Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Jokipojat kaudella 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Sim_Sam, 29.03.2013 klo 07.44.

 1. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Jokipoikien tilanne on oikeastaan aika tuttua huttua näin syksystä (talvesta) tällä hetkellä. Tappioita ja muutamamia voittoja sieltä täältä. En nyt kuitenkaan huolissani ole vielä, kun ottaa vielä huomioon joukkueen pelillisen kehittymisen kevättä kohti. Kuten joku tuolla TUTO - Jokipojat ottelun teksitissä mainitsi, niin aika paljon ollaan kylläkin Blomqvist - Ruohomaa kaksikon varassa ja nämä herrat kyllä pyörittävät ihan mukavasti. Onko sitten joukkueessa liian vähän leveyttä? Mannisen ketju on nyt jostain syystä vajonnut hiljaisuuteen, mutta uskon poikien sitten taas keväällä lämpiävän. Latvian pojat on ihan taidokkaita kavereita, mutta en nyt sanoisi, että mistää huimista vahvistuksista puhutaan, mutta kuitenkin pitää ottaa huomioon tämän kauden joukkueeseen käytetyt eurot. Sinällään paikkansa hoitavat ja varmasti tämä sopimus on Jokipojille kuitenkin edullinen. Ei mopolla kuuhun. Sramekista tulee mieleen Jekimovs. Todella taidokas kaveri ja ehdottomasti yllättänyt positiivisesti. Kyllä tästä vielä hyvä tulee. Nyt vaan pitää lähteä halille seuraamaan useammin pelejä, kun työkiireet on hellittänyt tältä kesältä.
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2013 klo 19.23
 2. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Kookoo oli tärkeä mittari lauantai illan ottelussa, ehjä esitys kotijoukkueelta ja muutenkin tasokas ottelu. Tämä lupaa hyvää, kun vielä saadaan kaksi tärkeää sentteria kehiin, niin mahdollisuudet ovat keväällä vaikka mihin. Maalivahtiosato on vakuuttava, etenkin intohimoharjoittelia Spence esittää paikon maagisia otteita. Voittojen tiellä on helpompi olla, kun nimivahva ja kivikova Kookoo katui kurinalaisen esityksen jälkeen
   
 3. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Tähän perään kaikenlaisia hymiöitä ja pyhiöitä sekä monenlajisia nauruja.

  Kirjottaja ei ehkä ole seurannut KooKoon edesottamuksia ja nimivahvuuksia kovinkaan tarkkaan, joten annetaan anteeksi.
   
 4. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Timo Niemi palaa hetkeksi kotiin. Ikävä on huomata millaiseen kiertolaisen elämään joutui. Olin alkujaan sitä mieltä, että turhan hätäisesti lähti. Pelasi kuitenkin vasta ensimmäisen kautensa aikuisissa, vieläpä pahan loukkaantumisen jäljiltä.
   
 5. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Lainaus:
  Täysin samaa mietin tänään, kun luin uutisen Niemen paluusta. Tosiaan olisi kannattanut pelata vielä ainakin vuosi Jokipojissa tai jossain muualla Mestistä ja saada näin tasaisuutta, sekä varmuutta miesten peleihin. Jos vuoden olet Mestiksessä ykkösmaalivahti pelaten vielä hyvin, niin nousu liigaan onnistuu varmasti helpommin.
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Meillä on sitten vähintään MM-hopeamitalisti penkin takana. Ihan huikeaa! Kulta kaulassa kotiin! Jotain positiivista näinä synkkinä aikoina.

  Mikolle jos kelle tämän suo. Tulkaa taas herraa dissaamaan. Suomen joukkuepeli on paketissa kuin Jokipojilla playoffeissa Haapakosken aikana. Kädenjälki näkyy selvästi.

  Ainut ikäväpuoli tässä on, että Haapakosken status nousee kohisten ja tulee saamaan jostain isompaa sopparia.
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  ONNEA MIKKO HAAPAKOSKI ja Saku Mäenalainen!

  Leki kotipelissä varmaankin on luvassa bileet? Toivottavasti järjestetään kunnon rummutus että tulee tupa täyteen.

  Me ollaan maailmanmestari, hei! maailmanmestari!

  EDIT: Unohtui mainita onnittelut Jokipoikien kasvatille Janne Juvosellekin. Ilman Jannen panosta tätä mestaruutta ei olisi tullut!
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2014 klo 23.59
 8. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Jokipojilla alkaa nyt viimeistään olemaan kova maine pelimiesten kehittäjänä, viimeisin todiste tästä on Saku Mäenalanen(kisojen maalikuningas Malmössa), joka pelasi ensimmäiset miesten ottelut Jokipojissa ja hurjin tehoin. On perusteltua sanoa, että juuri Jokipojista on peräisin se itseluottamus, joka suorastaan uhkuu tehojen muodossa Sakusta. Sakun tarina on suorastaan kuin tuhkimotarina, johon myös Jokipoikien valmentaja Mikko Haapakoskella on Oulun miehenä ollut tietysti suuri myötävaikutus. Kiitos Saku ja Mikko, olette sankareita ja MAAILMANMESTAREITA.

  Tämä täytyy tietysti myös Jokipoikien hyödyntää markkinoinnissa, sillä tämän kaltainen hieno saavutus on myös hieno osoitus siitä, että Jokipojissa tehdään hyvää ja laadukasta työtä ainakin kaukalossa. Leki ottelu on sitten keskiviikkona ja sitten nähdään miten seurajohto on reagoinut/hyödyntänyt Sakun ja Mikon Maailmanmestaruuden. Mediaarvoa tällä joka tapauksessa on ja se täytyy luonnollisesti myös hyödyntää markkinoinnissa/ottelutapahtumassa.
   
 9. Jääkoneenkuljettaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kungen Nicklas
  Muistakaa markkinointistrategiaa hieroessanne, että Haapakoskelle kulta oli jo toinen. Kova jätkä.
   
 10. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Täytyy sen verran vielä sanoa, että vaikka itse vastustan näitä yhteistyösopimuksia, farmitouhuja, niin Saku Mäenalainen oli ensimmäinen onnistunut projekti joka johti siihen napakymppiin mihin tähdättiin. Mikko Haapakoski rakensi tämän loppuun ja painottikin kokoajan, että Mäenalainen on Jokipojissa U-20 MM-kisat tavoitteena. Sieltä tulikin sitten maalipörssin voitto bonuksena.

  Katsellaan miten Kärppien ja Jokipoikien yhteistyö jatkuu. Haapakoski kertoi jo aiemmin että se jatkuu varmuudella.
   
 11. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Pelaajat poikkeuksetta tykkäävät pelata Jokipojissa ja etenkin valmennuksen laatu/Yrttiahon teesit ovat kovassa huudossa.

  Mäenalanenkin oli tuuletellut Malmössa aina, kun Jokipojat oli voittanut ja mielellään tulee takaisin pelaamaan jos käsky Oulusta Joensuuhun käy.
   
 12. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Joo, hyvältähän tuo kokonaisuutena edelleen vaikuttaa tuo Haapiksen proggis. Hieman kapeahko on tuo rosteri, eikä varmaan ole leveyttä tulossa. Siihen viittaa tuo haastattelussa ollut Haapiksen mainintakin siitä, että pelaajabudjetissa on tilaa, mutta seura ei taida antaa lupaa hommata uusia. Taitaa siis rahat mennä vähän muuhun toiminnan ylläpitämiseen.

  Huhut kertoo, että yksi suht' iso kalakin ui verkoista läpi, kun seuralla ei ollut halukkuutta (varaa?) tiukentaa silmäkokoa. Pitää vaan toivoa, että ykkösketjun sankarit säilyy kunnossa (ja maisemissa) kauden loppuun asti. Mitalipeleihin kyllä on mahkut, kunhan ei Hokki tai Jukorit sitten pudota :D


  edit: Fanipoppookin alkaa heräilemään jo syysuniltaan, 35 henkeä taitaa tällä hetkellä olla ilmoittautunut Savonlinnan fanibussiin. Olisiko ilmassa haisteltavissa orastavaa kevätkiimaa?
   
  Viimeksi muokattu: 09.01.2014 klo 16.26
 13. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Eipä oikein ole. Kyllä tämä kausi on niin tapettu. Sääli, Jokipojille tulee todella vaikeaa vielä. Tuoksuu konkurssille. Yleisömäärissä on romahtamisen merkkejä ja käyrät osoittaa jyrkästi alaspäin. Kiinnostus on todella vähäistä ja lippujen hinnat pilvissä.

  Joukkue on silti tikissä. Viimeiset 10 peliä saldolla 8 voittoa ja 2 tappiota. Kotona voitettu 6 peliä putkeen. Silti edelliseen peliin enää vain 1400 katsojaa. Katsellaan mitä on tapahtunut vuodenvaihteen jälkeen yleisömäärän kehityksessä:

  8.1 Jokipojat - Leki 1693 katsojaa
  11.1 Jokipojat - TuTo 1641
  15.1 Jokipojat - Hokki 1513
  18.1 Jokipojat - Peliitat 1425

  Jätin tammikuusta Sport (2100) pelin pois, koska siihen oli jotain kampanjaa. Joensuussa ei kannattajat ole kusetettavissa ja tiedostavat hienosti päätöksien vaikutukset. Harmi että siitä kärsii sinällään syytön Jokipojat.

  Kiitos Liiga, Kiitos Jääkiekkoliitto. Ei muistella pahalla.
   
 14. flaix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Saipa
  Pelillisesti näyttää kyllä jälleen erittäin hyvältä kevättä kohti. Viimeisen kuukauden aikana ollaan noustu tappelemaan kotiedusta ihan täysiään. Toki tätä ehkä osattiin odottaakin viime kausien perusteella ja viimeistään tässä vaiheessa voitaneen unohtaa erinäiset valmentaja-spekulaatiot joita jotkin nimeltä mainitsemattomat käyttäjät jossain vaiheessa viljelivät. Uskon, että Haapakoski kuskaa Jokipojat jälleen mitalipeleihin, sen verran hyvin tuo joukkue puolustaa! Ratkaisuvoima voi kyllä näillä nappuloilla jäädä lopulta liian kapeaksi mestaruuteen tai finaaleihin yltämiseksi, mutta kaikki toki on mahdollista.

  Toki on näin, että Mestiksen loppukausi on kiinnostukseltaan jossain määrin lässähtänyt Liigan suoltamien uskomattoman surkeiden linjausten ja koplausten myötä. Kyllä sitä silti toivoisi, että joensuulaisyleisö ei nyt tämän vuoksi hylkäisi jääkiekon seuraamista ja oman kaupungin seuraa. Kuitenkin pelaajat tekee hemmetisti hommia, seurassa tehdään se mitä pystytään ja Mehtimäellä pelataan laadukasta lätkää! Kyllä ite ainakin haluan nähdä mitä tästä keväästä vielä tulee - ties kuinka monta tulevaa liigaseuraa pudotetaan pleijareissa.
   
 15. El Lude Jäsen

  Paikkakunnalta poismuuttaneena kyselisin nyt Jokipo-fanien tuntemuksia tämän päivän aivopierusta koskien Mestistä. Kuinka käy Jokipoikien? Minä veikkaan, että huonosti käy. Ketä enää kiinnostaa farmihuorasarja?
   
 16. jokepo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Noh, Don Tami puhui suunsa puhtaaksi a-studiossa 28.2. ja täyttä asiaa oli. Jokipoikien saattaa käydä huonosti vaikkei tätä päätöstä olisi tullutkaan. Toivon tietysti olevani väärässä, mutta onhan tässä oltu löyhässä hirressä jo vuosia. Eikä tämä mestistä tapa, mutta heijastunee yleisömääriin, olihan Sport kieltämättä yksi mestiksen runkoseuroista. Kun ei ole kiimaa nousta, niin useampi porukka päätyy "farmihuoraksi". Uskon päätöksen kolahtaneen enemmän tuolla Mikkelin ja Kouvolan suunnalla, jossa on taloudellisesti satsattu viime vuosina!

  Tässä on tullut seurattua joensuulaista kiekkoa yli 30 vuotta ja jos huonosti käy, niin aina sieltä tuhkasta nousee uusi elämä!
   
 17. boxmia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Onneksi on muita URHEILUlajeja joissa on jännitettävää. Varmaan käyn jatkossakin silloin tällöin katsomassa jääkiekkoa Joensuussa, mutta ei enää kausikorttia (enpä muista millo viimeks ei ollu kausikorttia päätyyn). Siirryn enemmin semmoisen lajin pariin missä jotakin muuta suurempaa jännitettävää ja haaveiltavaa kuin yksittäisen pelin lopputulos. Esim Jipon taistelusta 1divarissa isompia vastaan. Siellä sentään tulee joka vuosi vastaan "liiga"porukoita.

  Ps JIPPO ei tipu koskaan!
   
 18. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kyllä se Mestis oli tässä lopullisesti. En ole tosin seurannutkaan sarjaa ensimmäisen IS:n Sport lööpin jälkeen.

  Jokipojat on tämän päivän tapahtumiin syytön, mutta tulee olemaan syytön kärsijä. Jos jotain voisi päätellä vallitsevasta tunnelmasta, niin nyt tulee olemaan entistä tyhjempi halli loppukauden. Jo yksi lööppi jätti satojakatsojia pois peleistä, mutta nämä tänään kuullut Ranniston laulut kaikuu mehtimäen tyhjillä käytävillä vielä pitkään. Aivan hirveää paskaa. Tähän kaikkeen kun lisää perseelleen johdetun Jokipoikien toiminnan, niin ketä tämä enää jaksaa kiinnostaa? Mitä vit*n merkitystä on enää Jokipoikien kohdalla jollain mehukannuilla joka on jo voitettu? Pelaamalla pitää olla mahdollisuus mennä eteenpäin, oli tilanne mikä hyvänsä.

  Ainut mikä kiinnostaa enää edes hiukan, on juniorikiekkoilu. Tosin siitäkin meni pohjat kun tätä samaa shaissea tuodaan jo niidenkin sarjoihin. Seuraavat Rannistot koittaakin varmaan tuossa kesällä, kun kerrotaan nuorten Sm-liigan uudistukset ja suunnitelmat.

  Lähes 30v on ollut Jokipojat elämässä läsnä. Tulee suuri tyhjiö ja kaipuu. Palataan asiaan kun pelataan taas aitoa Divaria tuolla alempana. Sieltä noustaan taas tuhkasta urheilullisesti, omilla kasvateilla. Lähdetään kasvattamaan uusia tupu - hupu -lupu ketjuja. Siis Keräsiä, Puruskaisia, Ahtosia..

  Kuihdu pois Mestis.
   
 19. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Miul ois aikamoinen uutinen koskien Sportin Hiltusta ja Jokipoikien pleijaritaivalta tänä vuonna. Siitä te Joensuulaiset ette tykkäisi yhtään..
   
 20. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Lainaus:
  Älä sitten kerro.
   
 21. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Niin, miksipä mitään oikeaa tietoa kertoa, kun voi kertoa että tietää jotain mikä saattaisi joitan lukijoita kiinnostaa, kun voi olla asiasta kertomattakin.

  Tiedonvälityksen juhlaa.
   
 22. pertteli Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos siulle tästä räjäyttävästä uutisesta.
   
 23. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojat ei ole tekemässä kuprua puhdistaakseen pöytää.

  Lainaus:

  Joten näillä mennään. Nyt sitten odotellaan tulevaa valmentajaa, koska Mikko Haapakoski vaihtaa maisemaa.