Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jokipojat kaudella 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Sim_Sam, 29.03.2013 klo 07.44.

 1. Levokari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Myös Porin Ässien kasvatti Miro Rahkola on tehnyt sopimuksen Joensuuhun.
   
 2. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Sopimuksia tulee kuulemma pian julki. Tulossa on kaikille osa-alueille vahvistusta. Huhuillaan ulkomaalaista maalivahtia. Samoin Jokipojat yrittää saada Riiasta useampaa Khl-pelaajaa lainalle.
   
 3. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 4. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Lainaus:
  Tämä on kyllä mielenkiintoista, jos näin tapahtuu. Kunhan vaan heitin tuossa joku aika sitten villin veikkauksen, josko sitä Jokipoikiin tulisi pitkästä aikaa ulkomaalainen maalivahti. Todella vaikea on kyllä spekuloimaan, kuka sieltä sitten lopulta ykköseksi tulee. Tuskin nyt ainakaan Riiasta. No odotellaan. Kohtahan tässä pitää alkaa taas vakavissaan paneutua tulevaan kauteen. Uusi kausi ja uudet kujeet.
   
 5. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Edelleen huhuavat ulkomaalaista molaria. En tiedä sitten mikä sieltä saapuu...

  Jokipoikien pelaajabudjetti pienenee. Vihdoin! Nyt nähdään Haapakosken kyvyt ja kontaktit. Mikkohan neuvottelee myös pelaajasopimukset yhdessä Matikaisen kanssa. Onkin nyt enemmän Utj/valmentaja. Itse uskon vahvasti Haapakoskeen kun eteen tulee nuori ja potentiaalinen joukkue. Eikä tässä nyt kumminkaan mitään pelkkiä junnuja ole tulossa, vaan onhan jo tuo runkokin ihan laadukas. Tuohon kun ruvetaan lyömään KHL-lainaa rinnalle, niin saapa nähdä mitä tästä taas kuoriutuu...
   
 6. Steus Jäsen

  Lainaus:
  Heittona vain juuri TUTOn kanssa sopimuksensa purkanut Kral, joka jäi ensin Hokissa Kääpiön varjoon ja TUTOssa Virtasen varjoon. Suuremman vastuun perässä Joensuuhun?
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Ei todellakaan. Meillä on jo Edelmann joka on potentiaalisempi tapaus ja lisäksi A:ssa HIFK:sta saapunut Akseli Uotila. Jokipojat hakee kokeneempaa, eli nimekkäämpää ykköstä.
   
 8. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Näin ulkopuolisen näkökulmasta Kral olisi Jokipojille hyvä vaihtoehto. Ei varmasti mikään kovin kallis ja näytti viime kaudella jo hyviä otteita. 50-50 pelit Edelmannin kanssa ja taustalla myös Uotila kärkkymässä paikkaa, jos ykköskaksikolla ei kulje. Jokipoikien kannattaisi nyt kunnolla laittaa talous kuntoon ja siitä sitten pienin askelin kehittää pelaajistoa ja organisaatiota liigakuntoon. Kun meillä otettiin uusi startti niin kauteen lähdettiin kaksikolla Rossi-Peltonen.
   
 9. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Ei tule Kral. Mikko Haapakoski on todennut, että joukkueeseen haetaan pelaajaa ykkösmaalivahti-statuksella. Kral ei todellakaan ole sellainen joukkueessa joka haluaa myös menestyä.

  Toisella palstalla on viljelty vaikka mitä vaihtoehtoa. Latvia, pohjois-amerikka...yms. KHL-laina voisi olla aika pienellä kertoimella jos vetoa lyödään. Pentti Matikainen on myös todennut, että jos lainoja tulee niin ne on sitten koko kaudeksi. Saapa nähdä kuinka tämä lupaus toteutuu...


  Lainaus:
   
 10. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Lainaus:
  Kai sä heitit tuon vitsillä? Odotatko että Riikasta tulee teille joku Mikael Tellqvistin kaltainen huippu kassari? Kral on tällä hetkellä Mestiksen top-5 maalivahtien joukossa, ja luulet että löydätte vielä kovemman tuohon? Huutonaurua, anteeksi vain täältä Heinolan suunnalta!
   
 11. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  No nyt. Tämä vaatisi jo vähän perusteluja. Kaverilla takana yksi (1) kausi aikuisten pelejä, mikä sujui lähinnä kakkosvahtina Hokissa ja välillä lainalla Iisalmessa. Toki muutama ihan hyvä jakso viime kauteen mahtui, mutta että oikein Top5... joopa joo.

  Jokipoikien mokke on tulossa ison veden takaa.
   
 12. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Tämä koko viesti oli varmasti vitsi ja hyvällä huumorilla varustettu? Eikös? Tulet tuollaista paskaa kertomaan kaverista joka on pelannut huikeat 15 peliä mestistä kakkosvahdin roolissa. En usko että mahtuu enään tulevalle kaudelle mihinkään Mestis-joukkueeseen.

  Tomas Kral on kaukana Mestiksen Top-5 veskoista, saati sellainen maalivahti jonka kanssa lähdetään pelaamaan vähintään finaalipaikasta.

  Aleksis Ahlqvist
  Teemu Seppänen
  Petteri Similä
  Mikko Rämö
  Joonas Kuusela
  Tommi Virtanen
  Aaro Peltonen
  Jarno Laitinen

  Kenet näistä sijoitat Kralin taakse kun mietit tuota top-5 listaasi?

  Ja Riikasta tulee KHL-sopimuksen omaaviakin lainalle. Ei Tellqvistejä, mutta varmasti sellaisia kenttäpelaajia joita ilkeää Mestiksessäkin esitellä. Maalivahdin ilmansuunnan näköjään kertoi Mauri. Minä en siitä tiedä sen enempää.
   
 13. Desperaado Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Spurs
  Uusi maalivahti tulee ilmeisesti samalta suunnalta, kun tuore maalivahtivalmentajannekin. Näin pikkulinnut ainakin visertävät melkoisen kauniilla sävelmällä huhua. Kanadalisesta maalivahdista taitaa olla kyse, kovan luokan vahvistus mestikseen. Tulee olemaan sarjan top3 maalivahteja, mikäli sopeutuu normaalisti ympäristöön.
   
 14. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipoikien Facebook-tili heräsi henkiin. Enne jostain? Siellä on kuvaa tulevan 60-vuotis juhlakauden ensimmäisestä uudesta fanituotteesta. Minilippu (6€). Kertovat että muitakin uusia fanituotteita on tuloillaan.

  Oliskohan vielä loppuviikolla tulossa tiedotteitakin?
   
 15. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Tänne eteläisempään naapuriin kun nuo huhut huonosti liikkuu, niin pittääkö paikkansa, ettei isossa hallissa ole vielä jäätä? Käsittääkseni nyt pitäisi olla jo alustaa missä luistella?

  Jos koneet on poks, niin näinköhän harkkamatseja pelataan kotona.
   
 16. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Pitää kuulemma paikkaansa. Jotain ongelmia siellä on kaluston kanssa ollut mutta jää on tuloillaan.

  Lainaus:
  Lähde yle.fi
   
 17. Randy Marsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Olisi pitänyt tosin olla jo nyt kunnossa. Maanantaina kilpahallissa oli pelkkä muovialusta mikälie, ei jäätä ollenkaan. Laitteistot ilmeisesti jotenkin rikki. Tuskinpa ihan heti tulee kuntoon.
   
 18. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Jos on tilattava varaosia niin todellakin tulee kestämään kauan. Ja ei ole halpaa korjausta. Eikä ihan ensimmäinen kerta. Jospa nämä kaikki ongelmat nopeuttaa ajatuksia hallin saneerauksesta.
   
 19. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Matti Näätänen suuntaa Saksaan. Onnea matkaan!

  Näätäsen pudotuspelit ei mennyt enään viime kaudella nappiin ja muutenkin pientä taantumaa olin aistivani, mutta pätevä pakki edelleen ja aina tervetullut takaisin!

  Samoin Jokipoikien A-Nuorten puolustaja Samuli Hietala vaihtaa maisemaa Junkkareihin (JHT). Tuolta on kotoisin, joten kotiinpaluu hälle.
   
 20. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Lainaus:
  Veikkanpa, että Jokipoikien tarjoama sopimus ei miellyttänyt pakkia. Kyllähän sitä on tienattava leipänsä pelaamalla tuon tasoisen miehen.

  Villit huhut kyliltä kertoo myös, että ensi viikolla Jokipoikien uusi TJ saapuu kaupunkiin pääkaupunkiseudulta. Ans kattoo...
   
 21. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Nyt alkaa olla aika paljon huhuja muutenkin. Ihmeen kauan kestää ulostulo. Kuinka helvetin paljon niitä sopimuksia oikein pitää haalia ennen kuin viitsitään jotain tiedottaa?

  Sebastian Kauppila, Rahkola, useampi latvialainen, uusi maalivahtivalmentaja ja kanadalainen maalivahti, Tj....vain joitain huhuja mainitakseni.
   
 22. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Nyt niitä sopimuksia tuli sitten ihan urakalla. Jokipoikien kotisivuilta infoa. Kanadasta maalivahtiosaamista valmennuspuolelle ja tolppien väliin sekä euroopasta läjä ukkoja.

  Ans kattoo, miten muukalaislegioona pärjää. Toivotaan nyt, etä rahat riittää...
   
 23. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Elvis elää! Mutta ei siis aiemmista tiedoista poiketen Maskun K-kaupan yläkerrassa, vaan Mehtimäellä.

  Mielenkiintoisia nimiä. Joku voi olla tyhjä arpa, joku taas tosi kovakin luu. Dynamo-yhteistyön ansiosta ihan täyttä sokkolottoscouttaamista tuskin on kuitenkaan näiden takana.
   
 24. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Rahkolan Miro sisältää molemmat mahdollisuudet. Pidettiin joskus Porissa lupaavana junnuna, mutta liigaan asti eväät eivät kumminkaan riittäneet. Ylipäätään se kunnon läpimurto miesten peleissä on tekemättä, mutta ehkä se siellä susirajalla onnistuu. En tiedä mikä miehen taso tällä hetkellä on kun en ole hänen pelejään seurannut, mutta joskus aiemmassa elämässä kyseessä oli suurehko, urheilullinen peruspakki, jonka ongelmana oli liiaallinen peruspakkius so. selkeän erikoisosaaminen puute. Mutta ehkä se siellä räväyttää.

  Joonas Kolkka ei taida olla se ex-futaaja...
   
 25. Wiipuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jep eipä taida olla. Kuuluisampi Joonas Kolkka on 38-vuotias, joten ikä ei täsmää.