Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Jokipojat kaudella 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Sim_Sam, 29.03.2013 klo 07.44.

 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Blues on imenyt Jokipoikien kaksi suurinta lupausta Teemu Väyrysen ja Urho Vaakanaisen riveihinsä.

  Seuraava sinne menijä lienee hyökkääjä Jesse Paukku. Huhujen mukaan on ainakin jotain viritystä menossa.

  Siinäpä ne lupaukset alkaa sitten olemaan.
   
 2. Lombardi18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
  Lainaus:
  Eipä kuulunut mitään tälläkään viikolla. Hienoa tietysti, JOS niitä sopimuksia on valmiina jo. Herää vain kysymys miksi niitä ei voi julkistaa? Ei luulisi olevan kovin vaikeaa jonkun raapustaa vaikka ranskalaisilla viivoilla nimet johonkin vihkon kulmaan ja valokuva nettisivuille, avot! Tulisi kaikille hyvä mieli viikonlopuksi ja tänään laululavalla voisi isät jo keskustella ketjukoostumuksista, samalla kun kullanmurut laulaa suvivirttä ja haitaribussia.

  Mutta ei, tämän seuran periaatteisiin kuuluu pitää kannattajat ihan tietämättöminä seuran tapahtumista. Vituttaa tällainen puuhastelu, vuodesta toiseen.
   
 3. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Syy ollut Penan mukaan se, että halutaan julkistaa määrä x sopimuksia kerrallaan. Mehtimakelainen.net Penan haastattelu. Tämän viikon lopulla ehkä, houpsou. Uusista omistajista ei ole lupa antaa nimiä ja ne selviää vasta kun tulee hallitukseen muutoksia.

  Twitterissä huhutaan Joensuulaisia jatkajia ja Mikael Ruohomaan paluuta. Ruohomaalla on tosin voimassaoleva sopimus Jyppiin?
   
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  No tulihan niitä nimiä Joensuussakin. Kovia jatkajia Blomqvist, Kaijomaa ja Elorinne etupäässä ja Ruohomaan paluu on sinne suunnalle hieno juttu.
  Heittämällä voittavan joukkueen aihio.
   
 5. Hyvä että saatiin nimiä julki. Ihan kohtuu sakkikin näyttäisi taas kasaantuvan. Ruohomaan paluu lämmittää erityisesti, heittämällä sarjan top-5 taitohyökkääjä. Hienoa hienoa. Toinen kiinnostava nimi on tämä Mikael Edelmann. Tuli käytyä muutamat Tapparan A-junnujen pelit käytyä kattomassa, ja tämä mies kyllä jäi sieltä mieleen. Tulevaisuuden nimiä, rahkeita riittää hyväksi liigakassariksi. Toivottavasti vaan annetaan paljon vastuuta, ja sitä myöten kehitystä, niin tästä pojasta voi jo tällä kaudella tulla hyvä maalivahti mestikseen.

  Mitenkäs TUTOlaiset tuo Aarnio? Jostain syystä ei ole mitään mielikuvaa koko äijästä viime kaudelta. Minkähänlainen pelimies mahtaa olla kyseessä?

  Eli tässä vielä tänään julkaistut sopparit;

  Joona Manninen
  Otto Karvinen
  Sami Blomqvist
  Juuso Kaijomaa
  Janne "polvi" Niva
  Oula Uski
  Jesse Paukku
  Esa Lehikoinen
  Aleksi Elorinne
  Jarkko Immonen
  Matti Koistinen

  Uudet;

  Mikael Ruohomaa (JYP)
  Teemu Aarnio (TUTO Hockey)
  Mikael Edelmann (Tappara A)

  Näköjään oli tuossa nuo aikaisemminkin tehdyt sopimukset, mutta tässä on siis tämän hetkinen pelaajakaarti. Huhut kertoo, että hallilla luistelisi vielä joku Bluesin värinen mies. Sitä en tiedä kuka, mutta ilmeisesti ei ole aikaisemmin täällä vieraillut. Katsellaan tuonnempana.
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Vihdoin ja kerralla sentäs 14 nimeä. Ei tuo pöllömpi rosteri ole ja erityisen iloinen olen siitä, että listalla on myös Jesse Paukku. Samoin Sami Blomqvistin jääminen Jokipoikiin on loistava uutinen! Tulee tekemään tuhojaan Mestiksessä. Roope Rannan nimeä ei ole listalla joka on puolestaan pienoinen yllätys...

  Uusia pelaajia Mikael Ruohomaa (Jyp), maalivahti Mikael Edelmann (Tappara) ja hyökkääjä Teemu Aarnio (TuTo).

  Sami Blomqvist - Mikael Ruohomaa - ****
  **** - Juuso Kaijomaa - Jesse Paukku
  Janne Niva - Joona Manninen - Otto Karvinen
  Oula Uski - **** - Teemu Aarnio

  Aleksi Elorinne - Esa Lehikoinen
  **** - ****
  Jarkko Immonen - Matti Koistinen

  ****
  Mikael Edelmann

  Tuohon on jo mukavampi jatkaa joukkueen rakentamista. Riian Dynamon kanssa on neuvottelut menossa kolmen KHL-Statuksen omaavan pelaajan sopimuksista kaudelle 2013-2014.
   
 7. Jäske#13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi, Minnesota Wild
  Edelmannia voitte huoletta kaavailla ykkösveskariks! Tulee yllättämään monet ja olemaan Mestiksen kärkivahteja ja siihen todennäköisesti ura toiseksi korkeimmalla sarjatasolla sitten jääkiin. Huippu hankinta ja onnea Mikaelille Joensuulaisten fanien sydämmien vallotukseen!
   
 8. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  No niin! Saatiinhan se kausi avattua pelaajasopimuksien osalta. Todella hienoa, että Blomqvist saatiin pidettyä Jokipojissa myös tulevalla kaudella. Todellinen vahvistus oli loppukaudesta hyökkäyspäähän. Kunnon treenit kesällä alle, niin uskoisin kaverin tekevän tuhoa. Vikkelä kaveri Ruohomaa palaa siis Jypin organisaatiosta takaisin Joensuuhun. Viime vierailusta jäi todella hyvin mieleen miehen nopeus sekä sellainen Jekimovs mainen taituruus kiekon kanssa. Toivottavasti kaveri on fyysisesti nyt vahvemmassa kunnossa, kuin viime vierailulla. Teemu Aarnio ja Mikael Edelmann on kyllä entuudesta aikamoisia kysymymerkkejä, siis ei ole tietoa kyseisistä pelajista, mutta eiköhän se tässä ennen kauden alkamista sitten selviä. Todella hyvä, että joukkueeseen ei tule kovin kauheasti vaihtuvuutta ja pystytään pitämään hyväksi todettu paketti jokseenkin kasassa. Tietysti vielä muutamia hankitoja tullaan tekemään, mutta nyt on pohja josta on hyvä aloittaa rakentaminen. Ei haittaisi ollenkaan, jos nyt ei aivan kokonaan pelaajapudjettia tuhottaisi, koska tuosta nipusta tulee muutama kaveri tekemään sen THE elämänsä kauden (Karvinen, Manninen, Uski ja Paukku). Ainakin toivotaan.
   
 9. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Lainaus:
  Tämä on kyllä pienoinen yllätys. Parhaillaan todellinen vahvistus, mutta usein kauteen mahtuu myös vähän liikaa selän suoristamista. Ei siis harmita, jos lähtee ja toisaalta ei todellakaan haittaa, jos jää. 50-50 tilanne omasta mielestäni.
   
 10. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Haapakosken mukaan Edelmann tulee olemaan lähtökohtaisesti Jokipojissa kakkosmaalivahti. Pelithän sen sitten näyttää ja myös se, että saako Jokipojat sainattua kokeneemman maalivahdin kaveriksi.

  Näin kertoo Haapakoski Mehtimäkeläinen.net sivustolla:

  Lainaus:
  Lainaus:
  Roope Ranta on edelleen joensuussa. En tiedä kumpi passailee vielä. Jokipojilla on ne viritykset tuon Riian kanssa ja niillekin pelaajille pitää jäädä tilaa. Rahaa ei ole, joten kaikkea ei saada tai voida pitää. Haapakosken mukaan uusista pelaajista Teemu Aarnio on "meille todella edullinen" pelaaja. Blomqvist on itse tykästynyt joensuuhun ja Jokipoikien tapaan toimia, joten sitäkään ei ole tarvinnut väkisin pitää. Tässä on jo nyt havaittavissa uusi strategia hankintojen kanssa. Nytkö vihdoinkin on oikeasti herätty elämään talous edellä?
   
  Viimeksi muokattu: 07.06.2013 klo 17.29
 11. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Eipä jäännyt Rannan Roope teille vaan teki sopimuksen HCK:n kanssa.
   
 12. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Lainaus:
  No eipä tule oikeastaan ikävä. Mutta kiitos Roopelle kausista Jokipojissa ja tsemppiä tuleviin koitoksiin. Varmasti tekee hyvää, myös Rannalle lähteä haistelemaan uusia tuoksuja.
   
 13. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Ei jäänyt, mutta korvaajat tulenee tuolta rajan toiselta puolelta. Ranta <-> HCK huhut keväällä olivat siis tulta savun kera vaikka mies kovasti itse ne kiisti.
   
 14. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Voisiko todellakin asia olla näin, että tuleva ykkösmaalivahti voisi olla ulkomaalainen kaveri. Näissä on tietysti aina riskinsä, mutta onhan Jokipojissa esim. Salak saanut uralleen nostetta. Jotenkin alkaa vaikuttamaan siltä. Eikö ole kenelläkään hajuja ja huhuja? Tuskin kuitenkaan Edelmanilla lähdetään kauteen. Mistä muuten mahtaa löytyä listaa vapaista molareista?
   
 15. flaix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Saipa
  Lainaus:
  Jaahas pittäähän se näin keskellä kuuminta kesää käydä vähän spekuloimassa tulevaa kautta. Anteeksi sivistymättömyyteni, mutta oliko näin, että "Karhu" eli Niemi menetettiin jonnehin muualle tuossa keväällä? Eijjjaksa lukea uutisia niin pitkään taaksenpäin.

  Muutenhan tuo sopimuslista näyttäs aika hyvältä! Ilahduttaa Jarkko "one more year" Immonen sekä nuorempien lupausten jääminen! Tällä kaudella nyt sitten kolmosrajasta läpi jätkät! Yhden nimen haluaisin vielä kyllä nähdä nimittäin Näätäsen Matin. Erittäin hieno pelimies ja Ärjysydäntä löytyy!

  Myöskin ykkössentteri ainaskin puuttuu mielestäni. -Jonne- asetteli siihen Ruohomaata, mutta en kyllä tiijjä, kaverilla ei viime kautena ehkä ihan niin hyvin lähteny. Mut hei: Ruohomaakin, länsirannikon kasvattina, tulee jälleen Länsi-Siperian talveen pelaamaan! Kertoo siitä, että organisaatiossa tehdään asioita oikein. GJ!
   
 16. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Niemi on tällä hetkellä tryoutilla HPK:n ringissä.
   
 17. flaix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Saipa
  Aivan, joo jotain tämmöistä muistelinkin, mutta en tarkkaan muistanut, että minne jne. Toivottavasti sama lento jatkuu, erittäin hyvin kyllä meillä pelasi. Mutta siis meillä nyt ykkösmokkea jälleen kerraan haetaan..
   
 18. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Joensuun Jokipoikien kasvatit Miro Aaltonen ja Janne Juvonen sai yöllä NHL-varaukset!!

  Jokipojat tekee ihan loistavaa juniorityötä Mestis-seuraksi ja toivottavasti tätä liigassakin arvostetaan. Nyt liigaan siirtyi mahdollisesti seuraava NHL-varauksen nappaava Jokipoika, puolustaja Urho Vaakanainen. Mielestäni vielä kovempi talentti kuin Miro Aaltonen ja Vaakanaiselle voi odotella korkeaakin varausta jos kehitys jatkuu odotusten mukaan...
   
 19. Warre Jäsen

  Pude Puustiselle sorvattu jatkosopimus. On kätkettynä seuran Kurkis-jutun loppukevennykseen. Linkki Jokipoikien sivuille.

  Heikki on ihan hyvä lisä joukkueeseen. Putki liikkuu ja sitärataa.
   
 20. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Heikki Puustisen viime kausi oli hyvä (13+8 ja playoffit 2+2). Ehdottomasti ansaitsi jatkot ja onhan se jo Jokipoika-legenda! Omalla kasvatilla alkaa kahdeksas kausi edustuksessa.

  Tämä uusi A:n luotsi Risto Kurkinen on mielenkiintoinen kiinnitys. Saavutukset pelaajana on kovat. Toivottavasti saadaan tästä "kasvatettua" edustukseen uusi valmentaja.

  Joukkue palailee kohtapuolin jäille. Odotettavissa on uutisia lisää.
   
 21. jokepo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Varsin odotettu sopimusuutinen perusjokipojalle. Pude tuo asenteellaan, yrittämisellä ja taistelulla oman lisänsä joukkueeseen. Odotellaan vielä muutamaa nimeä, erityisesti ykkösmaalivahtia sekä mahdollisia Riika-apuja.
   
 22. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  Tervetuloa oi uusi nimimerkki Suomen parhaimmalle kiekkosaitille. Ei täällä ole liikaa Jokiposta kiinnostuneita asiakirjoittajia. Toista se oli silloin "ennen". Toivotaan, että Jokipojat saavat kasaan kilpailukykyisen rosterin. Saatan käydä katsomassa vaikkapa Vantaalla viraspelejä. Jokipon kotimatseihin kun on nykyään turhan pitkä matka...

  T: ex-kollega
   
 23. jokepo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  ...toksia, kiitoksia El Lude. Toivottavasti fanien etelän turnee toteutuisi jossain vaiheessa.
  Edelliseen viestiini liittyen Karjalaisessa 17.7. on juttua Jokipojista. Lehden mukaan Haapakoski ja Matikainen matkustavat ensi viikolla neuvottelemaan Riikaan jatkoyhteistyöstä. Hokijoki Oyn varapuheenjohtaja Jussi Jormakka toteaa: "tulevalla kaudella Jokipojissa nähdään mahdollisesti enemmänkin KHL-pelaajia." Saas nähdä mitä tästä tulee, ketä tulee ja miten pitkäksi ajaksi?
   
 24. Warre Jäsen

  Lainaus:
  Tummensin sanan ihan ite. Lounge - seitinohuet - scouttausreissu. Hieman hymyilyttää, ehkä vähän huolestuttaa.

  Lähtökohtaisesti tämä KHL-kytkös menee henkilökohtaisesti hyväksyttävien asioiden listalle. Kunhan nyt vältyttäisiin siltä viimekauden keissiltä siirtorajan kynnyksellä, jossa Pavlovsia odoteltiin saapuvaksi lentokentälle kuin Messiasta ikään.
   
 25. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Pelicansista on saapumassa Jokipoikiin pienikokoinen hyökkäävä puolustaja *Sebastian Kauppila. Ikänsä puolesta menee vielä A:hankin, mutta edustukseen tuo on lähtökohtaisesti tulossa.

  Twitteristä:

  Lainaus:
  Lainaus:
  *eliteprospects.com