Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
No Logo No Party
Kiinnostaisi kuulla myös Jokerifanien mielipiteitä tästä keissistä, nyt kun 'the topic' on täynnä julleja ja janareita provoilemassa taikka jäähyvästelemässä. Eli pelkkiä Jokerit-henkisiä kirjoittajia tähän ketjuun, kiitos.

Itse kuulin tiedotustilaisuuden annin vasta hetki sitten, niin mikä on Jokerifanien yleinen mielipide koko hommasta? Jatketaanko seuran tukemista? Tuletko jatkossakin käymään peleissä?

Omat fiilikset ovat todella kaksijakoiset. Tammikuisena tiistaina käyn katsomassa nimenomaan Jokereiden peliä ja sillä ei ole niin merkitystä onko siellä vastassa KalPa vai Lokomotiv Jaroslavl. Tai nämä ovat fiilikset nimenomaan juuri nyt.

Melkoinen jäähyväiskiertue on tulossa ensi kaudesta ja tunteet voivat hivenen nousta pintaan tulevassa Talviklassikossa.

United we stand, divided we fall.
 
Viimeksi muokattu:
Me ei olla enää me

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
Sulateltavaa on ja kova shokkihan se on että kaikki menee uusiksi, mutta kunhan väri, logo ja nimi eivät vaihdu eivätkä lippujen hinnat karkaa käsistä, uskon seisovani KHL-Jokereiden takana. Saatan jopa jatkaa kausikorttilaisena.
 

Crick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sotkamon Jymy, Ducks ja FC Barcelona.
Ensimmäinen ajatus eilen ja tänään päivälläkin vielä oli, että jääkiekkomaailma romahtaa tähän. Nyt jo muutamia tunteja asiaa sulateltua, tämä tuntuukin aika kihelmöivältä ajatukselta. Tämä on niin raju muutos, että vesi kielellä kyllä odotetaan sitä päivää kun Jokereille pudotetaan kiekko KHL:ssä.

Kuitenkin ajatuksena on vähän "yksinjääminen". Kun ajattelee koko tapausta, niin tulee vähän haikea olo, että ollaan yksin suuressa KHL:ssä ilman tuttuja seuroja ja faneja. Tämän jälkeen SM-liigassa eletään omaa elämää, eikä Jokerit ole enää niissä puheissa mukana. Ihan kuin leikkisi hiekkalaatikolla yksin, kun viereisellä laatikolla on paljon porukkaa juttelemassa ja nauramassa. Väännöt kaverifanien ja miksei myös ulkopuolistenkin kanssa, jäävät nyt sitten historiaan. Toki varmasti moni ainakin alkuun seuraa ja kommentoi Jokereita tarkemmin.

Itselleni tämä on sinänsä outoa, kun en ole koskaan pitänyt KHL:stä pätkääkään. Eipä ole tullut koskaan edes katsottua yhtään peliä, joten tutustuminen sarjaan tässä kaiketi pitäisi aloittaa ensi kaudella pikkuhiljaa. Miten tuolla muuten pelataan pelejä? Onko kuinka paljon suunnilleen viikossa? Varmaankin harrastetaan jotain vieraskiertueita ja kotipelien putkia, kun etäisyydet ovat sen verran isot?
 
Tervetuloa koettamaan! Emme pelkää ollenkaan!

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
No Logo No Party
Sulateltavaa on ja kova shokkihan se on että kaikki menee uusiksi, mutta kunhan väri, logo ja nimi eivät vaihdu eivätkä lippujen hinnat karkaa käsistä, uskon seisovani KHL-Jokereiden takana..
Ja tämä unohtui avauksesta. Jos Jokereiden nimeen, logoon tai väreihin mennään koskemaan niin se ei enää ole Jokerit.

Pelottaa aivan helvetisti. Jokerit on kuitenkin seurana tärkeimpiä asioita meikäläisenkin elämässä, ja nyt ollaan ihan hemmetin tärkeällä vedenjakajalla. Tästä lähtee joko uudet hyvät ajat tai sitten kohta koko seuraa ei käytänössä enää ole.
 
Me ei olla enää me
Sulateltavaa on ja kova shokkihan se on että kaikki menee uusiksi, mutta kunhan väri, logo ja nimi eivät vaihdu eivätkä lippujen hinnat karkaa käsistä, uskon seisovani KHL-Jokereiden takana. Saatan jopa jatkaa kausikorttilaisena.
Itse mietin lähinnä tuota nimiasiaa. Pelaako Jokerit KHL:ssä nimellä Helsingin Jokerit, vai kenties Jokerit Helsinki, Jokerit of Helsinki? Vai jotain ihan muuta? Kunhan eivät mihinkään Jesters-tyylisiin hassutteluihin lähde.

Джокеры Хельсинки?

edit: anteeksi tämä ketju olikin oikeille joukkueen faneille tarkoitettu, hups.
 
RELEASE THE KRAKEN

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe
Kaksijakoisilla fiiliksillä, kuten tuossa Jokerit KHL-ketjussa tuli todettua:
Jokerit ja KHL, tulevaisuuden menestystarina? - Sivu 4 - Jatkoajan keskustelupalsta

Päässä on vähän sellaista innostunutta uudisraivaajahenkeä (pioneerisanasta en sattuneesta syystä suomenkielessä pidä), mutta samalla pidemmällä tähtäimellä on jonkinlainen huoli Jokereden säilyvyydestä. Nyt ollaan menossa seikkailemaan yksin Villiin Itään ja olo olisi fiilispohjaisesti turvallisempi, mikäli messissä olisi seuroja Ruotsista, Sveitistä ja Saksasta. No ehkä sieltä suunnasta tulee muutama jengi perässä ja on tietysti hieno olla edelläkävijä, jos kaikki natsaa.

SM-liigamatsien katsominen jää kyllä tauolle ensi kauden jälkeen. Ei vain riitä aika eikä innostus kolmen lätkäliigan seuraamiseen, kun NHL-puolestakin haluaa pysyä kärryllä.

Itselleni tuleva muutos ei ole katsomistottumiksien suhteen siinä mielessä suuri, koska SM-liigan osalta kiinnostus on ollut jo vuosia pelkkä Jokerit ja jonkin verran tietysti IFK paikalliskilpailijana. Eli Stadin derbyjen loppuminen on ilman muuta huono homma, muuten ei ihmeempää muutosta. Aikanaan myös TPS ja Kärpät olivat kiinnostavia kiistakumppaneita, mutta viime vuosina niistäkin matseista on valitettavasti hohto himmennyt. Kaukana takana ovat esim. ne vuodet kun jaksoi seurata muiden SM-liigajengien keskinäisiä pelejä. Liigafinaalejakaan en ole siten sattuneesta syystä tsiigaillut moneen vuoteen, mitä nyt vieraskoreudesta pari matsia joku kausi sitten.

Kannatan Jokereita, enkä mittaa Jokereiden kiinnostavuutta ensisijaisesti vastustajien kautta. En silti väitä, että on ihan sama millä sarjatasolla pelaa tai on yhdentekevää mikä seura on vastassa. KHL on jengeiltään tuntemattomampi, mutta pelaajamateriaaliltaan tasokkaampi, joten Jokerit pääsee välillä yrittämään mestaruutta altavastaajan asemasta. Jos siihen päälle KHL laajentuu ja vakiintuu maailman toiseksi kovimpana lätkäliigana, niin Jokerit saa lisää gloriaa, jolloin paluu SM-liigaan tuntuisi samalta ajatukselta kuin paluu divariin.

Pääasia, että Jokerit pysyy jokerihenkisten ihmisten pääomistuksessa ja pelaa hyvällä tasolla lätkää.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuten olen jo muissakin ketjuissa hehkuttanut, en osaa olla tästä muuta kuin innoissani. Paikallispelejä jään kaipaamaan, mutta se tuntuu pieneltä hinnalta siihen nähden mistä kaikesa paskasta päästään eroon. Tiedän olevani vähemmistöä tässä suhteessa.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vakavasti harkitsen menenkö hallille enää ollenkaan. Aika vieras ajatus itselleni että Jokerit on miljardöörien pelinappula, jonka ainoa tarkoitus on laajentaa KHL:ää länteen päin. Öljyrahoilla pyöritetty muoviliiga ei ole se liiga missä haluan Jokerien pelaavan. Jos fanit äänestävät jaloillaan niin ehkä KHL-visiitti jää lyhyeksi ja joukkue voi palata Suomen sarjoihin, oli sarjataso sitten mikä hyvänsä.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereitten takana seisotaan ilman muuta, ei kahta kysymystä. Se ei oo aikasemmin ollu sarjatasoon sidotu asia, eikä se sitä oo nytkään. Jokereitten fanina on kuitenkin saanut kokea niin mestaruuksia kuin divaria, joten ei se oo aikasemminkaan ollut mikään sarjatasoon sidottu asia. Ens kauden jälkeen homman nimi on KHL ja sillä mennään. Boonuksena pelin taso tulee nousemaan SM-Liiga -peleistä.

Siinä vaiheessa jos nimeen puututaan ja identiteetti muutetaan täysin toiseksi joukkueeksi, muuttuu asia omalta kohdaltani.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Kuten olen jo muissakin ketjuissa hehkuttanut, en osaa olla tästä muuta kuin innoissani. Paikallispelejä jään kaipaamaan, mutta se tuntuu pieneltä hinnalta siihen nähden mistä kaikesa paskasta päästään eroon. Tiedän olevani vähemmistöä tässä suhteessa.
Olen hyvin pitkälle samaa mieltä. Jokerit on paljon tärkeämpi kuin SM-liiga. SM-liiga sarjana on ollut jo pitkään hakoteillä ja itse on saanut jo useamman kauden kirota SM-liigan tekemiä päätöksiä. KHL:ssä sitä vasten on yritystä ja sarjassa pelaa useampia mielenkiintoisia joukkueita. Maiden välinen kilpailu tuo lisäksi sarjaan oman lisämausteensa.

Paikallispelit toki olivat tärkeitä, mutta uskon että ajan myötä myös KHL-otteluihin saadaan hyvä tunnelma katsomoon.

Lisätään vielä sen verran, että mihinkään nimenmuutoksiin ym en usko pätkääkään. Eiköhän Harkimo jo yhdestä kerrasta oppinut ettei logoon kannata kauheasti puuttua.
 
"En ole ennustaja, olen toimitusjohtaja." - Pentti Matikainen Iltalehdessä 30.7.2007

Tuoppi

Jäsen
Kuten on jo moneen ketjuun tullut todettua niin tuntuu pahalta. Eilen vitutti, nyt vain masentaa.

Jokerit siirtyköön pelaamaan venäjän mestaruudesta. Minä en siirry mukana ja ensi kauden jälkeen fanitus tulee päätökseensä. Venäläisten kassaan en kanna penniäkään.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Hieman skitsofreeniset fiilikset tällä hetkellä. Katsotaan miten mieli tulee muuttumaan tässä vuoden aikana, mutta jos nyt vähän jäsennellään ajatuksia ensishokin aikana... Katsotaan vaikka vuoden päästä miten mieli on muuttunut ja rotsi viuhunut.

Periaatteessa olen tämän muutoksen kannalla, mutta toisaalta taas suuria kysymysmerkkejä on aivan saatanasti ilmassa. Tällä hetkellä en osaa sanoa ovatko positiiviset asiat merkittävämpiä kuin negatiiviset, sen verran vielä pakka on levällään. Se kuitenkin on varma, että tämä uutinen oli kova paukku ja aiheutti suuremman tunneryöpyn kuin mikään muu oman narriurani aikana. Jäsennellään tätä nyt vaikka plussien ja miinuksien kautta näin alkuun, jotta paketti pysyisi edes hieman kasassa.

+ Peli itsessään tulee paranemaan. Vaikka kuinka tätä koittaisi vääntää, on KHL:ssä kovempia joukkueita ja Jokerien kasvavan budjetin kautta myös omaan koppiin tulee astumaan aiempaa kovempi rinki.

+ Me olemme osa eurooppalaisen kiekon pioneereja, yhdessä tshekkien ja slovakialaisten kanssa. Ylikansallisista sarjoista on jauhettu jo 20 vuotta, mutta vasta KHL on tuonut sen realistiseksi. Me olemme ensimmäinen oikeasti huippusarjasta (mitään Slovanilta ja Slovakian liigalta ottamatta pois) siirtyvä joukkue. Me kuljemme edellä kohti sitä suuntaa, joka on vallinnut nyt noin viiden vuoden ajanjakson aikana.

+ Liigan puuhastelun parista päästään pois. Ihan rehellisesti on todettava, että esimerkiksi kurinpito on vituttanut nyt useamman vuoden ajan. Kirsikkana kakun päälle oli Nordlundin tuomio. Vaikka KHL ei varmasti tule olemaan ruusuilla tanssimista, niin ainakin nämä harrastelijat saadaan siirrettyä sivuun.

+ Jokerien imu suomalaisia huippuja naaratessa tulee aivan varmasti kasvamaan. Tämän varmistaa jo parantuva palkanmaksukyky ja kovempi urheilullinen haaste. Vaikka mitään puhdasta ostojoukkuetta en hamuakaan, niin nykytilanne on liigan kannalta kiusallinen: kun huiput viedään muualle, oikeasti kiinnostavia yksilöitä on äärimmäisen vaikea naarata.

- Helvetinmoinen epävarmuus tulevasta. KHL-joukkueiden budjettirakenne ei vaikuta kovinkaan terveeltä ja periaatteessa koko sarja nojaa vahvasti nykyhallintoon. Jos ajanjaksoksi otetaan 10 vuotta, niin näen SM-liigan mahdollisuudet olla olemassa suurempana kuin KHL:n.

- Moni asia täytyy rakentaa aivan alusta. Fanien "oppia" uusille tavoille kun vierasreissuja ei enää voi suorittaa sporalla Nordikselle, dösällä Baronalle tai vaikka omalla autolla 1-2h ajomatkan päähän suureen osaan liigakaupungeista. Samoin täytyy sisäistää ajatus siitä, että me emme ole enää se suuriin ja kaunein, vaan keskitason haastaja lähtökohtaisesti. Toki tätä helpottaa se, että urheilullinen menestys ei viime vuosina ole ollut valtava.

- Junnu- ja farmitoiminta menee todennäköisesti uusiksi. Harppaus Mestiksestä KHL:ään on hirveä, puhumattakaan A:sta. Joku keino on keksittävä jos juniorituotantoa halutaan pitää yllä.

Jos sitten mennään hieman neutraalimpiin asioihin, niin listaus voisi vaikka kuulua seuraavasti:

* Paikalliset katoavat. Vaikka kuinka asiaa koittaa miettiä eri kanteilta, oli noissa aina oma hohtonsa niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Vaikka vastassa olisi kuinka kovaa joukkuetta ja oma joukkue täynnä tähtiä, ei se ole sama asia kuin mentaalisesti tiukka paikallinen. Toisaalta taas esimerkiksi Talviklassikon asema voisi korostua tätä kautta: vaikka sarjapisteitä ei jaetakaan, tulisi tämän ottelun merkitys henkisellä puolella olemaan nykyistä kovempi. Se olisi ainoa kunnon kohtaaminen joukkueiden välillä ja oikein järjestettynä suorastaan spektaakkeli. Tämä muutos siis poistaa jotain tärkeää, mutta avaa mahdollisuudet jollekin uudelle paikallisten osalta.

* Tutut vihulaiset korvautuvat uusilla. Toki hetken aikaa menee sisäistää nämä uudet kaverit, mutta esimerkiksi viiden vuoden päästä ne ovat jo tuttuja. Ei esimerkiksi Kärpät ollut mitenkään erityinen seura heti nousunsa jälkeen, mutta lopulta muotoutui tietyllä tapaa arkkiviholliseksi. Perinteet ja rivalryt tullaan kyllä luomaan, se on selvä. Tosin se vaatii aikaa ja tapahtumia kentällä ja sen ulkopuolella.

* KHL muuttuu ja leviää jatkuvasti. Periaatteessa tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi viiden vuoden päästä voimme pelata tiukkoja matseja suomalaisia ja ruotsalaisia huippujoukkueita vastaan. Toisaalta liika leviäminen ja varsinkin vähemmän perinteisiin kiekkomaihin tarkoittaa sitä, että huippupelaajia riittää vähemmän joukkuetta kohden. Tämä voi syödä KHL:n tasoa ja siten heikentää sarjan kiinnostavuutta.

Tosin, tapahtui mitä tapahtui, mukana ollaan. Jokereita ei jätetä, vaan puhalletaan yhteen hiileen uusien purjeiden alla. Tilanne toki katsotaan uusiksi jos Jokerit parin kauden päästä "tapetaan" venäläismiljardöörien johdolla.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
SM-liigan johtoon (ja Kummolaan) olen ollut kyrsiintynyt jo pidemmän aikaa ja olen toivonut, että jotain muutosta tapahtuisi. Tämä on tosiaankin muutos ja iso sellainen. Mielenkiinnolla odotan tulevaa ja joukkueen kannattaminen ei todellakaan tähän pääty, kunhan nimi ja logo säilyy.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Tilanne toki katsotaan uusiksi jos Jokerit parin kauden päästä "tapetaan" venäläismiljardöörien johdolla.
Tuohon skenaarioon en usko ihan siitä syystä, että sillä ei saavuteta yhtään mitään. Käsittääkseni nytkään KHL-laajentuminen ei ole "tappanut" yhtään joukkuetta, vaan joukkueet ovat liittyneet sarjaan sellaisenaan. Prahaan perustettiin täysin uusi seura, mutta se on eria asia.
 
"En ole ennustaja, olen toimitusjohtaja." - Pentti Matikainen Iltalehdessä 30.7.2007

snumi

Jäsen
uusi perustettava suomalainen KHL-seura?

Kun Jokeri-fanit ilmeisesti haluavat pysyä SM-liigassa niin olisi varmaan parempi perustaa kokonaan uusi seura KHL-matseja varten. Eipä olisi muiden SM-liigaseurojen kannattajilla antipatioita, kun ei kilpaile oman seuran kanssa. Huippukiekkoa voisi tulla silloin tällöin katsomaan kauempaakin.

Uusi seura voisi palkata noin puolet pelaajistaan parhaista suomalaisista kiekkoilijoista, ja toinen puoli muualta. Esim ruotsalaiset varmaan KHL-palkoilla mieluummin asuvat Helsingforsissa kuin Venäjällä, ainakin niin kauan kuin Ruotsissa ei ole KHL-seuraa.

Positiivista KHL-kuviossa on se, että suomessa tullaan näkemään aiempaa korkeatasoisempaa kiekkoa.
 
KUBE #31

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
Itse mietin lähinnä tuota nimiasiaa. Pelaako Jokerit KHL:ssä nimellä Helsingin Jokerit, vai kenties Jokerit Helsinki, Jokerit of Helsinki? Vai jotain ihan muuta? Kunhan eivät mihinkään Jesters-tyylisiin hassutteluihin lähde.

Джокеры Хельсинки?

edit: anteeksi tämä ketju olikin oikeille joukkueen faneille tarkoitettu, hups.
Saat toki liittyä meihin. Ja joo, mä oon mukana. Iloisempana kuin koko viime vuonna. Ensi vuodesta tulee kaikkien aikojen paras SM-liiga - kaikki haluavat voittaa juuri meidät. Ihan kehuakseen että he voittivat/pudottivat tulevan KHL-diivalijan. Pelaajien on pakko olla parhaimmilaan myös meillä.

Ja sitten KHLään hymyssä suin, tervetuloa SKA :)
 

Outsider

Jäsen
Ketjuja on niin paljon, erityisesti vuodenaika huomioon ottaen, ettei oikein tiedä mihin kirjoittaisi. KHL:n kiinnostus nousi tänään 100%, koska tähän asti se ei ole kiinnostanut tippaakaan. Mitä ihmeellisimmistä asioista on ihmisillä tuntunut nyt olevan huoli, kuten esim. siitä, että ketään ei enää kiinnosta mennä katsomaan Jokereita, tai mistä löytyy uusi suosikki sm-liigaan, kun Jokerit lähtee. Ehkä joku sitten kannattaa jotain tiettyä liigaa, mutta ei minua ainakaan tosiasiassa kiinnosta sm-liigassakaan mikään muu kuin Jokerit, joten en näe miksi sen asian pitäisi muuttua nyt vaikka sarja vaihtuukin. KHL:n taloudellinen puoli on vaikuttanut ainakin näin asiaan perehtymättömän silmin aika hataralla pohjalla olevalta, jos massimiehiltä jossain vaiheessa loppuu kiinnostus, mutta kyllä sieltä aina takaisin pääsee, vaikka täällä miten muut toivottelisivat tervemenoa ja varmaa konkurssia. Paljon on myös saanut lukea mielenkiintoisia tulkintoja siitä miten nyt lähdetään Hjalliksen mukaan voittamaan KHL:ää, vaikka ei olla pärjätty edes Suomessa. Hjallis tekee bisnestä, mutta tuli mieleen, että sen ohella varmaan myös nykysuuntaus, eli se, että KHL vie kausi kaudelta enemmän pelaajia on vaikuttanut tähän. Jokerien resursseilla pitäisi toki pärjätä helposti Suomessa, vaikka huiput menisivätkin muualle, mutta kyllä se varmasti alkaa vituttaa, jos yritetään luoda Euroopan kovinta organisaatiota, mutta "liian hyvien" pelaajien varaan ei voi rakentaa mitään.

Mutta vaikka mitään hinkua idän suuntaan ei ollutkaan, niin turha tässä on ranteita vetää auki, vaan katsellaan nyt miten käy ja ainakin juuri nämä Hjalliksen puheet siitä, että sinne ei osallistuta vain osallistumisen takia, vaan että halua on myös voittaa, nostivat varovasti positiivisia fiiliksiä. Harmi kun kukaan ei tajunnut tiedotustilaisuudessa kysyä mitään siitä, miten esim. Suomen verotus tulee vaikuttamaan pelaajienhankintaan, mutta jos budjetti saadaan alkuun oikeasti jonnekin liigan keskivaiheille, niin kyllä sillä pitäisi pleijarit olla realismia. Suomalaisia EHT-pelaajia on varmasti helpompi houkutella Helsinkiin kuin jonnekin Kiinan rajalle ja kuten jo McLeanin twiitistäkin kävi esimerkkinä ilmi, voi Helsinki olla monelle länsimaalaiselle mieluinen vaihtoehto. Myös junioritoiminnasta olisi ollut mukava kuulla jotain kommenttia, koska kyllä kaikesta huolimatta "omia" pelaajiakin haluaisi aina nähdä mukana, vaikka kilpailu tuleekin kovenemaan. KiVa:sta rehellinen farmiseura ja tosissaan taistelemaan liigaan noususta?

Siinäpä sitä tuli jotain tajunnanvirtaa ja pitää kirjoitella lisää, kun unohtuneet asiat palaavat mieleen. Paljon on kysymyksiä ilmassa, mutta jos joku on varmaa, niin se, että mikäli ensi kaudella satuttaisiin voittamaan, niin se on vain ja ainoastaan KHL-rahojen ansiota.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Omat fiilikset voisi sanoa näin: tämä oli pieni askel Jokereille, mutta suuri harppaus suomalaiselle jääkiekolle.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Itse sain totaallisesti tarpeekseni viime vuoden puuhastelusta, joten tällä hetkellä muutos tuntuu ihan hyvältä. Tiedä sitten mitkä ovat mietteet reilun vuoden päästä, mutta luulenpa että useasti ensi kauden aikana tulee semmoiset fiilikset päälle, että "onneksi tämä paska on viimeinenkin ohi". Kimmo Kapasia ja muita puuhastelijoita ei todellakaan tule ikävä. Toivon vain että IFK tulisi meidän mukaan niin koko paska romahtaisi lopullisesti.
 
Trump

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe
Uusi seura voisi palkata noin puolet pelaajistaan parhaista suomalaisista kiekkoilijoista, ja toinen puoli muualta. Esim ruotsalaiset varmaan KHL-palkoilla mieluummin asuvat Helsingforsissa kuin Venäjällä, ainakin niin kauan kuin Ruotsissa ei ole KHL-seuraa.
Eiköhän Jokereissa tule KHL-aikana kiekkoilemaan pääasiassa juurikin muita kansallisuuksia kuin venäläisiä. Todennäköisesti voittouolisesti suomalaisia. Muiden länsimaisten pelaajien silmissä Jokerit ei pysty kilpailemaan parhaimilla liksoilla, mutta se voi taata turvallisemman ja englantia paremmin ymmärtävän ympäristön kuin muut KHL-seurat. Varsinkin perheellisille pelaajille tuolla edulla voi olla suurtakin merkitystä, jos ei liigan parhaiten palkattuja tähtiä lasketa.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Omat fiilikset voisi sanoa näin: tämä oli pieni askel Jokereille, mutta suuri harppaus suomalaiselle jääkiekolle.
Iso harppaus siinä mielessä että rikottiin taas jonkinlaisia rajoja ensimmäisenä. Pitäisin kuitenkin isompana asiana sitä, että Jokerit todella saa kasvatettua vuodessa budjettiaan moninkertaiseksi ja tehostamaan toimintaansa niin että katsomoissa riittää väkeä. Se jos jokin olisi todellinen uroteko kun ottaa huomioon suomalaisen urheilukulttuurin.
 
"En ole ennustaja, olen toimitusjohtaja." - Pentti Matikainen Iltalehdessä 30.7.2007
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy