun sopimuksia aloitetaan julkaisemaan.

Eikun vaan kaikki spekuloimaan tänne tulevaa kautta.
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Juuso Rajala siis matkaa Tampereen Ilvekseen vuoden sopimuksella, joten ei jatka Jokipojissa ensi kaudella. Ei tämä uutinen nyt varmaan ollut kenellekkään kovin suuri yllätys, että Rajala tulee maisemaa vaihtamaan. Todella hiljaista on muutenkin ollut Jokipoikien osalta tiedottaminen tulevaa kautta koskien. Eikös niitä uutisia kuitenkin pitänyt alkaa jo tippua toimiston puolelta. No odotellaan rauhassa. Jospa sieltä pamahtaa sitten sellaisia KHL nimiä Latviasta, että oksat pois! Tai sitten ei. Eikös Dynamo Riian kanssa ole jo alustavasti sovittu yhteistyöstä myös tulevasta kaudesta, mutta kuten viime kaudella nähtiin, niin Latvian päässä asiat voivat muuttua hyvinkin nopeasti suuntaan, jos toiseen.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Todella hiljaista on muutenkin ollut Jokipoikien osalta tiedottaminen tulevaa kautta koskien. Eikös niitä uutisia kuitenkin pitänyt alkaa jo tippua toimiston puolelta. No odotellaan rauhassa.
Jokipoikien osalta voipi sopimus uutiset olla vähissä ennen kuin Lisenssi on taskussa. On hiljainen tosiasia, että seuralla on hiukan puuhaa edessään jos meinaavat pelata Mestistä ensikaudella. Siis ongelmat jatkuu kuten ennenkin.
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Nuo on tietysti vain "uutisia", mutta todella ihmelliseltä kyllä kuullostaa jos KHL seura tekee kahden Mestis-seuran kanssa yhteistyötä. Mutta katsotaan miten tilanne elää. Voihan se toki olla niin, että Jokipojat ja TUTO eivät kauheasti halua ottaa pelaajia Riiasta (maksimissaan 1-3), joten näin Riika saa huomattavasti enemmän pelaajiaan kehittymään Suomeen ja kaikki tavallaan tilanteesta hyötyvät. Sitä en osaa sanoa, että kuinka monta potenttiaalista pelaajaa riittäisi sitten molemmille joukkueille Mestikseen, jotka oikeasti vahvistaisivat joukkuetta. Jakovlevs oli kyllä ainakin menneellä kaudella vahvistus Jokipoikien puolustukseen. Samoin hyökkääjän toiminut Pavlovs 22 ottelun verran, eli "helmiä" sieltä saattaa löytyä Mestis tasolle.
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Jokipoikien osalta voipi sopimus uutiset olla vähissä ennen kuin Lisenssi on taskussa. On hiljainen tosiasia, että seuralla on hiukan puuhaa edessään jos meinaavat pelata Mestistä ensikaudella. Siis ongelmat jatkuu kuten ennenkin.
Tämä nyt ei oikeastaan taaskaan yllätä. Vuodesta toiseen jokakeväinen pelko perseessä, päästäänkö pelaamaan Mestistä. No tähän alkaa tottua. Mutta kiitos infosta.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Rajala jouti mennäkin. Huikea pelimieshän Raikku parhaimmillaan oli, mutta Jokipoikien näkövinkkelistä tietysti aika kallis ja lisäksi vähän loukkaantumisherkkä. Lisäksi kysymysmerkiksi olisi noussut miehen motivaatio ylipäätään pelata Mestistä, mikäli liigapaikka ei olisi nyt lohjennut.

Tietysti Rajalan lähtö on aika pieni murhe, jos koko ensi kausi on vaakalaudalla, kuten palstaveli Jonne tietää kertoilla...
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tietysti Rajalan lähtö on aika pieni murhe, jos koko ensi kausi on vaakalaudalla, kuten palstaveli Jonne tietää kertoilla...
No nyt ei ole enään Jonnen huhuilun varassa vaan ihan toimarin suusta faktaa.

Uutinen (mehtimakelainen.net)

Kuten tuossa jo kauden aikana tuli huhuiltua, niin ei edes Haapakosken jatko ole varmaa vaikka sillä sopimus on. Kassa kuivui kesken kauden ja seurajohto rikkoi lupaukset valmentajalle. Mikko veti herneen nenään ja tiuskikin vähintään joka toisessa otteluraportissa julkisuuteenkin. Eiköhän hyppää liiton hommiin kokopäiväisesti jos ei muuta mukavaa keksi.

Perus Kevät/alku kesä meille Jokipoikien faneille.
 
Viimeksi muokattu:

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jaahas. Katsellaan onko twitterissä liikkeellä hevosmiesten tietotoimisto.

Lauri Hyvönen ‏@laurihyvonen
Kevät on huhujen aikaa. Huomenna kuulemma tulossa Jokipojilta uutispommi, jonka sävystä ei ole vielä mitään tietoa.
Kevät on tosiaan ainakin Jokipoikien osalta huhujen kulta-aikaa...

Edit: Toivotaan että tämä ei liity lisenssiin....Hakuaika päättyi siis 15pv ja liitto käsittelee hakemuksia jo tällä viikolla. Tuo siis negatiivisena. Positiivisena voisi olla vaikka joku uusi omistaja seuralle.

Edit 2: Mehtimäkeläisen toimitus ei ole ainakaan saanut Jokipojilta kutsua huomiseksi. Jos jotain kuuluu huomenna Jokipojista niin tiedotuksesta vastaa muu taho....Jääkiekkoliitto?
 
Viimeksi muokattu:

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Mukavan hiljaista tänäänkin Jokipoikien osalta. Se on tässä kohtaa vain positiivista. Ei nuo hevosmiehet ennenkään ole mistään mitään tieneet.

Jospa ensi viikolla joku sytyttää liekin kynttilään. Onhan tämä aika surullista kun muiden rungot alkaa olla valmiit, niin meillä vielä jännitetään a) pääseekö koko joukkue Mestikseen b) onko meillä edes valmentajaa? Tämä kohta B on lähes yhtä vakavaa kuin itse mestikseen pääsy. Eletään kumminkin jo huhtikuun loppua ja kriittistä joukkueen kasaamisvaihdetta. Sekin voi olla myös positiivinen merkki, että muiden Mestis-joukkueiden julkaisuissa ei ole ollut yhtään viime kauden Jokipoikien pelaajaa.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Olihan tuo Haapakoski ainakin tässä eräänä päivänä SporttiPaarissa Poikien kanssa katsomassa SM-Liigan pudotuspelejä. Eli on ainakin vielä maisemissa.

Eiköhän sitä ensikin vuonna Mehtimäen Lauteilla kylvetä. Joko riemunkyynelissä tai tuskanhiessä ellei jopa häpeänlaineilla. Pääasia että päästään kylpemään.
 

Warre

Jäsen
Kuten tuossa Jonnen viimeviikkoisen viestin linkistä voi todeta, tämän viikon aikana voitaneen odotella ensimmäisiä pelaajasopimuksia. Elikkä kaivetaanhan poterot valmiiksi, ja jäädään odottelemaan pommeja.

Enempää asiasta tietämättä, voisin kuvitella ensimmäisen sopimuserän sisältävän lähinnä ns. omien kasvattien jatkosopimuksia + optiona joku koodinimellä paluumuuttaja, sikäli mikäli vuodet ovat veljeksiä keskenään.

Näillä sopimuksilla saadaan aikaiseksi joukkueeseen sen perusrunko, elikkä valmentajavaihtoehdosta riippumattomat perustyökalut. Ns. ”erikoisavaimet” ja muut ”voimahylsyt” varmistunevat sitten, kunhan talouskuvio saadaan muovattua uskottavalle pohjalle.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Maalivahti Timo Niemi HPK:n riveihin. Oho.

Ihme kun ei Karevaara ainakaan vielä tuonne eksynyt? Luulisi olevan jollakin Liigajoukkueella kiinnostusta.
 

Naalinpaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeeenlinnan Pallokerho, Jon "Nasty" Mirasty
Maalivahti Timo Niemi HPK:n riveihin. Oho.

Ihme kun ei Karevaara ainakaan vielä tuonne eksynyt? Luulisi olevan jollakin Liigajoukkueella kiinnostusta.
Kertokaa tyhmälle, kuka helvetti tää Timo Niemi oikeen on? Onko kaverista oikeasti liigavahdiksi edes hyvän valmennuksen alla? Meikäläiselle ihan neverhööd kaveri!

Karevaara on surffaillut iha tarpeeksi jo Kerhon paidassa. Vaikka vissiin ihan hyvän kauden pelas teillä niin, ei kiitos. Saatte pitää, ellei joku muu nappaa.
 
"Ville Hostikan pää ei kestä edes Pitsiturnausta..."
"4-1. Saakohan Hostikka edes vaihtoaition ovea kiinni?"

Pohtivat nim. Murmeli ja bulftrik

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kertokaa tyhmälle, kuka helvetti tää Timo Niemi oikeen on?
Niemi tuli Jokipoikiin HIFK A:sta muutama kausi takaperin. Loukkaantui ennen kuin kerkesi pelaamaan peliäkään uudessa seurassaan. Kävi läpi lonkkaleikkauksen ja palasi kaukaloon vasta kuluneella kaudella. Aloitti kauden Jokipoikien A-Junnujen maalilla SM-liigassa, pelasi seitsemän peliä Mestistä runkosarjassa ja playoffeissa toiset mokomat. Nousi todella puskista Jokipoikien ykkösmaalivahdiksi Playoffeissa. Otanta isojen poikien peleistä on siis vähäinen, mutta ne pelit jotka luukulla on ollut, niin statsit on hyvät. Ei minusta ole vielä todellakaan valmis Liigaan ja olen yllättynyt että jo nyt lähti kokeilemaan. Kokonainen kausi Mestistä alle ja sitten Liigaan yrittämään oli oletukseni...Lupaava maalivahti kyllä.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Yritin tänään onkia huhuja Jokipoikien pelaajistosta juottamalla tietolähdettä tainuksiin mutta ei laula lintu ei. Seuraavalla kerralla sitten kovemmat otteet käyttöön.

Kuka puhkasee tämän kevään neitsyen ensimmäisellä positiivisella pelaajahuhulla? Multa ei heru, kun ei ole mitään kerrottavaa enään.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Joona Karevaaraa huhuillaan takaisin HPK:n miehistöön tuolla kerhon puolella. Itsekkin kuulin jo kyseisen huhun Joulun tienoilla eräältä joka tuntee Joonan, mutta onko täällä kellään mitään tietoa miehen liikkeistä?
 
Putkaan vaan kaikki tarrojen liimaajat!

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Joona Karevaaraa huhuillaan takaisin HPK:n miehistöön tuolla kerhon puolella. Itsekkin kuulin jo kyseisen huhun Joulun tienoilla eräältä joka tuntee Joonan, mutta onko täällä kellään mitään tietoa miehen liikkeistä?
Varmuutta ei vielä liene, mutta joulun aikaanhan oli tosiaan sellainen tilanne, että HPK olisi halunnut hänet jo kevääksi. Myöhemmin huhuissa on esiintynyt toinenkin liigaseura koskien ensi kautta.
 
..SILLE!

Naalinpaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeeenlinnan Pallokerho, Jon "Nasty" Mirasty
Itse olen kuullut huhun, että Karevaara siirtyisi johonkin länsirannikon liigaseuraan.
Kyllä Karevaara ainakin Kerhon verkkareissa hallilla muiden pelaajien kanssa oli lenkillä ja lounastamassa Kerho ravintolassa. Se, että hänellä olisi sopimus Kerhon kanssa, lienee ennenaikaista, voihan Joona vaan treenata Kerhon mukana kun kevättä kotikaupungissaan viettelee.
 
"Ville Hostikan pää ei kestä edes Pitsiturnausta..."
"4-1. Saakohan Hostikka edes vaihtoaition ovea kiinni?"

Pohtivat nim. Murmeli ja bulftrik

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Toivottavasti en joudu syömään sanojani Hevosmiesten tietotoimiston, htt:n, luotettavuudesta....Viime päivien huhujen valossa tuo hiukan liian ajoissa tullut Hyvösen Laurin Tweetti alkaa elämään uudelleen....
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Toivottavasti en joudu syömään sanojani Hevosmiesten tietotoimiston, htt:n, luotettavuudesta....Viime päivien huhujen valossa tuo hiukan liian ajoissa tullut Hyvösen Laurin Tweetti alkaa elämään uudelleen....
Mitä mitä? En ole enää ollenkaan kärryillä Jokipoikien nykyisestä tilanteesta. Ja onko tietoa että, milloin tiedetään 100% varmasti pelaako Jokipojat Mestistä myös kaudella 2013-2014?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Ja onko tietoa että, milloin tiedetään 100% varmasti pelaako Jokipojat Mestistä myös kaudella 2013-2014?
Tätä tietoa ei ole varmasti vielä kellään Jokipoikien tai liiton ulkopuolella. Toivottavasti viikon alussa alkaa tulla asioita julkisuuteen. Vaikeuksia on Lisenssin suhteen, josta on huhuiltu lähinnä twitterissä. Hyvönen tweettaili jo reilu viikko sitten huhusta, että Jokipojilta on tulossa uutispommi...ei tullut vielä tuolloin. Tähän viittasin edellisessä viestissä. Tuolla Sekalaisia kommentteja Mestiksestä- ketjussa aihetta on sivuutettu jo.

Mutta edelleen, odotellaan virallisia tiedotuksia "rauhassa", niin tiedetään miten paha tilanne on.
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Mutta edelleen, odotellaan virallisia tiedotuksia "rauhassa", niin tiedetään miten paha tilanne on.
Eiköhän tuo selvinne piakkoin.
 
Eli lyhyesti HAISTA VITTU. Olet todellinen kusipää -nimeltämainitsematon Jukurifani allekirjoittaneesta yksityisviestissä :D

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Eiköhän tuo selvinne piakkoin.
Voidaan huokaista helpotuksesta. Saatiin helvetti lisenssi helpommin kuin viime kaudella! Mutta toiveissa on, että tilanne saadaan hallintaan ja stabiloitua niin, että joka kevät ei tarvitse pelätä konkurssia. Nyt on kahtena vuotena ollut peräkkäin niin sanotusti seitin varassa. Kukahan nyt tuli ja löi paalua tilille?

Mun mielestä Jokipoikien pitäisi pelata muutama välikausi kevyemmällä satsauksella ja antaen omille loistaville junnuille peliaikaa tervehdyttäen talouttaan rohkeammin. Jos tämän hinta on Haapakosken menetys, mutta laadukkaampi tulevaisuus, niin maksan sen mielellään. Nyt on vain hiukan riskipeliä, kun joukkuemäärää supistellaan parikautta.

Hyvää Vappua nyt kaikkille! Onhan tässä huomattavasti iloisemmat fiilikset lähteä siman maisteluun. Toivotaan sopimusuutisia pian!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy