Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jokerit & KHL – millä fiiliksillä?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Jeasdp, 28.06.2013 klo 21.49.

 1. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Voittihan konkurssi-Espookin SKA:n jossain kesäpelissä ja Ranska kaatoi Suomen pari vuotta sitten MM-kisoissa.

  Yhden ottelun perusteella kannattaa faktat lataa tiskiin, vaikkakin taisin täysin miinaan astua.
   
 2. Hyvällä fiiliksellä!

  Junnujen joulutauon ansiosta vapaa perjantai! Oli kiva katsoa kerrankin peli kokonaan. Ihan ok hokia ilman sen syvempiä analyysejä tällä kertaa.

  Toisikohan rouva jääkaapista vielä yhden Jokeri-logoisen Karjalatölkin tänne sohvalle, jos vaan rohkeasti pyydän?
   
  Uimalakki tykkää tästä.
 3. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hämmentyneillä fiiliksillä.

  Ei taida täällä näköjään riidankylväjää enää tarvita.
  Nämä ”putinistit” vs. ”luopiot” pitävät kyllä huolen epäsovusta.

  Varmaan pian tulee selvyys, kumpi oli pahempi toistaan…pidättelen hengitystäni…
   
  Hera80 tykkää tästä.
 4. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Lainaus:
  Jumankauta, miksei kukaan ole tätä aikaisemmin keksinyt! Jos ei KHL ja Putinin metkut muuten uppoa kansaan niin ruvetaan jakamaan ilmaista kaljaa, eli Soft Power-olutta. Sitten kiekkokansa äkkiä lähimpään Prismaan ja siellä kun lausuu maagisen sanan PU-TIN, PU-TIN... niin mukaan kolahtaa sixpäkki Siperiassa kylmennettyä keskiolutta.

  No niin hyvää uutta vuotta kaikille, sekä Putinisteille että muille. Ei oteta liian vakavasti
   
  Hera80, spede1967 & pyyksteri tykkäävät tästä.
 5. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Putleri itse vielä Prisman kassalle essu päällä näitä jakamaan!
  Ainiin, eipä sitä olutta saisi juoda hyvällä omalla tunnolla, koska olisit silti ryssätrolli, softpower-uhri ja rahoittasit sillä näitä venäläisiä rikollisia.

  Ainiin. Ketjun aiheeseen:
  Hyvillä fiiliksillä! Katselin tässä aamulla eilisiä pelejä Liigasta. Kentällä ei minkäänlaista tunnetta, jäähdyttelijät, mestis-pelaajat ja innokkaat nuoret rynnivät sinne tänne vailla päämäärää. Eilisen Sotsi-Jokerit pelin taso selvästi edellä ja viihdyttävämpää, vaikka sekin oli aika paskaa KHL-kiekkoa. Ei tuolla Liigassa nykyisin sytyttäs kun ehkä kaksi/kolme joukkuetta jos ne pelais Jokereita vastaan.
  Jätetään politiikka ja foliohattuilu niille jotka sitä tarvitsee tunteakseen olonsa hyväksi. Nautitaan me "harvat" kunnon urheilusta!
   
  Hera80 ja YamahaGPR tykkäävät tästä.
 6. Oikeistohippi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Miehitetty
  Lainaus:
  En ole jaksanut palstalle juuri kirjoitella, mutta nyt on pakko todeta, että mun mielestä sun viesti on ihan ripulia. En vaan vittu ymmärrä, miten sitä iloa on pakko repiä Liigan ”paskuuden” kautta. Liiga on kaikkine ongelmineenkin ihan vitun hieno sarja, eikä KHL ”paremmasta pelin tasosta” huolimatta jaksa kiinnostaa enää hevon vittua. Ketä kiinnostaa pelin taso, jos vastassa on neftehimiknizhnekamskeja ja korruptoituneita erotuomareita? Typosin varmaan joukkueen nimenkin, mutta kun ei vittu jaksa enää välittää.

  Ketjun aiheeseen: jos ei aiemmasta vielä auennut, niin ihan vitun huono fiilis. Vanhoja videoita katsellessa mieleen iskee lähinnä katkeruus, kun samanlaisia hetkiä tuskin tulee enää (ainakaan hetkeen) kokemaan. Syksyn änärimatsien aikana tajuntaan iski ensimmäistä kertaa se, että mulla ei enää ole joukkuetta, mitä kannattaa ja mille huutaa.

  Pyydän anteeksi ja jatkan kaljan juomista.
   
  Nismo, N.Vidic, mirasane ja 10 muuta tykkäävät tästä.
 7. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Mietin jonkun aikaa, että vastaanko koko viestiin, koska nää on mielipide asioita ja helposti joku vetää säkillisen herneitä nenään

  Lainaus:
  Tottakai sitä revitään sieltäkin. Siitähän tässä on kyse, kun tarkastellaan fiiliksiä KHL:ään, niin tarkastellaan asiaa myös laajemmalta kantilta.
  Niinkuin Ilkka Alanko lauloi :
  Oliko ennen kaikki paremmin?
  mistäpä mä sen tietäisin,
  maailman muuttuvan sanotaan....jne

  Lainaus:
  Tää on taas mun mielipide, mutta en osta tuota. Sanoisin ennemmin, että OLI vitun hieno sarja. Kyllä, oli aivan saatanan hienoja aikoja ja haikeudella niitä muistelee, mutta jos tarkastellaan nykyisellään tuota "vitun hieno sarja" väitettä :

  -Mistä kohtaa vitun hieno sarja? Tekevätkö perinteet sarjasta loputtomiin vitun hienon, vaikka muu lähinnä kuihtuu ympäriltä?

  -Erotuomaritoiminta on todella sekavaa ja ammattitaidotonta

  -Pelin taso on laskenut radikaalisti. Sveitsi ja Ruotsi on ajanut kirkkaasti ohi ja Tshekki/Saksa hengittää niskassa

  -Pelaajaimu Liigaan on olematon. Hyviä pelaajia tulee minimaalisesti sisään

  -Pelaajakato ulospäin on kova. Pelaajat haluavat jättää Liigan heti kun siihen tulee mahdollisuus. Liigan edellä on 5 sarjaa joihin pelaajat siirtyvät mahdollisuuden tullen.

  - Jäähdyttelijöiden ja nuorten kasvattisarja

  - Oon käyny tänä vuonna neljässä Liigapelissä, ja en ole huomannut minkäänlaista tunnetta katsomossa tai kentällä (Turku ja Helsinki)

  Jne....

  -Kyllä, annan posia siitä, että helvetin hienosti Liiga on kasvattanut pelaajia ylöspäin. Siitä iso käsi, mutta jos unohdetaan perinteet, niin kovin montaa muuta positiivista juttua en löydä.

  Itse olen messissä, pelasi Jokerit sitten Liigassa, NHL:ssä, KHL:ssä tai Indonesian käsipallosarjassa. Edelleen sanon, jos Jokerit siirtyy Liigaan, niin fine by me. Ei mulla sitä vastaan oo mitään, niinkun joku saattaa kuvitella.

  Se että en riemusta kiljuen Jokereita NYKYISEEN Liigaan tällä hetkellä halua, on vain ja ainoastaan tuon Liigan puuhastelun syy.

  Jossain kohtaa pelkät perinteet ei vaan itselleni enää riitä mielenkiinnon ylläpitämiseen, jos kaikki muu alkaa olemaan perseestä.

  Ai saatana, jos joku tuolla sais Liigan entiseen jamaan, niin riemusta kiljuen sinne mars!

  Lainaus:
  Noh, nää on näitä hmv jengejä, mitä nyt jokaisessa sarjassa riittää. Jos joku väittää, että matsit jotain Kookoota, Jukureita tai Saipaa vastaan aiheuttaa suuria tunteita, niin sitten ymmärrän kantasi. Mua ei vaan hirveemmin kiinnosta nuo vastustajana, niinkun ei tuo Neftekhimikään, mutta siinä on edes se parempi taso.
   
  Hera80 ja ardou tykkäävät tästä.
 8. strava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jos Liigassa on niin helvetin huono taso, niin kuinka Liigan 11 antaa itäisen KHL-lohkon neloselle kuokkaan? Ennen kauttakin tais joku KHL-jengi käydä rypemässä jotain Liigajengiä vastaan, mutta silloinhan oltiinkin keskenkuntoisia.
   
 9. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Hjallis varmaan hyräilee tällä hetkellä Aki Sirkesalon Naispaholainen kertosäettä samaan aikaan kun yrittää kuumeisesti löytää Jokeriomistukselleen ostajaa.
  "Annoin pikkusormen, se vei koko käden. Lähdin tulella leikkimään, tein sen salaa. Nyt mun sydän roihuaa ja loppuun palaa."

  Lainaus:
  Ihan kuten muissakin kiekkosarjoissa. Mukaan lukien KHL.

  Lainaus:
  Mun ammattitaito ei riitä siihen, että osaisin esittää faktana tuollaista väittämää. Luettelemissasi maissa on torjuttu kilpaileva sarja, luettelemistasi maista ei ole yhdessäkään yhtä paljon pelaajia KHL:ssä kuin Suomesta, joten KHL rasittaa Liigaa suhteessa enemmän kuin mitään noista luettelemistasi maista. Jokerit olivat Liigassa merkittävä (kenties jopa merkittävin) tekijä kiinnostavuuden kannalta. Joten on aika luonnollista, että tuollaisen yksittäisen tekijän poistuminen heikentää kokonaisuutta. Etenkin kun se hyppää samalle markkinalle "hieman" erilaisilla markkinatalouden pelisäännöillä.

  Lainaus:
  Se lienee enemmänkin Suomen veropolitiikan syytä kuin sen, että pelin taso ei huippupelaajia kiinnosta. Silti mm. Kyle Quincey, Atte Ohtamaa ( viimekauden KHL-pudotuspelien mvp) yms. sanovat "privet".

  Lainaus:
  Edelleen, rahallinen korvaus on keskiössä. Niin Ruotsi, Sveitsi, Saksa, KHL ja NHL pystyvät tarjoamaan parempaa liksaa. Simple as that. Jos tarkastellaan tätä väitettäsi lisäksi faktojen perusteella niin tulos on seuraava:

  Pelaajasiirrot
  Liigasta KHL:ään 11 pelaajaa, KHL:stä Liigaan 6 pelaajaa
  Liigasta NHL:ään 22 pelaajaa (melko hyvä lukema Liigasta, jonka taso on laskenut "radikaalisti"), NHL:stä Liigaan 1 pelaaja.
  Liigasta SHL:ään 2 pelaajaa, SHL:stä Liigaan 6 pelaajaa
  Liigasta Sveitsiin 1 pelaaja, Sveitsistä Liigaan 4 pelaajaa

  (Lähde: Liiga.fi)

  Eli Liiga edelleen -järkyttävän alhaisesta tasosta ja radikaalisti laskevasta tasosta huolimatta- tuottaa pelaajia NHL:ään. Ainoat sarjat joihin on pelaajakatoa ovat siis KHL ja NHL. Muista sarjoista on enemmän imua sisään kuin puhallusta ulos.

  Lainaus:
  Sitä se on enemmän ja vähemmän muualla kuin NHL:ssä. Mieluummin minä näen enemmän kuin 1-3 Jokerikasvattia pelaamassa Liigaa Stadin Jokereissa Suomen mestaruudesta kuin Liigassa breikanneita junantuomia ja ulkomaalaisia koko Suomen "Jokereissa" pelaamassa Venäjän mestaruussarjaa.

  Lainaus:
  Ainakin minun on vaikea eläytyä tunteeseen ja arvioida sitä ja sen tasoa mikäli kentällä ei ole suosikkijoukkueeni pelaamassa. KHL on ollut siinä hyvä opettaja.

  Siksi minua jaksaa aina huvittaa slogan "This is KHL!" Minulle kun se jostain syystä näyttää aina siltä että sanan "this" ensimmäinen ja viimeinen kirjain on vaihtanut paikkaa.
   
  N.Vidic, -Ville-, MR8 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 10. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Eikä sovi unohtaa sitä faktaa, että Blues voitti ennen viimeistä kauttaan harjoituspelissä SKA:n. Lopulta näistä kahdesta SKA meni finaaliin omassa sarjassaan ja Blues jäi sarjajumboksi.

  Itseäni ei haittaisi ollenkaan mikäli jonain kauniina päivänä Jokerit palaisi Liigaan. Nykyinen Liiga vaan ilman Jokereita ei kiinnosta millään muotoa, mutta toisaalta en myöskään keskity vain haukkumaan sitä.
   
 11. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Sanapari "kuokkaan antaminen" indikoi vähän kovempaa voittoa kuin 0-1 voitto jatkoajalla. Samalla logiikalla DEL on huomattavasti Liigaa kovempi sarja - antoihan Nürnberg "kuokkaan" samaiselle Magnitkalle 1-3 varsinaisella peliajalla.

  Ehkäpä Magnitkaa ei Spengler kiinnostanut - ja toisaalta, ehkä KalPa haluaisi olla ensimmäinen suomalaisjoukkue joka ko. cupin voittaa? Mene ja tiedä.

  Pointti nyt kuitenkin on se, että kahden joukkueen pelin perusteella cupissa - jolla ei ole käytännössä mitään merkitystä kenellekään - ei varmaankaan kannata lähteä vertailuja tekemään. Kenenkään - suuntaan eikä toiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2018 klo 12.14
  Hera80 tykkää tästä.
 12. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Tottakai, tämähän on päivänselvä asia. Ei NHL olisi siinä asemassa missä se on, jos pelaajat tienaisivat siellä saman verran kuin muissakin sarjoissa.

  Lainaus:
  Näissä on myös vuosien varrella hyvä huomoida, että minkä profiilin pelaajia siirtyy suuntaan ja toiseen. Ovatko ne omassa sarjassaan huippuja vai "jätettä".

  Lainaus:
  Kyllä, niinkuin sanoin. Annan Liigalle ison peukun tästä kasvatustyöstä.

  Lainaus:
  Näitä asioita jos ajatellaan näin yksinkertaisesti, niin esimerkkejä riittää suuntaan ja toiseen. Miten on mahdollista sitten että vuosien varrella todella moni Liigan stara on flopannut kohelossa täydellisesti. Miten on mahdollista, että Michael " liigassa 1ppg" Keränen oli kohelossa täysi turisti. Sakari Salminen oli Jokereissa ja Dynamossa susi, mutta siirtyi Liigaan ja paukutti piste per peli tahdilla.
  Ja niin edelleen ja niin edelleen. Yksittäisille peleille jossain höntsäturneessa painoarvon antaminen on puusilmäisyyttä. En sano edes että Magnitkalta puuttui 8 kärkipelaajaa, koska kyllä tuo silti olisi pitänyt viedä jos ois pelaaminen napannut.

  Ps. viime vuonna KHL:n kiistaton heittopussi Riika myllytti pelillisesti Saipaa samaisessa turneessa. Joten ei nämä aina ihan yksiin mene.
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2018 klo 12.38
  Hera80 tykkää tästä.
 13. ilu Jäsen

  Lainaus:
  Yksittäisten pelaajien yksittäiset kaudet tuskin kertovat mitään kovin kattavaa sarjojen tasoeroista. Keränenhän jatkoi tuon Jokeri-kautensa loppuun Liigassa suunnilleen samalla tahdilla. Mutta miten on mahdollista, että Liigaan keskinkertainen Steve Moses yhtäkkiä kohosi kivikovan KHL:n kaikkien aikojen maalipyssyksi?
   
 14. macnevis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ...
  Siellä taas ylivertaiset huipputuomarit näytti erinomaisuuttaan ja päähän osuva taklaus jäi tuomitsematta. Mutta onneksi ovat ihan eri luokkaa kuin Liigan tuomarit.
   
  joceri tykkää tästä.
 15. Max Power Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pasilan SKA
  Saa nähdä, että mikä tulee olemaan se lopullinen isku joka katkaisee harhaisimpienkin Venäjän liigan ihannoijien kamelin selän. Tähän mennessä on sormien läpi palstan Putinistien keskuudessa katsottu muunmuassa se, että Jokereiden pakotelistalla olevat omistajat häärivät samaan aikaan täysin avoimesti ''derbyvastustajan'' taustalla, maalauttavat areenalla pukukopin edellä mainitun joukkueen väreillä, myyvät näiden fanituotteita areenalla, soittavat näiden maalibiisiä areenalla jne. Puhumattakaan siitä että tämä paljon hehkutettu ''kainsainvälinen'' jääkiekkoliiga on kutistunut Venäjän ja muutaman Neuvostoliiton entisen alusmaan sarjaksi. Samaan aikaan ''Jokerit'' tekee joka ikinen kausi yli kymmenen miljoonan tappiot ja tulee menemään konkurssiin siinä vaiheessa, kun rikollista rahaa ei enää pumpata khl-projektiin. Mutta hei päästiinpä muutamaksi vuodeksi leikkimään ''ison maailman'' meininkiä Venäjän liigan keskikastiin. On ihan totta, että kotimainen liiga oli käynyt vuodesta toiseen liigan keskikastissa rämpivälle Jokereille aivan liian pieneksi ja kaivattiin uusia haasteita.

  Tulevaisuuden Jokerikannattajat joutuvat valitettavasti häpeämään edellisten sukupolvien syntejä kuten seuran muuttamista vihollisten kanssa yhteistyötä tekeväksi petturilaumaksi. Tämän nykyisen organisaation kannattaisi edes muuttaa nimensä oikeampaan muotoon kuten vaikka Pasilan SKA, joka kuvaisi toimintaa täydellisesti.
   
  Veri, macnevis & Erkka Lapanen tykkäävät tästä.
 16. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No ei ainakaan tämä viestisi :-)
   
  pyyksteri, arvee & Hera80 tykkäävät tästä.
 17. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niin, tulevaisuudesta tulikin mieleen, että mitäs sille uudelle Jokerit-viritelmälle kuuluu nykyisin? Pitikö sitä jokin uusi jääkiekkojoukkue jonnekin perustaa entisten jokeritaustaisten henkilöiden toimesta ja alkaa nousemaan hitaasti, mutta varmasti kohti liigaa? Tässä on ollut kohta viitisen vuotta aikaa toteuttaa hommaa, onko liigapaikka jo oven takana?
   
 18. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Fiilis on kauhistunut.
  Mitä jos niillä ryssyköillä onkin käytössään alan viimeisimpiä teknologioita.

  Lähde (Wikipedia (turhia rivejä (omasta mielestä)poistettu ).
  linkki lähteeseen: COBOL – Wikipedia

  Cobol on todennäköisesti tietojenkäsittelyn historian merkittävin kaupallis-hallinnollisten järjestelmien ohjelmointikieli. Vanhoja Cobol-järjestelmiä on vielä 2010-luvun lopulla käytössä runsaasti muun muassa Suomessa, vaikka uusia ei enää tehdäkään.

  Cobolin piirteitä ovat sovellusten suunnittelun hankaluus ja huono tuki rakenteelliselle ohjelmoinnille. Kielioppi muistuttaa englantia. Kielelle ovat tyypillisiä pitkät muuttujanimet.

  Cobolin valta-aika oli 1970–90-luvuilla.
   
 19. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Mää luulin, että legendaarinen Max "Wärn" Power olisi kengitty kokonaan ulos täältä. Noh, tervetuloa takaisin Max missä ikinä olitkaan!

  Viestihän ei sinällään tuonut mitään uutta tietoa kenellekään, vaan samoista asioista on viisi ja puoli vuotta väännetty. Osalle on riittänyt, osa seuraa edelleen, mutta sitä en vain ymmärrä että miksi sama levy se vaan soi ja soi. Mitä tällä haetaan? Oman paremman valintansa korostamista?

  Kyllä, olen jokseenkin itsekäs kun minua ei seuran tausta-asiat häiritse liikaa, vaikka tiedän siellä olevan harmillisia asioita.
   
 20. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Soft powerin hengessä ensi kaudella hallin kattoon nostettava Ilya Kovalchukin SKA-paita katkaissee pahimpienkin palstaputinistien selkärangan. Lisätietoja palstan soft power -asiantuntijoilta.
   
 21. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
 22. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  KHL ei kuitenkaan ole laajentunut lähellekään sillä tavalla mitä jossain vaiheessa on ollut suunnitelmissa - eli ei se soft powerin vaikutusvalta ole ihan mielettömästi levinnyt. Jossain vaiheessahan visioissa oli 64-joukkueen pan-Eurooppalainen sarja alakonferensseineen. No ei tapahtunut - eikä tule ikinä tapahtumaan. Nyt joukkueita on 25 ja määrä ei tästä varmasti ihan heti tule nousemaan mitenkään merkittävästi. Sen sijaan mennäänkin hyvin mahdollisesti päinvastaiseen suuntaan tulevaisuudessa?

  Ehkäpä tätä KHL:n kautta tapahtuvaa soft-power koohotusta voisi päivittää heijastelemaan nykytilannetta visioiden sijaan? Troijalainen hevonen, jonka käytännössä jokainen tietää olevan trojalainen hevonen ei minusta ole kovin hyvä troijalainen hevonen. YMMV

  Jokainen voi sitten tahollaan mietiskellä miten pelien seuraaminen, hallilla käyminen - tai seuraamattomuus ja hallilla käymättömyys - on vaikuttanut omaan mielipiteeseen Venäjästä ja venäläisistä. Itselläni tuo ei nyt ainakaan ole parantanut mielipidettäni Putinista ja Venäjän harrastamasta politiikasta yleisesti ottaen. Toki joidenkin mielestä Jokereiden (tai KHL yleisesti) pelejä katsomalla hyväksyn samalla vähintäänkin epäsuorasti Venäjän politiikan. Nyt kun sanon, että en hyväksy Venäjän politiikkaa vaikka katselen KHL pelejä - tämä itsessään lieneekin jo todiste tietyille ihmisille soft powerin toimimisesta. Käsittääkseni ei kuitenkaan ole pakollista naittaa poliittisia näkemyksiä ja urheilua keskenään - kuten tästäkin ketjusta erittäin hyvin näemme, se on kyllä varsin helposti mahdollista.

  En muuten ole Jokerien fani vaikka heidän pelejään katsonkin. Selvennettäköön sekin nyt tässä ettei fanipojaksi ryhdytä leimailemaan.
   
  Viimeksi muokattu: 01.01.2019 klo 08.41
  Ergie, ardou, Giroux ja yksi muu tykkäävät tästä.
 23. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Vaikka Atte Ohtamaa liian hyvä pelaaja Liigaan onkin, niin silti on vähän surullista suoltaa tuollaista valetta pudotuspelien MVP:stä. Ohtamaa sai jonkun KHL-finaalien paras pakki -tittelin, mutta pudotuspelien MVP:n palkinto kylläkin ojennettiin Azevedolle.

  Kyle Quincey taas on minusta ennemmin rinnastettavissa johonkin Kärppien parin vuoden takaiseen Jiri Tlustyn hankintaan eli hommataan mies, jonka pelikunnosta on niin suuri arvoitus, ettei kovemmissa sarjoissa oteta riskiä palkkaamisesta.
   
 24. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Lähes sanasta sanaan kuin omalta näppikseltäni. Oikein hyvin perusteltu kirjoitus tai ainakin paljon parempi kuin omien ajatuksieni ulosanti tälle palstalle tästä asiasta.

  Uskoakseni suurin osa nykyisistä kannattajista, pelien seuraajista tai hallilla käyvistä ajattelee suurinpiirtein samalla tavalla asiasta. Eli siis toisin kuin osa luulee Jokerikannattajan olevan erittäin venäjämyönteinen tai hölmö, kun ei ymmärrä, mitä seuran ympärillä tapahtuu.
   
 25. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Muistin siis väärin tuon palkinnon ja käsi pystyyn virheen merkiksi. Pointtiani se ei silti muuta suuntaan tai toiseen. Mukavaa kuitenkin, että kirjoitukseni muotovirhe sai sinut heristelemään sormeasi. Ilmeisesti et ole itse muistanut mitään asiaa koskaan väärin tai että sinulta on lipsahtanut joskus muotovirhe. Silloinhan sinäkin olet logiikkasi mukaan valehtelija, eikö?